You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χθές βράδυ στη βριλλησου:
55:Εμιλυ κοντούλα,καστανόξανθο μαλλί κοντό με φοβερό βραζιλιάνικο πάτο.Ο ευγενέστατος τσάτσος με παρακάλαγε να περάσω λέγοντας μου "εδώ είμαστε τράπεζα δεν πετάς τα λεφτά σου,αν δεν περάσεις καλά θα σου τα επιστρέψω"
57:Κωνσταντίνα μαυρομάλα μέτριο σώμα τίποτα το ιδιαίτερο
42:Κατερίνα η καυλιάρα με το σοφιστικέ γυαλί.
55:Εμιλυ κοντούλα,καστανόξανθο μαλλί κοντό με φοβερό βραζιλιάνικο πάτο.Ο ευγενέστατος τσάτσος με παρακάλαγε να περάσω λέγοντας μου "εδώ είμαστε τράπεζα δεν πετάς τα λεφτά σου,αν δεν περάσεις καλά θα σου τα επιστρέψω"
57:Κωνσταντίνα μαυρομάλα μέτριο σώμα τίποτα το ιδιαίτερο
42:Κατερίνα η καυλιάρα με το σοφιστικέ γυαλί.
Επισκέπτης
θα μας τιμωρησεις παιχτη???αν λετε μαλακιες θα σας παρει ο διαολος ολους.
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Προσεχε εσυ γιατι τον λενε [size=30pt]ΤΙΜΩΡΟ[/size] !!!θα μας τιμωρησεις παιχτη???
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μήπως την έπιασε γκόμενα γι αυτό έχει σαλτάρει ο φίλος
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ενταξει μωρε και τι εγινε?Ουτε ξερω εγω ποιοι ειστε ουτε γιατι τα λετε αυτα που λετε και γιατι σημερα σας επιασε ο πονος ξαφνικα; Οποτε αν δεν μου δωσετε τρανταχτες αποδειξεις η εστω ενα θρεντ που να εχει αναφερθει ξανα αυτο το πραγμα, γιατι λεει και ο αλλος στν προηγουμενη σελιδα οτι να διαβαζουμε παλια ποστ και τετοιες πιπες; Που ειναι το παλιο ποστ ρε φιλε δειξτο γαμω την παναγια μου γαμω. Εγω λεω οτι λετε μαλακιες κι εγω θα τη ρωτησω κι αν λετε μαλακιες θα σας παρει ο διαολος ολους.
κρεας μπαινει κρεας βγαινει -το ζουμακι κερδος μενει!
και λιγο πιο σεμνα θα σε παρακαλουσα
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.962
- Πόντοι
- 456
θα μας τιμωρησεις παιχτη???
Οχι εγω. Εγω σταρχιδια μου σας γραφω ολους. Ο διαολος θα σας παρει και ο Θεος μαζι και ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε; Εγω παντως τον ειδα και φοβηθηκα. Γιαυτο μη μου λετε μαλακιες γιατι ειμαι θεοτρελλος εγω κανονικα ονομα και πραγμα και δε με ξερετε καλα. Αυτο μονο σας λεω για να ξερετε. Εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν αλλα δε θα φοβηθω κιολας.
Γιαυτο πειτε οτι λετε μαλακιες να τελειωνουμε. Γιατι εγω εκανα search απο το google ολο το site και τιποτα δεν ειδα για Βικυ απο παλια post, μονο ενα θρεντ με μια Βικυ τραβελι που εχει και φωτο και καμια σχεση με τη Βικυ απο Κασσανδρας.
Επισκέπτης
μας απειλεις παιχτη???γιατι ειμαι θεοτρελλος εγω κανονικα ονομα και πραγμα και δε με ξερετε καλα.
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε μπας και εισαι η Αντζελα?Οχι εγω. Εγω σταρχιδια μου σας γραφω ολους. Ο διαολος θα σας παρει και ο Θεος μαζι και ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε; Εγω παντως τον ειδα και φοβηθηκα. Γιαυτο μη μου λετε μαλακιες γιατι ειμαι θεοτρελλος εγω κανονικα ονομα και πραγμα και δε με ξερετε καλα. Αυτο μονο σας λεω για να ξερετε. Εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν αλλα δε θα φοβηθω κιολας.
Γιαυτο πειτε οτι λετε μαλακιες να τελειωνουμε. Γιατι εγω εκανα search απο το google ολο το site και τιποτα δεν ειδα για Βικυ απο παλια post, μονο ενα θρεντ με μια Βικυ τραβελι που εχει και φωτο και καμια σχεση με τη Βικυ απο Κασσανδρας.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.962
- Πόντοι
- 456
μας απειλεις παιχτη???
Χαχαχα σου μοιαζω για τοσο ηλιθιος; Εγω μικρος ειμαι, μικροτερος απο εσας σιγουρα και καμια πειρα δεν εχω ουτε ξερω τιποτα ουτε ιδεα εχω πως δουλευουν αυτα τα πραγματα. Ξερω οτι δεν εχω ελπιδα Εγω με Εσας. Ουτε καμια ορεξη εχω να μπλεξω. Ξερω ομως τι νιωθω και ποιος ειμαι.
Μη μου λετε μαλακιες πρωινιατικα και μη με τρελλαινετε. Δε σας απειλω ουτε ομως θα σας φοβηθω ουτε εσας ουτε κανεναν.
Επισκέπτης
οκ ησυχασα..Χαχαχα σου μοιαζω για τοσο ηλιθιος; Εγω μικρος ειμαι, μικροτερος απο εσας σιγουρα και καμια πειρα δεν εχω ουτε ξερω τιποτα ουτε ιδεα εχω πως δουλευουν αυτα τα πραγματα. Ξερω οτι δεν εχω ελπιδα Εγω με Εσας. Ουτε καμια ορεξη εχω να μπλεξω. Ξερω ομως τι νιωθω και ποιος ειμαι.
Μη μου λετε μαλακιες πρωινιατικα και μη με τρελλαινετε. Δε σας απειλω ουτε ομως θα σας φοβηθω ουτε εσας ουτε κανεναν.
για πες λοιπον πως ηταν ο θεος αφου τον ειδες..
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Οχι εγω. Εγω σταρχιδια μου σας γραφω ολους. Ο διαολος θα σας παρει και ο Θεος μαζι και ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε; Εγω παντως τον ειδα και φοβηθηκα. Γιαυτο μη μου λετε μαλακιες γιατι ειμαι θεοτρελλος εγω κανονικα ονομα και πραγμα και δε με ξερετε καλα. Αυτο μονο σας λεω για να ξερετε. Εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν αλλα δε θα φοβηθω κιολας.
Αυτά έλεγε ο Χλαπάτσας κι έτρωγε καρπαζιές απ' τον Κάκαλο. Μαζέψου.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Mεγαλε πες μου αν την εχεις παρει, ειλικρινα ομως, και μετα θα σου πω αν ειναι τρανς!!!!Χαχαχα σου μοιαζω για τοσο ηλιθιος; Εγω μικρος ειμαι, μικροτερος απο εσας σιγουρα και καμια πειρα δεν εχω ουτε ξερω τιποτα ουτε ιδεα εχω πως δουλευουν αυτα τα πραγματα. Ξερω οτι δεν εχω ελπιδα Εγω με Εσας. Ουτε καμια ορεξη εχω να μπλεξω. Ξερω ομως τι νιωθω και ποιος ειμαι.
Επισκέπτης
κατσε ρε..Αυτά έλεγε ο Χλαπάτσας κι έτρωγε καρπαζιές απ' τον Κάκαλο. Μαζέψου.
μην μου τον ξενερωνεις..
ασε να μας πει για τον θεο πρωτα..
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ρωτατην την επομενη φορα ποτε ειναι οι γονιμες μερες της να δουμε τι θα σου απαντηση !!!
Μπορει να βαζει και αυτη σφουγγαρακι!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.962
- Πόντοι
- 456
Ενταξει με δουλευετε εσεις αλλα στ@@ μου εδω που φτασαμε..
Δεν ξερω να σου πω με λογια για το Θεο. Αλλα ξερω οτι ηταν αυτος και οτι ειχα πεσει κατω και προσκηναγα. και οτι ηταν μεγαλυτερος απο εμενα και ολους. Πηγα να του την βγω αλλα δε με επαιρνε καθολου και απο τοτε προσκηναω το μεγαλειο Του και ειμαι δουλος του. Τρελλος ειμαι θα μου πεις; Στ@@ μου εγω αυτα πιστευω αυτα λεω κι ας βγω τρελλος κι ας με δουλευετε ολοι αλλα δεν ηρθε ακομα η μερα που αλλα να πιστευω και αλλα να λεω.
spoon εσυ λες να το εκανα τοσο θεμα και να μην την εχω παρει;
Δεν ξερω να σου πω με λογια για το Θεο. Αλλα ξερω οτι ηταν αυτος και οτι ειχα πεσει κατω και προσκηναγα. και οτι ηταν μεγαλυτερος απο εμενα και ολους. Πηγα να του την βγω αλλα δε με επαιρνε καθολου και απο τοτε προσκηναω το μεγαλειο Του και ειμαι δουλος του. Τρελλος ειμαι θα μου πεις; Στ@@ μου εγω αυτα πιστευω αυτα λεω κι ας βγω τρελλος κι ας με δουλευετε ολοι αλλα δεν ηρθε ακομα η μερα που αλλα να πιστευω και αλλα να λεω.
spoon εσυ λες να το εκανα τοσο θεμα και να μην την εχω παρει;
Studio Paradise
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αγ. Μελετίου 37: Νίκι- Σοφία- Ήρα :-* :-* :-*
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Τι νουμερο παπουτσι φορας?spoon εσυ λες να το εκανα τοσο θεμα και να μην την εχω παρει;
Κοβω το πουτσο μου οτι το δικο της ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σου!!!
Δεν το προσεξες?Και δεν φτασαμε ακομα στα δαχτυλα των χεριων!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K