Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ροζαλία, οι πισωγλέντηδες δεν είναι καλοδεχούμενοι σε αυτό το μέρος. :birdman:
Γι'αυτό ξου δροσερό αγόρι, πήγαινε πίσω στο "Τραβέλια με Προσόντα" που είναι το στοιχείο σου.
ισα μωρη στραβοχυμενη

δε γαμαω πουστρακια λεμε!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Το ξέρω ότι είσαι παθητικός τύπος.
Δε σε φωνάζουμε Ροζαλία χωρίς λόγο δροσερό αγόρι. :fuck1:
2.jpg

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
A ρε Αμάντα!!!Είσαι τρομερή....

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]Σημερα 02/01/2010 το προγραμμα  :grin: :grin: :grin: :grin: [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μιρελα- Ναταλι- Μιχαελα
Κασσανδρας 3(πανω): Αθηνα- Αθηνα- Ναταλι
Κασσανδρας 4: Κωνσταντινα- Μονικα- Μονικα
Κασσανδρας 6: Νινα- Μιχαελα- Ευα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλημερα και Καλη Χρονια σε ολους...Χτες γυρω στις 22.00, σκαω μυτη στο στουντιο Ερως(δροσοπουλου 95) που ειμαι τακτικος πελατης, του εν λογω στουντιο και σε ολες τις κοπελες του, λογω οτι ειναι το κοντινοτερο στην περιοχη μου.Η ευγενεστατη κυρια Βερα με ενημερωνει, οτι ειναι υπηρεσια το αστερι του μαγαζιου,αλλα και για μας τους μαλακες που της γραφουμε υμνους εδω μεσα... η Λαουρα.Κανω υπομονη γιατι ηταν σε δωματιο πανω και με το που κατεβαινει σε ενα εικοσαλεπτο τις δινω σαν δωρο μια αντζεντα του 2010(σαν τακτικος πελατης της, που ημουν μεχρι την στιγμη εκεινη δεν εκρινα σκοπιμο να παω με αδεια χερια),η Λαουρα την σβερκωνει, μου ευχεται για το νεο ετος και ενω στην αρχη μου ειπε να περασω μετα το ανακαλεσε και μου ειπε να ελθω στην επομενη υπηρεσια της, φοβουμενη προφανως οτι εχω πιει, ενω δεν εδειχνα καθολου πιωμενος.Ντροπη της και αισχος για την αντιεπαγγελματικη της συμπεριφορα σε πελατη της αλλα και πελατη του μαγαζιου που ερχοταν παντα με το χαμογελο και μιλουσε ομορφα και ευγενικα στους παντες...Η Λαουρα ειναι η αιτια που δεν ξαναπατω το ποδι μου στο εν λογω στουντιο, τουδε και στο εξης.Ο Παιχτουρας το φτυνει το εν λογω ιδρυμα.Οσον αφορα αν ημουν πιωμενος καπακι χτες πηγα στο πλαινο και πηδηξα μια καταπληκτικη μουναρα ονοματι Καιτη.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Καλημερα και Καλη Χρονια σε ολους...Χτες γυρω στις 22.00, σκαω μυτη στο στουντιο Ερως(δροσοπουλου 95) που ειμαι τακτικος πελατης, του εν λογω στουντιο και σε ολες τις κοπελες του, λογω οτι ειναι το κοντινοτερο στην περιοχη μου.Η ευγενεστατη κυρια Βερα με ενημερωνει, οτι ειναι υπηρεσια το αστερι του μαγαζιου,αλλα και για μας τους μαλακες που της γραφουμε υμνους εδω μεσα... η Λαουρα.Κανω υπομονη γιατι ηταν σε δωματιο πανω και με το που κατεβαινει σε ενα εικοσαλεπτο τις δινω σαν δωρο μια αντζεντα του 2010(σαν τακτικος πελατης της, που ημουν μεχρι την στιγμη εκεινη δεν εκρινα σκοπιμο να παω με αδεια χερια),η Λαουρα την σβερκωνει, μου ευχεται για το νεο ετος και ενω στην αρχη μου ειπε να περασω μετα το ανακαλεσε και μου ειπε να ελθω στην επομενη υπηρεσια της, φοβουμενη προφανως οτι εχω πιει, ενω δεν εδειχνα καθολου πιωμενος.Ντροπη της και αισχος για την αντιεπαγγελματικη της συμπεριφορα σε πελατη της αλλα και πελατη του μαγαζιου που ερχοταν παντα με το χαμογελο και μιλουσε ομορφα και ευγενικα στους παντες...Η Λαουρα ειναι η αιτια που δεν ξαναπατω το ποδι μου στο εν λογω στουντιο, τουδε και στο εξης.Ο Παιχτουρας το φτυνει το εν λογω ιδρυμα.Οσον αφορα αν ημουν πιωμενος καπακι χτες πηγα στο πλαινο και πηδηξα μια καταπληκτικη μουναρα ονοματι Καιτη.
Ωραια ολα αυτα με την αντιεπαγγελματικη Λαουρα αλλα πες μας και κατι για την Καιτη!!!! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ωραια ολα αυτα με την αντιεπαγγελματικη Λαουρα αλλα πες μας και κατι για την Καιτη!!!! :)
  Οτι γινεται στη ζωη μονο τυγχαιο δεν ειναι...αυτα που γιναν χτες με βοηθησαν και βρηκα το φως μου.. στην Καιτη στο 97, γαμω τα ολοκληρωτικα.. ακαποτα τσιμπουκια.. η Καιτουλα....θα παω και σημερα...τωρα τρωω μελι να καρδαμωσω.Αντε γεια τωρα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
  Οτι γινεται στη ζωη μονο τυγχαιο δεν ειναι...αυτα που γιναν χτες με βοηθησαν και βρηκα το φως μου.. στην Καιτη στο 97, γαμω τα ολοκληρωτικα.. ακαποτα τσιμπουκια.. η Καιτουλα....θα παω και σημερα...τωρα τρωω μελι να καρδαμωσω.Αντε γεια τωρα.
Θα είναι πάλι βράδυ ? Μήπως είναι η πρώην Κλαούντια ? Κάνε μια περιγραφή ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα είναι πάλι βράδυ ? Μήπως είναι η πρώην Κλαούντια ? Κάνε μια περιγραφή ...
  Καταρχην Καιτη η Κατια το ονομα της, εγω παντως για να μην την μπερδευω την βαφτισα στο μυαλο μου με το ονομα...τα καταπινω ολα.... ειναι κοντουλα,μελαχροινη,με ωραιο προσωπακι φυσικο-ψιλοπεσμενο βυζακι ηλικιας το πολυ 26,(για Ρωσιδα,παρουσιαστηκε),με υπομονη και ευγενεια και στο στοματικο, σου καθαριζει καλα το εργαλειο σου με το υπεροχο στοματακι της και σε κοιταει στα ματια με το προστυχο το βλεμα της.Ποτε θα ειναι αγνωστο,γιατι στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν ημουν τακτικος πελατης...σκποπευω να γινω ομως γιατι παιζουν ωραιες καταστασεις στο εν λογω ιδρυμα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
  Καταρχην Καιτη η Κατια το ονομα της, εγω παντως για να μην την μπερδευω την βαφτισα στο μυαλο μου με το ονομα...τα καταπινω ολα.... ειναι κοντουλα,μελαχροινη,με ωραιο προσωπακι φυσικο-ψιλοπεσμενο βυζακι ηλικιας το πολυ 26,(για Ρωσιδα,παρουσιαστηκε),με υπομονη και ευγενεια και στο στοματικο, σου καθαριζει καλα το εργαλειο σου με το υπεροχο στοματακι της και σε κοιταει στα ματια με το προστυχο το βλεμα της.Ποτε θα ειναι αγνωστο,γιατι στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν ημουν τακτικος πελατης...σκποπευω να γινω ομως γιατι παιζουν ωραιες καταστασεις στο εν λογω ιδρυμα.
Το προβλημα μου με το εν λογω ιδρυμα οτι παω και πολλες φορες δεν μου ανοιγουν.......

Ειδικα αμα ειμαστε 2 ατομα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το προβλημα μαου με το εν λογω ιδρυμα οτι παω και πολλες φορες δεν μου ανοιγουν.......

Ειδικα αμα ειμαστε 2 ατομα.
  Σου δινω δικιο φιλε με το που εφυγα χτες, καταστεναχωρημενος απο το 95, τι πιο φυσικο να ανεβω μια βολτα στο πλαινο το 97...με το που φτανω στην πορτα ηταν απ'εξω ενας ανδρας γυρω στα τριαντα και χτυπουσε και δεν του ανοιγαν και του λεω συνεχισε για να δουμε ποτε θα ανοιξουν.Ο ανθρωπος μου απαντησε οτι λεφτα δινουμε και δεν θα παρακαλαμε και εφυγε.....με το που εφυγε μου ανοιξε η τσατσα και μου ειπε οτι βρισκοταν στην τουαλετα και δεν επιτρεπεται να ανοιγουν οι κοπελες.....Βγαλε συμπερασμα μονος σου.Παντως με ''την καταπινω ολα'' περασα καταπληκτικα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
   Σου δινω δικιο φιλε με το που εφυγα χτες, καταστεναχωρημενος απο το 95, τι πιο φυσικο να ανεβω μια βολτα στο πλαινο το 97...με το που φτανω στην πορτα ηταν απ'εξω ενας ανδρας γυρω στα τριαντα και χτυπουσε και δεν του ανοιγαν και του λεω συνεχισε για να δουμε ποτε θα ανοιξουν.Ο ανθρωπος μου απαντησε οτι λεφτα δινουμε και δεν θα παρακαλαμε και εφυγε.....με το που εφυγε μου ανοιξε η τσατσα και μου ειπε οτι βρισκοταν στην τουαλετα και δεν επιτρεπεται να ανοιγουν οι κοπελες.....Βγαλε συμπερασμα μονος σου.Παντως με ''την καταπινω ολα'' περασα καταπληκτικα.
Τα κατάπιε ? Ή τα πήρε όλα και μετά τα έφτυσε ?  :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μια σημαντικη δηλωση μου... οτι σας εγραψα, το εγραψα αγνα και ομορφα,διχως εκνευρισμο και διχως κανενα αλλο λογο.Απλα να σας ανοιξω τα ματια... που διαβαζουμε καποιους εδω μεσα και παμε και ακουμπαμε τα ωραια χρηματα μας, σε καποιες... που αποδυκνειονται, απαραδεκτες και εμεις τις εχουμε κανει ΘΕΕΣ εδω μεσα.Ας προσεχουμε και ας αξιολογουμε καλυτερα με το καινουργιο Χρονο οτι διαβαζουμε εδω μεσα.Φιλικα ο Παιχτουρας.Αντε να φωτογραφισετε και εμενα να τρωω μπανανα σαν την Λαουρα και τρεχετε μαλακες-κοροιδα και πρωτος και καλυτερος εγω μεχρι χτες ομως.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
  οχι ρε αδελφε δεν τα καταπιε, αλλα εδειξε τρομαχτικη εξοικοιωση με το αντικειμενο και οτι δεν σιχαινεται το σπερμα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Το κακο ειναι οτι μου εχει συμβει πολλες φορες οχι μια και δυο.

Και οποτε τυχαινει και μου ανοιγουν ειμαι ευγενεστατος και δεν εχω δημιουργησει ποτε πορβλημα.

Τι να πω..................

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και να φανταστειτε συναγωνιστες οτι εχουμε ενα φανταστικο-σουπερ στουντιο στην Αθηνα να πληρει ολες τις προυποθεσεις και το παραμελουμε...μιλαω για το Φ104...το οποιο ισως ειναι το μοναδικο στουντιο-παλατι αυτη την εποχη,αλλα που σεβεται απολυτα στον καθενα μας και το τελευταιο ευρω που δινει,με την ιδιοκτητρια, καθημερινα να μας ενημερωνει αναλυτικα για τα προγραμματα και οτι αλλο θελουμε και επιθυμουμε.Εκτος οτι εκει ειναι το σουπερ αλογο παντος κουρσας, ονοματι Μαρινα... και τα μυαλα στα καγκελα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και να φανταστειτε συναγωνιστες οτι εχουμε ενα φανταστικο-σουπερ στουντιο στην Αθηνα να πληρει ολες τις προυποθεσεις και το παραμελουμε...μιλαω για το Φ104...το οποιο ισως ειναι το μοναδικο στουντιο-παλατι αυτη την εποχη,αλλα που σεβεται απολυτα στον καθενα μας και το τελευταιο ευρω που δινει,με την ιδιοκτητρια, καθημερινα να μας ενημερωνει αναλυτικα για τα προγραμματα και οτι αλλο θελουμε και επιθυμουμε.Εκτος οτι εκει ειναι το σουπερ αλογο παντος κουρσας, ονοματι Μαρινα... και τα μυαλα στα καγκελα.

Συμφωνω 100%.
Την περιμενω να γυρισει.

Οταν την ειδα σε τσαρκα "ζαλιστηκα"

Αμα ειναι και καλη στο δωματιο τοτε μιλαμε για λιρα 100............

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συμφωνω 100%.
Την περιμενω να γυρισει.

Οταν την ειδα σε τσαρκα "ζαλιστηκα"

Αμα ειναι και καλη στο δωματιο τοτε μιλαμε για λιρα 100............
      Ειχα την τυχη και πηγα στην τελευταια της υπηρεσια.. πριν φυγει και μαλιστα ημουν πιωμενος κατα πολυ(αν και λογω του χαρακτηρα μου πολυ δυσκολα το διακρινει καποιος),οταν βγηκα μετα απο το δωματιο φωναζα οτι βρηκα το φως το αληθινο...Ειναι μουναρος και στην εμφανιση και οι υπηρεσιες της για επιπεδο στουντιο για μενα κορυφη.Οσο για την ψυχρη υπολογιστρια Λαουρα ας τρωει τις μπανανες της(οπως στις φωτο της)και ας πηγαινουν οι υπολοιποι πλεον και αν φανταστεις οτι στην Λαουρα ηταν η μοναδικη που της εσκαγα συνεχεια 70 ευρω.Τωρα θα τα σκαω στο Μαρινακι και μην πω οτι ειναι λιγα για μια τετοια ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
      Ειχα την τυχη και πηγα στην τελευταια της υπηρεσια.. πριν φυγει και μαλιστα ημουν πιωμενος κατα πολυ(αν και λογω του χαρακτηρα μου πολυ δυσκολα το διακρινει καποιος),οταν βγηκα μετα απο το δωματιο φωναζα οτι βρηκα το φως το αληθινο...Ειναι μουναρος και στην εμφανιση και οι υπηρεσιες της για επιπεδο στουντιο για μενα κορυφη.Οσο για την ψυχρη υπολογιστρια Λαουρα ας τρωει τις μπανανες της(οπως στις φωτο της)και ας πηγαινουν οι υπολοιποι πλεον και αν φανταστεις οτι στην Λαουρα ηταν η μοναδικη που της εσκαγα συνεχεια 70 ευρω.Τωρα θα τα σκαω στο Μαρινακι και μην πω οτι ειναι λιγα για μια τετοια ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην σκας αλλο φιλε παιχτουρα!
αλλαξαμε δεκαετια ;) καιρος για αλλαγες!!!
και απο γυναικες γεματος ο τοπος..... :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom