foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ουτάνα
Πουτάνα με όνομα Αγνή!!! Τι άλλο θα ακούσουμε σήμερα!!!
Καλά, δεν τ'άκουσες σήμερα πρώτη φορά
ουτάνα
Πουτάνα με όνομα Αγνή!!! Τι άλλο θα ακούσουμε σήμερα!!!
την ιζαμπελλα αγαπητή κροκέων γιατί την αλλάξατε σήμερα???????
Παιδια, εγώ έκανα σύγκριση των δύο σετ φωτό και φαίνονται διαφορετικές. Η του Κροκέων φαίνεται πιο αδύνατη με στηθος εναμισάρι η κάτι τέτοιο, ενώ η του Σπ.Πάτση έχει πιο πλούσιο στήθος και πιασίματα...Αν είναι η ίδια με Σπύρου Πάτση 40 (που νομίζω ότι η ίδια είναι), στο εν λόγω μετά τις 23:00 και όσο πάει.
Να της δωσω και τα χαιρετισματα σου?spoon, πες στην σπασαρχίδω Κιμ να κατηφορίσει από το Β46 λίγο πιο κάτω, στο Β36 για να παρακολουθήσει μαθήματα από την Πένυ.
Ούτε εγώ ρε γαμώτη μου :-Τωρα οσο αφορα την Πενουλα :-* (ακομα δεν εχω δοκιμασει)
:o εφυγες σημερα!!!Ούτε εγώ ρε γαμώτη μου :-
Μπααα, βαριέμαι . Έχει και Βραζιλία το βράδυ.:o εφυγες σημερα!!!
:o εφυγες σημερα!!!
εισαι σκληρο αγορι τελικα!εκεινη θα επιλεξει ποτε θα την επισκεφτω!!! Ειμαι καθετος στις αποφασεις μου!!!
Εγω "βλεπω" ευκολα Πενυ.............τωρα με την μπαλλα λεω να ανοιξουμε ενα καινουργιο θεμα με τα σκορ για παραδειγμα Πενυ-βραζιλια 2-0 η 0-2 κλπ
Η Τσεχα που μιλουσε πολυ...Δεν το κλεινει η καριολα...Σταματα Θεε μου πονεσανε τα αυτια μου..Σκασε και πιπωνε..Μου φαινεται οτι θα μπω με καμια καμερα στο τελος τελος ετσι για να δειξω σε εσενα και τον Piatsa τι τσοντα ειναι στο γαμησι η Κιμ!!!!
Η Τσεχα που μιλουσε πολυ...Δεν το κλεινει η καριολα...Σταματα Θεε μου πονεσανε τα αυτια μου..Σκασε και πιπωνε..
Πως θα την ονομασεις την τσοντα?
Ελα πες την αληθεια
"Στομα εχει και μιλια δεν εχει"
Πιστευω οτι ειναι ο πιο κοντινος στην πραγματικοτητα!!!