spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ξεχασαμε και τη φωνη!!!Που το πας και αυτο?σωστος ο spoon.
Ξεχασαμε και τη φωνη!!!Που το πας και αυτο?σωστος ο spoon.
παιχτη προσκυνω..Ενταξει με δουλευετε εσεις αλλα στ@@ μου εδω που φτασαμε..
Δεν ξερω να σου πω με λογια για το Θεο. Αλλα ξερω οτι ηταν αυτος και οτι ειχα πεσει κατω και προσκηναγα. και οτι ηταν μεγαλυτερος απο εμενα και ολους. Πηγα να του την βγω αλλα δε με επαιρνε καθολου και απο τοτε προσκηναω το μεγαλειο Του και ειμαι δουλος του. Τρελλος ειμαι θα μου πεις; Στ@@ μου εγω αυτα πιστευω αυτα λεω κι ας βγω τρελλος κι ας με δουλευετε ολοι αλλα δεν ηρθε ακομα η μερα που αλλα να πιστευω και αλλα να λεω.
spoon εσυ λες να το εκανα τοσο θεμα και να μην την εχω παρει;
Ασχετο με το θέμα μας αλλά είμαι περίεργος πως αντιμετωπίζουν στις Δημόσιες Υπηρεσίες το όνομα Θεότρελλος Τιμωρός...ειμαι θεοτρελλος εγω κανονικα ονομα και πραγμα ..
Στο Σολωμού 32(ανώγειον) ποια άλλη να είναι? Η Μπιάνκα... η κορασίς που δεν αλλάζει ποτέ πόστο και κάθεται ακούραστη μπροστά στον αργαλειό της μερόνυχτα ολόκληρα, σαν άλλη Πηνελόπη περιμένοντας καρτερικά τον επόμενο πελάτη της...
Είπαμε σαν άλλη Πηνελόπη...ΗΜΑΡΤΟΝ!
ακόμα εκει είναι αυτή?
την έχουν βαλσαμώσει μήπως?
παιχτη προσκυνω..
εισαι τιτανοτεραστιος..
με εκανες οπαδο σου..
τωρα που λυσαμε το θεμα με την βικυ,για πεσμας πως ηταν η εμπειρια σου μαζι της..
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Φιλε [size=50pt]η γυναικα [/size] δεν παιζεται.
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δωσεεεεεεεεεεεεεεεε..
Εγω νομιζα οτι καταληξαμε στο αθωα μεχρι αποδειξεως του εναντιου αφου εδω μεσα κανεις δεν εχει αποδειξεις ουτε καν μια αναφορα σε παλιοτερο ποστ αλλα σημερα ολοι ξυπνησαν ξαφνικα και αρχισαν να τραγουδανε σα τη χορωδια τρικαλων χωρις κανενα λογο.
Μα δεν ειπαμε οτι δεν γαμιεται καλα!!!(Mακαρι ολες να γαμιοντουσαν σαν και αυτην!!!)Φιλε η γυναικα δεν παιζεται. Ακομα κι αν ισχυαν οι μαλακιες που λεγαν μερικοι εδω μεσα, που δεν ισχυουν φυσικα, η Βικυ ειναι γυναικαρα απο τις λιγες. Αν και τοχω σαν αρχη να μην κριτικαρω, θα ανεβασω και κριτικη καποια στιγμη που θα εχω πιο πολυ χρονο γιατι τωρα καταλαβαινω οτι με το να μην ανεβαζει κανεις κριτικες μονο κακο κανει και αφηνει μερικους μερικους να λενε οτι τους καπνισει.
Τι να πω για τη Βικυ τα λογια ειναι περιττα. Στο πιο πανω ποστ λεω πως ειδα το Θεο, με τη Βικυ ομως ειδα τη Θεα. Αξιζει να παει κανεις μονος του για να καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε. Παντως συνιστω το φουλ προγραμμα αν και ειναι λιγο τσιμπημενο στα 150 γιατι πραγματικα το ακαποτο τσιμπουκι της δεν παιζεται ουτε και το πρωκτικο.
Να δοκιμάσεις την Αφροδίτη απ΄την Τριγετοαλυσίδα να καταλάβεις πως είναι οι αληθινές γυναίκες.....
Μα δεν ειπαμε οτι δεν γαμιεται καλα!!!(Mακαρι ολες να γαμιοντουσαν σαν και αυτην!!!)
Ειπαμε απλα οτι ειναι τρανς και απο εκει και περα οποιος γουσταρει πηγαινει!!!
Κι εγω το μονο που ρωταω ειναι πως σας ηρθε αυτο; Πως το συμπερανατε δηλαδη; κια γιατι κανενας συναγωνιστης δεν το εχει αναφερει σε κριτικες του για την κοπελα που ειναι ολες καλες; και γιατι δεν εχει ξαναναφερθει ποτε αυτο το πραγμα σε παλιοτερα ποστ; Εγω παντως πηγα και λεω αυτα που λεω, εσεις που τα λετε εχετε παει;
Δλδ τι θελεις, πιστοποιητικο γεννησεως?Κι εγω το μονο που ρωταω ειναι πως σας ηρθε αυτο; Πως το συμπερανατε δηλαδη; κια γιατι κανενας συναγωνιστης δεν το εχει αναφερει σε κριτικες του για την κοπελα που ειναι ολες καλες; και γιατι δεν εχει ξαναναφερθει ποτε αυτο το πραγμα σε παλιοτερα ποστ; Εγω παντως πηγα και λεω αυτα που λεω, εσεις που τα λετε εχετε παει;
μασονια παιχτη..Κι εγω το μονο που ρωταω ειναι πως σας ηρθε αυτο; Πως το συμπερανατε δηλαδη; κια γιατι κανενας συναγωνιστης δεν το εχει αναφερει σε κριτικες του για την κοπελα που ειναι ολες καλες; και γιατι δεν εχει ξαναναφερθει ποτε αυτο το πραγμα σε παλιοτερα ποστ; Εγω παντως πηγα και λεω αυτα που λεω, εσεις που τα λετε εχετε παει;
κοιτα τιμωρε. επειδη νωριτερα ξεφυγες λιγο και απο οτι ειδα τα παιδια εδω σου μιλουσαν ευγενικα παρολο που ξεσυκονες θεους και παναγιες. εμεις σου λεμε κατι, αν θες να το δεχτεις εχει καλως, αλλιως απλα πες οτι διαφωνεις. ειναι γενικα γνωστο στον χωρο αυτο οτι η βικη ειναι τρανσεξουαλ. καταλαβαινω οτι θα φρικαρες στην αρχη οταν εμαθες οτι ειναι. ο καθενας μας αν νομιζε οτι πηγαινε με γυναικα και του εβγαινε οτι παλια ηταν αντρας θα του ερχοταν ταμπλας.Φιλε η γυναικα δεν παιζεται. Ακομα κι αν ισχυαν οι μαλακιες που λεγαν μερικοι εδω μεσα, που δεν ισχυουν φυσικα, η Βικυ ειναι γυναικαρα απο τις λιγες.
να πας λοιπων να το ακουσεις για να ηρεμισεις.Μια μερα που θα ειμαι στην περιοχη θα περασω να ρωτησω και την ιδια να μου πει γιατι δεν μπορει να πεφτω τοσο εξω.
Φταίτε, διότι κάθεστε και του απαντάτε σοβαράοτι εσυ εχεις νευρακια ομως δεν φταιμε εμεις εδω....