Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Ούτε στα όνειρα σου!!!!!Εχει πλακα να ειναι η ιδια?! :o
Δεν υπάρχουν αυτά Πιατσα....πόσο μάλλον σε στούντιο!!!!
Ούτε στα όνειρα σου!!!!!Εχει πλακα να ειναι η ιδια?! :o
Γιατι μου γκρεμιζεις τα ονειρα.....ασε με να χαρω μεχρι τις 23!!!Ούτε στα όνειρα σου!!!!!
Δεν υπάρχουν αυτά Πιατσα....πόσο μάλλον σε στούντιο!!!!
Aλλαγη:[move] Σημερα 21/09 [/move]
Κασσανδρας 3(κατω): www.kassandras3-kato.com/marianna]Μαριανα[/url] - www.kassandras3-kato.com/vicky]Βικυ[/url] - www.kassandras3-kato.com/sandra]Σαντρα[/url]
Κασσανδρας 3(πανω): www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - www.kassandras3-pano.com/nina]Νινα[/url] - Ναταλι
Κασσανδρας 4(κατω): Αλινα - Τζενη - www.kassandras4-kato.com/anna-lidia]Αννα[/url]
Κασσανδρας 4(πανω): Νταιανα - www.kassandras4.com/anna-lidia]Αννα[/url] - www.kassandras4.com/maria%20serva]Μαρια Σερβα[/url]
Κασσανδρας 6: www.kassandras6.com/melina]Μελινα[/url] - www.kassandras6.com/katia]Κατια[/url] - www.kassandras6.com/nikol]Νικολ[/url]
Βριλησου 60(κατω): www.vrilissou60-kato.com/fiona]Φιονα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/laura]Λαουρα[/url] - www.vrilissou60-kato.com/claudia]Κλαουντια[/url]
Βριλησου 60(πανω): Αντριανα - Κατια - www.vrilissou60.com/mixaela]Μιχαελα[/url]
Αν και αργα το λυσαμε το μπερδεμαΜου φαίνετε οτι θα έχουμε μπέρδεμα λιτσα! ;)
συμβαινουν αυτα!Αν και αργα το λυσαμε το μπερδεμα
η εμιλυ ειναι αρκετο καιρο στη δουλεια.καποια στιγμη νομιζω ειχε αλλαξει ονομα, αλλα για λιγο διαστημα,μου διαφευγει τωρα.καλη μεσα και πολυ καυλιαρα δε κανει ομως τιποτα απο εξτρα,αν ζητας τετοια.Θυμιστε μου παρακαλω οι γνωριζοντες, η Εμιλυ στο β 55 λεγοταν αλλιως παλιοτερα? την εχουμε ξαναδει?
Αν θυμαμαι καλα, την περασμενη ανοιξη δουλευε με το ονομα Ζιζελ (ή καπως ετσι), στο Βριλησσου 42.η εμιλυ ειναι αρκετο καιρο στη δουλεια.καποια στιγμη νομιζω ειχε αλλαξει ονομα, αλλα για λιγο διαστημα,μου διαφευγει τωρα.καλη μεσα και πολυ καυλιαρα δε κανει ομως τιποτα απο εξτρα,αν ζητας τετοια.
σωστα,ζιζελ στο βρ42Αν θυμαμαι καλα, την περασμενη ανοιξη δουλευε με το ονομα Ζιζελ (ή καπως ετσι), στο Βριλησσου 42.
Σαφως παλιοτερα εργαζοταν στο 55 και 57 σαν Εμιλυ.
Δεν πρεπει να αξιζει αυτη φιλε Farkeli!!!Ασε που πρεπει να ειναι και μιλφ!!!
Αντιθετως βλεπω μια Σαρα Τσεχα απο την ιδια αλυσιδα που ειναι μουναρος απο τις φωτο!!!Εχει και εναν πατο αλλο πραγμα!!! :o
Δυστυχως δεν ειναι ακομα στα προγραμματα!!!
Μιας και το εφερε η κουβεντα, η Μαντονα απο Δευτερα 27/9 επανερχεται στην ενεργο δραση,στο Βριλησσου 60 arena, συμφωνα με αξιποπιστες πληροφοριες.....Καλά μου φυγε η μασέλα μιλάμε..!
Πότε ανέβασαν τις φωτο της..; Είχα καναδυο μέρες να μπω κ δεν τις είχα δει..!
Αν είναι όπως στις φωτο νομίζω έχουμε μια επάξια (εμφανησιακά) αντικαταστάτρια της Κάρολαϊν που μας άφησε..! Τόσο που σκέφτομαι ν' ακυρώσω το ραντεβού με σιτυτουρ που 'χα κλείσει γι' αύριο..! Για μένα η Κάρολαϊν ήταν ένας απ' τους λόγους που σταμάτησα τα σιτυτουρ..!
Γιατί να κλείνεις ραντεβού με 300 ευρώ, όταν υπάρχει τέτοιος μούναρος σε στούντιο..;
Εύχομαι να 'ναι κι η Σάρα όσο καλή φαίνεται στις φωτο..!
Υπάρχει κάποια άλλη καλή δυνατή πρόταση γι' αύριο, καθώς η Μαντόνα ξεκουράζεται απ' ότι κατάλαβα, κι η Σάρα ξεκινά μεθαύριο..;
Η Νικόλ μ΄αρέσει, αλλά δουλεύει πολύ αργά γαμώτο..!
Μόνο αν το δω με τα ίδια μου τα μάτια θα το πιστέψω... αξιόπιστες πηγές και κουραφέξαλα... τελευταία στιγμή όλα ακυρώνονται!Μιας και το εφερε η κουβεντα, η Μαντονα απο Δευτερα επανερχεται στην ενεργο δραση,στο Βριλησσου 60 arena, συμφωνα με αξιποπιστες πληροφοριες.....
Το μονο σιγουρο απο τα μελλουμενα ειναι ο θανατος φιλε μου......Μόνο αν το δω με τα ίδια μου τα μάτια θα το πιστέψω... αξιόπιστες πηγές και κουραφέξαλα... τελευταία στιγμή όλα ακυρώνονται!
Το μονο σιγουρο απο τα μελλουμενα ειναι ο θανατος φιλε μου......
Ολα τα αλλα μπορει και να ανατραπουν.
Λιγο μακαβριο, αλλα αληθες !!!!!
Συμφωνω απολυτα!!!Μόνο αν το δω με τα ίδια μου τα μάτια θα το πιστέψω... αξιόπιστες πηγές και κουραφέξαλα... τελευταία στιγμή όλα ακυρώνονται!
Καλά μου φυγε η μασέλα μιλάμε..!
Πότε ανέβασαν τις φωτο της..; Είχα καναδυο μέρες να μπω κ δεν τις είχα δει..!
Αν είναι όπως στις φωτο νομίζω έχουμε μια επάξια (εμφανησιακά) αντικαταστάτρια της Κάρολαϊν που μας άφησε..! Τόσο που σκέφτομαι ν' ακυρώσω το ραντεβού με σιτυτουρ που 'χα κλείσει γι' αύριο..! Για μένα η Κάρολαϊν ήταν ένας απ' τους λόγους που σταμάτησα τα σιτυτουρ..!
Γιατί να κλείνεις ραντεβού με 300 ευρώ, όταν υπάρχει τέτοιος μούναρος σε στούντιο..;
Εύχομαι να 'ναι κι η Σάρα όσο καλή φαίνεται στις φωτο..!
Υπάρχει κάποια άλλη καλή δυνατή πρόταση γι' αύριο, καθώς η Μαντόνα ξεκουράζεται απ' ότι κατάλαβα, κι η Σάρα ξεκινά μεθαύριο..;
Η Νικόλ μ΄αρέσει, αλλά δουλεύει πολύ αργά γαμώτο..!
Απιστε Θωμα !!!!!Συμφωνω απολυτα!!!
Κατσε να βγει στο σαλόνι πρώτα και μετά θα είμαι σίγουρος!
Ε τι να κανω. Την πάτησα μια φορά και εχω τον νου μου!Απιστε Θωμα !!!!!
Καινούργια η Δέσποινα;Βριλησου 60(πανω): www.vrilissou60.com/irena]Ιρενα[/url] - Δεσποινα - Κατια