- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Τα τηλέφωνα όχι δημοσίως. Με pm αν θέλετε.φιλε FAZER 600.To thl2106******.ιπποκρατους
Τα τηλέφωνα όχι δημοσίως. Με pm αν θέλετε.φιλε FAZER 600.To thl2106******.ιπποκρατους
Η Barbie για μένα είναι απο τα πιο όμορφα πιπινέ άτακτα πορνίδια (πίτσι style) που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Αν σου αρέσουν oi petite χώσου ;)
Περνα απο λεμπεση την τελευταια βδομαδα δουλευε 8.00 βραδυ με 6.00 το πρωι τα εχω γραψει πιο πισω.Γουστάρω αλλά που τη βρίσκω;
Είναι μαγική εικόνα μια τη βλέπεις μια όχι;
Για δώστε καμμιά πληροφορία ρε παιδιά, μην κάψω 2 ντεπόζιτα στο ψάξιμο.
Περνα απο λεμπεση την τελευταια βδομαδα δουλευε 8.00 βραδυ με 6.00 το πρωι τα εχω γραψει πιο πισω.
Πολυ μαπολυ ατακτο κοριτσι και βαλτο να μιλαει Ρωσσικα απιστευτη καβλα .
Λεμπεση 8 & Δροσοπουλου 97και παίζει Λεμπέση και που αλλού Δροσοπούλου;
ʼραγε σήμερα θα εργάζεται;
Το σπίτι στη Λέλας Καραγιάννη τί έγινε? Λειτουργεί ακόμα ? Πόσο καιρό έχω να ακούσω συναγωνιστή να γράψει κάτι !!!
Περνα απο λεμπεση την τελευταια βδομαδα δουλευε 8.00 βραδυ με 6.00 το πρωι τα εχω γραψει πιο πισω.
Πολυ μαπολυ ατακτο κοριτσι και βαλτο να μιλαει Ρωσσικα απιστευτη καβλα .
το προγραμμα στη φρατζη σημερα!!τωρα η αγαπη!!απογευμα η αλεξια!βραδυ η γκαμπριελα !!
το προγραμμα στη φρατζη σημερα!!τωρα η αγαπη!!απογευμα η αλεξια!βραδυ η γκαμπριελα !!
εσυ παλιοτυφλουρα παιρνεις στα μαγαζια!!εμενα με ειδοποιουν ή η κυρα ειρηνη ή οι ιδιες οι κοπελλες !!!και εκει ολες τις εχω πριν εσυ παλιολου μαθεις που ειναι το μαγαζι !!πηξε τωρα στο γραφειο και εγω παω με σαβαλα να μας τριψουν λιγακιασε ρε συ τέτοια ενημέρωση κάνω και εγώ!
παιρνεις τηλ την κυρια Ειρήνη, σου λέει το πρόγραμμα και μετά το ποστάρεις!
εμεις όμως λειώνουμε σόλες....
εσυ παλιοτυφλουρα παιρνεις στα μαγαζια!!εμενα με ειδοποιουν ή η κυρα ειρηνη ή οι ιδιες οι κοπελλες !!!και εκει ολες τις εχω πριν εσυ παλιολου μαθεις που ειναι το μαγαζι !!πηξε τωρα στο γραφειο και εγω παω με σαβαλα να μας τριψουν λιγακι
εσυ παλιοτυφλουρα παιρνεις στα μαγαζια!!εμενα με ειδοποιουν ή η κυρα ειρηνη ή οι ιδιες οι κοπελλες !!!και εκει ολες τις εχω πριν εσυ παλιολου μαθεις που ειναι το μαγαζι !!πηξε τωρα στο γραφειο και εγω παω με σαβαλα να μας τριψουν λιγακι
Με προκαλείς εσύ?
ραντεβου αν θέλεις σε 45΄στην Σ59 (μασαζ) για να δείς τι σημαινει respect στον Zero!!!