Σε Κυριακάτικη βραδινή τσάρκα:
Λέλας Καραγιάννη 35: Λαρίσα Αδύνατη αδιάφορη μελαχρινή με μακριά μαλλιά
Δροσοπούλου 97: Πόρτα ερμητικά κλειστή.
Δροσοπουλου 95: Ντάρια. Ντυμενη με γαλάζιο σετ, αρκετα sexy. Δεν νομίζω πως χρειάζονται περισσότερα λόγια
Αγίου Μελετίου 37: Μιλβα. Η milf με τα μακριά μπουκλε καστανόξανθα μαλλιά. Γνωστή πλέον παρουσία στον χώρο, αρκετά ευδιάθετη και sexy.
Κεφαληνιας 75: Δυο πανομοιότυπες δεσποινίδες. Η Κορινα και η Λαουρα. Αμφότερες μελαχρινές με μακριά ίσια μαλλιά, ψηλές , ωραία σώματα, δίχως όμως ιδιέταιρη θηλυκότητα.
Αριστοτέλους 177: Κλειστόν
Φυλής 104: Άντζελα. Η ιδιοκτήτρια του studio. Παραπάνω συστάσεις περιττεύουν.
Αχαρνών 106: Λολιτα. Ξανθό pro-milf με σγουρά μαλλιά μέχρι την μέση. Τιμή εκκίνησης 30 ευρώ. Γνωστή και από το Παιωνίου 10
Αχαρνών 85: Ανναμπελ. Ξανθή στρουμπουλή (σε καμία περίπτωση χοντρή) νεαρή με τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ επίσης
Παιωνιου 10: Άννα. Μικροκαμωμένη, μελαχρινή, υπερβολικά αδύνατη, Υπόδειγμα ευγένειας η υπηρεσία.
Παρασίου 36: Δυο πανομοιότυπες κοπέλες επίσης. Η Τζεσσικα και η Ίνα. Ρωσίδες κατά δηλωσην του κυρίου της υποδοχής , ξανθές με μεζ ανταύγειες, ψηλές σχετικά, σωστές αναλογίες, λίγο ψυχρές μου φανήκαν. Απλό πρόγραμμα από 40ευρω, αλλά υπερβολικά απλό όπως τόνισε στην εκφώνηση, χωρίς ιδιεταιρες απαιτήσεις, όπως χαρακτηριστικά είπε!!! Το φουλ πρόγραμμα που ΔΕΝ περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό ή πρωκτικό στα 140 !!!!
Πιπίνου 107: Αλίνα. Μελαχρινή, ψηλή με ωραίο κολαράκι. Καρέ μαλλί, εντύπωση μου έκαναν τα πεταχτά της μάτια.
Πιπίνου 118: Αφροδίτη. Γνωστή και μη εξαιρετέα. Έδωσε ρεσιτάλ στο σαλόνι, με κουνήματα και πρόστυχες εκφράσεις. Αρκετός κόσμος στο σαλόνι, γεμάτα τα δωμάτια.
Αριστομένους 72 : Γιάννα. Νεαρή Τσεχα κατά δήλωση της υπηρεσίας. Μελαχρινή, γλυκιά κοπελίτσα, αλλα μεχρι εκεί.
Συνάντηση με τον αγαπητό Pitisriko1 και ενωμένοι συνεχίζουμε:
Πειραιώς 193: Βανέσσα. η νεαρη μελαχρινη καλλονή απο την Βουλγαρία. με τις αμφιλεγομενες υπηρεσίες.
Συγγρού 144: Λαρίσα από Ουγγαρία. Νεαρή πρόσχαρη κοπέλα. Με μαύρα μακριά μαλλιά και ξανθές ανταύγειες. Ωραιο σώμα. Αξιόλογη παρουσία.
Αριστοτέλους 6: Κάρμεν. Ίσως από τις πιο όμορφες, εάν όχι η πιο όμορφη γυναίκα που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή Τσεχα γύρω στα 30, μαυρισμένη από τα μπάνια, καστανά μακριά μαλλιά με μπούκλες λίγο κάτω από τους ώμους. Άπαιχτα γαλάζια μάτια. Κορμαρα. Γνωστή από τα Κασσάνδρας παλιότερα. Δυστυχώς έπαψε να κάνει πρωκτικό για τους λάτρεις του είδους. Άριστες αναμνήσεις από τον υποφαινόμενο, θα ξανατιμηθει λίαν συντόμως.
Τριγγέτα 3: Έλενα. Η νεαρή Ρουμάνα που μέχρι πρότινος εργαζόταν στο Ελευθερίου Βενιζέλου 40. Με τιμή εκκίνησης τα 40 ευρώ, και προχωράμε. Πρωκτικό στα 100. Στην Τριγγετοαλυσιδα πλέον.
Ιππόνακτος 14: Άντζελα. Ξανθό milf, γνωστή και από Αχαρνών 85 παλιότερα.
Φραντζή 47: Νανσυ. Η γνωστή Ελληνοσουηδεζα του ομίλου
Ηλία Ηλιού 82: Δεν μας άνοιξαν παρά τα επίμονα χτυπήματα μας.
Βουλιαγμένης 68:Λιντα. Όχι η γνωστή, αλλά η συγκεκριμένη έχει εργαστεί με αυτό το όνομα παλιότερα καις το Κωνσταντινουπόλεως 94. εκτός από το παρόν, εργάζεται και σε άλλα studio με άλλο όνομα.
Βουλιαγμένης 83 : Πωλίνα. Νεαρή Ρουμάνα, αρκετα γλυκιά και sexy.
Καρεα 30: Δυο νεαρές αδύνατες μελαχρινές δεσποινίδες. Δεν αναφερθήκαν ονόματα, από τον κύριο της υποδοχής. Καμία από της δυο δεν ήταν η Τζινα, την οποία τόσο ο Pitsirikos1 όσο και εγώ γνωρίζουμε, εκτός εάν άλλαξε τόσο πολύ και δεν την αναγνωρίσαμε….
Βουρβαχη 19: Αλίνα. Η τσάρκα τελείωσε εδώ. Λεπτομέρειες στην κριτική μου