μην παs γιατι θα το ερωτευτειs το μικρο. ρωτα και τον spoon. πωs ειναι μεσα τωρα ,δεν ξερω.Αύριο τί ώρα δουλεύει ξέρεις ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
και σε ειχα και για αξιοπιστη πηγη.Για πες, για πες!!!!
γιατι δεν τηs αρεσε το κλαουντια? και ονομα αλλαξε και φευγει?σωστος ο φιλος LIO_1959 ετσι οπως τα λεει ειναι ακριβος τυχανει να το ξερω απο πρωτο χερι οσο για την κλαουντια τωρα ξαναβαφτιστηκε κατερινα -κατια φευγει σε λιγες μερες
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Γι'αυτο ρωταω!!!και σε ειχα και για αξιοπιστη πηγη.
Να δω αν τα ξερει καλα ο φιλος!!!
δεν μπορω να γραψω απο το γελιο. κανειs και τετοια ε?Γι'αυτο ρωταω!!!
Να δω αν τα ξερει καλα ο φιλος!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
δεν μπορω να γραψω απο το γελιο. κανειs και τετοια ε?
taper
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 20
- Like
- 518
- Πόντοι
- 4.440
Σημερα επισκεφτηκα το στουντιακι της τριγετα 3 , ηταν εκει μια ΜΑΝΤΥ εκ Γερμανιας ,απιστευτο μορακι ψηλη αδυνατη και με βυζαρες , και μαλιστα εκανε και καλυτερες τιμες πχ. απλο 4ο , εγω πηρα με μασαζ-69 με 70 ευρωπουλακια
κατ αρχην ηταν πολυ καθαρη (εκανε μπανιο μπροστα μου )το πουτανακι ειναι σκετη καβλα πολυ κοινωνικη ( εχω βαρεθει της αμιλητες πουτανες ) με αξιοπρεπες μασαζακι για πουταναδικο, και στην πραξη τις βαζω 9 στα 10 τουλαχιστον με τα προσωπικα μου στανταρ
μπραβο Μαντυ παντα ετσι ...
κατ αρχην ηταν πολυ καθαρη (εκανε μπανιο μπροστα μου )το πουτανακι ειναι σκετη καβλα πολυ κοινωνικη ( εχω βαρεθει της αμιλητες πουτανες ) με αξιοπρεπες μασαζακι για πουταναδικο, και στην πραξη τις βαζω 9 στα 10 τουλαχιστον με τα προσωπικα μου στανταρ
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Σημερα επισκεφτηκα το στουντιακι της τριγετα 3 , ηταν εκει μια ΜΑΝΤΥ εκ Γερμανιας ,απιστευτο μορακι ψηλη αδυνατη και με βυζαρες , και μαλιστα εκανε και καλυτερες τιμες πχ. απλο 4ο , εγω πηρα με μασαζ-69 με 70 ευρωπουλακια
Ρε τάπερ ,........θα σ αγάπησε φαίνεται !
Γιατί είσαι ο μόνος, εδώ και χρόνια, που λέει τόσο καλές κουβέντες για την γνωστή Ξεπετο-Μάντυ, της γνωστής Ξεπετο-Τριγγετο-αλυσίδας !
Ή μηπως την αγάπησες εσύ και ντρέπεσαι να το πείς ? ! ?
Ελα μολόγα !
αστον μην τον κοβειs. παλια ηταν μουγκα και ξεπετα απο οτι θυμαμαι. το αποκλειειs δλδ. το ενδεχομενο να εχει ωριμασει, να αλλαξε λιγο συμπεριφορα, και να την εχει δει αλλιωs( να οικονομησει πιο πολλα)? εγω μια φορα ειχα παει μαζι τηs πριν 3 χρονια, οταν ειχε πρωτοερθει και ελεγε οτι ηταν απο ιταλια. και προτου βαλει σιλικονη. τωρα εξακολουθει να ειναι η ιδια ακομη? δεν ξερω, απλα ρωταω.Ρε τάπερ ,........θα σ αγάπησε φαίνεται !
Γιατί είσαι ο μόνος, εδώ και χρόνια, που λέει τόσο καλές κουβέντες για την γνωστή Ξεπετο-Μάντυ, της γνωστής Ξεπετο-Τριγγετο-αλυσίδας !
Ή μηπως την αγάπησες εσύ και ντρέπεσαι να το πείς ? ! ?
Ελα μολόγα !
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
αστον μην τον κοβειs. παλια ηταν μουγκα και ξεπετα απο οτι θυμαμαι. το αποκλειειs δλδ. το ενδεχομενο να εχει ωριμασει, να αλλαξε λιγο συμπεριφορα, και να την εχει δει αλλιωs( να οικονομησει πιο πολλα)? εγω μια φορα ειχα παει μαζι τηs πριν 3 χρονια, οταν ειχε πρωτοερθει και ελεγε οτι ηταν απο ιταλια. και προτου βαλει σιλικονη. τωρα εξακολουθει να ειναι η ιδια ακομη? δεν ξερω, απλα ρωταω.
Lio μου
εδώ ο άλλος (δεν θυμάμαι το νικ) γράφει κριτική προχτές για την Μάντυ ότι είναι πελάτης της και τον ξεπέταξε και τα γνωστά που έχουμε ξανά και ξανά διαβάσει. Το στραβό κορμί δε σαζ ! ;)
Α ! Να και το λινκ της κριτικής : ]
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ετσι !!! ;)Η Πένυ και σήμερα στο Κ80 και όχι ΜΑ133!!!! ;)
Καραβιές πάλι σήμερα.....
Συνημμένα
οκ το διαβασα. μαλλον εχετε δικιο. αλλα παιζει και η πιθανοτητα, που ερχεται η στιγμη και αυτεs που βαριουνται καποιουs ιδιουs πελατεs, και θελουν να τουs ξεμπερδευουν. και αυτο το εχω διαπιστωσει και απο μενα οταν πηγαινα με την ελενα απο κεφαλληνιαs, και δεν ξαναπηγα και εγω. αλλα ολα αυτα ειναι εκτοs θεματοs για το συγκεκριμενο θρεντ.Lio μου
εδώ ο άλλος (δεν θυμάμαι το νικ) γράφει κριτική προχτές για την Μάντυ ότι είναι πελάτης της και τον ξεπέταξε και τα γνωστά που έχουμε ξανά και ξανά διαβάσει. Το στραβό κορμί δε σαζ ! ;)
Α ! Να και το λινκ της κριτικής : ]
Εχει χαθει η πουτανα!Κριμα και ηταηνε απο τα γερα χαρτια.
Και εγω την τελευταια εβδομαδα ψαχνω την Κλαουντια απο τα Κασσανδρας.......
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Αυριο τελευταια μερα στη δουλεια η Αγνη, ετσι μου ειπε, την Κυριακη φευγει!!!
Περασα βεβαια για ενα αποχαιρετιστηριο ετσι για να τη θυμαμαι!!!
Και καθως γυρναγα σπιτι, μετα την Αγνη πηγα για ενα ποτο, βλεπω μια θεση αδεια ακριβως απεναντι απο το Δροσ.95!!!Ε, τι να'κανα και εγω παρακαρα και ανεβηκα στην Εμμανουελα!!!Εχει ορεξη σημερα η κυρια μιας και ειναι χαλαρα τα πραγματα!!!
Περασα βεβαια για ενα αποχαιρετιστηριο ετσι για να τη θυμαμαι!!!
Και καθως γυρναγα σπιτι, μετα την Αγνη πηγα για ενα ποτο, βλεπω μια θεση αδεια ακριβως απεναντι απο το Δροσ.95!!!Ε, τι να'κανα και εγω παρακαρα και ανεβηκα στην Εμμανουελα!!!Εχει ορεξη σημερα η κυρια μιας και ειναι χαλαρα τα πραγματα!!!
Καλημερα καθε studio για διαφορους λογους δεν ανοιγειτην πορτα σε καποιους (πελατες)ενα απο αυτα ειναι το ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 97 η ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ φευγει για ρωσια επρεπε να ειχε φυγει πριν απο μερες αλλα κατι ψιλοκοληματα την καθυστερουν τωρα γιατι αλλαξε το ονομα της οπως ρωτησε καποιος φιλος δεν το ξερω δεν το ρωτησα γιατι δεν με νοιαζει τωρα αν δουλευει σημερα και τι ωρα θα ξερω αργοτερα και θα το ποσταρω κατσε να πιουμε και κανα καφε
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Χτεσινοβραδυνή επίσκεψη στην Κωνσταντινουπόλεως 80 για να συναντήσω την περίφημη Πέννυ.
Όταν ακούω "πολλά κεράσια συνήθως κρατώ μικρό καλάθι", αλλά αυτή τη φορά διαψεύστηκα.
Πήγα γύρω στις 1 παρά μετά τα μεσάνυχτα. Η αναμονή όχι μεγάλη, πιο πριν γινόταν χαμός μου είπαν.
Μπαίνει η Πέννυ και αρχίζει χορό μπροστά στον καθρέπτη σαν σε στριπτιζάδικο.
Βυζί τούμπανο, πολύ καλό και πάρα πολλή φιλική (GFE).
Η πίπα πολλή καλή με γλύψιμο στην γύρω περιοχή και φτυσίματα... Έκανε piercing στην γλώσσα πρόσφατα μου είπε
Ανέβηκε από πάνω και δεν ήθελα και πολύ...
Γενικώς πρόσχαρη και ευχάριστη.
Θα την ξανατιμήσω
Αυτά.
Όταν ακούω "πολλά κεράσια συνήθως κρατώ μικρό καλάθι", αλλά αυτή τη φορά διαψεύστηκα.
Πήγα γύρω στις 1 παρά μετά τα μεσάνυχτα. Η αναμονή όχι μεγάλη, πιο πριν γινόταν χαμός μου είπαν.
Μπαίνει η Πέννυ και αρχίζει χορό μπροστά στον καθρέπτη σαν σε στριπτιζάδικο.
Βυζί τούμπανο, πολύ καλό και πάρα πολλή φιλική (GFE).
Η πίπα πολλή καλή με γλύψιμο στην γύρω περιοχή και φτυσίματα... Έκανε piercing στην γλώσσα πρόσφατα μου είπε
Ανέβηκε από πάνω και δεν ήθελα και πολύ...
Γενικώς πρόσχαρη και ευχάριστη.
Θα την ξανατιμήσω
Αυτά.
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Μάγος είσαι....!!!???Αν το ζωγραφιζες καπως ετσι θα ηταν δηλαδη !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K