o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
1) αυτο που ειδες δεν ξερω τι ητανε ,παντως ο Θεος ΔΕΝ ητανε.Δε θελω πιστοποιητικο γεννησεως, ουτε το λογαριασμο ουτε το καβλι σε βαζακι. Απλα ολους εσας ουτε σας ξερω απο χτες, ουτε τι ρολο βαρατε. Ολο αυτο το θεμα κι ενα ατομο θα μπορουσε να το εχει κανει που εχει πολλους λογαριασμους. Στο ιντερνετ ειμαστε, οχι σε καμια ταβερνα και πινουμε ουζα. Μπορει ο αλλος να ειναι νταβας και να εχει προηγουμενα. Η μπορει να ειναι καποιος που πηγε με την κοπελα και δε γουσταρε και βαλθηκε να τη θαψει. Η οποιοσδηποτε τρελλος. Χωρις να κατηγορω κανεναν βεβαια απο σας για ολα αυτα γιατι μεχρι τωρα ενταξει ατομα μου φαινεστε απλα ειμαστε στο ιντερνετ...
Οποτε εφοσον η δικια μου εμπειρια διαφερει με αυτα που λετε εσεις, λογικο ειναι να αμφιβαλλω. Γιατι και για λουκα νικα εψαξα στο site και παλι δε βρηκα τιποτα για τη βικη.
Και γενικα η αλυσιδα απο Κασσανδρας μου φαινεται αρκετα καλη και απο αλλες κοπελες που εχω παει και ηταν πολυ καλες ολες. Και στη Βικη παντα χαμος απο κοσμο και μεσα στα δωματια και εξω να περιμενουν.
Τεσπα εγω με αυτα που λετε εσεις σαυτο το θρεντ δυσκολο να πειστω. Μια μερα που θα ειμαι στην περιοχη θα περασω να ρωτησω και την ιδια να μου πει γιατι δεν μπορει να πεφτω τοσο εξω.
2) εισαι αγενης και βλασθημος.
3) εγω δεν εχω παει ποτε με την Αντζελα ,για να γραψω κατι τετοιο και να της κανω κακο.Τι κακο δηλαδη ,απο οτι βλεπω δουλευει μια φορα την εβδομαδα (και αν) και γινεται παρελαση.
4) ανεξαρτητα απο το τι ειναι μου ειναι πολυ συμπαθης απο τον τροπο που γραφει εδω μεσα ,σε οσα θεματα ,που ειναι πολλα απο μαστορους για αυτοκινητα μεχρι το θεμα με τα pet shop.
και επειδη εισαι και χοντροκεφαλος τελικα θα σου ,οτι ειχα διαβασει απο καποιον αλλο που το ανεφερε εδω Η αλλου δε θυμαμαι και το συνδυασα με το μυαλο της και τις σκεψεις της,οπως και τις αποψεις της σε πολλα θεματα,που την κανουν να ξεχωριζει απο κλασικη Τανα της Φυλης.
Αντε βρε και καλα στεφανα!!!