CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
NαιCheyenne - Lex τι ωρα περασατε απο το Κων?λεως 94?Μετα τις 7 ηταν?
Γυρω στις 23:30.
NαιCheyenne - Lex τι ωρα περασατε απο το Κων?λεως 94?Μετα τις 7 ηταν?
Ε οχι και μονοφγαδες....Υπαρχουν καλυτεροι ψαραδες απο μενα!! Ενα κοκαλο δεν δινετε μονοφαγαδες ????
Βαλτε και μια φωτο οπως ο προεδρος να μην παμε σε λαθος μαγαζι
Χωρις κανενα προβλημα.Άρχισαν κι εδώ ν'ανεβαίνουν οι τιμές Πλάκα-πλάκα κάνατε αίτηση; Πώς και άνοιξαν;
Ναι!!! πολύ μετά. Κατά τις 11 αν θυμάμαι καλά ξεκινήσαμε γενικά...Cheyenne - Lex τι ωρα περασατε απο το Κων?λεως 94?Μετα τις 7 ηταν?
Ρωταω γιατι μεχρι προσφατα λειτουργουσε μεχρι τις 19.00 το μαγαζι οποτε προφανως βαλανε και αλλη βαρδια τωρα!!!Ναι!!! πολύ μετά. Κατά τις 11 αν θυμάμαι καλά ξεκινήσαμε γενικά...
Ενδιαφέρεσε για κάποια πληροφορία συγκεκριμένη;
Ισως μπορούμε να σε διαφωτίσουμε...
Πάντως μην πας, θα σκιαχτείς
Ειπα και εγω. Για μια στιγμη σκεφτικα μηπως ηθελες να πας να δεις την βικα/βικη και τρομαξα!Ρωταω γιατι μεχρι προσφατα λειτουργουσε μεχρι τις 19.00 το μαγαζι οποτε προφανως βαλανε και αλλη βαρδια τωρα!!!
Ειπα και εγω. Για μια στιγμη σκεφτικα μηπως ηθελες να πας να δεις την βικα/βικη και τρομαξα!
Αυτό σκέφτηκα να προλάβω!Παντως για εμαι και ειλικρινης μου περασε απο το μυαλο!!!
Δεν την εχω δει βεβαια αλλα αυτο το "αδυνατο μιλφ" ειναι κοκκινο πανι για εμενα!!!
Thanks παντως για το ενδιαφερον!!!
μεταξι φαση και χειροτεραΜεταμεσονύχτια επίσκεψη στο Τριγγέτα 3 όπου δούλευε μια Κατερίνα απο Πορτογαλία για την οποία ρώταγα προχθές.Την κοπέλα την είχα δει σε φωτογραφίες και μου είχε κάνει το κλικ.Απο κοντά ήταν μούφα.Σώμα καλό για τα γούστα μου αλλα απο μάπα βράστα.Χαρακτηριστική βαλκανόφατσα που προφανώς δεν είναι απο την Πορτογαλία.Το μαλλί της μακρύ καστανό (καμία σχέση με τις fotos).Η τσατσά έκατσε μαζί μου στο σαλόνι προσπαθώντας να με πείσει να περάσω.Μίλαγε για το πόσο καλη είναι η κοπέλα ,πόσο δεν βιάζετε ,πόσο ομιλιτική είναι (δεν παω για να πιάσω κουβέντα αλλά....).Αν και δεν πολυψηνόμουνα να περάσω κάτι το περασμένο της ώρας ,κάτι οι κάβλες μου και οτι δεν υπήρχε άλλος συναγωνιστής με έκαναν να περάσω στο δωμάτιο.Στην πράξη τώρα θα την χαρακτήριζα εντελώς διεκπεραιωτική.Χωρίς να βιάζετε βέβαια αλλά δείχνοντας μου οτι κάνει αγγαρεία.Αξίζει να αναφερθεί οτι απλώς παραμέρισε τα εσώρουχα της και οτι οι μόνες κουβέντες που βγήκαν απο το στόμα της ήταν Γεια σου ,Βγαλε τη μπλουζα σου ,Γεία σου.Δεν προτείνεται.Στα +++ η διακριτικότητα του χώρου αν και Παρασκευή βράδυ....
eleooooos, ευχαρίστησες την τσατσά φεύγοντας;Μεταμεσονύχτια επίσκεψη [size=10pt][size=10pt]στο Τριγγέτα 3 [/size][/size]όπου δούλευε μια Κατερίνα απο Πορτογαλία για την οποία ρώταγα προχθές.Την κοπέλα την είχα δει σε φωτογραφίες και μου είχε κάνει το κλικ.Απο κοντά ήταν μούφα.Σώμα καλό για τα γούστα μου αλλα απο μάπα βράστα....Αξίζει να αναφερθεί οτι απλώς παραμέρισε τα εσώρουχα της και οτι οι μόνες κουβέντες που βγήκαν απο το στόμα της ήταν Γεια σου ,Βγαλε τη μπλουζα σου ,Γεία σου.Δεν προτείνεται
ΞΕΠΕΤΟ-ΤΡΙΓΓΕΤΟ-ΑΛΥΣΙΔΑ:ΣΥΓΓΡΟΥ 144, ΙΣΜΗΝΗΣ 2, ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 37eleooooos, ευχαρίστησες την τσατσά φεύγοντας;
nikospireas, στο Μετάξι έχω περάσει "Πασάς στα Γιαννίνα"!!!
Γράψε τα και εδώ σε εύλογο χρονικό διάστημα για να διατηρηθεί το θέμα στα επίκαιρα και να ενημερωθούν οι συναγωνιστές:Σαφέστατα....Της είπα οτι πέρασα υπέροχα και οτι θα με ξαναδεί σύντομα.....Να σημειώσω οτι ούτε που σηκώθηκε απο τη καρέκλα της κουζίνας όταν έφευγα...
Με το ονομα Αλικη στο Αριστομενους 72!Σπυρου Πατση 40 : Ιζαμπελλα. Όμορφη μελαχρινή κοπέλα, με ωραίο σωματοτυπο. Γνωστή και από άλλα studio με άλλα ονόματα. Για την υπηρεσία, ομοίως με το Κωνσταντινουπόλεως 80
Καλησπερα! Σε ποιο αλλου στουντιο δουλευει???
Με το ονομα Αλικη στο Αριστομενους 72!
Πρωινη βαρδια συνηθως
Σωστος.Παλιδες, προσοχή!!!
Στο Βριλησού 60 δεν έχει βάρδια η Σάντρα. Αντ'αυτής είναι ένα κοντοστούπικο μπαζάκι ονόματι Τζένη.
Δυστυχώς γι'αλλη μια φορά το πρόγραμμα της αλυσίδας αποδυκνείται τόσο αξιόπιστο όσο η άμυνα του Παναθηναϊκού. Κύρα Λίτσα, για εμάς που κάνουμε ολόκληρο ταξίδι για να φτάσουμε στο βουνό, τρώμε όλη την κίνηση και πληρώνουμε βενζίνη 1,50 ευρώ, έχει πάψει να είναι αστεία αυτή η κατάσταση. Συνέλθετε!
Υ.Γ. Για να μην αναφέρω τις τσατσάδες που μόνο που δεν μας πλακώνουν στις φάπες όταν τους λέμε ότι άλλα λέει το πρόγραμμα. Άκου εκεί "εγώ δεν ξέρω από κομπιούτερ, δε με νοιάζει τι γράφει".
6981-218.483Παλιδες, προσοχή!!!
Δυστυχώς γι'αλλη μια φορά το πρόγραμμα της αλυσίδας αποδυκνείται τόσο αξιόπιστο όσο η άμυνα του Παναθηναϊκού. Κύρα Λίτσα, για εμάς που κάνουμε ολόκληρο ταξίδι για να φτάσουμε στο βουνό, τρώμε όλη την κίνηση και πληρώνουμε βενζίνη 1,50 ευρώ, έχει πάψει να είναι αστεία αυτή η κατάσταση. Συνέλθετε!
Παιδες καλησπερα,
Ερωτηση, αν καποιος γνωριζει. Η Λάουρα (ξανθια) που ειναι στο site του Β-57 που παιζει? Γιατι καποιος αναφερε πως η Λάουρα στο Β-57 ειναι μαυρομαλα!!
Ευχαριστω και καλο βραδυ σε ολους.