Studio_55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αλαγη στο προγραmμα του www.studio55-gr.com/schedule]studio 55[/url] :-* :-* :-*
Ξανθια μιλφαρα πολυ γυμνασμενη και απ'οτι εδειξε στο σαλονι πολυ ανωμαλη!!!
βασούλα !!πές μας μιά πορνοστάρ που της μοιάζει...
Δεν βλεπω εγω τετοια εργα!!! :Sπές μας μιά πορνοστάρ που της μοιάζει...
Δεν βλεπω εγω τετοια εργα!!! :S
Καλα αφου επιμενεις!!!αφού δεν μπορεί να μας το πεί ο κουτάλας τότε ας μας το πεί ο σπούνης βγάλε τον σπούνη από μέσα σου
Η κοπελα της ταινιας, σε συνδιασμο με τις πληροφοριες σου, εμενα μου θυμιζει την Κατερινα απο Αγιου Μελετιου, αλαλ λειπει αυτον τον καιρο, οποτε δεν θα πρεπει να ειναι αυτη.Καλα αφου επιμενεις!!!
Καπως ετσι ειναι με πιο μικρο βυζι και πιο ωραιο προσωπο!!!
www.tubegalore.com/cgi-bin/atx/out.cgi?s=98&c=1&l=sid:16;iid:1;gid:1494898;kwid:5640;pos:117&u=/movies/149/1494898/two-black-boys-use-white-cougar-/]http://www.tubegalore.com/cgi-bin/atx/out.cgi?s=98&c=1&l=sid:16;iid:1;gid:1494898;kwid:5640;pos:117&u=/movies/149/1494898/two-black-boys-use-white-cougar-/[/url]
Αν λες την Κατερινα που ηταν και στο Δοξατου δεν ειναι αυτη!!! ;)Η κοπελα της ταινιας, σε συνδιασμο με τις πληροφοριες σου, εμενα μου θυμιζει την Κατερινα απο Αγιου Μελετιου, αλαλ λειπει αυτον τον καιρο, οποτε δεν θα πρεπει να ειναι αυτη.
Α ρε κουταλε σε μπελαδες με βαζεις. Θα πρεπει να παω να ριξω μια ματιά.....
Δοξατου ή Σερβιων?Αν λες την Κατερινα που ηταν και στο Δοξατου δεν ειναι αυτη!!! ;)
Αυτη που ηταν στο Δοξατου σαν Καιτη!!!Αμα υπαρχει και αλλη απο Σερβιων δεν την ξερω!!!Δοξατου ή Σερβιων?
Την Κατερινα που δουλευει Αγιου Μελετιου την εχω πετυχει και στο Σερβιων 26, οντως σαν Καιτη.Αυτη που ηταν στο Δοξατου σαν Καιτη!!!Αμα υπαρχει και αλλη απο Σερβιων δεν την ξερω!!!
Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας .................Την Κατερινα που δουλευει Αγιου Μελετιου την εχω πετυχει και στο Σερβιων 26, οντως σαν Καιτη.
Ενδεχομενως εχει κανει και καποιες βαρδιες στο Δοξατου, οπου θα την πετυχες εσυ......
Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας .................
Εχω φαει τρεις και δεν εχω δωσει κανεναν!!!
Αυτες φταινε που δεν καθονται σε μια μερια, και ολο γυριζουν απο εδω και απο εκει........Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας .................
Ναι ρε παιδια, να οργανωθουμε....Εχω φαει τρεις και δεν εχω δωσει κανεναν!!!
Αυτες φταινε που δεν καθονται σε μια μερια, και ολο γυριζουν απο εδω και απο εκει........