Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
.....πηξε τωρα στο γραφειο και εγω παω με σαβαλα να μας τριψουν λιγακι
αστα αυτα, ολο απουσιες εχεις μαζεψει παπα
Σε φαγαν οι πουτανόπιατσες
Παλι καλα που υπαρχω και γω και χθες οταν ο warhol εμφανισε αυτο το καταραμενο λουμπαγκο που ταλαιπωρει και μενα εδω και μηνες προσφαιρθηκα να τον παω στη μασαζο γιατρο
ο σαβαλας ειναι γνησιο σκυλι του πολεμου !!οχι σαν εσενα που δεν μπορεις να πιεις μια μπυρα και αρχιζεις να ξερνας !!!!οσον αφορα τα μασαζ εγω ειδα ριγη συγκινησης να πιανουν τις κοπελλες μολις ειδαν το σαβαλα !!και φυσικα καποια με αναγνωρισε γιατι ο θειος ειναι μεγαλο αλανι !!!οχι σαν εσενα παλιοσαψαλο μαζι με την αλλη την λουλου τον ζερο !!ΥΓ.η φρατζη και η ιππωνακτος θα μετονομαστει σε οδο γουορ προς τιμην μουωραια τα λες κι εσυ, υποστηρικτη του θειου, αλλα τωρα μολις στο τηλεφωνο σε αποκαλεσε κι εσενα ''λουίζα'' και ''χαλιαμούτρη'', που για να σου ειμαι και ειλικρινης δεν ξερω τι σημαινει..
ο σαβαλας ειναι γνησιο σκυλι του πολεμου !!οχι σαν εσενα που δεν μπορεις να πιεις μια μπυρα και αρχιζεις να ξερνας !!!!οσον αφορα τα μασαζ εγω ειδα ριγη συγκινησης να πιανουν τις κοπελλες μολις ειδαν το σαβαλα !!και φυσικα καποια με αναγνωρισε γιατι ο θειος ειναι μεγαλο αλανι !!!οχι σαν εσενα παλιοσαψαλο μαζι με την αλλη την λουλου τον ζερο !!ΥΓ.η φρατζη και η ιππωνακτος θα μετονομαστει σε οδο γουορ προς τιμην μου
αντι ρε να πιεις ουζα με τα κοριτσακια ,τις τραβαγες φωτο ? !!δεν εκανες το καθηκον σου !!!εκτος αν ησουν με την αγαπη σου και σε εχε δεμενο στην καρεκλα !!!ο σαβαλας χτες απεδειξε οτι ειναι στρατιωτης πρωτης γραμμης !!καταλαβες σαβαλα?σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλιβρε κελεπουρι, σταματα να ποσταρεις, γιατι σε καθε γραμμη πεφτω κατω τρεις φορες απ τα γελια..
και δεν επινα μπυρες, τσιπουρακια επινα και ανεβαζα και φωτο απ τα διπλανα κοριτσια, οχι σαν εσενα..
υ.γ. η συνομιλια μας εχει καταγραφει, τον αποκαλεσες ή οχι τον σαβαλα ''χαλιαμούτρη'' και ''λουίζα'' ??????
Πάντως βρε παιδία το εν λόγω κατάστημα επειδή το βλέπω κάθε μέρα κατά την διαδρομή μου προς το σπίτι ... πραγματικά φαίνεται σαν κλειστό (κατεβασμένα ρολά και τα συναφή ... αλλά αυτό συνηνθισμένο είναι μάλλον για studio). Το σχετικά άσχημο είναι το μέρος που είναι πολύ ανοιχτό τριγύρω και σε βλέπει όλη η Λεωφ. Αθηνών αν πας εκεί ... αλλά που θα πάει ίσως βρω ευκαιρία να κάνω μια καταδρομική ...Ξέρει κανείς τι γίνεται με το studio της Λεωφ. Αθηνών 215;
Προχτές απάντησε στο τηλέφωνο η υπηρεσία και είπε ότι από δω και πέρα θα λειτουργεί κανονικά.
Χτές ήταν θεόκλειστο και δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο.
αρχισες τα παπατζιλικια παλι??κοιτα να δεις που θα σας ριξω μπαν απ τα μασατζιδικα που βγαζετε και γλωσσα..
ο γιωργης ειναι ο σταθης ψαλτης του 21ου αιωνα !!!και επι προσωπικου ετσι χαλιαμουτρη με λεει,
μαλλον επειδη ειμαι ομορφόπαιδο και ζηλευει
το λουιζα δε το ξερω, πρωτη φορα το ακουω, μαλλον θα ειναι καταλειπο της θεσσαλονικιωτικης προφορας του war
Παντως αγαπουλη εμενα δε με λεει, αλλος ειναι ο αγαπουλης