Κυριακάτικη απογευματινή τσάρκα:
Βριλησσου 55: Πωλινα. Νεαρή Ρουμάνα, καστανή, ωραίο πρόσωπο, πεταχτό κωλαρακι, ωραίο σώμα.
Βριλησσου 36 : Βανεσσα. Η Ξανθιά σγουρομάλλα. Όμορφη γυναίκα, αλλά στα ενδοτέρα δεν….
Βριλησσου 42 : Μαργκω. Επίσης γνωστή παρουσία. Ξανθιά, με ίσια μαλλιά, πλούσιο στήθος, ολίγον πιο παχιά σχετικά με την προηγουμενη φορά.
Βριλησσου 46: Χριστίνα. Ξανθιά με πολύ κοντό κούρεμα, ωραίο κωλαρακι, αρκετα ψυχρή στο σαλόνι, Γνωστή παλαιοτέρα και από το Αχαρνών 85
Βριλησσου 60: Μελίνα. Η γνωστή από τον όμιλο της οδού Κασσάνδρας. Ξανθιά, πολύ όμορφο πρόσωπο, Πλούσιο στήθος σιλικόνης, ωραίο σώμα.
Ιπποκράτους 144: Αφροδίτη. Ψηλή μελαχρινή, με σώμα μοντέλου. Μικρό σχετικά στήθος, μακριά μαλλιά μαζεμένα κότσο.
Σολομού 32Α: Η Μπιανκα. Μόνιμη κάτοικος του εν λόγω studio
Σολομού 32Β: Κατερίνα. Ελληνίδα κατά δηλωσην. Κοντούλα αρκετα πληθωρική, πλούσιο στήθος, φουλ προγράμματα με το πρωκτικό στα 80. Δεν μπορώ να την πω όμορφη, αλλά η παρουσία της στο σαλόνι, αρκετα υποσχόμενη για τα ενδοτέρα.
Αχαρνών 85. Τζεσικα. Ξανθή αδύνατη κορασίδα. Έχει εργαστεί και στο Αθανασίας 3 και σαν Λίζα στο Βριλησσου 46. Τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ.
Αχαρνών 106: Ίνα. Μελαχρινή με μακριά μαλλιά. Μέτριο σώμα, τίποτα το ιδιεταιρο. Τιμή εκκίνησης τα 30 ευρώ επίσης
Παιωνιου 10: Ελένη. Μελαχρινή με καρέ μαλλί. Ωραίο πρόσωπο, καλό σώμα.
Ιωαννίνων 2: Κλειστόν.
Δοξατου 2Α: Έλενα. Ελληνίδα κατά δηλώσαν, ευτραφής (επιεικώς) Ξανθιά με πλούσιο στήθος, Milf,
Κωνσταντινουπόλεως 130: Κλειστον
Κωνσταντινουπόλεως 94: Κλειστον
Κωνσταντινουπόλεως 80: Ακόμα περιμένουν την Πενυ, που τους «έστησε» όπως χαρακτηριστικά μου είπε γελώντας η υπηρεσία.
Κωνσταντινουπόλεως 61: Κλειστον
Κασσάνδρας 3Α: Λινα. Αδύνατη ξανθούλα, νεαρή, αρκετα ναζιάρα. Ωραίο προσωπάκι.
Κασσάνδρας 3Β: Δυο κοπέλες. Η Ναταλι μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες και η Νινα, ένα από τα κορίτσια που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον για πιο στενή γνωριμία. Υστέρα από έντονο δίλλημα, η Νινα ήταν η εκλεκτή της βραδιάς. Ακολουθεί κριτική.