spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τι σταματησε το πρωκτικο η Λιντα?σιγουρακι παιχτη???
αλλα γραφει το site "Πρωκτικό προσφέρει η Σοφία και η Νικολέτα"..
Τι σταματησε το πρωκτικο η Λιντα?σιγουρακι παιχτη???
σιγουρακι παιχτη???
Δες το σαλονι της και θα καταλαβεις!!!Η Ναβρατιλόβα των στούντιο;
μαλλον θα ξεχασαν να ανανεωσουν αυτο το σημειο πληροφορησης στο σαιτ
γιατι η Λιντα εχει δουλεψει σε πολλα στουντιο και σε ΟΛΑ εκανε και πρωκτικο
Oταν θα κοψει η Λιντα τον κωλο τοτε θα κοψουμε και εμεις το γαμησι !!!σιγουρακι παιχτη???
Δες το σαλονι της και θα καταλαβεις!!!
Παρ'ολα αυτα για το σερβις της εχουν ειπωθει τα καλυτερα!!!
Oταν θα κοψει η Λιντα τον κωλο τοτε θα κοψουμε και εμεις το γαμησι !!!
Και μιλαμε για το πιο σκληρο assfuck που παιζει ετσι!!!!!!!!!!!!!!!
Oταν θα κοψει η Λιντα τον κωλο τοτε θα κοψουμε και εμεις το γαμησι !!!
Λιντα Σπ.Πατση!!!!!Πηδα την αλυπητα....δεν μασαει!!!!
Θα παω και εγω!!!
Καλημέρα φίλε Κουτάλα!!! Λέω να επισκευτώ τη Μελίνα από Κασσάνδρας 3 αύριο το πρωί. Ποιά είναι η γνώμη σου για αυτήν;
Μιας και ο φιλος κουταλος δεν σε βοηθησε. παιρνω το θάρος.....Δεν ξερω τιποτα.....δεν την εχω παρει!!!!
Ας απαντησουν οι αλλοι...........ειναι πολυ ομορφη κοπελα αλλα το'χει παρακανει με τα βαρη!!!Μηδεν θυληκοτητα...........
Μιας και ο φιλος κουταλος δεν σε βοηθησε. παιρνω το θάρος.....
Εχω "συναντηθει" δυο φορες με την Μελίνα.
Την πρωτη φορα ηταν αρκετα κουρασμενη και ηταν μετρια μπορω να πω.
Την δευτερη φορα ομως με αποζημίωσε. Αρκετα καλη εμπειρια.
Βεβαια απο τοτε εχει περασει αρκετος καιρός.Οι τελευταιες κριτικες ειναι ενθαρυντικες.
Εμαφνησικα την θεωρω μια απο τις πιο ομορφες κοπελες που κυκλοφορουν. Το γυμνασμενο της σωμα, εμενα δεν με χαλάει. Αν σου αρεσει, δοκιμασε την τυχη σου........
Την εχω βαλει και εγω στο προγαρμμα για το αμμεσο μελον...........
Κοψε κατι....πολυ μακρια πηγες!!!Περαστικος το πρωι απο Αλκαμενους,μπηκα στα Πιπινου 118 και 107.
Στο 118 ,ευγενης η τσατσα, παρουσιασε μια μουναρα κοπελλα,μελαχροινη,γυρω στο 1.68,με τιμη εκκινησεως 50,00,το υφος ομως της κοπελας που ελεγε,καλα και μονο που με βλεπεις να εισαι ευχαριστημενος,οχι και να με γαμησεις κανονικα... ,η φευγαλεα της κινηση δευτερολεπτων στο σαλονι,εδειχναν ποσο τεραστια μαλακια θα απετελει να εισελθω εις τα ιδιαιτερα του οικου διαμερισματα...
Μπαινω μετα στο αλλο ,παλι ευγενης τσατσα,μου δειχνει μια Σονια,καστανων αποχρωσεων,γυρω στα [size=15pt]40-42[/size],με καλο μεν σωμα,οχι ομως με την φρεσκαδα της νεοτητος,αλλα τετοιες στη Φυλης υπαρχουν ματσο με ενα εικοσαρικακι,γιατι να δωσω πενηνταρι,δεν καταλαβα...
Εκτος εαν θα απετελει(σημερα το πρωτοβρηκα αυτο και το κολλαω οπου μπορω...) ηθικην μου εξυψωσιν να συνουσιασθω με μια κοπελλα με υφος 40 καρδιναλιων...
Κόψε κάτι, αλλά όχι πολύ όμως ;)Κοψε κατι....πολυ μακρια πηγες!!!
Στο 118 ποια ηταν, θυμασαι ονομα?
Περαστικος το πρωι απο Αλκαμενους,μπηκα στα Πιπινου 118 και 107.
Στο 118 ,ευγενης η τσατσα, παρουσιασε μια μουναρα κοπελλα,μελαχροινη,γυρω στο 1.68,με τιμη εκκινησεως 50,00,το υφος ομως της κοπελας που ελεγε,καλα και μονο που με βλεπεις να εισαι ευχαριστημενος,οχι και να με γαμησεις κανονικα...
Κοψε κατι....πολυ μακρια πηγες!!!
Στο 118 ποια ηταν, θυμασαι ονομα?
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.msg1980902#msg1980902]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.msg1980902#msg1980902[/url]στο 46.... Νινη( ή Μινη, δεν καταλαβα καλα ), ως στις 6:30 θα ηταν , μετα θα είναι η Κιμ.
Ωραια κοπέλα , ψηλη.
Νομιζω οτι την εχω δει και αλλου.