Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Aν κοιταξεις πριν 2 σελιδες..τα ιδια εχω πει και εγω.. (για μια Ναταλι απο Κασσανδρας..)
Η αξιοπιστια του site ειναι... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!
οτι τους συμφερει ανεβαζουνε..

δεν μπορω να ξερω τι εγινε με τις κριτικες σας αλλα μπορειτε πολυ απλα να τις γραψετε και στο παρον θρεντ κ να τις δειτε αμεσα δημοσιευμενες

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
καλη χρονια και απο εδω καυλιαρηδες !!! το 2010 να εχουμε φουσκωμενους καβαλους..φουσκωμενες τσεπες και δυνατα τεμαχια στη πιατσα :dancing:

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
[move]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!!![/move]

[move]Σημερα 01/01/2010 το προγραμμα  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: [/move]

Κασσανδρας 3(κατω): Μελινα- Ευα
Κασσανδρας 3(πανω): Μιχαελα- Ναταλι
Κασσανδρας 4: Ναταλια- Μονικα
Κασσανδρας 6: Νινα- Μελινα

Θησεως 40 (κατω): Ρενατα
Θησεως 40 (πανω): Ολγα

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• PLL.jpg
    PLL.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 25

requiem4ad

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΤΙΣ 30/12 ΠΕΡΣΥ(!!!) ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΒΡΥΛΗΣΣΟΥ 60 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΑΛΙΚΗ,ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΟ(ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΗΣ...). ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 70 ΓΙΑ 69-ΙΣΠΑΝΙΚΟ .ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΠΙΠΑ :pipa2: ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΟ.ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΑΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ  :boobies: :boobies:ΗΤΑΝ ΓΤΠ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ "ΕΙΣΧΩΡΗΣΩ" .ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ :fuck1: ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Η ΘΕΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ(ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ) ΜΟΥ ΕΠΡΗΞΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΕΤΕ..... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ: ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΖΩ ΕΝΑ 6 ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΑ 3 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ :bigdick:. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα γυρω στις 5+ Τροφωνιου τα 11αρια κλειστα οποτε το εκφυλο τεμαχιο που ειχα σταμπαρει θα δοκιμαστει αλλη μερα!Βεργας Λιοσιων κι αυτα κλειστα οποτε κατηφορισα στο Ιωαννινων 3 μπας και πετυχω το μιλφακι που ειχα δει πριν μερες αλλα δεν!Στο ιδρυμα παιζαν 2 Βραζιλιανικα τεμαχια..Αλεξανδρα η μια(τουμπανο κορμι απο φατσα απλα καλη)και μια ντροπαλη μιλφοειδης ανθυπομετριοτητα!40 ευρω το απλο οποτε δοκιμαστηκε η τουμπανη μιγαδα!Φοβερο κορμι η γκομενα με 3,5αρια :tits2:(μαλλον σιλικονατα)και πεταχτη κωλαρα με ωραια περιφερεια(σαν τις τυπισσες που παιζουν στο disco inferno του 50 cent)αλλα απο σερβις τυπικα πραγματα!Λιγα στοιχειωδη προκαταρκτικα για αρχη,φορεμα καποτας και πιπα με χερι το οποιο καθε τοσο της το εβγαζα αφου ειδα οτι μπορει και χωρις αλλα αυτη το χαβα της και το ξαναεβαζε :P,αλλαγη 3 στασεων(πολυ καλο καβαλικευμα με σπασιμο μεσης,πισωκολλητο καθοταν αμετοχη,στο ιεραποστολικο αρχισε να ζωντανευει)οποτε κι ηρθε το τελος!
Ουτε το εκλαψα το 40αρικο ουτε το χαρηκα!Τυπικα πραγματα!
Το σπιτι ειναι ουσιαστικα ενα μπουρδελο που εχει μεγαλυτερα δωματια απο αυτα των τσαρδιων!Το 40αρικο δεν δικαιολογειται γι αυτον τον χωρο!Στα 25-30 θα ηταν μια τιμια λυση

ax9

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΤΙΣ 30/12 ΠΕΡΣΥ(!!!) ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗ ΒΡΥΛΗΣΣΟΥ 60 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΑΛΙΚΗ,ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΟ(ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΗΣ...). ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 70 ΓΙΑ 69-ΙΣΠΑΝΙΚΟ .ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΠΙΠΑ :pipa2: ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ Μ ΚΑΝΕΙ ΙΣΠΑΝΙΚΟ.ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΑΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ  :boobies: :boobies:ΗΤΑΝ ΓΤΠ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ "ΕΙΣΧΩΡΗΣΩ" .ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ :fuck1: ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ Η ΘΕΑ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ(ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ) ΜΟΥ ΕΠΡΗΞΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΕΤΕ..... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ: ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΑΖΩ ΕΝΑ 6 ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΑ 3 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΦΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ :bigdick:. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Εγώ την Τρίτη επισκέφθηκα το ίδιο μαγαζί και πήρα μια Καρολίνα ή Λίνα (πρόγραμμα 50 €) της οποίας οι υπηρεσίες ήταν ΓΤΠ.
Επειδή νομίζουν ότι τα βρίσκουμε στον δρόμο, εγώ δεν ξαναπατάω εκεί...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και με τις δυο εχω "συναντηθει" απο μια φορα και ηταν χρυσες μετριοτητες.

Ωραιες παρουσιες, μετριες στο δωματιο.

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες. Ενδεχοενως να υπαρξει και δευτερη φορα, αν και ειμαι βεβαιος οτι δεν θα με θυμουνται μιας και εχει περασει τοσος καιρος απο την πρωτη μου επισκεψη.

costas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
PX75 θα γράψεις κριτική για την Νίκι?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μέχρι το πρωϊ στη Βούρβαχη θα είναι η Νίκι. Μόνο για τους λάτρεις των πληθωρικών milf. :tits2:

Φίλε Πιάτσα, η Νίκι, όπως και η Ρομίνα, συμφωνώ πως στην αρχή να σου δίνουν την εντύπωση ότι κάνουν αγγαρεία και θέλουν να σε ξεπετάξουν. Μετά από μερικές επισκέψεις όμως, κι'αφού σε γνωρίσουν καλά, το επίπεδο του σέρβις ανεβαίνει σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα ήταν για μια ακόμη φορά χαμογελαστή, εξυπηρετικότατη και έκατσε σχεδόν τρία τέταρτα.   

Τύπε έχεις βυζοδίκιο και μπορώ να πω ότι η Νίκη εξελίσσεται στο βυζοπουλέν μου.
Απ'αυτά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε μπουρδέλα-στούντιο παίζει να'χει τα μεγαλύτερα και το θετικό είναι ότι τα χρησιμοποιεί όπως πρέπει και το κάνει αργά και βασανιστικά (το'πιασες μεγάλε μεγάλε έτσι; :tits:).
Εντάξει δεν έχει καμιά ιδιαίτερη τεχνική στο τρομπόνι ούτε πηδιέται σαν σκυλί, οπότε όσοι γουστάρουν τσίτα φάση έχασαν.
Χρονόμετρο δεν κρατάει σε καμία περίπτωση, είναι χαμογελαστή και τα παίρνει στις βυζάρες (μη της τα ρίχνετε όλοι εκεί όμως γιατί δεν ξέρουμε αν κάνει μπάνιο μετά :2funny:).
Αμήν.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τύπε έχεις βυζοδίκιο και μπορώ να πω ότι η Νίκη εξελίσσεται στο βυζοπουλέν μου.
Απ'αυτά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε μπουρδέλα-στούντιο παίζει να'χει τα μεγαλύτερα και το θετικό είναι ότι τα χρησιμοποιεί όπως πρέπει και το κάνει αργά και βασανιστικά (το'πιασες μεγάλε μεγάλε έτσι; :tits:).
Εντάξει δεν έχει καμιά ιδιαίτερη τεχνική στο τρομπόνι ούτε πηδιέται σαν σκυλί, οπότε όσοι γουστάρουν τσίτα φάση έχασαν.
Χρονόμετρο δεν κρατάει σε καμία περίπτωση, είναι χαμογελαστή και τα παίρνει στις βυζάρες (μη της τα ρίχνετε όλοι εκεί όμως γιατί δεν ξέρουμε αν κάνει μπάνιο μετά :2funny:).
Αμήν.

Εχεις δει Βαλεντινα και την Ηρα την Ταταρα ?
Φοβερη ισπανικη κανει και η Κατερινα στο Φ104

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εχεις δει Βαλεντινα και την Ηρα την Ταταρα ?
Φοβερη ισπανικη κανει και η Κατερινα στο Φ104

Βαλεντίνα έχω τιμήσει. Ήρα δεν έχω δει. Κατερίνα τα βυζιά δεν είναι τόσο μπαμ όσο φαίνονται στις φωτό. :cool2:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Βαλεντίνα έχω τιμήσει. Ήρα δεν έχω δει. Κατερίνα τα βυζιά δεν είναι τόσο μπαμ όσο φαίνονται στις φωτό. :cool2:
Κανει ομως φοβερη ισπανικη...........

Ειναι της Νικη μεγαλυτερα απο της βαλεντιανς, γιατι δεν τα θυμαμαι και τοσο καλα.

Νομιζω πως οχι....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πριν απο λιγο..
Φραντζη 47
Νατασσα..μετριοτατη μαυρομαλλα γυρω στα 30 με αρκετα καλο πατουρι το οποιο και εδινε
Καρεα 30
Ντομινικ..λεπτη μελαχρινη κι αυτη γυρω στα 30 με καρε μαλλι και σχετικα καλη αλβανοφατσα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κανει ομως φοβερη ισπανικη...........

Ειναι της Νικη μεγαλυτερα απο της βαλεντιανς, γιατι δεν τα θυμαμαι και τοσο καλα.

Νομιζω πως οχι....

Είναι κατατί μεγαλύτερα. Η Βαλεντίνα κάνει ισπανική αλλά η Νίκη κάνει κάτι μεταξύ ισπανικής και βυζομασάζ.
Η Βαλεντίνα είναι πιο καυλιάρα δε το συζητώ. Η άλλη είναι για χαλαρές καταστάσεις. Να τρίβεται στον πούτσο σου και να βλέπεις όλη την πλοκή της τσόντας. :dancing:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τύπε, και οι δύο έχουν το κουμπί τους.
Στη Νίκι έτσι και πας άπλυτος το'χασες το παιχνίδι. Την εκνευρίζουν αφάνταστα οι βρωμύλοι.

Παντα παω μπανιαρισμενος και αρωματισμεος.Δεν περασαα ασχημα, αλλα δεν ηταν και "κορυφη"

Η Ρόμινα, όπως μου έχει πει η ίδια, γουστάρει τρελλά να της μιλάω ρουμάνικα. Ευκαιρία λοιπόν να μάθεις και μια ξένη γλώσσα. :grin:

Ξερω Ιταλικα και αγγλικα, γινεται τιποτα ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εμένα πάντως τύπε μου αρέσει και το τρομπόνι της. Γενικώς το πήδημα μαζί της γίνεται σε αργούς και απολαυστικούς ρυθμούς, όπως επιβάλει ο σωματότυπος της. :tits2:

Βαλεντίνα είναι κορυφή σε αυτόν τον τομέα.
Η Ήρα έχει πολύ κατώτερο σώμα από όλες τις υπόλοιπες.
Η Κατερίνα δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Εμφανησιακα ειναι οντως κατωτερη και απο τις τρεις αλλα κανει φοβερη ισπανικη. 

Η Νίκι έχει τα μεγαλύτερα βυζιά από όλες φίλτατε CHEYENNE.

Ειλικρινα δεν το θυμομουνα. θεωρουσα την Βαλεντινα top σε αυτο τον τομεα. θα ξαναπαω για.....επανελεγχο.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πριν απο λιγο..
Καρεα 30
Ντομινικ..λεπτη μελαχρινη κι αυτη γυρω στα 30 με καρε μαλλι και σχετικα καλη αλβανοφατσα
Μακριά λέμεεεεεεε από την Φώλαααααααα!

Επίσης να προσθεσω στην κριτικη μου ότι ηταν ''σπασμενη'' και δεν άντεχε το γαμησι,ουτε καν σε χαλαρους ρυθμους και δεν δεχτηκε ουτε καν να της τα ριξω στα βυζια της.
Α, και με τα χιλια ζορια την εκανα να αλλαξουμε σταση......

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η Ρόμινα, όπως μου έχει πει η ίδια, γουστάρει τρελλά να της μιλάω ρουμάνικα. Ευκαιρία λοιπόν να μάθεις και μια ξένη γλώσσα. :grin:
Που να της πεις κι οτι εισαι φαν του Ιονουτ Σερσελ :cheesy:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Η Νίκι πάντως μου εκμυστηρεύτηκε σήμερα ότι δεν της αρέσει ο Σάκης.
Είναι καλός μόνο για τα κοριτσάκια που πάνε σχολείο όπως μου είπε. :2funny:
εσενα σου αρσει ο σακιςςςς πιεξουλη? εισαι ρουβιτσα?
αχαχαχαχαχχαα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom