lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
τα δινει ολα
ειναι σαν να βλεπω ηδη τον spoon να μπαινει στο αυτοκινητο και να ξεκιναει...
τα δινει ολα
Δεν γαμιεται....ολο και καποιος θα περασει αυτες τις μερες!!!Δεν πήγα βαριόμουνα.
Και οι δυο ειναι μελαχρινες ψηλες αδυνατες και ανω του μετριου αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε επιγνωση για τα ενδοτερα!!!Εγω παντως τον κασκαντερ εχω κοψει να τον κανω εδω και πολυ καιρο!!! :-Καμιά περιγραφη για τις ανωθεν κορασιδες, να ξεροχυσουμε?
Ετοιμάζομαι για καταθεσεις τις επομενες ημερες, οπότε να ξερουμε πού βαδίζουμε
δεν γνωριζω που δουλευε παλια πηγαινετε να την δειτε απο κοντα και θα μου το πειτεΑυτή είναι η γνωστή Ελενα από Εξήκιου και τώρα στο Παπαδοπούλου 2
ιδιως οταν το παραβολο ειναι στα 60.... ;)Δεν γαμιεται....ολο και καποιος θα περασει αυτες τις μερες!!! Και οι δυο ειναι μελαχρινες ψηλες αδυνατες και ανω του μετριου αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε επιγνωση για τα ενδοτερα!!!Εγω παντως τον κασκαντερ εχω κοψει να τον κανω εδω και πολυ καιρο!!! :-
Δεν γαμιεται....ολο και καποιος θα περασει αυτες τις μερες!!! Και οι δυο ειναι μελαχρινες ψηλες αδυνατες και ανω του μετριου αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε επιγνωση για τα ενδοτερα!!!Εγω παντως τον κασκαντερ εχω κοψει να τον κανω εδω και πολυ καιρο!!! :-
τα δινει ολα
welcomethanks!
Συναγωνιστές αυτή η Ιζαμπέλλα από Κροκεών που φαίνεται super δουλέυει και πουθενά αλλού?welcome
Κουλουρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Πω Πω και μ αρεσειτα δινει ολα
Δεν μου λες....πριν ποσο καιρο πετυχες αυτη τη Ρουμανα?Νταξ, στην Ολγα κι εγω δεν κανω με τιποτα τον κασκαντερ...
Μπορει να ειναι πιο πιθανο να μας βγει καλή, από ότι μια αγνωστη κοπελα στην φυλης, αλλά το 20άρι το ρισκάρεις και πας στην επόμενη...
Το 60αρι ομως και να σου βγει ξεπετα(όπως την ειχα πατησει με μια ρουμανα ντομενικα στο καρεα30 παλι) δεν λεει...
Αν βρω την ξανθια Σαμανθα ομως, θα μπω σούμπιτος να δοκιμασω
σε ποιο καταστημα???????? αρτεμισ???????? η κασσανδρας?????????Βαλεντίνα... θα τα δείς ολα...
Ε όχι πολυ πρόσφατα... Τα περασμενα ΧριστουγενναΔεν μου λες....πριν ποσο καιρο πετυχες αυτη τη Ρουμανα?
Ρωτησα γιατι καπου πηγε μυαλο μου αλλα ασ'το ακυρο!!!Ε όχι πολυ πρόσφατα... Τα περασμενα Χριστουγεννα
Μπορεις να δεις και την αναλυτικη κριτική που της έχω.
Έτσι και την πετυχεις πουθενα, βγαλε επειγον ανακοινωθεν ΞΕΠΕΤΑ ALERT .