altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Ναι πλεον εργαζεται σε αυτη την αλυσιδα.
Με την διαφορα οτι πλεον σπανια φοραει τα γυαλάκια....
Ναι πλεον εργαζεται σε αυτη την αλυσιδα.
Με την διαφορα οτι πλεον σπανια φοραει τα γυαλάκια....
Καλησπερα φιλτατε,
Δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.
Το γιατι φαινεται εμφανως στο post σου......
Δεν πρεπει να αξιζει αυτη φιλε Farkeli!!!Ασε που πρεπει να ειναι και μιλφ!!!Δικό το λάθος. Νόμισα ότι φαίνεται η φωτογραφια της δεσποινίδας ...
Πρόκειται για την Στεφανία (απο την Γερμανία λένε) που δουλεύει Τριγγέτα 3
Πως την ειπες?Αντιθετως βλεπω μια Σαρα Τσεχα απο την ιδια αλυσιδα που ειναι μουναρος απο τις φωτο!!!Εχει και εναν πατο αλλο πραγμα!!! :o
Δυστυχως δεν ειναι ακομα στα προγραμματα!!!
Πως την ειπες?
Ημουνα παραπανω απο σιγουρος
[move]Μιλαμε οτι θολωσα πρωι πρωι!!! [/move]
Εκοβα τον πουτσο μου οτι θα ησουνα και εσυ τωρα μεσα και θα τη χαζευες!!!
Θα φανει με τον καιρο!!!Ημουνα παραπανω απο σιγουρος
Υ.Γ Πως λεγεται το site που βαζεις την φωτο κ σου βγαζει απο που ειναι κλεμμενη?
Στανταρ καποια μαιμουδια θα εχουν κανει παλι οι γερμανοι
Λυπαμαι αλλα δεν την εχω δει.Δικό το λάθος. Νόμισα ότι φαίνεται η φωτογραφια της δεσποινίδας ...
Πρόκειται για την Στεφανία (απο την Γερμανία λένε) που δουλεύει Τριγγέτα 3
ρε παιδια ποια ειναι αυτη η Τζενη?[move] Σημερα 21/09 [/move]
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Τζενη - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Μου φαίνετε οτι θα έχουμε μπέρδεμα λιτσα! ;)[move] Σημερα 21/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Τζενη - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/katia][size=15pt]Κατια[/size][/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αντριανα - [size=15pt]Κατια [/size] - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Πως την ειπες?
Ωραιος Α Ω...ευχαριστουμε!!!Το ειχα στο μυαλο μου ολη μερα!!!κοντά μας από τις 23 Σεπτεμβρίου.....(?!)
Εγώ μια βόλτα πάντως θα την κάνω. Εκτυπώνω φωτοζ, πάω κουζίνα με το Α4 και μαρκαδόρο, παίζω το που είναι το λάθος στην εικόνα.
Θα ενημερώσω αναλόγως.
Bραδυνή βάρδια στο paradise και απογευματινή στο Ερως η zlata! ;)καλησπερα παιδες κανα καλο μιλφακι παιζει για σημερα?ευχαριστω
Εχει πλακα να ειναι η ιδια?! :oΩραιος Α Ω...ευχαριστουμε!!!Το ειχα στο μυαλο μου ολη μερα!!!
Bραδυνή βάρδια στο paradise η zlata! ;)
Και για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν εχω πάρει αλλά γενικά ακούω απο πολλούς καλά λόγια!
Εχει πλακα να ειναι η ιδια?! :o
][URL unfurl="true"]http://img1.visualizeus.com/thumbs/10/03/01/ass,girl,legs,nude,woman-fb963ba7e19d07f8ca1bf4a996a0f9f5_h.jpg[ftp=ftp://]]][/ftp]]http://img1.visualizeus.com/thumbs/10/03/01/ass,girl,legs,nude,woman-fb963ba7e19d07f8ca1bf4a996a0f9f5_h.jpg[ftp][/ftp][/url]