συμφωνα με το προγραμμα χθες ηταν στο μεγ.αλεξανδρου απογευμα.
σημερα θα ειναι βριλ.36 βραδυ
Πάντως επειδή ήμουν έτοιμος για Πένυ κι εγώ ,αφού το διάβασα....λέω για κάτσε...ρίχνω τηλέφωνο....όχι μου λέει η τσα2 ,η Πένυ από τέλος εβδομάδας....
συμφωνα με το προγραμμα χθες ηταν στο μεγ.αλεξανδρου απογευμα.
σημερα θα ειναι βριλ.36 βραδυ
Για τωρα δεν ρωτησες ποια κοπελα ειναι?Πάντως επειδή ήμουν έτοιμος για Πένυ κι εγώ ,αφού το διάβασα....λέω για κάτσε...ρίχνω τηλέφωνο....όχι μου λέει η τσα2 ,η Πένυ από τέλος εβδομάδας....
΄Για τωρα δεν ρωτησες ποια κοπελα ειναι?
Δεν πειραζει φιλε μου!!!Η Κιμ ειναι τωρα!!!΄
Άν δεν ήμουν σαφής ,λυπάμαι..μιλούσα για χθες Τρίτη, το βραδάκι,ήταν κάποια Ρουσλάνα...?????
Οχι.......θα ειναι και στο 46 λογικα, οπως ηταν νομιζω χτες το πρωι!!!Δηλαδη η Κιμ πλεον στο 36.......
Να υποθεσω οτι θα εμφανιζεται και στα συγγενικα Κωνστ. 80 και Μεγ. Αλ. 133 ?
Τελικα ειμαι λιγο αυστηρος πελατης.....δεν χαθηκε και ο κοσμος, που μου ειπαν να παω απο εκει για να δω...ισα-ισα θα κανω και την βολτα μου...οποτε παω!!!!!!Σας μεταφερω ακριβως την τηλεφωνικη συνομιλια που ειχα με το στουντιο ΕΡΩΣ πριν πενταλεπτου...τους ρωτησα για μια Ειρηνη που εχουν στο προγραμμα σημερα αν ειναι καλοβαλμενη παρουσια...λαμβανομενου υποψη οτι δεν εχουν βαλει φωτο της κοπελας..ουτε στο θρεντ του στουντιο γραψαν τιποτα...αν ειναι νεα παρουσια και τα συναφη...και μου απαντησε μια καινουργια τσατσα(οχι η κυρια Βερα)...οτι δεν γνωριζει...δεν τις εχει παρει μετρα...[move]και αν θελω να παω απο εκει[/move]...γιατι τωρα εχει πελατακι(ετσι ακριβως το ξεστομισε)και μου εκλεισε το τηλεφωνο!!...τα συμπερασματα δικα σας!!!!...Οσοι φυσικα παραμενετε σκεπτομενοι συναγωνιστες-πελατες στα στουντιο!!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Φιλε μου κανεις λαθος...εγω πηγαινω οπου διαβαζω οτι ειναι σαραντα και τριαντα ευρω πλεον....απο μενα πενηντα ευρω στουντιο δεν εχει δει ποτε...ποσο μαλλον τωρα!!!!!!!!αντε να γινεις παιχτουρα και συ πελατακι..... καλα να παθεις που δεν κρατησεσ το εμπαργκο....
To Δροσοπουλου 95 εχει 40 ευρω?Φιλε μου κανεις λαθος...εγω πηγαινω οπου διαβαζω οτι ειναι σαραντα και τριαντα ευρω πλεον....απο μενα πενηντα ευρω στουντιο δεν εχει δει ποτε...ποσο μαλλον τωρα!!!!!!!!
Tετοια να μου λετε και αυριο ολο το απογευμα εκει θα΄μαι!!!To Δροσοπουλου 95 εχει 40 ευρω?
Συμφωνώ και εγώ. 50αρια κομμένα.
Στουντιάρχες, κάντε τα κουμάντα σας...