pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ποτε την εχεις στο προγραμμα?
είναι στις 23/5/2011 πρωί.Εμένα θα με βρείς κλασσικά θαρύπου μωρό! :-* :-*
Ποτε την εχεις στο προγραμμα?
Μονο απο Βουλιαγμενης περασα πριν λιγο οπου ειναι η μουναρα η Ρομινα στο 83 και μια Εμμανουελα στο 68!!!
:-* :-*είναι στις 23/5/2011 πρωί.Εμένα θα με βρείς κλασσικά θαρύπου μωρό! :-* :-*
:-* :-*
εσυ το εχεις ακομα στα 50 ευρω?γιατί γελάς?εγώ να σε καυλώσω ήθελα.Φιλάκια από τα έπιπλα του μαγαζιού! :-* :-* :-*
εσυ το εχεις ακομα στα 50 ευρω?
η μηπως το εριξες...?
φερε και κανενα καινουργιο κομματι ρε συ. οσο ωραιος και να ειναι ο παλουκωτης δεν τραβαει πλεον..
Ξεκαυλωσα σημερα μουρο μου με την Σαντραγιατί γελάς?εγώ να σε καυλώσω ήθελα.Φιλάκια από τα έπιπλα του μαγαζιού! :-* :-* :-*
Ξεκαυλωσα σημερα μουρο μου με την Σαντρα
Δεν εχω αλλο σπερμα
απο το γνωστο toquepala? :odont't whoorrie!(γουώρυ) θα σου φέρω τα καλύτερα τεμάχια από ένα ημιορεινό χωριό της κάτω περουβιανής χιλής.
απο το γνωστο toquepala? :o
για αυτο θα πας μπροστα! γιατι εισαι ψαγμενος... ;)
θα τον πιειυ.γ.τί λές να κάνει αύριο ο βισαλτιακός?
θα τον πιει
Βρε τον ερμο !α ναι!Αυτή που έστειλα τον άλλο από την ανάβυσσο να πάρει στη κασσάνδρας το απόγευμα και έμεινε με τον πούλιον εις τας χείρας....
Βρε τον ερμο !
Του την εσκασε το παλιοσκυλο και πηγε στα ορη και στα βουνα
Ευτυχως δεν εχασε και πολλα!
Ναι μεν απο εμφανιση η Σαντρα(Κασσανδρας 3,4,5,6,7,8 κλπ)ειναι..Δ.Π.Α(Δεν Περιγραφω Αλλο) για τα γουστα μου,
αλλα απο σερβις τα πραγματα ειναι απλα μετρια!Θελει μπολικη δουλεια ακομη για να θεωρηθει μια απο τις καλες!
Ζητω συγνωμη απο τους φαν αλλα εμενα δεν με επεισε
εγώ πέρασα πρίν κανά δίωρο(τηλεφωνικά) από πειραιώς 787 και χαλκιδικής 92,7 πάντως και δεν μου απάντησαν....τί έγινε,μπάς και δεν πλήρωσαν τον ΟΤΕ?
Συγχωρείστε μου την παρέμβαση, πλέον υπάρχουν πλείστες όσες εταιρίες παροχής σταθερής τηλεφωνίας τις οποίες και μπορεί να άφησαν απλήρωτες (forthnet, tellas, hellas on line etc). Ευχαριστώ.
σωστή και εύστοχη η παρατήρησή σου συναγωνιστή ελλαδίτη.
Για ποια Σελιν μιλας?
Αυτη που δουλευει Ηλια Ηλιου 82 ?
Ξανθια μιλφαρα πολυ γυμνασμενη και απ'οτι εδειξε στο σαλονι πολυ ανωμαλη!!!Αυτη η Εμμανουελα πως ηταν?
Την ξερουμε?