Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Χτες κατά τις 8 στο Ηλία Ηλιού η ελληνίς νταρντάνα Βίκυ
Σήμερα μετά τις 11 το βράδυ η ασιατικών χαρακτηριστικών Μάιρα

gampros

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Κριτικές
8
Like
82
Πόντοι
1
χθες που εψαχνα λιγο τα σπιτακια επεσα σε ενος την σελιδα που ελεγε
"νεες μειωμενες τιμες απο 16/07/" ή κατι τετοιο. Και σημερα δεν το βρισκω πουθενα. Μηπως θυμαται κανεις τπτ?
μαλλον αυτο πρεπει να ειχα βρει...30€ το απλο προγραμμα

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
''Πιστευω φιλε μου, τα παραπανω στοιχεια τα ξερουμε ολοι... που μας αρεσει ο αγοραιος ερωτας!!!...φτανει να το ψαξουμε λιγο!!!....αλλα καλυτερα να μην κανεις σεξ...και να βαρας μαλακια....παρα να σε εμπαιζουνε...οι ξενες εργαζομενες(ειτε τσατσαδες...ειτε ιδιοκτητριες...ειτε πουτανες)....[b]που ηλθαν ξεβρακωτες στην ΕΛΛΑΔΑ και μολις πιασανε πεντε φραγκα[/b][/u]...σου λενε αμα σου αρεσει...ειδεμη σαλτα και γαμησου σε κανενα αλλο...συγνωμη που ξαναγραφω...γιατι ημουν στο θρεντ για το στοιχημα...αλλα μου στειλαν μηνυματα δυο-τρεις θαυμαστες μου, οτι γινεται νταβαντουρι εδω...και μπηκα να τους τα ξαναχωσω...που μπαινουν εδω μεσα και ψαχνουν για κοροιδα-πελατακια ορισμενες!!!!!!!!!!...ρε ουστ!!!!!!!!!!''
Δηλαδή αν πήγαινες εσύ σε μια ξένη χώρα και έκανες ένα κερδοφόρο επάγγελμα από το μηδέν και το προιόν σου του πούλαγες ακριβά σύμφωνα με τους εκεί κατοίκους θα σου άρεσε να σε
αντιμετωπίζουν με τόσο ρατσιστικά σχόλια??? Και εγώ ρατσιστής είμαι αλλά σε αυτούς που εισβάλλουν παράνομα στην χώρα μας ανεξάρτητα το τι επάγγελμα κάνουν, για αυτούς λοιπόν που έχουν χαρτιά και πληρώνουν το κράτος όπως εγώ δεν βλέπω την διαφορά. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να πας και να δίνεις τα λεφτά σου σε αυτές τις εργαζόμενες αν δεν το θέλεις γιατί
λοιπόν κόπτεσαι τόσο?? Αν δεν θέλεις να μην πας είναι απλό...Από την άλλη μεριά δεν πλουτίσανε χάρη σε σένα οπότε γιατί αυτή η επίθεση??? Ενδεχομένως να αληθεύει οτι έχουν πέσει
οι υπηρεσίες στα studio επειδή το ανέφεραν και άλλοι αυτό αν και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο...Αναρωτήθηκε κανείς μήπως φταίμε και εμείς για αυτό?? Καπνός χωρίς φωτιά
δεν γίνεται..οι κοπέλες ενδεχομένως να εισπράττουν αυτη την αρνητικότητα που έχουμε απεναντί τους και να το κάνουν και σκόπιμα...
Το βίντεο παρακάτω το βάζω για σένα...enjoy!

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
ρε παιδιά πολλά νέα ονόματα βλέπω στο πρόγραμμα στην βούρβαχη 19.έχει δοκιμάσει κανείς?η αποψινή έλενα ξέρει κανείς τι παίζει?

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Σημερα το απογευμα εξερευνησα το κεντρο. Εχουμε λοιπον...

Αχαρνων 106 Αννα, ξανθια, με περιφερεια, μικρη γυρω στα 25.

Αχαρνων 85 -(δεν θυμαμαι, δεν ακουσα κατα το δεν ξερω δεν απαντω), πολλα κιλα μα παρα πολλα και υψος μαζι, δεν καθισα να το συζητησω.

Αγκυρας, Ελλη? (μαλλον), ξανθια πολυ ψηλη, νταρνταναρος.

Κεφαληνιας 75, Λαουρα μελαχροινη, λεπτη καλο υψος και σωμα με 2αρι στηθος, συμπαθητικο προσωπο, 25, και Καρμεν μαζι.

Αριστοτελους 177 δεν το προλαβα!

Πιπινου 107 -(δ.θ.-δ.α.) ξανθια με ομορφο προσωπο, λιγο γεματη, γυρω στα 25-28, σεξυ και τσαχπινα.

Ο χρονος μου τελειωνε, θα συνεχισω αλλη μερα, παντως ψιλοαπογοητευτηκα απο ο,τι ειδα...

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Μπορει, δεν το καλοακουσα, αλλα ηταν 30-35 στρογγυλοπροσωπη, ξανθια με τα στηθια χυμα και δεν βγηκε καν ολοκληρη απο τη φωλια της. Εσκασε μυτη και ξαναμπηκε μεσα.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μπορει, δεν το καλοακουσα, αλλα ηταν 30-35 στρογγυλοπροσωπη, ξανθια με τα στηθια χυμα και δεν βγηκε καν ολοκληρη απο τη φωλια της. Εσκασε μυτη και ξαναμπηκε μεσα.

Μάλλον αυτή ήταν. Κοπέλα με ειδικό βάρος για συγκεκριμένα γούστα. Νομίζω ότι χρησιμοποιεί και άλλο όνομα πάντως.

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Παιδια,αμα ανεβω Πιπινου πρωινες ωρες θα την πετυχω τη Σονια σιγουρα? Γιατι ειμαι μακρια...μην ανεβω παλι τσαμπα!
Επισης,ειχα ρωτησει και παλιοτερα για τηλεφωνο του εν λογω ιδρυματος αλλα δεν μου το ειχε δωσει κανεις.Αν ειναι καποιος που το εχει ας κανει εναν κοπο να μου στειλει pm ή απλα να το δημοσιευσει
6934449420 πιπινου 107.νομιζω η σονια ειναι πρωινες βαρδιες πλεον,μεχρι τις 5 κατι τετοιο.

ares89

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα 20:00

Συγγρου 144= Η τσατσα φωναζε απο τις σκαλες να παω μετα τις 20:30 γιατι δεν ειχε κοπελα.Η κοπελα εκεινη την ωρα κατεβαινε απο το ταξι.Ετσι οπως την ειδα ουτε να την φτυσω δεν θα γυρνουσα.

Αριστοτελους 6=Καρμεν μια πανεμορφη Τσεχα στην οποια εδωσα τα 50 ευρω. :knockinb:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ρε   μαγκες   ,   το     site     διεκοψε    την   συνεργασια  του     με    τα   στουντιο   της   Φραντζη    και   της    Βουλιaγμενης ??    :think: ............δεν  βλεπω  πια    διαφημιστικες  καταχωρησεις    τους   στα   αριστερα.......... :think:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ρε   μαγκες   ,   το     site     διεκοψε    την   συνεργασια  του     με    τα   στουντιο   της   Φραντζη    και   της    Βουλιaγμενης ??    :think: ............δεν  βλεπω  πια    διαφημιστικες  καταχωρησεις    τους   στα   αριστερα.......... :think:

Το αυτό και για το Βριλησσού 42 :-

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε Κυριακάτικη βραδινή τσάρκα:

Λέλας Καραγιάννη 35: Λαρίσα Αδύνατη αδιάφορη μελαχρινή με μακριά μαλλιά

Δροσοπούλου 97: Πόρτα ερμητικά κλειστή.

Δροσοπουλου 95: Ντάρια. Ντυμενη με γαλάζιο σετ, αρκετα sexy. Δεν νομίζω πως χρειάζονται περισσότερα λόγια

Αγίου Μελετίου 37: Μιλβα. Η milf με τα μακριά μπουκλε καστανόξανθα μαλλιά. Γνωστή πλέον παρουσία στον χώρο, αρκετά ευδιάθετη και sexy.

Κεφαληνιας 75: Δυο πανομοιότυπες δεσποινίδες. Η Κορινα και η Λαουρα. Αμφότερες μελαχρινές με μακριά ίσια μαλλιά, ψηλές , ωραία σώματα, δίχως όμως ιδιέταιρη θηλυκότητα.

Αριστοτέλους 177: Κλειστόν

Φυλής 104: Άντζελα. Η ιδιοκτήτρια του studio. Παραπάνω συστάσεις περιττεύουν.

Αχαρνών 106: Λολιτα. Ξανθό pro-milf με σγουρά μαλλιά μέχρι την μέση. Τιμή εκκίνησης 30 ευρώ. Γνωστή και από το Παιωνίου 10

Αχαρνών 85: Ανναμπελ. Ξανθή στρουμπουλή  (σε καμία περίπτωση χοντρή) νεαρή με τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ επίσης

Παιωνιου 10: Άννα. Μικροκαμωμένη, μελαχρινή, υπερβολικά αδύνατη, Υπόδειγμα ευγένειας η υπηρεσία.

Παρασίου 36: Δυο πανομοιότυπες κοπέλες επίσης. Η Τζεσσικα και η Ίνα. Ρωσίδες κατά δηλωσην του κυρίου της υποδοχής , ξανθές με μεζ ανταύγειες, ψηλές σχετικά, σωστές αναλογίες, λίγο ψυχρές μου φανήκαν. Απλό πρόγραμμα από 40ευρω, αλλά υπερβολικά απλό όπως τόνισε στην εκφώνηση, χωρίς ιδιεταιρες απαιτήσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε!!! Το φουλ πρόγραμμα που ΔΕΝ περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό ή πρωκτικό στα 140 !!!!

Πιπίνου 107: Αλίνα. Μελαχρινή, ψηλή με ωραίο κολαράκι. Καρέ μαλλί, εντύπωση μου έκαναν τα πεταχτά της μάτια.

Πιπίνου 118: Αφροδίτη. Γνωστή και μη εξαιρετέα. Έδωσε ρεσιτάλ στο σαλόνι, με κουνήματα και πρόστυχες εκφράσεις. Αρκετός κόσμος στο σαλόνι, γεμάτα τα δωμάτια.

Αριστομένους 72 : Γιάννα. Νεαρή Τσεχα κατά δήλωση της υπηρεσίας. Μελαχρινή, γλυκιά κοπελίτσα, αλλα μεχρι εκεί.

Συνάντηση με τον αγαπητό Pitisriko1 και ενωμένοι συνεχίζουμε:

Πειραιώς 193: Βανέσσα. η νεαρη μελαχρινη καλλονή απο την Βουλγαρία. με τις αμφιλεγομενες υπηρεσίες.

Συγγρού 144: Λαρίσα από Ουγγαρία. Νεαρή πρόσχαρη κοπέλα. Με μαύρα μακριά μαλλιά και ξανθές ανταύγειες. Ωραιο σώμα. Αξιόλογη παρουσία.

Αριστοτέλους 6: Κάρμεν. Ίσως από τις πιο όμορφες, εάν όχι η πιο όμορφη γυναίκα που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή Τσεχα γύρω στα 30, μαυρισμένη από τα μπάνια, καστανά μακριά μαλλιά με μπούκλες λίγο κάτω από τους ώμους. Άπαιχτα γαλάζια μάτια. Κορμαρα. Γνωστή από τα Κασσάνδρας παλιότερα. Δυστυχώς έπαψε να κάνει πρωκτικό για τους λάτρεις του είδους. Άριστες αναμνήσεις από τον υποφαινόμενο, θα ξανατιμηθει λίαν συντόμως.

Τριγγέτα 3: Έλενα. Η νεαρή Ρουμάνα που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο Ελευθερίου Βενιζέλου 40. Με τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ, και προχωράμε. Πρωκτικό στα 100. Στην Τριγγετοαλυσιδα πλέον.

Ιππόνακτος 14: Άντζελα. Ξανθό milf, γνωστή και από Αχαρνών 85 παλιότερα.

Φραντζή 47: Νανσυ. Η γνωστή Ελληνοσουηδεζα του ομίλου

Ηλία Ηλιού 82: Δεν μας άνοιξαν παρά τα επίμονα χτυπήματα μας.

Βουλιαγμένης 68:Λιντα. Όχι η γνωστή, αλλά η συγκεκριμένη έχει εργαστεί με αυτό το όνομα παλιότερα καις το Κωνσταντινουπόλεως 94. εκτός από το παρόν, εργάζεται και σε άλλα studio με άλλο όνομα.

Βουλιαγμένης 83 : Πωλίνα. Νεαρή Ρουμάνα, αρκετα γλυκιά και sexy.

Καρεα 30: Δυο νεαρές αδύνατες μελαχρινές δεσποινίδες. Δεν αναφερθήκαν ονόματα, από τον κύριο της υποδοχής. Καμία από της δυο δεν ήταν η Τζινα, την οποία τόσο ο Pitsirikos1 όσο και εγώ γνωρίζουμε, εκτός εάν άλλαξε τόσο πολύ και δεν την αναγνωρίσαμε….

Βουρβαχη 19: Αλίνα. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975

Δροσοπούλου 97: Πόρτα ερμητικά κλειστή.

Δροσοπουλου 95: Ντάρια. Ντυμενη με γαλάζιο σετ, αρκετα sexy. Δεν νομίζω πως χρειάζονται περισσότερα λόγια

Αγίου Μελετίου 37: Μιλβα. Η milf με τα μακριά μπουκλε καστανόξανθα μαλλιά. Γνωστή πλέον παρουσία στον χώρο, αρκετά ευδιάθετη και sexy.

Κεφαληνιας 75: Δυο πανομοιότυπες δεσποινίδες. Η Κορινα και η Λαουρα. Αμφότερες μελαχρινές με μακριά ίσια μαλλιά, ψηλές , ωραία σώματα, δίχως όμως ιδιέταιρη θηλυκότητα.

Αριστοτέλους 177: Κλειστόν

Φυλής 104: Άντζελα. Η ιδιοκτήτρια του studio. Παραπάνω συστάσεις περιττεύουν.

Αχαρνών 106: Λολιτα. Ξανθό pro-milf με σγουρά μαλλιά μέχρι την μέση. Τιμή εκκίνησης 30 ευρώ. Γνωστή και από το Παιωνίου 10

Αχαρνών 85: Ανναμπελ. Ξανθή στρουμπουλή  (σε καμία περίπτωση χοντρή) νεαρή με τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ επίσης

Παιωνιου 10: Άννα. Μικροκαμωμένη, μελαχρινή, υπερβολικά αδύνατη, Υπόδειγμα ευγένειας η υπηρεσία.

Παρασίου 36: Δυο πανομοιότυπες κοπέλες επίσης. Η Τζεσσικα και η Ίνα. Ρωσίδες κατά δηλωσην του κυρίου της υποδοχής , ξανθές με μεζ ανταύγειες, ψηλές σχετικά, σωστές αναλογίες, λίγο ψυχρές μου φανήκαν. Απλό πρόγραμμα από 40ευρω, αλλά υπερβολικά απλό όπως τόνισε στην εκφώνηση, χωρίς ιδιεταιρες απαιτήσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε!!! Το φουλ πρόγραμμα που ΔΕΝ περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό ή πρωκτικό στα 140 !!!!

Πιπίνου 107: Αλίνα. Μελαχρινή, ψηλή με ωραίο κολαράκι. Καρέ μαλλί, εντύπωση μου έκαναν τα πεταχτά της μάτια.

Πιπίνου 118: Αφροδίτη. Γνωστή και μη εξαιρετέα. Έδωσε ρεσιτάλ στο σαλόνι, με κουνήματα και πρόστυχες εκφράσεις. Αρκετός κόσμος στο σαλόνι, γεμάτα τα δωμάτια.

Αριστομένους 72 : Γιάννα. Νεαρή Τσεχα κατά δήλωση της υπηρεσίας. Μελαχρινή, γλυκιά κοπελίτσα, αλλα μεχρι εκεί.

Συνάντηση με τον αγαπητό Pitisriko1 και ενωμένοι συνεχίζουμε:

Πειραιώς 193: Βανέσσα. η νεαρη μελαχρινη καλλονή απο την Βουλγαρία. με τις αμφιλεγομενες υπηρεσίες.

Συγγρού 144: Λαρίσα από Ουγγαρία. Νεαρή πρόσχαρη κοπέλα. Με μαύρα μακριά μαλλιά και ξανθές ανταύγειες. Ωραιο σώμα. Αξιόλογη παρουσία.

Αριστοτέλους 6: Κάρμεν. Ίσως από τις πιο όμορφες, εάν όχι η πιο όμορφη γυναίκα που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή Τσεχα γύρω στα 30, μαυρισμένη από τα μπάνια, καστανά μακριά μαλλιά με μπούκλες λίγο κάτω από τους ώμους. Άπαιχτα γαλάζια μάτια. Κορμαρα. Γνωστή από τα Κασσάνδρας παλιότερα. Δυστυχώς έπαψε να κάνει πρωκτικό για τους λάτρεις του είδους. Άριστες αναμνήσεις από τον υποφαινόμενο, θα ξανατιμηθει λίαν συντόμως.

Τριγγέτα 3: Έλενα. Η νεαρή Ρουμάνα που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο Ελευθερίου Βενιζέλου 40. Με τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ, και προχωράμε. Πρωκτικό στα 100. Στην Τριγγετοαλυσιδα πλέον.

Ιππόνακτος 14: Άντζελα. Ξανθό milf, γνωστή και από Αχαρνών 85 παλιότερα.

Φραντζή 47: Νανσυ. Η γνωστή Ελληνοσουηδεζα του ομίλου

Ηλία Ηλιού 82: Δεν μας άνοιξαν παρά τα επίμονα χτυπήματα μας.

Βουλιαγμένης 68:Λιντα. Όχι η γνωστή, αλλά η συγκεκριμένη έχει εργαστεί με αυτό το όνομα παλιότερα καις το Κωνσταντινουπόλεως 94. εκτός από το παρόν, εργάζεται και σε άλλα studio με άλλο όνομα.

Βουλιαγμένης 83 : Πωλίνα. Νεαρή Ρουμάνα, αρκετα γλυκιά και sexy.

Καρεα 30: Δυο νεαρές αδύνατες μελαχρινές δεσποινίδες. Δεν αναφερθήκαν ονόματα, από τον κύριο της υποδοχής. Καμία από της δυο δεν ήταν η Τζινα, την οποία τόσο ο Pitsirikos1 όσο και εγώ γνωρίζουμε, εκτός εάν άλλαξε τόσο πολύ και δεν την αναγνωρίσαμε….

Βουρβαχη 19: Αλίνα. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου
μέγιστο respect! για άλλη μια φορά γράφεις (μεταφορικά και κυριολεκτικά!)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

.............................................................

παιχταραδες :thumbsup:χαρα στο κουραγιο σας...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μέγιστο respect! για άλλη μια φορά γράφεις (μεταφορικά και κυριολεκτικά!)

παιχταραδες :thumbsup:χαρα στο κουραγιο σας...
1lg159thanx.gif

Nα ειστε καλά.
Χαρά μας....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Παίδες, αυτή η τζένιφερ στο ηλία ηλιού φαίνεται πολύ τούμπανο, ξέρετε μήπως περί τίνος πρόκειται;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom