Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kασσάνδρας 6:
Φίλε μου...μόλις διάβασα και τις κριτικές μέσα στο site του στούντιο...αυτοί δεν ξέρουν τί ζητάνε!!!300 € για 1 ώρα???Πάνε καλά????Και 200 για μισή???Όταν μπορείς να φέρεις σπίτι call girl με 100 €...να τις κάνεις ότι γουστάρεις...και με ακόμα 20 € να την πάρεις και απο κώλο???ΕΛΕΟΣ!!!!!
Δώσε περιγραφή της τσατσάς.

Είναι η μεταγραφείσα από Φυλής 71 κάτω;

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα και Καλη Χρονια σε ολους...Χτες γυρω στις 22.00, σκαω μυτη στο στουντιο Ερως(δροσοπουλου 95) που ειμαι τακτικος πελατης, του εν λογω στουντιο και σε ολες τις κοπελες του, λογω οτι ειναι το κοντινοτερο στην περιοχη μου.Η ευγενεστατη κυρια Βερα με ενημερωνει, οτι ειναι υπηρεσια το αστερι του μαγαζιου,αλλα και για μας τους μαλακες που της γραφουμε υμνους εδω μεσα... η Λαουρα.Κανω υπομονη γιατι ηταν σε δωματιο πανω και με το που κατεβαινει σε ενα εικοσαλεπτο τις δινω σαν δωρο μια αντζεντα του 2010(σαν τακτικος πελατης της, που ημουν μεχρι την στιγμη εκεινη δεν εκρινα σκοπιμο να παω με αδεια χερια),η Λαουρα την σβερκωνει, μου ευχεται για το νεο ετος και ενω στην αρχη μου ειπε να περασω μετα το ανακαλεσε και μου ειπε να ελθω στην επομενη υπηρεσια της, φοβουμενη προφανως οτι εχω πιει, ενω δεν εδειχνα καθολου πιωμενος.Ντροπη της και αισχος για την αντιεπαγγελματικη της συμπεριφορα σε πελατη της αλλα και πελατη του μαγαζιου που ερχοταν παντα με το χαμογελο και μιλουσε ομορφα και ευγενικα στους παντες...Η Λαουρα ειναι η αιτια που δεν ξαναπατω το ποδι μου στο εν λογω στουντιο, τουδε και στο εξης.Ο Παιχτουρας το φτυνει το εν λογω ιδρυμα.Οσον αφορα αν ημουν πιωμενος καπακι χτες πηγα στο πλαινο και πηδηξα μια καταπληκτικη μουναρα ονοματι Καιτη.
Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα κατι. Ρωτησες την κοπελα για το αν θα περασεις στο δωματιο ;
Πρωτη φορα ακούω να συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!
Και πιωμένος να ήσουνα , αυτη γιατι αρνηθηκε ; Όλοι οσους εχει παρει τοσα χρονια ητανε αριστοκρατες ;

Επισκέπτης
Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα κατι. Ρωτησες την κοπελα για το αν θα περασεις στο δωματιο ;
Πρωτη φορα ακούω να συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!
Και πιωμένος να ήσουνα , αυτη γιατι αρνηθηκε ; Όλοι οσους εχει παρει τοσα χρονια ητανε αριστοκρατες ;
ο παιχτουρας ειναι ειδικη κατηγορια..

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτα δε τα ρωτανε φιλαρακο στις τσα2 γιατι μετα δεν αποκλειεται να το εκμεταλευτουν.το κανεις κατευθειαν στο δωματιο και αν δε δεχτει η κοπελα τοτε δε ξαναπας στη συγκεκριμενη.σε καποια στουντιο αναγραφεται αυτη η υπηρεσια στο απλο η στον 60ε νομιζω.

Όχι φίλε μου...λάθος...σε όλες τις άλλες που ρώτησα δεν υπήρχε πρόβλημα...μόνο σε αυτή...επειδή είναι καινούργιο μαγαζί πιστεύουν ότι θα πλουτίσουν αμέσως αυτοί...γρήγορα θα κλείσουν με το μυαλό που έχουν και να μου το θυμηθείς αυτό!!!Πουθενά δεν υπάρχει στα στούντιο υπηρεσία για ποδολαγνεία!!!Κανονικά ούτε και τα γλειψίματα δεν έπρεπε να χρεώνονται!Δεν φτάνει που τρελλαίνονται γι'αυτό...θα το πληρώνουμε κιόλας???Αλλά αυτό πάει και έρχεται...τώρα θα βάλουν και τιμή στην ποδολαγνεία???Δεν πάνε καλά... είναι το μόνο στούντιο και η μόνη τσατσά που ζήτησε χρήματα γι'αυτό!

Kασσάνδρας 6:Δώσε περιγραφή της τσατσάς.

Είναι η μεταγραφείσα από Φυλής 71 κάτω;

Φίλε πραγματικά δεν θυμάμαι...αν πήγε κανένας άλλος συναγωνιστής μέχρι τις 4 το απόγευμα που πήγα εγώ θα σου πεί...αν δεν κάνω λάθος είναι μία κακομούτσουνη με γυαλιά!Κακομούτσουνη σίγουρα...για τα γυαλιά δεν θυμάμαι...

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αφήστε που σε όλα στην περιοχή της Κασσάνδρας...έχουν βάλει ένα καινούργιο πρόγραμμα:ΟΛΑ φούλ,λένε,150 ευρώ!!!!!!Για κανένα 20λεπτο φυσικά....και κάθισα και υπολόγισα ότι αν πάρεις σπίτι call girl με 100-120 € το πολύ έχεις ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό και την κάνει ότι θές για 1 ωρίτσα....βέβαια στην...κομσοπολίτικη περιοχή της...Κασσάνδρας αν την θές για 1 ώρα...θές...300 €!!!!Δεν πάνε καλά.....

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
βραδυνη βαρδια 2/1 :

αριστομενους 72 κλειστο

πιπινου 118 η λιζα

παιωνιου 10 η ελπιδα

κεφαλληνιας 75 η λαουρα

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Αφήστε που σε όλα στην περιοχή της Κασσάνδρας...έχουν βάλει ένα καινούργιο πρόγραμμα:ΟΛΑ φούλ,λένε,150 ευρώ!!!!!!Για κανένα 20λεπτο φυσικά....και κάθισα και υπολόγισα ότι αν πάρεις σπίτι call girl με 100-120 € το πολύ έχεις ελεύθερο στοματικό,πρωκτικό και την κάνει ότι θές για 1 ωρίτσα....βέβαια στην...κομσοπολίτικη περιοχή της...Κασσάνδρας αν την θές για 1 ώρα...θές...300 €!!!!Δεν πάνε καλά.....
δες υπηρεσιες μελετιου 37(paradise)

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Όχι φίλε μου...λάθος...σε όλες τις άλλες που ρώτησα δεν υπήρχε πρόβλημα...μόνο σε αυτή...επειδή είναι καινούργιο μαγαζί πιστεύουν ότι θα πλουτίσουν αμέσως αυτοί...γρήγορα θα κλείσουν με το μυαλό που έχουν και να μου το θυμηθείς αυτό!!!Πουθενά δεν υπάρχει στα στούντιο υπηρεσία για ποδολαγνεία!!!Κανονικά ούτε και τα γλειψίματα δεν έπρεπε να χρεώνονται!Δεν φτάνει που τρελλαίνονται γι'αυτό...θα το πληρώνουμε κιόλας???Αλλά αυτό πάει και έρχεται...τώρα θα βάλουν και τιμή στην ποδολαγνεία???Δεν πάνε καλά... είναι το μόνο στούντιο και η μόνη τσατσά που ζήτησε χρήματα γι'αυτό!

Φίλε πραγματικά δεν θυμάμαι...αν πήγε κανένας άλλος συναγωνιστής μέχρι τις 4 το απόγευμα που πήγα εγώ θα σου πεί...αν δεν κάνω λάθος είναι μία κακομούτσουνη με γυαλιά!Κακομούτσουνη σίγουρα...για τα γυαλιά δεν θυμάμαι...
τοτε γιατι πας και ρωτας τη τσα2 αφου τρελενοντε γιαυτο οι κοπελες.να που μια τσα2 στην εκανε.

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τοτε γιατι πας και ρωτας τη τσα2 αφου τρελενοντε γιαυτο οι κοπελες.να που μια τσα2 στην εκανε.

Λέω για το 69 φίλε...όχι για την ποδολαγνεία...αυτό εννοώ γλειψίματα...απλά στην ποδολαγνεία όπως θα ξέρεις μια κοπέλα ίσως δεν το αντέχει/γαργαλιέται...γι'αυτό και ρώτησα...απλά η συγκεκριμένη τσατσά...είναι απαράδεκτη...

δες υπηρεσιες μελετιου 37(paradise)

οκ

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε παλικαρια η γυρολογος των στουντιο Ρουσλανα (Ρωσσις,μελαχροινη,μουνιθρα,με βυζαρες και προσωπο τρελο) που δουλευει ?????

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μόλις γύρισα απο Κασσάνδρας 6...τέλειος χώρος...πεντακάθαρος.......απίστευτα όμορφη κοπέλα...ελληνίδα όπως είπε η τσα2...η οποία και μου είπε τα προγράμματα πρίν έρθει η κοπέλα...έρχεται η κοπελιά και παθαίνω χοντρή πλάκα...τέλειο μωρό πραγματικά...φόραγε μόνο το στριγκάκι...με τέλεια στητά βυζιά...μικρή σε ηλικία...επειδή έχω και ένα πάθος με τα όμορφα πόδια...και επειδή η κοπέλα είχε τέλεια...έκανα το...λάθος (?) να ρωτήσω για ποδολαγνεία...μου λέει στην αρχή:''φυσικά με 20 € παραπάνω''...απαντάω:''εγώ να της κάνω''...καθώς θεώρησα δεδομένο ότι δεν μπορεί να πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό...και απλά η ερώτηση ήταν αν της αρέσει...αν το δέχεται...αν το αντέχει βρε αδερφέ...μου απαντάει ότι δέχεται με...10 € παραπάνω!!!!Της απαντάω:''καλά πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό???Θα της γλείψω τα πόδια και θα την πληρώσω???''...απαντάει:''γιατί αλλού δεν πληρώνεις γι'αυτό???''...της απαντάω:''όχι βέβαια''...και της λέω αμέσως:''εντάξει...δεν πειράζει...γειά σας και καλή χρονιά!!!''...και την ακούω να πηγαίνει μέσα που κάθεται η κοπέλα και να λέει βρισιές του στύλ ''μαλάκα''...απο εμένα φυσικά ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ ακόμα και αν φέρει την Μόνικα Μπελούτσι!!!!Τα λεφτά μου θα τα δίνω όπως και όπου γουστάρω!!!Και αυτή η απαράδεκτη τσατσά...θα χάσει πολλούς πελάτες έτσι...καλή χρονιά σε όλους!!!
ΥΓ--->Μην δείτε ότι είναι το πρώτο μήνυμα και αρχίσετε να βγάζεται συμπεράσματα...απλά να πάτε και άλλοι...και κάντε την ίδια κουβέντα...να το διαπιστώσετε αμέσως!!!

1ον δεν ρωτας ποτε τοσες λεπτομερειες στην τσατσα.

2ον ποδολογανεια σε μπουρδελα?? μπλιαχχ..... :hammer: :zombie: :headbang:

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
1ον δεν ρωτας ποτε τοσες λεπτομερειες στην τσατσα.

2ον ποδολογανεια σε μπουρδελα?? μπλιαχχ..... :hammer: :zombie: :headbang:

Στο 1ο είναι άποψή σου και θα τη δεχτώ...στο 2ο και αυτό είναι άποψή σου απλά θα σου πώ ότι αυτό είναι θέμα γούστου!Αλλοι κάνουν αυτό...άλλοι 69...άλλοι δεν ξέρω και εγώ τί...ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του φίλε αντώνη...και αν μου πείς ότι το ακούς 1η φορά....

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αποψη μου ειναι ολα φυσικα.ποιανου θα ταν .του γειτονα? :2funny:

οχι φιλε.καποια θεματα ειναι καθαρα υγιεινης.

βρες μια κοπελα για να κανεις ποδολαγνεια.

οχι στις βρωμιαρες.τα μικροβια παιρνεις μονο.

Επισκέπτης
Στο 1ο είναι άποψή σου και θα τη δεχτώ...στο 2ο και αυτό είναι άποψή σου απλά θα σου πώ ότι αυτό είναι θέμα γούστου!Αλλοι κάνουν αυτό...άλλοι 69...άλλοι δεν ξέρω και εγώ τί...ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του φίλε αντώνη...και αν μου πείς ότι το ακούς 1η φορά....
μην ασχολεισαι με τον αρχιμαλακα ανηλικο του site..
θα καταλαβεις σιγα-σιγα ποσο τιτανοτεραστιος καραγκιοζης ειναι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom