tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
...ε, και η Νάνσυ στο Κάμα Τσούχτρα, είναι η γνωστή, Αλογο-ξανθο-Τατου-Σουηδο-Ελληνίς ?
Bριλλησου 46Χτες βραδυ κατα τις 10 περιπου γρηγορη βολτα!!!
Βριλησσου 46: Νινη!!!Μια καινουρια μελαχρινη (καινουρια για το 46) κοπελα αρκετα ομορφη και συμπαθητικη!!!
Κασσανδρας 6: Μια καινουρια κοπελα μελαχρινη ομορφη αλλα λιγο σφιγμενη στο σαλονι.....δειχνει θεληση παντως για προοδο!!!Δεν θυμαμαι ονομα....θα βοηθησει ο Piatsas αργοτερα!!!
Το δειχνει θεληση για τον spoon σημαινει οτι δινει κωλο για οποιον δεν καταλαβε
Το δειχνει θεληση για τον spoon σημαινει οτι δινει κωλο για οποιον δεν καταλαβε
εσυ προλαβες τελικα την λιντα;
Το κοριτσι θελει να παει μπροστα, δεν κανει "μισες δουλειες"!!!
Το κοριτσι θελει να παει μπροστα, δεν κανει "μισες δουλειες"!!!
Οχι!!!εσυ προλαβες τελικα την λιντα;
Ας κανει τις αλλες μισες σωστα δεν με πειραζει!!!
Χλωμη την κοβω ομως να μπορει να κανει ακομα και τις μισες δουλειες σωστα :-
Απο φατσα ομως σωσιας της Νικολετας Ραλλη!
Ομορφο προσωπο
Εντοπισθηκε χθες!Προτίμησα την Αμαλία (κατερίνα κατά τσατσά) απογευματινής βάρδιας από Σ144 το μεσημεριανό μου πιάτο όπου και πέρασα τέλεια.
Προκαταρκτικά, φιλάκια, φυσικό σώμα, πρόσχαρο, υπάκουο, βυζί από αυτά που κάνω κέφι, όχι σιλικόνες και πλαστικά, στητό με ρόγα σουπέρμπ που τινάχτηκε...λίγο η μύτη με χάλασε, αλλά έχει κι αυτή τα πρακτικά της στο κλαρινέτο.
Καλή και τίμια επιλογή των 40 ευρώ με τιμή και δόξα στο σφυρί και το κοπάνημα.
Υ/Γ. Τσατσά η γνωστή Νο1 ευγενική ύπαρξη.
.
Κασσάνδρας 6: Νικολ. Η κοπέλα που σε μόνιμη βάση πλέον καλύπτει την Τρίτη βάρδια εδώ. Μελαχροινή με ίσια μακριά μαλλιά, τατουάζ κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Όμορφη παρουσία αναμφισβήτητα, αλλά με αμφιλεγόμενα σχόλια για την απόδοση της στο δωμάτιο.
Την εχω δοκιμασει σαν Ελλη στο Φ80.οχι και αμφιλεγομενα
8/10 την κραζουν
σαφη θα τα ελεγα εγω.
εσυ την εχεις δοκιμασει?
AΛΛΑΓΗ_______ΚΑΤΕΡΙΝΑ :-* ΜΕΧΡΙ 6:00ΣΗΜΕΡΑ______ ΑΝΝΑ :-* ΚΑΤΕΡΙΝΑ :-* ΑΛΕΞΙΑ :-*
το μουρλανατε το κοριτσι.μια απο δω μια απο κειAΛΛΑΓΗ_______ΚΑΤΕΡΙΝΑ :-* ΜΕΧΡΙ 6:00