Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σε λυπαμαι!!!Ας σπασουμε λιγο την κλαψα του Παιχτουρα !!! >
Σε λυπαμαι!!!Ας σπασουμε λιγο την κλαψα του Παιχτουρα !!! >
Και καλα κανεις !!! ;)Σε λυπαμαι!!!
Σε τετοιου ειδους σχολια....εχω γραψει ηδη στο θρεντ"ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ"...οποτε συνεχισε για να σε καταλαβουν οι υπολοιποι........ εσενα και τους ομοιους σου!!!!!!!!!!!Ας σπασουμε λιγο την κλαψα του Παιχτουρα !!! >
Και εγώ σε λυπάμαι!!!!!Και καλα κανεις !!! ;)
Είχα πάει πριν 10 ημέρες.Η γνωστή Αλέξια από Αγαθουπόλεως 54-LCD TV.Με το κενό του εκλιπόντος κόφτη.Έχει κριτικές.Μία από αυτές είναι του bakalhs.
Χτες εγραψες οτι θα πηγαινες στο Ερως....πηγες τελικα???????
Nαι, ξεχασα να το αναφερω αυτο!!!
Και βεβαια, αλλα με τετοιο ΜΟΥΝΙ που ειχε δεν σταθηκα στο απλο προγραμμα οποτε δεν ρωτησα!!!Χτες εγραψες οτι θα πηγαινες στο Ερως....πηγες τελικα???????
οι υπολοιπες ειναι αστερακια ολες τους!!!!!!!!Και βεβαια, αλλα με τετοιο ΜΟΥΝΙ που ειχε δεν σταθηκα στο απλο προγραμμα οποτε δεν ρωτησα!!!
ΜΙλαμε για την Εμμανουελα (γνωστη πλεον) ή την Ειρηνη (ομολογω δεν την ξερω) που προσφερει και κουλουρακι, οπως γραφει το banner?Και βεβαια, αλλα με τετοιο ΜΟΥΝΙ που ειχε δεν σταθηκα στο απλο προγραμμα οποτε δεν ρωτησα!!!
Την Ειρηνη δεν την ξερω!!!ΜΙλαμε για την Εμμανουελα (γνωστη πλεον) ή την Ειρηνη (ομολογω δεν την ξερω) που προσφερει και κουλουρακι, οπως γραφει το banner?
Ενδεχομενως να παω για τσεκαρισμα το βραδυ.......
μια κοντη σαυρα απο εμφανισηΤην Ειρηνη δεν την ξερω!!!
Thanks!!!Εχει ενα σημαντικο προσον ομως!!!μια κοντη σαυρα απο εμφανιση
Το γραφω για τελευταια φορα....βαρεθηκα να διαβαζω καραγκιοζιλικια...που σαν συναγωνιστης διαβαζω ολες τις κριτικες για να ξερω τι παιζει στα στουντιο!!!!!!!!!....Οσο για τις τιμες...και αυτο το ξαναγφραφω....κακως και εγραψα καποια πραγματα....γιατι οι μυγες που διωχνουν αυξανονται στα στουντιο...και μονοι τους θα ριξουν τις τιμες....δεν υπαρχει λογος να γινομαι κακος.....και να πεταγονται σαν την ΠΟΥΤΣΑ ορισμενοι εδω μεσα που "υποτιθεται" οτι ειναι και αυτοι συναγωνιστες και να μου βαζουν χερι που γραφω αληθειες!!!!!!!!!....Δεν το καταλαβαινουν οτι γελοιοποιουνται περισσοτερο!!!!!!!.....Γιατι συνεχιζουν και μας προσφερουν αυτη την αγρια ηδονη της γελοιοποιησης τους!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω αν πήγαινε για μένα αυτό? πήγαινε ή όχι?
με αυτην την φωτο συμφωνω! κολος εγινε το thread!Βαλε κατι ακομα !!!