tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Μάρκα δε λες και με προβληματίζεις
Δεν λέω ρε συ, να μη λένε οτι κάνω και διαφήμηση,...!
Μάρκα δε λες και με προβληματίζεις
φιξΜάρκα δε λες και με προβληματίζεις
Δεν λέω ρε συ, να μη λένε οτι κάνω και διαφήμηση,...!
Εισαι ευγενικος..Δεν ειπε ονομα η τσατσα,στην περιγραφω,μια πολυ γεματη προς χοντρη ,ξανθια,υψος περιπου 1.65,με στρογγυλο προσωπο,μαλλον ρωσιδα,πεσμενα βυζια,και περιτυλιγμενη σε ενα ημιδιαφανες τουλι,για να κρυβει τα κρεατα,περιπου 38-40 χρονων,οπως την εκοψα μεσα στα μισοσκοταδα ...
Δεν γινεται να μην ξερειςPIATSAS το Αλκαμένους 117 είναι στούντιο ή μπουρδελάκι ;
Ρωτάω,
δεν ξέρω...
Δεν σε κατηγορισε κανενας για κατι.Δεν ξερω απο στουντιο φιλε, εχω παει μονο αλλη μια φορα ,ξερω ο,τι βλεπω απο το σαιτ,μπηκα για δευτερη φορα σημερα, αυτο που ειδα,αυτο γραφω,παντως νομιζω οτι ειχα δει φωτογραφια της Σονιας που λες απο το Λελας Καραγιαννη,δεν ηταν αυτη της φωτογραφιας,τωρα αν καπου λαθευω...,ισως και να λαθευω,παντως προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος
Ισως επειδη η τζουλια-Λολιτα που εργαζεται πλεον εκει ηταν η βασικη πρωταγωνηστρια του "αειμνηστου" studio της Μιχαηλ Βοδα...Ακόμη μια φορά το ερώτημα και συγχωρέστε με... "οι στουντιακοί"
Το Αλκαμένους 117 αφού είναι μπουρδελάκι γιατί συζητιέται στα στούντιααααααααα ;
Ακόμη μια φορά το ερώτημα και συγχωρέστε με... "οι στουντιακοί"
Το Αλκαμένους 117 αφού είναι μπουρδελάκι γιατί συζητιέται στα στούντιααααααααα ;
Ισως επειδη η τζουλια-Λολιτα που εργαζεται πλεον εκει ηταν η βασικη πρωταγωνηστρια του "αειμνηστου" studio της Μιχαηλ Βοδα...
Στην προκειμενη περιπτωση δεν τιθεται θέμα οτι εχεται δίκιο.Άρχοντα CHEYENNE,
δηλαδή για να μην παρερμηνεύσουμε,
επηρεαζόμαστε από τις συγκυρίες και τις συμπτώσεις;
Οκ!!!Με γλυτωσες απο την βολτα στο κεντρο της Αθηνας.
Ετοιμος ημου να ξεκινησω..........
Οποτε μετα τις 23:00 "αναλαμβανω".
Και την τριτη βάρδια ποιος?Οκ!!!
Την αλλη εβδομαδα ομως θα εισαι εσυ πρωινος εσυ και εγω απογευματινος!!!
εχει τιμηθει πριν αρκετο καιρο σε αλλη...αλυσιδαΤηλε-scouting:
Συγγρου 144: Ευα!!!Δεν την εχω παρει αλλα ειναι και γαμω τις γκομενες!!!Επειδη την εχω στο προγραμμα αν εχει δοκιμασει καποιος ας μου πει εντυπωσεις!!!