Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Ωρα 6
-Ευνειδών: ψηλό ξανθό με ωραίο σώμα
-Κων/πόλεως 94 κλειστό
-Παρασίου 36 η Λάουρα με ασημένιο σετ εσώρουχα
και ένα ξανθό μπαζάκι

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Δροσοπούλου 97 ξέρουμε τί παίζει πρωινή βάρδια ?
έχω καιρό να πάω, υποψιάζομαι η Άννα
δεν ξέρω αν έφυγε και η Κλαούντια που ήταν απογευματινή.
έχω πάει δυο τρεις φορές βράδυ αλλά οι ίδιες και οι ίδιες...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ψάχνω την Κλαούντια, αλλά 3 φορές που πήγα ήταν και άλλη. Και όχι τίποτα άλλο , αλλά αναγκάζομαι να μπω  :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Ψάχνω την Κλαούντια, αλλά 3 φορές που πήγα ήταν και άλλη. Και όχι τίποτα άλλο , αλλά αναγκάζομαι να μπω  :grin:
χαχαχα, είδες με τον τρόπο τους οι τσατσάδες μας ανάγκασαν να περνάμε...
τίποτα αξιομνημόνευτο χτύπησες;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
χαχαχα, είδες με τον τρόπο τους οι τσατσάδες μας ανάγκασαν να περνάμε...
τίποτα αξιομνημόνευτο χτύπησες;
Δεν είναι και άσχημα από υπηρεσίες, απλά ψιλομούγγα πέφτει σε αυτό το στούντιο. Μου άρεσε μια Λίντα . Έχω ανεβάσει και κριτική

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Α, ναι.
Αυτή η Λίντα δούλευε παλιά στο Δευκαλίωνος. Δεν μου αρέσει καθόλου.
Η Σαμπρίνα επίσης δεν μου άρεσε. Που είναι τα ωραία πιπινάκια που έφερνε κάποτε
το θρυλλικό αυτό στούντιο; Ειναι πραγματικά μοναδική περίπτωση. Ούτε σάιτ έχει, οι κοπέλες
δεν εμφανίζονται σε άλλα στούντιο, έχει καλύτερες τιμές στο πρωκτικό και στο σεξ σόου
και έχει και απίθανες τσατσάδες. Πραγματικά sui generis...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Α, ναι.
Αυτή η Λίντα δούλευε παλιά στο Δευκαλίωνος. Δεν μου αρέσει καθόλου.
Η Σαμπρίνα επίσης δεν μου άρεσε. Που είναι τα ωραία πιπινάκια που έφερνε κάποτε
το θρυλλικό αυτό στούντιο; Ειναι πραγματικά μοναδική περίπτωση. Ούτε σάιτ έχει, οι κοπέλες
δεν εμφανίζονται σε άλλα στούντιο, έχει καλύτερες τιμές στο πρωκτικό και στο σεξ σόου
και έχει και απίθανες τσατσάδες. Πραγματικά sui generis...
ειναι γνωστο  και απο πιο παλια, οτι αυτο το studio δεν ειναι σαν τα αλλα.  ειναι ανεξαρτητο μεμονωμενο,  δεν τουs ενδιαφερει η μονιμη πελατεια , δεν ενδιαφερονται για μονιμεs κοπελλεs, ουτε για σαιτ, ουτε και να  δικτυωθουν και να λειτουργησουν σαν τα υπολοιπα( αν ηθελαν θα το ειχαν κανει).  λειτουργει πιο πολυ σαν σταθμοs ημιδιαμονηs και μεταφοραs των κοριτσιων που ερχονται απο το εξωτερικο και μετα απο  λιγο φευγουν για αλλη χωρα.  οι κοπελλεs  εξ αλλου του συγκεκριμενου οταν δεν εργαζονται εκει, δουλευουν και σαν cg στα hotel. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
το εχει το ονομα φαινεται και τιs ψαχνουμε.    αστην αυτην την κλαουντια.  δεν την χορτασεs ?  εγω ψαχνω μια αλλη  κλαουντια ,  που ειχα  πετυχει ενα βραδυ στο βριλησσου 55 , την εχειs δει  καθολου?   

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
το εχει το ονομα φαινεται και τιs ψαχνουμε.     αστην αυτην την κλαουντια.   δεν την χορτασεs ?   εγω ψαχνω μια αλλη   κλαουντια ,  που ειχα  πετυχει ενα βραδυ στο βριλησσου 55 , την εχειs δει  καθολου?    
όχι δεν την έχω πετύχει

ειναι γνωστο  και απο πιο παλια, οτι αυτο το studio δεν ειναι σαν τα αλλα.   ειναι ανεξαρτητο μεμονωμενο,  δεν τουs ενδιαφερει η μονιμη πελατεια , δεν ενδιαφερονται για μονιμεs κοπελλεs, ουτε για σαιτ, ουτε και να  δικτυωθουν και να λειτουργησουν σαν τα υπολοιπα( αν ηθελαν θα το ειχαν κανει).   λειτουργει πιο πολυ σαν σταθμοs ημιδιαμονηs και μεταφοραs των κοριτσιων που ερχονται απο το εξωτερικο και μετα απο  λιγο φευγουν για αλλη χωρα.   οι κοπελλεs  εξ αλλου του συγκεκριμενου οταν δεν εργαζονται εκει, δουλευουν και σαν cg στα hotel. 

σωστά αλλά αυτές παραέχουν σταθμεύσει

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
το εχει το ονομα φαινεται και τιs ψαχνουμε.     αστην αυτην την κλαουντια.   δεν την χορτασεs ?   εγω ψαχνω μια αλλη   κλαουντια ,  που ειχα  πετυχει ενα βραδυ στο βριλησσου 55 , την εχειs δει  καθολου?     
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Και εγω την τελευταια εβδομαδα ψαχνω την Κλαουντια απο τα Κασσανδρας.......

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Οσες φορες προσπαθω να παω δεν μου ανοιγουνε........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Να πάρεις μαζί κάναν πολιορκητικό κριό και να σπάσεις την πόρτα  :tooth:
αστην αυτην την κλαουντια.   δεν την χορτασεs ?    
Όχι. Κάνει ένα τσιμπούκι η άτιμη , με ταυτόχρονη περιποίηση στις μπάλες  :rockon:

dukass

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο φιλος LIO_1959 ετσι οπως τα λεει ειναι ακριβος τυχανει να το ξερω απο πρωτο χερι οσο για την κλαουντια τωρα ξαναβαφτιστηκε κατερινα -κατια φευγει σε λιγες μερες

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
σωστος ο φιλος LIO_1959 ετσι οπως τα λεει ειναι ακριβος τυχανει να το ξερω απο πρωτο χερι οσο για την κλαουντια τωρα ξαναβαφτιστηκε κατερινα -κατια φευγει σε λιγες μερες
Αύριο τί ώρα δουλεύει ξέρεις ?

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τωρα Κεφ/νιας 75 Αγνη και Εμμανουελα!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Για πες, για πες!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Όχι. Κάνει ένα τσιμπούκι η άτιμη , με ταυτόχρονη περιποίηση στις μπάλες  :rockon:
  πολλεs νομιζουν οτι ξερουν, αλλα λιγεs το κατεχουν.  χρειαζεται και εξασκηση και να το γουσταρουν.    το εχω διαπιστωσει και εγω για την συγκεκριμενη.    και μαλιστα ειχα παει,  διαβαζονταs μια κριτικη σου παλια.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Η Πένυ και σήμερα στο Κ80 και όχι ΜΑ133!!!! ;)
Καραβιές πάλι σήμερα..... :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom