Σημερα βραδυ και μιάς και ήταν λίγες οι μεταμεσονύχτιες επιλογές κοντά στη φυλής,τράβηξα κατα την Αχαρνων και συγκεκριμένα στο 106.Ηταν η Νίνα,καλό κορμάκι,μινιόν, και υποσχόμενο χαμόγελο.Είπα να περάσω.Τι το ήθελα? ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ στο δωμάτιο!!
Καταρχήν,απ'την αρχή ήταν απότομη και δεν έπιανε κουβέντα,με το που την ρώτησα απο που είναι μου λέει 'ε,καλά τώρα..',πίπα 'αέρινη',με λίγα λόγια δεν κατάλαβα τίποτα.Αμέσως μετά την πίπα άρχισε να μου τον παίζει λίγο και άρχισε να βογγάει!!Αλλο και τούτο λέω.Τέσπα,πάμε παρακάτω,κάθεται επάνω,ολα καλά,κάποια στιγμή την βάζω κανονικά και μετά απο πολύ λίγο, πισοκολλητό.Επειδή αργούσα να χύσω μου λέει μετά από ώρα,'άντε γιατί δεν έχεις και πολλή ώρα'!Δεν είχαν περάσει ούτε 10 λεπτά!..Μετά απ'ολα αυτά(γύρισε πάλι κανονικά) και άρχισε να δυσανασχετεί,φυσικά μου είχε φύγει η όρεξη και είχα τσαντιστεί,άρχισε πάλι να τον παίζει,και εκεί τη σταματάω της λέω αστ'το τώρα μου έφυγε, δεν θέλω και την έδιωξα..Κι αυτή μου έλεγε 'δεν μπορείς να γαμάς έτσι'(θα μας πούνε και πώς,και πόσο να γαμάμε τώρα) και 'είναι και σάββατο βράδυ' της λέω 'έτσι πάει, ανάλογα την ώρα?' δηλαδή αν είναι βράδυ η πρωί?(Ημαρτον).Κι αντι να κάνει τουμπεκί και να παραδεχτεί τη λαλακία της συνέχισε την εριστική συμπεριφορά της 'τι το πέρασες εδώ, δεν είναι γραφείο είναι μαγαζί',κλπ.Λές και δεν έχω πάει άλλη φορά Σάββατο,που παρεπιπτώντως γινόταν πραγματικά της πουτάνας και η Αγνούλα,αν και έτρεχε πανικόβλητη,ΚΑΙ έκανε το καθήκον της,ΚΑΙ ήταν και πολύ φιλική παρόλα αυτά.Μαακριά από Νίνα παιδιά!! Μακράν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ πουτάνα που έχω συναντήση! Ρε μήπως μας έχουν πιάσει πολύ 'Αλέκους'? Λέω μήπως πρέπει να γίνουν πολύ πιό αυστηρά τα κριτήρια επιλογής μας,έτσι για να σφίξουν λίγο οι κώλοι?
>
>
>