Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Το εχουμε πει οτι ειναι τρανς ρε παιδια!!!Γιατι εχετε αμφιβολιες!!!
Γιατί κάνουμε  :jerking: και δε διαβάζουμε ενδελεχώς όλα posts :huh:
Προσωπικά είχα δεί μία συζήτηση περί transalp, transformer κ.λ.π. αλλά στο επίπεδο διερεύνηση/πλάκα.
Απαντάμε λοιπόν με βεβαιότητα : Transalp, transfomer κ.λ.π. >:(

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γιατί κάνουμε  :jerking: και δε διαβάζουμε ενδελεχώς όλα posts :huh:
Προσωπικά είχα δεί μία συζήτηση περί transalp, transformer κ.λ.π. αλλά στο επίπεδο διερεύνηση/πλάκα.
Απαντάμε λοιπόν με βεβαιότητα : Transalp, transfomer κ.λ.π. >:(
Και ετσι για την ιστορια να πουμε οτι η Βικυ ξεκινησε την καριερα της περυσι στο Λουκα Νικα (φρεσκια τοτε)!!!!Μετα περασε απο Ιακχου 7, Βριλ. 60 και κατεληξε στο Κασσανδρας και Θησεως!!!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Ρε ειστε σιγουροι για αυτο που λετε; Και γιατι το λετε; Παρακαλω καποιος που ειναι σιγουρος να απαντησει. Ειναι πολυ σημαντικο.

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ερωτηση- Η Αντζελα απο φ.104 ειναι τρανς?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε ειστε σιγουροι για αυτο που λετε; Και γιατι το λετε; Παρακαλω καποιος που ειναι σιγουρος να απαντησει. Ειναι πολυ σημαντικο.
Τι εγινε θα πας να τον κοψεις επειδη τον εχωσες !!!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Τι εγινε θα πας να τον κοψεις επειδη τον εχωσες !!!

Ρε αστις μαλακιες τωρα και πες που το ξερεις αυτο;

Δε θα τον κοψω και σταρχιδια μου αν ειναι οντως αλλα πρεπει να ξερω οντως γιατι ειναι πολυ σημαντικο.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρωτατην την επομενη φορα ποτε ειναι οι γονιμες μερες της να δουμε τι θα σου απαντηση !!!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Ρε φιλε μου σε εκλιπαρω απαντησε μου με ειλικρεινια. Ειναι σιγουρο αυτο που λετε και πως καταληξατε σε αυτο το συμπερασμα;

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φιλε νταξει αυτο που λες φαινεται οτι ειναι τρανς. Αυτο σου μοιαζει ομως για τρανς;
κοιτα ,δε μου φαινεται γιατι δεν διακρινονται λεπτομερειες ,κυριως απο λεπτομερειες ξεχωριζει (εκτος απο ακραιες περιπτωσεις μπετατζη)
απο τις φοτο ,ψιλοφαινεται,απλως ρωτησα αν το ξερει κανεις με σιγουρια.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
κοιτα ,δε μου φαινεται γιατι δεν διακρινονται λεπτομερειες ,κυριως απο λεπτομερειες ξεχωριζει (εκτος απο ακραιες περιπτωσεις μπετατζη)
απο τις φοτο ,ψιλοφαινεται,απλως ρωτησα αν το ξερει κανεις με σιγουρια.

Ρε οι φωτο δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Η φατσα ειδικα καμια σχεση. Τωρα θα μου πεις σκοτεινα ειναι εκει μεσα. Αλλα δεν ειδες το βιντεο; Ειναι χερια αυτα και ποδια τρανς; Και μεση;

Απλα δεν εχω καμια εμπειρια και θελω να ξερω αυτος που το λεει γιατι το λεει και που το ξερει και πρεπει να ξερω τωρα και οποιος μου πει θα ειμαι ευγνωμων.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αν αμφισβητείς τις γνώμες άλλων, παρατήρησε στο video το σώμα που βλέπεις στα πλάνα 0:55, 1:35-1:50, 2:16,αφαίρεσε με τη φαντασία σου το μαύρο εσώρουχο και πές μου ειλικρινά αν σου φαίνεται θηλυκό κορμί. Τέλος, επειδή δε φαίνονται στο video, πήγαινε από κοντά, άκου φωνή και δες δάχτυλα ποδιών.
Αλλά όπως λέει και ο πρόεδρος : Και τι έγινε? :think:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλη Χρονια alkis !!!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Ρε μαγκα εχω παει απο κοντα γιαυτο σου λεω οτι δε μου φαινεται καθολου ομως. Αλλα δεν εχω παει και ποτε με τρανς για να ξερω. Απλα συγκρινοντας και με αλλα τρανς οπως η Αντζελα απο φυλης π.χ. που ειναι δηλωμενο και εχω δει φωτογραφιες, εκει φαινεται. Ουτε η φωνη μου εμοιαζε για τρανς ουτε το στυλ. Γινεται να πεφτω τοσο εξω;

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και ομως γινετε !!!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ρε μαγκα εχω παει απο κοντα γιαυτο σου λεω οτι δε μου φαινεται καθολου ομως. Αλλα δεν εχω παει και ποτε με τρανς για να ξερω. Απλα συγκρινοντας και με αλλα τρανς οπως η Αντζελα απο φυλης π.χ. που ειναι δηλωμενο και εχω δει φωτογραφιες, εκει φαινεται. Ουτε η φωνη μου εμοιαζε για τρανς ουτε το στυλ. Γινεται να πεφτω τοσο εξω;
Εγώ πάλι είμαι πλέον σίγουρος!  :)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Εισαι μεγαλος διαολος εσυ γαμωτο. Θα μου πεις τωρα που το ξερεις και σε ποιο θρεντ εχει ξανααναφερθει αυτο το πραγμα γιατι πρεπει να ξερω σιγουρα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εγω βγαζω και τον κωλο μου εξω απο τα Κασσανδρας απο σιγουρια !!! :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Eντάξει , ειναι πολυ καλό- και στο video πείθει κλπ
Αλλά , αν ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά,  ότι δηλαδή ξεκίνησε από τη Λουκά Νίκα- ε εκεί γενικώς δεν  έχει ...original  γυναικες   :rolleyes:

(δηλάδή  χμμ .. οταν ξκίνησε εκεί η  Βικυ  ήταν  και   pre- op ?! :think: :o)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.968
Πόντοι
456
Ουτε ξερω εγω ποιοι ειστε ουτε γιατι τα λετε αυτα που λετε και γιατι σημερα σας επιασε ο πονος ξαφνικα; Οποτε αν δεν μου δωσετε τρανταχτες αποδειξεις η εστω ενα θρεντ που να εχει αναφερθει ξανα αυτο το πραγμα, γιατι λεει και ο αλλος στν προηγουμενη σελιδα οτι να διαβαζουμε παλια ποστ και τετοιες πιπες; Που ειναι το παλιο ποστ ρε φιλε δειξτο γαμω την παναγια μου γαμω. Εγω λεω οτι λετε μαλακιες κι εγω θα τη ρωτησω κι αν λετε μαλακιες θα σας παρει ο διαολος ολους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom