Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πριν από λίγο. Δροσοπούλου 97 ---> κλειστό
Τα'δα και δεν πίστευα στα μάτια μου .... Βριλησσού 60 ...βέβαια καμμία σχέση κάτω από τα ψηλοτάκουνα αλλά "αξίζει να το δεις" μούσκεμα και ιδρωμένο από την καύλα.Βαλεντίνα... θα τα δείς ολα...
Πηρα τις πληροφοριες μου.Αυτή είναι η γνωστή Ελενα από Εξήκιου και τώρα στο Παπαδοπούλου 2
Τωρα τι να σου πω..........Ρε παιδια εχει υποψην του κανενας τιποτα αξιολογο για σημερα το απογευμα;
απο ενα συντομο banner-ο-scouting δεν βρηκα κατι....
Ε δεν περίμενα απο εσενα. Αφου ηξερα οτι θα εισαι εκτος! ;)Τωρα τι να σου πω..........
Καλησπερα φιλτατε,Καλησπέρα συνάδελφε CHEYENNE
για την παρακάτω δεσποινίδα (ή για κάποια άλλη παρόμοια)
ποιά είναι η πρόταση σας...
[move] Σημερα 20/09 [/move]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/valentina]Βαλεντινα[/url] - Καρολινα - Κατερινα
Ναι πλεον εργαζεται σε αυτη την αλυσιδα.Να ρωτησω κατι, η Κατερινα στο 60 κατω ειναι η γνωστη Τσεχα με τα γυαλακια???
Τιμημένε συναγωνιστή CHEYENNE ποια είναι η κριτική σου για την Σιλβή στη βριλησσού 57 και για την Βαλεντίνα στην κασσάνδρας 3;Ναι πλεον εργαζεται σε αυτη την αλυσιδα.
Με την διαφορα οτι πλεον σπανια φοραει τα γυαλάκια....
Θα την βρεις στα studio της οδου Κασσανδρας και στο Βριολησσου 60.
Επεσες στην περιπτωση !!!!Τιμημένε συναγωνιστή CHEYENNE ποια είναι η κριτική σου για την Σιλβή στη βριλησσού 57 και για την Βαλεντίνα στην κασσάνδρας 3;
Σε ευχαριστώ CHEYENNE! Και εμένα με εμπνέει η Βαλεντίνα...θα τη δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. Εύχομαι το καλύτερο και για σένα!Επεσες στην περιπτωση !!!!
Δεν εχω παει με καμια απο τις δυο.
Ομορφες κοπελες και οι δυο, πολλες πληροφοριες για την Βαλεντινα δεν υπαρχουν μιας και ειναι σχετικα νεα στα studio.
Η Συλβη απ' οτι μαθαινω ειναι καλη αλλα οχι τελεια.
Επαναλαμβανω ομως οτι δεν εχω προσωπικη αποψη.
Εαν ηταν να διαλεξω θα πηγαινα με την Βαλεντινα. Με εμπνει περισσοτερο....
Στο μπάνιο του σπιτιού της!Γνωρίζει κανείς πού τραγουδάει -αν τραγουδάει η Μαντόνα αυτές τις μέρες..;
ροκας και ακους μαντονα ρε τυπε?Γνωρίζει κανείς πού τραγουδάει -αν τραγουδάει η Μαντόνα αυτές τις μέρες..;