Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Σε καποιο σημειο λεει...."αν και πηρα το απλο προγραμμα καναμε σχεδον τα παντα"....μετα τσεκαρει το Ισπανικο απο κατω....που το συγκεκριμενο ΙΔΡΥΜΑ δεν το προσφερει με τιποτα στο απλο προγραμμα.....ενας συναγωνιστης που τον διαβαζει και δεν εχει επισκεφτει το εν λογω ιδρυμα....οταν παει θα ζηταει ΙΣΠΑΝΙΚΟ στο απλο...και θα του λενε στο Ιδρυμα οτι το Ισπανικο ειναι στα 70 ΕΥΡΩ(και θα αναρωτιεται ο ανθρωπος..τι μαλακιες διαβαζει εδω μεσα και ποσοι κλωνοι συμφεροντων υπαρχουν?)....οποτε πως την χαρακτηριζεις την κριτικη του???????????

Για τιμές στο συγκεκριμένο στούντιο δεν ξέρω. Δεν είναι κοντά στην περιοχή μου και δεν το επισκέπτομαι. Απλά την απορία μου εξέφρασα για τη βεβαιότητά σου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το γραφω για τελευταια φορα....βαρεθηκα να διαβαζω καραγκιοζιλικια...που σαν συναγωνιστης διαβαζω ολες τις κριτικες για να ξερω τι παιζει στα στουντιο!!!!!!!!!....Οσο για τις τιμες...και αυτο το ξαναγφραφω....κακως και εγραψα καποια πραγματα....γιατι οι μυγες που διωχνουν αυξανονται στα στουντιο...και μονοι τους θα ριξουν τις τιμες....δεν υπαρχει λογος να γινομαι κακος.....και να πεταγονται σαν την ΠΟΥΤΣΑ ορισμενοι εδω μεσα που "υποτιθεται" οτι ειναι και αυτοι συναγωνιστες και να μου βαζουν χερι που γραφω αληθειες!!!!!!!!!....Δεν το καταλαβαινουν οτι γελοιοποιουνται περισσοτερο!!!!!!!.....Γιατι συνεχιζουν και μας προσφερουν αυτη την αγρια ηδονη της γελοιοποιησης τους!!!!!!!!!!
  Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αυτό? πήγαινε ή όχι?
ΟΧΙ.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια γνωριζει κανεις αν εχει γυρισει στουσ αγωνιστικους χωρους η λιντα το καυλοραπανο;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πριν τον μεσημεριανό καφέ:

Κασσάνδρας 4B: Νταιανα. Νέα παρουσία. Ψηλή , αρχοντική γυναίκα, με τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα «αλογοουρά». Μαύρο κομπινεζόν, που άφηνε να διαγραφεί η αξιοπρόσεκτη περιφέρεια της, η οποία συμπεριλαμβανόταν στα πλούσια πρόγραμμα τα της.

Κασσάνδρας 4Α : Λαρα. Επίσης νέα παρουσία. Αδύνατη μαλαχροινη, με τα μαλλιά της μέχρι τους ώμους. Αρκετά ναζιάρα στο σαλόνι.

Κασσάνδρας 6 : Λίνα. Νεαρή, ξανθή, mignon κορασίδα. Αρκετά έκφυλο μουτράκι, πολύ ωραίο σαλονι. Φουλ προγράμματα. Όσο πιο πολύ την βλέπω, τόσο και μου «μπαίνουνε ιδέες»….

Κασσάνδρας 3Α: Λαουρα. Η μελαχρινή καλλονή του ομίλου. Ψηλή, μελαχρινή, μακριά μαλλιά μέχρι την μέση. Άπαιχτο φυσικό στήθος, αγαλματένιο κορμί. Ιδιεταιρα αισθησιακός χορός στον σιδερένιο σωλήνα του σαλονιού, συνόδευε την εκφώνηση των προγραμμάτων της, που δεν είναι και λίγα.

Κασσάνδρας 3B: Κλειστόν.

Βριλησσου 57: Ναι σωστά διαβάσατε. Επαναλειτουργεί. Εργαζόμενο κορίτσι η Ρέα. Η νεαρή Ρουμάνα γνωστή από Βουλιαγμένης 83 και Φραντζή 47. με ένα κόμμωση και νέο look.

Αν και οι πειρασμοί πολλοί, κράτησα τις δυνάμεις μου για το βράδυ……….

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εγω πάντως είχα πιπα, καρααμελωμα, μ**νι, πιπα, κουλουρι με 20Ε. Φυσικά δεν μου σηκώθηκε γιατί την ωρα που γαμουσα ξεφτόμουν ότι δεν είχε νιπτηρα, κρεμοσάπουνο και ότι ήταν πολυ φτηνά αυτά που προσφερε το πουτανακι. Μόνο αν πλήρων 100 θα έχυνα....
Ανανεωσε το ρεπερτοριο της φαντασιας σου την ωρα που γαμας.....για να εχεις αποτελεσμα!!!...

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ανανεωσε το ρεπερτοριο της φαντασιας σου την ωρα που γαμας.....για να εχεις αποτελεσμα!!!...
Σωστό. θα πρεπει να σκεφτομαι τι μπορω να φαω ή να αγορασω ή τι λογαρισμούς μπορώ να πληρώσω με τα 100. όσο για το 20Ε και τις υπηρεσιες, ισχύει. Φυσικά η κοπέλα δεν έχει φωτο σε σαιτ, αν κ καλό κομάτι κι εννοείται ότι την έχυσα. Αλλά ρε γμτ δεν είχε κρεμοσάπουνο το δώμα... Μεγάλο πλήγμα. Ακόμ το σκεφτομαι....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σωστό. θα πρεπει να σκεφτομαι τι μπορω να φαω ή να αγορασω ή τι λογαρισμούς μπορώ να πληρώσω με τα 100. όσο για το 20Ε και τις υπηρεσιες, ισχύει. Φυσικά η κοπέλα δεν έχει φωτο σε σαιτ, αν κ καλό κομάτι κι εννοείται ότι την έχυσα. Αλλά ρε γμτ δεν είχε κρεμοσάπουνο το δώμα... Μεγάλο πλήγμα. Ακόμ το σκεφτομαι....
Σε ποιο "ιδρυμα"..ησουν? :think:

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δε χρειάζεται να μαλώνουμε. Απλά πρόκειται για 2 διαφορετικές υπηρεσίες.Ενήλικες άνθρωποι είμαστε, κάνουμε όπως πιστεύουμε οτι είναι το σωστό για μας.

Η μόνη μου ας το πούμε ένσταση είναι αν είσαι σίγουρος φίλε οτι η εργαζόμενη στα 20 Ευρώ είναι τακτικά παρακολουθούμενη από γυναικολόγο/αφροδισιολόγο?

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποιο "ιδρυμα"..ησουν? :think:
ρε παιχτουρα μακαρι να μπορουσα να σου πω ανοιχτα. Αλλα επειδη μας διαβαζουν κ αλλοι 1) σκεφτομαι το κωλοτρυπιδι της γκομενας, 2) θέλω να προσταστεύσω όρισμένα παιδακια εδω μέσα απ' το να πάνε γιατί είναι λίγα τα λεφτά για το κορίτσι και ως φιλέσπλαχνοι αρα δεν κάνει να το εκμεταλλευτούν, 3) δεν έχει νιπτήρα κ 4) δεν θέλει το κορίτσι να γίνει ντίβα όπως έχουν γίνει ορισμενεες από ορισμενους. Το κορίτσι θέλει μόνο να ιδρώνει στην ανωνυμία της. Απλώς στήνεται και σου αφήνει να επιλεξεις ποια τρύπα της θέλεις εσύ. όπως πρέπει να κάνει κάθε ιέρεια της Αφροδίτης.

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δε χρειάζεται να μαλώνουμε. Απλά πρόκειται για 2 διαφορετικές υπηρεσίες.Ενήλικες άνθρωποι είμαστε, κάνουμε όπως πιστεύουμε οτι είναι το σωστό για μας.

Η μόνη μου ας το πούμε ένσταση είναι αν είσαι σίγουρος φίλε οτι η εργαζόμενη στα 20 Ευρώ είναι τακτικά παρακολουθούμενη από γυναικολόγο/αφροδισιολόγο?
είδες αρχισαμε....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε καθε περιπτωση μην πεσεις στην παγιδα και θεωρησεις τον εαυτο σου.. παραξενο(που γραφεις οτι πρεπει να σκεφτεται...τι να φαει και λογαριασμους)..ουτε ομως διεστραμμενο οταν φανταζεσαι και τα πιο τρελα σεξουαλικα ονειρα.Η διαδικασια της φαντασιας ειναι δημιουργικη και πρεπει να την δεχτεις!!!...Μετα τιμης ο Παιχτουρας...(ο επονομαζομενος εργολαβος στοιχηματικων παιχτικων κηδειων και οχι μονο...θηριοδαμαστης σε διαφορα θηρια)! :rockon:

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
προτείνω οι εκδιδόμενες να σκαναρουν το βιβλιαριο υγείας και να το ποσταρουν εδω μέσα :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε παιχτουρα μακαρι να μπορουσα να σου πω ανοιχτα. Αλλα επειδη μας διαβαζουν κ αλλοι 1) σκεφτομαι το κωλοτρυπιδι της γκομενας, 2) θέλω να προσταστεύσω όρισμένα παιδακια εδω μέσα απ' το να πάνε γιατί είναι λίγα τα λεφτά για το κορίτσι και ως φιλέσπλαχνοι αρα δεν κάνει να το εκμεταλλευτούν, 3) δεν έχει νιπτήρα κ 4) δεν θέλει το κορίτσι να γίνει ντίβα όπως έχουν γίνει ορισμενεες από ορισμενους. Το κορίτσι θέλει μόνο να ιδρώνει στην ανωνυμία της. Απλώς στήνεται και σου αφήνει να επιλεξεις ποια τρύπα της θέλεις εσύ. όπως πρέπει να κάνει κάθε ιέρεια της Αφροδίτης.
Οτι δεν θελεις να μου πεις ανοιχτα...πες τα μου με π.μ!

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καυτηριαζω τα @@ από τα σπυρακια που εχω βγάλει περιεμενε ένα λεπτο.... Με σκουφί μου λεγαν οι παλιοι πίπα και σε κορκοδειλο μεγαλεεεεεεεεε

μεγαλεεεεεεεεεε ουτε κολλητάρια είμαστε ούτε φιλαράκια για να ειρωνεύεσαι. Μην ανησυχείς πάντως.Σου λέω υπεύθυνα οτι τα σπυράκια δεν είναι απο αφροδίσιο,είναι από αποφρακτική  :jerking:.

Βάλε fucicort 3 φορές την ημέρα και θα σου περάσουν.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν αντιλαμβανομαι το νεο αυτο κυμα που σηκωθηκε πριν δεκαλεπτου...τι στοχο εχει στο στοχαστρο και σε τι υψος και σχηματισμο επιχειρησιακης οροφης, σκοπευει να επιχειρησει...θα δουμε στην συνεχεια....το βεβαιο ειναι οτι θα σπασουμε παλι πλακα και θα ξαναγαμησουμε το θρεντακι!!!!!!!!!!!

mea

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μεγαλεεεεεεεεεε ουτε κολλητάρια είμαστε ούτε φιλαράκια για να ειρωνεύεσαι. Μην ανησυχείς πάντως.Σου λέω υπεύθυνα οτι τα σπυράκια δεν είναι απο αφροδίσιο,είναι από αποφρακτική  :jerking:.

Βάλε fucicort 3 φορές την ημέρα και θα σου περάσουν.
το ζητημα είναι τι θα βαλεις εσυ που δεν καταλαβαινεις ποτε σε δουλευει ο αλλος... ελπιζω να μην εισαι φαρμακοποιός ή γιατρος γιατί καήκαμε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom