james_sex_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν άλλαξαν και πολλά από τότε. Και τώρα δέρματα τεντώνει..... ;)
Μία ερώτηση παιδιά αν η Βικυ είναι Transalp που προφανώς δεν αμφισβητω (εννοείται οτι ξέρετε πολύ καλύτερα),η Τριξυ από το Γκολντ τι ειναι Africa Twin;;Με αυτο θέλω να πώ οτι αν ο αλλος περασε καλα εμας δεν μας αφορα...
Τιμωρε και μενα μου αρεσε η Βικυ αλλα για να δειχνει φατσα στα Βιντεακια (οπως μου τονισε πολυ εμπειρος συναγωνιστης) πρεπει να ειναι πρωην Τραβελακι,και συ ρε φιλε τι τρελαινεσαι ενα πουτσο εριξες εκτος και αν... εκανες και πραγματα για τα οποια ντρεπεσαι.
και παλι ρε μαγαλε αν δε βγει καποια να πει ειμαι -Δεν ειμαι ,στο περιπου ειμαστεχ0αχ0αχα αν εννοεις να εγλειψα νινι και τετοια, που λεει και ο αλλος, αυτα δεν τα κανουν ουτε με τη γκομενα οχι με πουτανα. αμα θελω να γλυψω κατι θα φαω παγωτο ;)
ο λογος που τρελλαθηκα ειναι επειδη μου αρεσε πολυ η φαση και η γκομενα και επεσα απτα συννεφα και επειδη δε μου χει ξανασυμβει κατι τετοιο λογω οτι ειμαι νεος στο σπορ και λεω ειναι δυνατον να μου αρεσε τοσο πολυ; Μιλαμε ΤΟ τσιμπουκι φιλε οχι αστεια. Θα μου πεις αν ειχες καποτε πουτσα ξερεις και τι θα αρεσει στην πουτσα οποτε ετσι παιζει να εξηγειται... και οχι σαν κατι αλλες που απτη μια δινουν κωλο κιαπτην αλλη σου λενε μα και μου και πιο σιγα και τετοια.
Παντως φατσα δε δειχνει στα βιντεο μονο στις φωτο αλλα οι φωτο καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Τεσπα να το ληγουμε το θεμα γιατι πολυ κρατησε και πολλα αρχιδια επρηξα σημερα.
Παντως πιστευω θα ταν καλη ιδεα ενα θρεντ που να λεγονται αυτα τα πραγματα, δηλαδη ποιες ειναι εγχειρισμενες και που δουλευουν γιατι ρε φιλε νταξει οσο ναναι εγω δεν το περιμενα οτι σε στουντιο θα παιζει τετοια φαση και τοσο ακριβα κιολας.
και παλι ρε μαγαλε αν δε βγει καποια να πει ειμαι -Δεν ειμαι ,στο περιπου ειμαστε
Ρε μαγκα εχω παει απο κοντα γιαυτο σου λεω οτι δε μου φαινεται καθολου ομως. Αλλα δεν εχω παει και ποτε με τρανς για να ξερω. Απλα συγκρινοντας και με αλλα τρανς οπως η Αντζελα απο φυλης π.χ. που ειναι δηλωμενο και εχω δει φωτογραφιες, εκει φαινεται. Ουτε η φωνη μου εμοιαζε για τρανς ουτε το στυλ. Γινεται να πεφτω τοσο εξω;
Α σου περνουνε και 150 και στην πουλανε και για κορασιδα !!!Τι να πω για τη Βικυ τα λογια ειναι περιττα. Στο πιο πανω ποστ λεω πως ειδα το Θεο, με τη Βικυ ομως ειδα τη Θεα. Αξιζει να παει κανεις μονος του για να καταλαβει για τι πραγμα μιλαμε. Παντως συνιστω το φουλ προγραμμα αν και ειναι λιγο τσιμπημενο στα 150 γιατι πραγματικα το ακαποτο τσιμπουκι της δεν παιζεται ουτε και το πρωκτικο.
Εγω την βαζω και εδω αυτη που εγραψα πριν δυο μηνακια !!Κι εγω το μονο που ρωταω ειναι πως σας ηρθε αυτο; Πως το συμπερανατε δηλαδη; κια γιατι κανενας συναγωνιστης δεν το εχει αναφερει σε κριτικες του για την κοπελα που ειναι ολες καλες; και γιατι δεν εχει ξαναναφερθει ποτε αυτο το πραγμα σε παλιοτερα ποστ; Εγω παντως πηγα και λεω αυτα που λεω, εσεις που τα λετε εχετε παει;
Οσο για τα υπολοιπα παντα θα ψαχνω και θα ζηταω τη βοηθεια των συναωνιστων για "κοριτσια" τυπου Χειλουδακη, [size=10pt]Ελλης απο Βουλιαγμενης[/size] και γενικα οτι πιο φεμ υπαρχει.
την έχεις δεί κάπου τελευταία?
τρεζουρα απο τα γραφομενα σου καταλαβα σωστα η λιντα ειναι τρανσαλπ...οχι τιποτα αλλο αλλα να λυθει και το μυστηριο που δεν γυρναει προσωπο και εν πασει περιπτωσει να αντιληφθουν και πολοι συναδελφοι οτι εχουν μαυρα μεσανυχτα γιατι διαβαζω κριτικες που δεν μπορουν να το πιστεψουν τα θεωρουν κακεντρεχη σχολια εις βαρος της κοπελας..Εγω την βαζω και εδω αυτη που εγραψα πριν δυο μηνακια !!
Διαβαζε καλυτερα την επομενη φορα !!!
Λοιπον κομματι σαν την Βικυ με τετοιο κορμι και τετοιο Anale γαμησι προστυχο δεν θα βρειτε ευκολα αλλου ,η μονη που μπορει να την πιασει ειναι η Λιντα απο απεναντι στο Κων/πολεως 94 !!
Η τσατσα κανονικα επρεπε να παρει Ασσο γιατι εκτος του οτι δεν εκανε καν την εμφανιση της ουτε στο προηγουμενο ουτε σε μενα στο ενδιαμεσσο πλακωνοταν και με το κοριτσι και χαλαγε το κλιμα !!!!
Παμε τωρα στο δια ταυτα !!!
[size=20pt]Το κοριτσι οτι και να ειναι δεν παιζει κανεναν ρολο γιατι ολοι ξερουμε και δεν ειναι μυστικο[/size] το θεμα ειναι οτι τα σπαει και απο εμφανιση και απο Service μεσα !!!
Πραγμα που οπως εχουμε καταληξει ειναι δυσκολο να βρεις ,γιατι η μια δεν μπορει της αλλης ο κωλος της πονει οποτε αντε να βρουμε 5 σιγουρα και τα λαμογια να πανε σπιτι τους η να βρουνε αλλη ασχολια !!!
ενδιαφέρεσαι ?
Συμφωνώ ότι κάποιος σχετικά έμπειρος στο χώρο δεν θα ξεγελαστεί και θα αναγνωρίσει αν κάποια είναι τρανς. Ομως για κάποιον με μικρή εμπειρία αυτό είναι πάντα εύκολο. So what? Αν φχαριστήθηκε γαμήσι τι ρόλο παίζει?
Στην Βικυ αναφερεται το σχολιο του Treasurent, οχι στην Λιντα.....
Μάλιστα...! ;) Πρίν περίπου έναν χρόνο...καλό το Βικάκη, είναι η ίδια που κάποτε ήταν και στο Βριλ 60 ?