Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Αν το ζωγραφιζες καπως ετσι θα ηταν δηλαδη !!! :grin: :grin: :grin:

Μεσιέ Τρές, η δεσποινίδα Ξένια δεν είναι αυτή; ένας ψιλογνωστός μας την προτιμούσε αδύνατη,
με την κοιλίτσα και τα μπουτάκια χάνεται η 'μαγεία' ιδίως στο 69.

zwnianos21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα μάγκες...μηπως γνωρίζετε αμα υπάρχει καμια μαυρη που να εκδιδεται σε studio???black power!!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Οχι ειναι η κυρια που γραφει ο απο πανω thanassis33 και ειπα να βαλω λιγο χρωμα !!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Χτες το βραδυ πηρα και στο Βριλ.46 να δω αν ηταν η Κιμ αλλα ηταν μια καινουρια κοπελα, μια Εφη!!!Την ειδε μηπως κανεις?

Η Κιμ Τριτη πρωι τωρα!!!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αν πάει κάποιος στη Λίντα σήμερα το απόγευμα ας ρωτήσει αν είναι η ίδια που εμφανίζεται και στα προγράμματα του Αντιοχείας.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αν πάει κάποιος στη Λίντα σήμερα το απόγευμα ας ρωτήσει αν είναι η ίδια που εμφανίζεται και στα προγράμματα του Αντιοχείας.

Την Τετάρτη πάντως στη θέση της ήταν η Viktoria. Το studio την είχε και χθες στη βραδυνή βάρδια αλλά δεν πέρασα για να ξέρω.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.926
Πόντοι
19.505
Παρασκευή βράδυ στο στούντιο της Κεφαληνίας 75 βρισκόταν η Αγνή και η Εμμανουέλλα. Και οι δυο μαζί έμπαιναν στο δωμάτιο με 100. Προτίμησα τη δεύτερη μιας και την Αγνή την έχω ξαναπάρει στο παρελθόν. Μελαχρινή, ψηλή με μακρυά μαλλιά, δίχτυ και διχτυωτό καλσόν και ωραία πέδιλα. Ρωσίδα δήλωσε.Στο δωμάτιο ήρθε ευδιάθετη με έγλυψε από πάνω ως κάτω για αρκετή ώρα (όχι όμως @@)ενώ ήταν δεκτικότατη στο δάχτυλο. Μετά ανέβηκε από πάνω έπειτα ιεραποστολικό και με τα πόδια της στους ώμους και τέλος ποδολαγνεία όπου έχυσα στα ωραία ψηλοτάκουνα ενώ συνέχισα να παίζω με το νινάκι της. Σε γενικές γραμμές άξιζε τα λεφτά...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια ξερει κανεις αν ειναι η καυλοαλεξια στο κωνσταντινουπολεως 94;

vrilissou57

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΣΗΜΕΡΑ_____ ΜΕΧΡΙ 00:00      ΕΒΕΛΙΝΑ  :-*  ______ ΑΠΟ 00:00 ΜΕΧΡΙ 6:00        ΕΥΑ  :-*

Επισκέπτης
Σαββατόβραδο στο βουνό:
Βριλλησού 55-Η κυρία της υπηρεσίας είπε οτι η Κατερίνα δεν θα ερχόταν για την μεταμεσονύχτια βάρδια της.

Βριλλησού 36-Αποψινή δεύτερη κατάθεση στην Πένυ μετά την φυγή της από το Πιπίνου 118.
spoon, πες στην σπασαρχίδω Κιμ να κατηφορίσει από το Β46 λίγο πιο κάτω, στο Β36 για να παρακολουθήσει μαθήματα από την Πένυ.
Η Πένυ ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές της σπουδές και παραδίδει μαθήματα.
Βέβαια ισχύει πάντα το "εν οίδα οτι ουδέν οίδα".Και η Πένυ έχει περιθώρια προόδου... 

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Και από την Τρίτη που ξεκινάει και τα ακάποτα στοματικά προβλέπω εγκεφαλικά!!!!! :rockon: :rockon:
Ένα δείγμα πήρα σήμερα.....αυτό το μπιλάκι στην γλώσσα σε "σκοτώνει"!!! :o :o :o
Απαπαπαπα...... :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το Κ94 μας αφησε για την ωρα !!!
Οποτε μην τραβατε τσαμπα προς τα εκει !!
Τωρα εαν κατι αλλαξει θα το μαθουμε σιγουρα !!

parisos

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη χτες το πρωι στο κεφαληνιας 75 ειχα καιρο να παω ελενα και κορινα.πολυ γνωστες.πηρα ελενα και περασα καλα δεν ξερω εχω χημια με την κοπελα.εχω διαβασει και τις κριτικες που γενικος δεν ειναι καλες αλλα μαζι μου ειναι πολυ καλη δεν ξεφευγει βεβαια αλλα ειναι αρκετα καλη.θα παω ξανα αλλα θα παρω εμμανουελα που σε μια περατζαδα την ειδα και εχω αδυναμια στις μελαχρινες.γενικως το στουνιο εχει ανεβει εχει ωραια κοριτσια αγνη-λαουρα-ελενα-εμμανουελα ειναι τοπ απο εμφανιση.

vrilissou57

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΣΗΜΕΡΑ_______ ΑΛΕΞΙΑ      :-*  ΤΑΤΙΑΝΑ      :-*    ΝΕΛΗ  :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ουτάνα
επισκεψη χτες το πρωι στο κεφαληνιας 75 ειχα καιρο να παω ελενα και κορινα.πολυ γνωστες.πηρα ελενα και περασα καλα δεν ξερω εχω χημια με την κοπελα.εχω διαβασει και τις κριτικες που γενικος δεν ειναι καλες αλλα μαζι μου ειναι πολυ καλη δεν ξεφευγει βεβαια αλλα ειναι αρκετα καλη.θα παω ξανα αλλα θα παρω εμμανουελα που σε μια περατζαδα την ειδα και εχω αδυναμια στις μελαχρινες.γενικως το στουνιο εχει ανεβει εχει ωραια κοριτσια αγνη-λαουρα-ελενα-εμμανουελα ειναι τοπ απο εμφανιση.

Πουτάνα με όνομα Αγνή!!! Τι άλλο θα ακούσουμε σήμερα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom