black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.289
- Πόντοι
- 19.505
ειπε ο μεγασ ΚΑΤΩΝ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?)
ταπεινός μπουρδελιάρης, ξεποδαριασμένος οδοιπόρος.
ειπε ο μεγασ ΚΑΤΩΝ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?)
Για να μην τα ισοπαιδώνουμε ολα, υπαρχουν τσατσταδες και τσατσοι που ειναι πραγματικες κυρίες και κυριοι αντιστοιχα..
Δεν ειναι λιγες και οι φορες που εχω ακουσει σχολια οπως "Στο καλο, και ευχαρισουμε που περασατε", "καντε μαι βολτα και εαν ειναι σας περιμένουμε", "ευχαριστουμε που ηλθατε", ;ηή και χιουμοριστικα σχόλια "το καλυτερο πραγμα η μπουρδελοτσαρκα"
Δεν θα ηθελα να προχωρησω με ονοματα.....
Μια ΑΛΙΝΑ....μια ΡΟΜΙΝΑ...μια ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ...μια ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ...μια ΜΑΡΙΝΑ...και μια ΠΕΝΝΥ...σωζουν την παρτιδα στα στουντιο την εποχη αυτη απο κινηση, κατα την κριση μου........ και αξιζουν τα λεφτα τους!!!!!!!!!Οπουδηποτε σε σεβονται και σε υπολογιζουν προτρεπω...τα περισσοτερα στουντιο δεν το εχουν αυτο....συν οτι οι τιμες τους ειναι αντιστροφως αναλογες με τις υπηρεσιες που προσφερουν... οι καλες εργαζομενες ειναι πλεον λιγες στα στουντιο!!!!!!!!
ωραια τα λεσ??? ερωτα κολασεωσταπεινός μπουρδελιάρης, ξεποδαριασμένος οδοιπόρος.
Oπως τα λεει Ο ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΗΣ ειναι τωρα αν καποιοι και καποιες δεν μπορουν να φερθουν σωστα ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΓια να μην τα ισοπαιδώνουμε ολα, υπαρχουν τσατσταδες και τσατσοι που ειναι πραγματικες κυρίες και κυριοι αντιστοιχα..
Δεν ειναι λιγες και οι φορες που εχω ακουσει σχολια οπως "Στο καλο, και ευχαρισουμε που περασατε", "καντε μαι βολτα και εαν ειναι σας περιμένουμε", "ευχαριστουμε που ηλθατε", ;ηή και χιουμοριστικα σχόλια "το καλυτερο πραγμα η μπουρδελοτσαρκα"
διεκπεραιωτική, στενό καλοσχηματισμένο πιπινοκωλαράκι, θα πάει να σε τελειώσει με την πίπα.
ναι οκ....
να ηξερες και τι λένε μετά οταν βγαινεις απο την πόρτα....
Για να μην τα ισοπαιδώνουμε ολα, υπαρχουν τσατσταδες και τσατσοι που ειναι πραγματικες κυρίες και κυριοι αντιστοιχα..
ΕΤΣΙ .....υπαρχει δυσαναλογο φαινομενο....πληθαινουν τα κρουσματα αυτα....αντι να πληθαιναν...οι σωστες υπηρεσιες...... για να δικαιολογησουν σε τελικη αναλυση το 50αρι που μας ζητουν τσαμπουκαλιστικα!!!!!!!!!δεν νομίζω ότι ισοπεδώσαμε απλά έγραψα ότι πληθαίνουν τα κρούσματα και πάντα σε συγκεκριμένα μαγαζιά όταν βρίσκονται συγκεκριμένες τσατσάδες και μόνο τότε. Αλλά επειδή η αναίδεια είναι κολλητική, αν δεν τους τη κόψουμε τώρα σε λίγο θα επεκταθεί σαν στυλάκι και σε άλλα ιδρύματα, γιατί περνάνε τελικά η μια στην άλλη και στις κοπέλες κατ' επέκτασιν μια νοοτροπία ότι εμείς οι πελάτες είμαστε οι μαλάκες προβληματικοί που τους χρωστάμε λεφτά και πρέπει να περνάμε με όποιο μπάζο κι αν έχουν και με ότι τιμή τους καπνίσει.
Στην ΕΛΛΑΔΑ φιλε ενας μαλακας πεθαινει....δεκα γεννιουνται!!!!!!!!!!!!!!μάγκες οι τιμές είναι υπερβολικές στην Ελλάδα για τα στούντιο. 50 ευρώ?????? πάρα πολλά λόγω κρίσης. Γύρισα πατρίδα για διακοπές και άρχισα τις τσάρκες και παρατήρησα την εκμετάλευση. τεμάχια μέτρια και απο υπηρεσίες γάμησετα.
το έχω ξαναγράψει λονδίνο παρτούζα 3 γκόμενες με 3 αντρες και ανταλαγή σε κυριλέ διαμέρισμα με φαγητό στα διαλλείματα 120 εουρα......
οπότε μαγκόνια μας πιάνουν τον γκώλο.
Ο παίχτουρας λέει τιν αλήθεια και πάτε να του πιάσετε το κώλο έλεος ρε μαλάκες προστατέψτε τα συμφέροντα σας. έχετε δύναμη με το σαιτ και κάθεστε και τα ακουμπάτε σε κάθε μπαζόλα.
ναι οκ....
να ηξερες και τι λένε μετά οταν βγαινεις απο την πόρτα....
Τι εγινε ρε παιδια και περασε η σκουπα?????????......
Τι εγινε ρε παιδια και περασε η σκουπα?????????......
κατα τα άλλα ελευθερη ενημέρωση....έτσι είναι άμα θίγεις ορισμένα κακώς κείμενα. η αλήθεια πονάει
πρωτα διαβασε και μετά κρίνε
ολα τα ποστ μεταφερθηκαν στο θρεντ Στουντιο Ερως Δροσοπουλου 95
Εχεις δικιο!πρωτα διαβασε και μετά κρίνε
ολα τα ποστ μεταφερθηκαν στο θρεντ Στουντιο Ερως Δροσοπουλου 95
και αυτό επέμβαση αποτελεί