Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν ξέρω για την εν λόγω κορασίδα, οι Κατερίνα και Εύα πάντως με τις οποίες συνευρέθην μου άφησαν μέτριες εντυπώσεις.
Χώρια του ότι το θέμα πάρκινγκ είναι εφιάλτης στη συγκεκριμένη περιοχή.
   Οποτε παω πηγαινω με ταξι,οσον αφορα την Κατερινα δεν εχω παει μαζι της και ουτε προκειται,για το Ευακι ειναι καλο...απλα η Μαρινα ειναι τουλαχιστον εξη κλασεις παραπανω.Δεν εχω παει ακομα με την αφεντικινα(Αντζελα),για να σας την αξιολογησω και αυτην.Θα παω συντομα ομως και στην Αντζελα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Με την Ευα ειχα παει πριν πολυ καιρο (1 χρονο περιπου) και ηταν απλα καλη.
Με την Κατερινα περασα καλυτερα.

περιμενω την Μαρινα πως και πως......

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Με καθυστερηση,ενημερωση,για το στουντιο Ηλια Ηλιου, Κυριακη, 27/12/09, περι ωρα 21.15',"κοπελλα" η Μπαρμπυ, αδειο το στουντιο, ειμαι ευπρεπης, καθαρος, κλπ. Η ευγενης οντως τσα2 με ρωταει εαν γνωριζω την κοπελλα, λεω οχι και θα περιμενω να την δω.Με ενοχλημενο υφος λοιπον και εμφανιση στο σαλονι μολις 30 δευτερολεπτων, εμφανιζεται η "επαγγελματιας" και λεει, "Ειμαι τραβεστι και η τιμη ειναι Ε 100 ". Απηλθα τρεχωντας !! Το τιμολογιο ειναι ανηρτημενο στο σαιτ και λεει αλλες τιμες.
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ 2010 !

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με καθυστερηση,ενημερωση,για το στουντιο Ηλια Ηλιου, Κυριακη, 27/12/09, περι ωρα 21.15',"κοπελλα" η Μπαρμπυ, αδειο το στουντιο, ειμαι ευπρεπης, καθαρος, κλπ. Η ευγενης οντως τσα2 με ρωταει εαν γνωριζω την κοπελλα, λεω οχι και θα περιμενω να την δω.Με ενοχλημενο υφος λοιπον και εμφανιση στο σαλονι μολις 30 δευτερολεπτων, εμφανιζεται η "επαγγελματιας" και λεει, "Ειμαι τραβεστι και η τιμη ειναι Ε 100 ". Απηλθα τρεχωντας !! Το τιμολογιο ειναι ανηρτημενο στο σαιτ και λεει αλλες τιμες.
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ 2010 !
          Προφανως εννοεις Τρανς.....τραβεστι ειναι αυτα που εχουν και πουλακι αντι για τρυπα.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Οχι, τραβεστι ειπε, αλλωστε, στο σχετικο σαιτ ειναι η μια απο τις δυο του ειδους, που εργαζονται εκει.
Εφυγα τρεχωντας, λογω υφους και της απατης με την τιμη.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οχι, τραβεστι ειπε, αλλωστε, στο σχετικο σαιτ ειναι η μια απο τις δυο του ειδους, που εργαζονται εκει.
Εφυγα τρεχωντας, λογω υφους και της απατης με την τιμη.
        Καλα εκανες και εφυγες τρεχοντας, γιατι αντι να γαμουσες...θα σε γαμαγε εκεινη και οχι φυσικα με στραπον.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
για σασ παιδια καλη χρονια και καυλα γαμησια.εγω σημερα λεω το βραδυ να παω στη νικη την πατουρα για να παει καλα η χρονια!!εσεισ τι λετε

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
για σασ παιδια καλη χρονια και καυλα γαμησια.εγω σημερα λεω το βραδυ να παω στη νικη την πατουρα για να παει καλα η χρονια!!εσεισ τι λετε
    Λες για Μελετιου 37?????? Εκει εχει γεμισει θειτσες.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Στο Κωνσταντινουπόλεως 80 η τσατσά μου είπε, πριν από μια βδομάδα περίπου, να περιμένουμε μετά τις γιορτές για να επιστρέψουν τα εργαζόμενα κορίτσια που ξέρουν καλά τη δουλειά τους ;) ;) ;) ;) ;) ;) Οι περισσότερες που εργάζονται εκεί είναι εποχικές (μεσω στάζυ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ναι ναι για τη θειτσα την νικη λεω
    Για μενα οι θειτσες...Νατασσα-νικη-κατερινα-βαλεντινα-Λαουρα(35χρ)τερμα....τωρα μονο γαλακτος..Μαρινα-Σοφια-Αλινα απο Φ104 97 που φερνει 22-26 στην ηλικια.

Επισκέπτης
κατω η ευα(τσεχα κατα δηλωση),τουρμπο με πειραγμενα καπακια(ακολουθει κριτικη)..
100ευρω το κουλουρι μαγκες..
η κοπελλα το εχει & τιμαει το νυχτοκαματο της..
προτεινεται ανεπιφυλακτα στους κουλουροφαγους..
heellover το τεμαχιο φοραγε φοβερες κοκκινες μποτες μεχρι πανω απο το γονατο & αναλογο δερματινο κορμακι..

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα απο Κασσάνδρας 6...τέλειος χώρος...πεντακάθαρος.......απίστευτα όμορφη κοπέλα...ελληνίδα όπως είπε η τσα2...η οποία και μου είπε τα προγράμματα πρίν έρθει η κοπέλα...έρχεται η κοπελιά και παθαίνω χοντρή πλάκα...τέλειο μωρό πραγματικά...φόραγε μόνο το στριγκάκι...με τέλεια στητά βυζιά...μικρή σε ηλικία...επειδή έχω και ένα πάθος με τα όμορφα πόδια...και επειδή η κοπέλα είχε τέλεια...έκανα το...λάθος (?) να ρωτήσω για ποδολαγνεία...μου λέει στην αρχή:''φυσικά με 20 € παραπάνω''...απαντάω:''εγώ να της κάνω''...καθώς θεώρησα δεδομένο ότι δεν μπορεί να πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό...και απλά η ερώτηση ήταν αν της αρέσει...αν το δέχεται...αν το αντέχει βρε αδερφέ...μου απαντάει ότι δέχεται με...10 € παραπάνω!!!!Της απαντάω:''καλά πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό???Θα της γλείψω τα πόδια και θα την πληρώσω???''...απαντάει:''γιατί αλλού δεν πληρώνεις γι'αυτό???''...της απαντάω:''όχι βέβαια''...και της λέω αμέσως:''εντάξει...δεν πειράζει...γειά σας και καλή χρονιά!!!''...και την ακούω να πηγαίνει μέσα που κάθεται η κοπέλα και να λέει βρισιές του στύλ ''μαλάκα''...απο εμένα φυσικά ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ ακόμα και αν φέρει την Μόνικα Μπελούτσι!!!!Τα λεφτά μου θα τα δίνω όπως και όπου γουστάρω!!!Και αυτή η απαράδεκτη τσατσά...θα χάσει πολλούς πελάτες έτσι...καλή χρονιά σε όλους!!!
ΥΓ--->Μην δείτε ότι είναι το πρώτο μήνυμα και αρχίσετε να βγάζεται συμπεράσματα...απλά να πάτε και άλλοι...και κάντε την ίδια κουβέντα...να το διαπιστώσετε αμέσως!!!

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.346
Πόντοι
3.091
Είναι απαράδεκτοι και μειωμένης νοημοσύνης επαγγελματίες. Καλό είναι να φεύγεις μακρυά όταν διαπιστώνεις μια τάση προς εκμετάλλευση του πελάτη και όχι να τον ικανοποιήσουν στα πλαίσια του λογικού για να εξασφαλίσουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τους επισκεφτεί ξανά το συντομότερο.

Επισκέπτης

Καλημερα και Καλη Χρονια σε ολους...Χτες γυρω στις 22.00, σκαω μυτη στο στουντιο Ερως(δροσοπουλου 95) που ειμαι τακτικος πελατης, του εν λογω στουντιο και σε ολες τις κοπελες του, λογω οτι ειναι το κοντινοτερο στην περιοχη μου.Η ευγενεστατη κυρια Βερα με ενημερωνει, οτι ειναι υπηρεσια το αστερι του μαγαζιου,αλλα και για μας τους μαλακες που της γραφουμε υμνους εδω μεσα... η Λαουρα.Κανω υπομονη γιατι ηταν σε δωματιο πανω και με το που κατεβαινει σε ενα εικοσαλεπτο τις δινω σαν δωρο μια αντζεντα του 2010(σαν τακτικος πελατης της, που ημουν μεχρι την στιγμη εκεινη δεν εκρινα σκοπιμο να παω με αδεια χερια),η Λαουρα την σβερκωνει, μου ευχεται για το νεο ετος και ενω στην αρχη μου ειπε να περασω μετα το ανακαλεσε και μου ειπε να ελθω στην επομενη υπηρεσια της, φοβουμενη προφανως οτι εχω πιει, ενω δεν εδειχνα καθολου πιωμενος.Ντροπη της και αισχος για την αντιεπαγγελματικη της συμπεριφορα σε πελατη της αλλα και πελατη του μαγαζιου που ερχοταν παντα με το χαμογελο και μιλουσε ομορφα και ευγενικα στους παντες...Η Λαουρα ειναι η αιτια που δεν ξαναπατω το ποδι μου στο εν λογω στουντιο, τουδε και στο εξης.Ο Παιχτουρας το φτυνει το εν λογω ιδρυμα.Οσον αφορα αν ημουν πιωμενος καπακι χτες πηγα στο πλαινο και πηδηξα μια καταπληκτικη μουναρα ονοματι Καιτη.
To γαρ πολύ του επαίνου γεννά αχαριστία...:Οδηγία προς χαζοαγαπούληδες του σάϊτ.

Σε μία ημέρα όπως η χθεσινή αργία που το στούντιο έχει μεγάλη κίνηση, πήγες εσύ ως τακτικός πελάτης (και με δώρο μάλιστα) και της δημιούργησες πρόβλημα.Έστω και σε δεύτερο χρόνο,σκέφθηκε:
"Ωχ τι κάνω τώρα μ'αυτόν που είναι τακτικός πελάτης έφερε και δώρο και πρέπει να του αφιερώσω αρκετό χρόνο".
Ψυχρά, υπολογιστικά.Σε τέτοια μέρα, με μεγάλη κίνηση δεν σε είχε ανάγκη.Ο χρόνος είναι χρήμα και πελάτες πολλούς είχε σίγουρους τέτοια μέρα.Άγνωστους η λιγότερο τακτικούς από σένα στους οποίους μπορεί να επιβληθεί στο θέμα χρόνου.
Και για να σου δώσει να καταλάβεις οτι και εσύ είσαι "μία από τα ίδια".Δεν ξεχωρίζεις από τους άλλους πελάτες.
Είχε λοιπόν το θράσος να σου πει οτι ήσουν πιωμένος.

Την Λάουρα την πήδηξα κι εγώ.Παιχτούρα, διάβασε τα δύο πρώτα μηνύματά μου στο σάϊτ.
Την έχω ακούσει να λέει στο σαλόνι:"Είναι μόνο για 5-7 λεπτά"!!!
Το "χαζοαγαπούληδες" δεν αφορά εσένα.

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είναι απαράδεκτοι και μειωμένης νοημοσύνης επαγγελματίες. Καλό είναι να φεύγεις μακρυά όταν διαπιστώνεις μια τάση προς εκμετάλλευση του πελάτη και όχι να τον ικανοποιήσουν στα πλαίσια του λογικού για να εξασφαλίσουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τους επισκεφτεί ξανά το συντομότερο.

Φίλε μου...μόλις διάβασα και τις κριτικές μέσα στο site του στούντιο...αυτοί δεν ξέρουν τί ζητάνε!!!300 € για 1 ώρα???Πάνε καλά????Και 200 για μισή???Όταν μπορείς να φέρεις σπίτι call girl με 100 €...να τις κάνεις ότι γουστάρεις...και με ακόμα 20 € να την πάρεις και απο κώλο???ΕΛΕΟΣ!!!!!

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Μόλις γύρισα απο Κασσάνδρας 6...τέλειος χώρος...πεντακάθαρος.......απίστευτα όμορφη κοπέλα...ελληνίδα όπως είπε η τσα2...η οποία και μου είπε τα προγράμματα πρίν έρθει η κοπέλα...έρχεται η κοπελιά και παθαίνω χοντρή πλάκα...τέλειο μωρό πραγματικά...φόραγε μόνο το στριγκάκι...με τέλεια στητά βυζιά...μικρή σε ηλικία...επειδή έχω και ένα πάθος με τα όμορφα πόδια...και επειδή η κοπέλα είχε τέλεια...έκανα το...λάθος (?) να ρωτήσω για ποδολαγνεία...μου λέει στην αρχή:''φυσικά με 20 € παραπάνω''...απαντάω:''εγώ να της κάνω''...καθώς θεώρησα δεδομένο ότι δεν μπορεί να πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό...και απλά η ερώτηση ήταν αν της αρέσει...αν το δέχεται...αν το αντέχει βρε αδερφέ...μου απαντάει ότι δέχεται με...10 € παραπάνω!!!!Της απαντάω:''καλά πληρώνουμε ΚΑΙ γι'αυτό???Θα της γλείψω τα πόδια και θα την πληρώσω???''...απαντάει:''γιατί αλλού δεν πληρώνεις γι'αυτό???''...της απαντάω:''όχι βέβαια''...και της λέω αμέσως:''εντάξει...δεν πειράζει...γειά σας και καλή χρονιά!!!''...και την ακούω να πηγαίνει μέσα που κάθεται η κοπέλα και να λέει βρισιές του στύλ ''μαλάκα''...απο εμένα φυσικά ένα μεγάλο ΑΚΥΡΟ ακόμα και αν φέρει την Μόνικα Μπελούτσι!!!!Τα λεφτά μου θα τα δίνω όπως και όπου γουστάρω!!!Και αυτή η απαράδεκτη τσατσά...θα χάσει πολλούς πελάτες έτσι...καλή χρονιά σε όλους!!!
ΥΓ--->Μην δείτε ότι είναι το πρώτο μήνυμα και αρχίσετε να βγάζεται συμπεράσματα...απλά να πάτε και άλλοι...και κάντε την ίδια κουβέντα...να το διαπιστώσετε αμέσως!!!
αυτα δε τα ρωτανε φιλαρακο στις τσα2 γιατι μετα δεν αποκλειεται να το εκμεταλευτουν.το κανεις κατευθειαν στο δωματιο και αν δε δεχτει η κοπελα τοτε δε ξαναπας στη συγκεκριμενη.σε καποια στουντιο αναγραφεται αυτη η υπηρεσια στο απλο η στον 60ε νομιζω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
To γαρ πολύ του επαίνου γεννά αχαριστία...:Οδηγία προς χαζοαγαπούληδες του σάϊτ.

Σε μία ημέρα όπως η χθεσινή αργία που το στούντιο έχει μεγάλη κίνηση, πήγες εσύ ως τακτικός πελάτης (και με δώρο μάλιστα) και της δημιούργησες πρόβλημα.Έστω και σε δεύτερο χρόνο,σκέφθηκε:
"Ωχ τι κάνω τώρα μ'αυτόν που είναι τακτικός πελάτης έφερε και δώρο και πρέπει να του αφιερώσω αρκετό χρόνο".
Ψυχρά, υπολογιστικά.Σε τέτοια μέρα, με μεγάλη κίνηση δεν σε είχε ανάγκη.Ο χρόνος είναι χρήμα και πελάτες πολλούς είχε σίγουρους τέτοια μέρα.Άγνωστους η λιγότερο τακτικούς από σένα στους οποίους μπορεί να επιβληθεί στο θέμα χρόνου.
Και για να σου δώσει να καταλάβεις οτι και εσύ είσαι "μία από τα ίδια".Δεν ξεχωρίζεις από τους άλλους πελάτες.
Είχε λοιπόν το θράσος να σου πει οτι ήσουν πιωμένος.

Την Λάουρα την πήδηξα κι εγώ.Παιχτούρα, διάβασε τα δύο πρώτα μηνύματά μου στο σάϊτ.
Την έχω ακούσει να λέει στο σαλόνι:"Είναι μόνο για 5-7 λεπτά"!!!
Το "χαζοαγαπούληδες" δεν αφορά εσένα.
        Ας καταλαβουν και οι υπολοιποι οτι δεν αξιζει για τοσους υμνους η συγκεκριμενη,ξερει καλα και μας δουλευει...εμενα οχι πια.Καλη σου Χρονια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom