Επισκέπτης
χαλαραααααααααααα!!!ειναι εγκιησι το σαμπρινακι!!!!
Ποιό είναι το γνωστό στούντιο φίλε?Αυτός είναι ο σκοπός του site...να μην την πατάνε και άλλοι......ρε παιδιά μακριά απο αδύνατες ελληνιδες.Πήγα αυτές τις μέρες σε γνωστό στούντιο η τσατσά μου είπε 40.Την ρώτησα αν γίνεται 69 και μου είπε για την συγκεκριμένη κοπέλλα ότι δεν το κάνει.Ήρθε η κοπέλλα με τάχα ζεστό ύφος και δεν με ΄χα Δεν με άφησε καν να την αγγίξω .Δεν το ευχαριστήθηκα.Μαλακία μου.
οπως εγω μάγκες στο 109 φυλής εφαγα 2 φόλες. 1 με μια ρωσίδα (δεν θυμαμαι ονομα) πρίν 3 2 μήνες περίπου και την πετρασμένη βδομάδα με τη μαρια απο λιθουανία η οποια δουλεύει καθε πογευμα απο τις 5 και μετά. αν είναι η μαρία παίδες φύγετε απο το 109. συμετοχή καθόλου και πί[πα χάλια πολύ χαλια. γενικά μπαούλο στο κρεβατιEτσι ειναι απολυτα
αμα κατι ειναι φολα να τη φαει ενας και οι αλλοι να γλιτωσουν...
και αμα κατι αξιζει να παμε ομαδικός
μηπως ξερει καποιος σε ποιο απο τα σπιτια στη βρηλισσου παιζει καλη ποδομαλακια!!
...κάνει ποδομαλακια ποιότητος
ποδολαμακαλια κανει και ι αλεξαδρα στο λιοσιον 303....μηπως ξερει καποιος σε ποιο απο τα σπιτια στη βρηλισσου παιζει καλη ποδομαλακια!!
Η Αντριάννα είναι και στην Ιππώνακτος, νομίζω Τετάρτη και Κυριακή βράδυ.
ναι αλλά δεν είναι στη Βριλησσού.ποδολαμακαλια κανει και ι αλεξαδρα στο λιοσιον 303....
Eπομενη σταση μετα τον Πειραια-Νεο Κοσμο ή Λεωφορο Συγγρου(σε καποιους παραδρομους-στουντιο)Πειραια δεν παιζει απ`οσο γνωριζωκαλησπερα ειμαι καινουριος εδω αν και διαβαζω καιρο το site.μηπως ξερει κανεις κανενα μπουρδελο στον πειραια η γυρω;ευχαριστω
Βριλησσού 46 πάρε την Πολωνίδα τη Γιάννα και με 60 ευρώπουλα θα σου κάνει ποδομαλακια ποιότητος
Οχι ακομα-απλα αναφερω οτι το 16 ειναι κατω απο τον δρομο,αρα κανεις πρεπει να μπει στην Βριλησου απο την αρχη της.Το πρωτο σπιτι πανω στον δρομο ειναι το 20.Εκει μαλλον εχει σκαλες για κατω.Τσέκαρε κανείς το Βριλησσού 16;
Φίλε στον Πειραιά δυστυχώς δεν παίζει τίποτα τα πιο κοντινά είναι Καλλιθέα και Νέο Κόσμο και Συγγρού.καλησπερα ειμαι καινουριος εδω αν και διαβαζω καιρο το site.μηπως ξερει κανεις κανενα μπουρδελο στον πειραια η γυρω;ευχαριστω