lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
τότε αλλάζει το θέμα!Όταν έχουν όρεξη να απαντήσουν γιατί πολλές φορές έχω πάρει και δεν...
μηπως παιρνεις απο αποκρυψη; γιατι και αυτο παιζει...
τότε αλλάζει το θέμα!Όταν έχουν όρεξη να απαντήσουν γιατί πολλές φορές έχω πάρει και δεν...
Γιατι δεν το σηκωνουν απο αποκρυψη?Τι ειναι.....αγγελια για βιζιτες?τότε αλλάζει το θέμα!
μηπως παιρνεις απο αποκρυψη; γιατι και αυτο παιζει...
Καλα αυτο το κανανε ανεκαθεν.....απο τοτε που υπηρχε μονο το Κασσανδρας 3!!!!Έλα ντε! Χώρια που προσωπικά δεν παίρνω ποτέ με απόκρυψη.
Μάλλον όμως βαριούνται ν'απαντήσουν γιατί σου λένε αν έρθουν οι ίδιοι εδώ πέρα να δουν τι γίνεται, όλο και κάποιος μαλάκας μπορεί και να τσιμπήσει.
Και καλά για να μην τους κάνουν φάρσες κτλ κτλ!Γιατι δεν το σηκωνουν απο αποκρυψη?Τι ειναι.....αγγελια για βιζιτες?
Γιατι στο'κλεισε....τους εκανες φαρσα?Και καλά για να μην τους κάνουν φάρσες κτλ κτλ!
Δεν λέω οτι το κατανοώ. Απλά λέω οτι μερικές υπηρεσίες το κάνουνε. Εγω προσωπικά το διαπίστωσα πολύ παλιά οταν είχα πάρει τηλ στο κασσανδρας 4 πάνω (μονο το πάνω υπήρχε τοτε να φανταστείς) και μου το έκλεισαν!
Αυτο το υπερμουνο που εχει στο Συγγρου 144 τωρα το ειδε κανεις σημερα?
http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_102112848252574782lathen.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/tpic_102112848252577782lathen.jpg[/img[/URL]]
:bigdick: :bigdick: :bigdick:
[/quote]
H Katia αμαυρώνει το όνομα που έχουν οι Βραζιλιάνες ..για bbw fans μόνο
Γιατι στο'κλεισε....τους εκανες φαρσα?
Σιγα μην καθονται και κοιτανε τα νουμερα οι υπηρεσιες!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα αν το κανουν θα πρεπει να εχουν μαθει απ'εξω το κινητο μου, το σταθερο μου και της δουλειας!!!
Πηγα και εγω ο καημενος πριν μιση ωρα να παρω τη Τζινα στο Καρεα 30 και αυτη δεν δουλευε σημερα!!!
Ειχε Σαρα, Ολγα και Βαλεντινα!!!
Κι ομως χτες βαραγανε μυγες.....βεβαια πηγα και αργα εγω, ισως να ειχε νωριτερα κοσμο!!!To τρίπτυχο αυτό είναι στανταράκι κάθε Σάββατο βράδυ τον τελευταίο μήνα την έχω πατήσει κι εγώ έτσι,πηγαίνοντας για Τζίνα και μ.ο αναμονής Σάρας γύρω στη 1 ώρα τελικά βαράς μια πηχτή κι είσαι ok
Απο αυριο θα τους παιρνω με βιντεοκληση!!!Εσένα αν δεν έχουν μάθει το νούμερό σου σίγουρα έχουν μάθει την φωνή σου!
Αμα βαριέται έχει ρεπό 3-4 φορές τη βδομάδα αλλιώς συνήθως καθε Κυριακή ή Δευτέρα.Εγώ πάντως θα κάνω μια επίσκεψη σήμερα.Κι ομως χτες βαραγανε μυγες.....βεβαια πηγα και αργα εγω, ισως να ειχε νωριτερα κοσμο!!!
Τελικα η Τζινα καθε ποτε εχει ρεπο, καθε Παρασκευη ή καθε Σαββατο?
Αντε επιτελους!!!καλησπερα παιδια
σας εχω καλα νεα
αυτη την εβδομαδα θα επιστρεψει η Κατερινουλα μας
Το προγραμμα της θα ειναι:
Πεμπτη 17:00-23:00 Χαλκιδικης 83,
Σαββατο 10:00- 17:00 Αγ. Μελετιου 37,
Κυριακη 10:00-17:00 Χαλκιδικης 83
Φιλια σε ολους :-* :-* :-* :-*
Αυτη η Κελη απο Αθανασιας 3 φαινεται καλη αλλα δεν εχει καμια κριτικη...Ξερουμε τιποτα?
καλησπερα παιδια
σας εχω καλα νεα
αυτη την εβδομαδα θα επιστρεψει η Κατερινουλα μας
Το προγραμμα της θα ειναι:
Πεμπτη 17:00-23:00 Χαλκιδικης 83,
Σαββατο 10:00- 17:00 Αγ. Μελετιου 37,
Κυριακη 10:00-17:00 Χαλκιδικης 83
Φιλια σε ολους :-* :-* :-* :-*