Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (29 μέλη και 270 επισκέπτες)

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Τρελλά γαμίσια μεσημεριάτικα με την Μπάρμπορα.
Η γυναίκα το χει.
Μου έκανε παράπονα επειδή τελείωσα στο 10λεπτο!
Και τα δωμάτια γεμάτα όλα!!
Οι υπόλοιπες στο χάρακα βαράνε μύγες.
Χρειαζόμαστε και άλλες ευσυνείδητες επαγγελματίες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είναι αμφίβολο αν η Φυλής επιστρέψει σε αυτό που ήταν.

Στο μέλλον μόνον οι πολύ πλούσιοι Έλληνες θα γαμούν ωραίες πουτάνες.
Αφού τη βρίσκετε με μπάρμπορες ,γιασμίνες και αναμπελες ποιος ο λόγος να φέρουν καμία της προκοπής;

Πάντως κι εμένα μου φαίνεται ότι ούτε η μισή φυλής δεν θ άνοιξει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Αφού τη βρίσκετε με μπάρμπορες ,γιασμίνες και αναμπελες ποιος ο λόγος να φέρουν καμία της προκοπής;

Πάντως κι εμένα μου φαίνεται ότι ούτε η μισή φυλής δεν θ άνοιξει.
η Φυλής και η κάθε Φυλής είναι ένα χρυσωρυχείο και προφανώς και θα ανοίξει. Ολα τ άλλα είναι φοβίες/μαλακίες/καταστροφολογίες.
επειδή έχω μιλήσει με "παλίκαρους" από περιοχές τέτοιες ΙΣΩΣ κάποιες κοπέλες να μην έρθουν ΑΚΟΜΑ λόγω του ότι λόγω περισσοτέρων ελέγχων θα πρέπει να έχουν πλέον όλα τα νόμιμα, και ίσως πάρει κάποιο χρόνο+να περιμένουν λίγο να στρώσει το θέμα με τον covid γιατί αρκετές από αυτές βγήκαν και φοβιτσιάρες.
Τώρα σέβομαι τα γούστα όλων, αλλά όταν κοιτάζω εμένα στον καθρέφτη (και πραγματικά πολύς κόσμος θα θελε να βλέπει ότι βλέπω εγώ στον καθρέφτη) και θυμάμαι τι γκόμενες έιχα κατά καιρούς ΠΟΛΛΕΣ από τις πουτάνες ΔΕΝ με χαλάνε καθόλου!
Ναι λοιπόν ΧΕΣΤΗΚΑ για την Ερασμία, Ελένη, Αργυρώ και ναι καλύτερα η Γιασμίν.
Εγώ σήμερα γαμούσα Βουλγάρα όχι κάτι ιδιέταιρο (πόσο μάλλον για σένα που θες με 10 και 20 ευρώ τη Στικούδη και βάλε) από τον κώλο και μου ψυθίριζε στ αυτί: "γάμα μου τον κώλο, είμαι η πουτάνα σου και με δάγκωνε" και μετά ενώ στην αρχή μου πήρε μια πίπα της πλάκας, καθόταν και μ έτριβε και μου κανε μασάζ! Επομένως ζήτω η κάθε Μπάρμπορα και Αναμπελ
και άντε με το καλό ν ανοίξουν όλα να πάει ο καθένας εκεί που ήταν πριν και οι κλαψοτέτοιοι στο νησί της Αφροδίτης που ναι όλες τζάμπα και όλες Σαρλίζ Θέρον και βάλε

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Να 'σαι σίγουρος ότι με το που ανοίξουν όλα θα δουλεύουν κανονικά.
Καλά ναι, εννοείται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι αμφίβολο αν η Φυλής επιστρέψει σε αυτό που ήταν.

Στο μέλλον μόνον οι πολύ πλούσιοι Έλληνες θα γαμούν ωραίες πουτάνες.
Μπα λογικά όλα θα είναι στη θέση τους από την πρωτη μερα, όπως παλια.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΕΣΙΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΜΕΤΟΥΡΓΕΙΟ: :vomit:

Λοιπόν, αν και έχω αρκετή αποχή από το σάη, λόγω των σιχαμερών
κλώνων που γεμίζουν καθημερινά με ψέματα την ενημέρωση για τάχα καταθέσεις
(λες και δεν ξέρουμε ότι δεν γαμάνε ΠΟΤΕ :jerking: ) σας ενημερώνω ότι
απόψε έγινε πεσιματική και μάλιστα με σταμάτησαν κι εμένα.
Αν με είχαν πετύχει λίγο νωρίτερα θα με μάζευαν ενδεχομένως
στο βανάκι καθώς έγιναν προσαγωγές. :headbang:
Τα ζάκια έτρεχαν να κρυφτούν καθώς έγινε έλεγχος και
για παράνομα ''είδη''. :badair:

Ούτε στο Εμετουργείο δεν μπορούμε να γαμήσουμε
ελεύθερα πλέον! ΕΛΕΟΣ!!! :headbang:
Συναγωνιστές που πραγματικά γαμάτε :zfuck: να προσέχετε πολύ και
να κάνετε και κανένα περιμετρικό σκανάρισμα του πεζόδρομου
από τα γύρω στενά για να μην κοντέψετε να την πατήσετε όπως
εγώ! :headbang:

Αυτά από μένα προς το παρόν.

Υ.Γ. Να τραβάτε αναφορές στους κλώνους μπας και
ξεβρωμίσει το σάη.... :birdman:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
δεν ήταν για τάνες ο έλεγχος. αν μέσα στην αναμαπμπούλα μαζέψανε καμία οκ, τελευταία ειχε και παραπάνω ντρόγκα και παίξανε και φάπες και βγήκαν και λεπίδια

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
δεν ήταν για τάνες ο έλεγχος. αν μέσα στην αναμαπμπούλα μαζέψανε καμία οκ, τελευταία ειχε και παραπάνω ντρόγκα και παίξανε και φάπες και βγήκαν και λεπίδια
Μύστη, το ''στρουμφοβανάκι'' ήταν επί του πεζόδρομου κοντά στη γωνιακή ταβέρνα. :headbang:
Βέβαια, έκανε βόλτες και το άλλο το ''κερατάδικο'' κοντά στα χαμηλά νούμερα της
Τζέησον. Εξού και ο τρόμος των ''τοξοβόλων''... :badair:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
η Φυλής και η κάθε Φυλής είναι ένα χρυσωρυχείο και προφανώς και θα ανοίξει. Ολα τ άλλα είναι φοβίες/μαλακίες/καταστροφολογίες.
επειδή έχω μιλήσει με "παλίκαρους" από περιοχές τέτοιες ΙΣΩΣ κάποιες κοπέλες να μην έρθουν ΑΚΟΜΑ λόγω του ότι λόγω περισσοτέρων ελέγχων θα πρέπει να έχουν πλέον όλα τα νόμιμα, και ίσως πάρει κάποιο χρόνο+να περιμένουν λίγο να στρώσει το θέμα με τον covid γιατί αρκετές από αυτές βγήκαν και φοβιτσιάρες.
Τώρα σέβομαι τα γούστα όλων, αλλά όταν κοιτάζω εμένα στον καθρέφτη (και πραγματικά πολύς κόσμος θα θελε να βλέπει ότι βλέπω εγώ στον καθρέφτη) και θυμάμαι τι γκόμενες έιχα κατά καιρούς ΠΟΛΛΕΣ από τις πουτάνες ΔΕΝ με χαλάνε καθόλου!
Ναι λοιπόν ΧΕΣΤΗΚΑ για την Ερασμία, Ελένη, Αργυρώ και ναι καλύτερα η Γιασμίν.
Εγώ σήμερα γαμούσα Βουλγάρα όχι κάτι ιδιέταιρο (πόσο μάλλον για σένα που θες με 10 και 20 ευρώ τη Στικούδη και βάλε) από τον κώλο και μου ψυθίριζε στ αυτί: "γάμα μου τον κώλο, είμαι η πουτάνα σου και με δάγκωνε" και μετά ενώ στην αρχή μου πήρε μια πίπα της πλάκας, καθόταν και μ έτριβε και μου κανε μασάζ! Επομένως ζήτω η κάθε Μπάρμπορα και Αναμπελ
και άντε με το καλό ν ανοίξουν όλα να πάει ο καθένας εκεί που ήταν πριν και οι κλαψοτέτοιοι στο νησί της Αφροδίτης που ναι όλες τζάμπα και όλες Σαρλίζ Θέρον και βάλε
Τα γάμησες όλα τώρα. Για αυτό πάω στουδιο ,για να μην γαμαω βοοειδή και ανήλικα. Αλλά είπα αν έφερναν τίποτα της προκοπής στο 15 ,20αρι να δούμε φως.

Τώρα αυτό που είπες το σιγά σιγά γιατί φοβούνται, απ' το πολύ σιγά θα πιάσει φθινόπωρο η επόμενη γύρα κορωναίου.

Απο κει και πέρα αφού τη βρίσκετε έτσι γαμηστε ότι σαβουρα βρείτε μπροστά.Στα παπάρια μου εμένα στην τελική.

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Α,και μια ενημέρωση . Έχει βγει η θειά η Κούλα στο κλαρί λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Βυζι τέλειο,το πατάει και σκοντάφτει, μπιρόμπακα τριαξονικη , άριστη πίπα καθόσον φαφουτα, ακαποτα όλα κωλι,μουνι,στόμα,αυτί. Σου ψήνει και στιφάδο μετά τον αγώνα. Όλα αυτά στο εξευτελιστικό δεκαρικο. Όσοι πιστοί

GeorgePa8

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,ξέρει κανείς πότε δουλεύει η Γιασμίν Ιασόνος 31 ;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Α,και μια ενημέρωση . Έχει βγει η θειά η Κούλα στο κλαρί λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Βυζι τέλειο,το πατάει και σκοντάφτει, μπιρόμπακα τριαξονικη , άριστη πίπα καθόσον φαφουτα, ακαποτα όλα κωλι,μουνι,στόμα,αυτί. Σου ψήνει και στιφάδο μετά τον αγώνα. Όλα αυτά στο εξευτελιστικό δεκαρικο. Όσοι πιστοί
που δουλεύει? τσάτσος ποιός είναι? ο Μπαρμπα Μήτρος? Ποιός την "προσέχει"? Ξέρω τα 2/3 να δω αν την πάρω με σκόντο (5εβρά μόνο για αυτήν με κερασμένο το μερίδιο τστατσάς/μαγαζιού) :zfuck: :alivedick: :uzi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
που δουλεύει? τσάτσος ποιός είναι? ο Μπαρμπα Μήτρος? Ποιός την "προσέχει"? Ξέρω τα 2/3 να δω αν την πάρω με σκόντο (5εβρά μόνο για αυτήν με κερασμένο το μερίδιο τστατσάς/μαγαζιού) :zfuck: :alivedick: :uzi:
Δουλεύει με κλικ εγούει.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Την παλεύετε τώρα που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες στο μετάξι; Εγώ γαμουσα μια σε ένα σάπιο δωματιάκι και στα 5 λεπτά είχα γίνει μούσκεμα, έσταζε το μέτωπο μου

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επίσης να κάνω και ψυχοκοινωνική παρατήρηση που μπορώ να πω θα μπορούσε να πάρει από κάτω και μένα.

Όταν κάποιος γαμαει μόνο σαβουρα συνέχεια αν του δώσεις μουναρα θα τη δει πιο σαβούρα απ' τη σαβουρα.

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι αν είναι να γαμησεις , γάμα βασίλισσα.

Εγώ πιστεύω στους αρχαίους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom