Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (17 μέλη και 156 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Από πληροφορίες που έχω από μεγάλο μυστη με το επίσημο άνοιγμα θα κατεβάσουν στο εμετάξι λεωφορείο με σωσίες της Μπελούτσι.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.285
Πόντοι
10.336
Λιγοι ελαχιστοι γαμανε σαβουρες απο επιλογη. Οι περισσοτεροι -σε σχεση- το κανουν απο αναγκη (τιποτα καλυτερο στον οριζοντα για τα μουτρα τους), και οι περισσοτεροι -μπουρδελιαρηδες- φανταζομαι το κανουν απο αφραγκια. Οι περισσοτεροι να γαμανε μουναρες θελουν, οποτε ειναι λιγο ατοπο το κραξιμο στους σαβουρογαμηδες.

Για το μεταξι, υπαρχουμε και καποιοι, οι οποιοι γαμαμε απο χομπυ. Και να εξηγηθω.
Εγω προσωπικα, δεν ψηνομαι να δωσω πολλα λεφτα στις πουτανες (εντος ελλαδος) γιατι δεν μου λειπει και πολυ το σεξ στην ζωη μου (ας πουμε οτι ειμαι σε μια καλη σχεση και επισης ας πουμε οτι συχνα δεν ειμαι ο εαυτος μου -πινω πολυ- και γαμαω που και που οτι σαβουρα σαμπρελα βρεθει στο δρομο μου).
Μόνη εξαιρεση, δυο τρεις φορες το χρονο παιρνω καποια γαμευσιμα callgirl, 1 ακριβο μουνι και κανα δυο φθηνα ανεξαρτητα, μου τις κανω δωρο για να βγαλω γουστα (χριστουγεννα/καλοκαιρι). Σε στουντιο δεν θα μπω ποτε, θεωρω οτι ειναι απτα μεγαλυτερα κλεψιματα στον αγοραιο ερωτα.

Η υπολοιπη πορεια μου στα μπουρδελα αποτελειται αποκλειστικα απο 10ρικα καλτ γαμησια, γιατι 10 ευρω τα καιω δεν εχουν αξια πουθενα στην ευρωπη για γαμησι. Ή τελος παντων σε πουτανες της "πιο πολιτισμενης" ευρωπης. Αθηνα παω τσαρκα και γαμαω χωρις να κλαιω για καμια φολα, το οτι τους δινω ενα ψωροδεκαρικο για να τον παρουν στο στομα και μετα στο μουνι (ή κωλο) χωρις παραπονα, με εξιταρει. Μερικες φορες οι φολες με καβλωνουν πιο πολυ γιατι ειναι αυτες που δεν θελουν να τις γαμησω. Θελουν τα 5 ολοκληρα :2funny: ευρω μου (το μεριδιο τους απτο 10ρικο) και με ανεχονται να τις βαζω στα 4 σαν σκυλες και να τις γαμαω σαν τρελος, μου φαινεται εξωπραγματικο για καποιον ελαφρα σεξομανη οπως εμενα. Μεθυσμενος εχω γαμησει στο μεταξι μερικες υπερβολικα ασχημες πουτανες, βγαινοντας απο τους οικους αναρωτιομουν γιατι πληρωσα και δεν πληρωθηκα, αληθεια. Αλλα δεν μπορω να βαλω στοπ στο φθηνο ξεφορτωμα, πως να το πω, αντι για να βαρεσω μαλακια παω και γαμαω μια βρωμιαρα στο μεταξι.
Αυτη ειναι αξια του εξευτελιστικου μεταξιου, μια μαλακια που βαριεμαι να τραβηξω.

Ουκ ωνούμαι μυρίων δραχμών μεταμέλειαν

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λιγοι ελαχιστοι γαμανε σαβουρες απο επιλογη. Οι περισσοτεροι -σε σχεση- το κανουν απο αναγκη (τιποτα καλυτερο στον οριζοντα για τα μουτρα τους), και οι περισσοτεροι -μπουρδελιαρηδες- φανταζομαι το κανουν απο αφραγκια. Οι περισσοτεροι να γαμανε μουναρες θελουν, οποτε ειναι λιγο ατοπο το κραξιμο στους σαβουρογαμηδες.

Για το μεταξι, υπαρχουμε και καποιοι, οι οποιοι γαμαμε απο χομπυ. Και να εξηγηθω.
Εγω προσωπικα, δεν ψηνομαι να δωσω πολλα λεφτα στις πουτανες (εντος ελλαδος) γιατι δεν μου λειπει και πολυ το σεξ στην ζωη μου (ας πουμε οτι ειμαι σε μια καλη σχεση και επισης ας πουμε οτι συχνα δεν ειμαι ο εαυτος μου -πινω πολυ- και γαμαω που και που οτι σαβουρα σαμπρελα βρεθει στο δρομο μου).
Μόνη εξαιρεση, δυο τρεις φορες το χρονο παιρνω καποια γαμευσιμα callgirl, 1 ακριβο μουνι και κανα δυο φθηνα ανεξαρτητα, μου τις κανω δωρο για να βγαλω γουστα (χριστουγεννα/καλοκαιρι). Σε στουντιο δεν θα μπω ποτε, θεωρω οτι ειναι απτα μεγαλυτερα κλεψιματα στον αγοραιο ερωτα.

Η υπολοιπη πορεια μου στα μπουρδελα αποτελειται αποκλειστικα απο 10ρικα καλτ γαμησια, γιατι 10 ευρω τα καιω δεν εχουν αξια πουθενα στην ευρωπη για γαμησι. Ή τελος παντων σε πουτανες της "πιο πολιτισμενης" ευρωπης. Αθηνα παω τσαρκα και γαμαω χωρις να κλαιω για καμια φολα, το οτι τους δινω ενα ψωροδεκαρικο για να τον παρουν στο στομα και μετα στο μουνι (ή κωλο) χωρις παραπονα, με εξιταρει. Μερικες φορες οι φολες με καβλωνουν πιο πολυ γιατι ειναι αυτες που δεν θελουν να τις γαμησω. Θελουν τα 5 ολοκληρα :2funny: ευρω μου (το μεριδιο τους απτο 10ρικο) και με ανεχονται να τις βαζω στα 4 σαν σκυλες και να τις γαμαω σαν τρελος, μου φαινεται εξωπραγματικο για καποιον ελαφρα σεξομανη οπως εμενα. Μεθυσμενος εχω γαμησει στο μεταξι μερικες υπερβολικα ασχημες πουτανες, βγαινοντας απο τους οικους αναρωτιομουν γιατι πληρωσα και δεν πληρωθηκα, αληθεια. Αλλα δεν μπορω να βαλω στοπ στο φθηνο ξεφορτωμα, πως να το πω, αντι για να βαρεσω μαλακια παω και γαμαω μια βρωμιαρα στο μεταξι.
Αυτη ειναι αξια του εξευτελιστικου μεταξιου, μια μαλακια που βαριεμαι να τραβηξω.

Δεν το κάνω για να κραξω αλλά για να κρατηθεί μια ισορροπία στις περιγραφές. Άμα τις διαβάσει κάποιος που δεν γνωρίζει την κατάσταση θα νομίζει ότι στο εμετούργειο δουλεύει η Σκλεναρίκοβα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Από πληροφορίες που έχω από μεγάλο μυστη με το επίσημο άνοιγμα θα κατεβάσουν στο εμετάξι λεωφορείο με σωσίες της Μπελούτσι.
Ενδιαφέρονται για τους πάκηδες σαν να είναι οι κυρίαρχοι της χώρας!

Η ξεφτίλα των Ελλήνων!

• Like
Αντιδράσεις: ub45

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ξέρετε κάτι πέρα από την ειρωνεία και τη Πλάκα αυτές που θα ναι μουναρες στους οίκους σίγουρα θα τρώνε και πιο πολλά χιλιόμετρα από τις άλλες και δεν θα έχουν και τόσο πολύ όρεξη όπως κάποια η οποία θα ήταν του μετρίου προσωπικά έχω πετύχει σπάνια μουναρες που να έχουν όρεξη σε μπουρδέλα τέτοιες μπορείς να βρεις σε στούντιο πιο άνετα να έχουν παραπάνω όρεξη γιατί δεν θα έχει πάει ο κάθε πικραμένος που θα χει να δει ωραίο μουνι στη ζωή του από την εποχή τον παγετών
Πολύ σπάνιο να βρεις στα μπουρδέλα μουναρα που να χει και όρεξη. Εγώ προσωπικη άποψη καλύτερα να γαμησω μια μέτρια που να ναι και εκείνη καυλωμένη και να περάσω σχετικά καλύτερα όχι μόνο στα σπίτια και γενικά στη ζωή μου παρά μια μουναρα και να ειναι λες και γάμαω καλοριφερ

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.015
Πόντοι
3.177
Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ωραίες είναι φόλες,μη αυτό μη το ένα,μη μου άπτου όπως μπορεί να πετύχεις και μια μέτρια προς το χάλια και να σε φολάρει.Αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μου έχουν τύχει στη μπουρδελοκαριέρα μου να περάσω με μοντέλα και να έχω χαμόγελο μέχρι τα αυτιά,οπότε γαμάτε γιατί χανόμαστε ??

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736

Κατασταλαγμένη άποψη συναγωνιστή με απλά λόγια '"ξέρεις τι θες και το γουστάρεις" :respect:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736
Ξέρετε κάτι πέρα από την ειρωνεία και τη Πλάκα αυτές που θα ναι μουναρες στους οίκους σίγουρα θα τρώνε και πιο πολλά χιλιόμετρα από τις άλλες και δεν θα έχουν και τόσο πολύ όρεξη όπως κάποια η οποία θα ήταν του μετρίου προσωπικά έχω πετύχει σπάνια μουναρες που να έχουν όρεξη σε μπουρδέλα τέτοιες μπορείς να βρεις σε στούντιο πιο άνετα να έχουν παραπάνω όρεξη γιατί δεν θα έχει πάει ο κάθε πικραμένος που θα χει να δει ωραίο μουνι στη ζωή του από την εποχή τον παγετών
Πολύ σπάνιο να βρεις στα μπουρδέλα μουναρα που να χει και όρεξη. Εγώ προσωπικη άποψη καλύτερα να γαμησω μια μέτρια που να ναι και εκείνη καυλωμένη και να περάσω σχετικά καλύτερα όχι μόνο στα σπίτια και γενικά στη ζωή μου παρά μια μουναρα και να ειναι λες και γάμαω καλοριφερ
" Εγώ προσωπικη άποψη καλύτερα να γαμησω μια μέτρια που να ναι και εκείνη καυλωμένη και να περάσω σχετικά καλύτερα όχι μόνο στα σπίτια και γενικά στη ζωή μου παρά μια μουναρα και να ειναι λες και γάμαω καλοριφερ " :thumbsup:

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
Επίσκεψη σημερα Σαββατο κατα τις 13:00 στο Μετάξι υστερα απο αρκετο καιρο και αφου οι καβλες ειχαν χτυπησει κόκκινο .. Μετα απο κατι χοντρες που συνάντησα κατεληξα χωρις να το ξερω ακριβώς που ειναι, στο καβλακι Αναμπελ.. Δεν το περιμενα να ειναι τοσο καβλακι, μπαινω στον οικο ημουν με ενα αλλον συναγωνιστη, μολις την βλεπω βγαζω κατευθείαν το 10αρικο, μπαινω στο δωματιο ετοιμάζομαι, ερχεται η κοπελα με φιλιά κατ ευθείαν, χουφτωνα οπου εβρισκα, δεν λεει σε τιποτα οχι.. Πιπα μου πηρε χωρις σκουφο, πολυ καλη πιπα για μενα, ειχε κ φτυσιματα.. Μετα περασμα με σκουφο , λεω ελα να σε σκισω τωρα, την πηρα ιεραπιστολικο κανα 2λεπτο , δεν ειχα καλη στυση κ της λεω τωρα παλι πιπα, βγαζει την καποτα τον παιρνει στο στομα και τελειωσα μεσα της αφου την προειδοποιησα..γενικα πολυ καλη επαγγελματιας, μακαρι να ήταν ολα τα κοριτσια ετσι σαν την Αναμπελ.. Σιγουρα θα ξαναπαω για ενα δευτερο χερι..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.737
Πόντοι
9.846
Επίσκεψη σημερα Σαββατο κατα τις 13:00 στο Μετάξι υστερα απο αρκετο καιρο και αφου οι καβλες ειχαν χτυπησει κόκκινο .. Μετα απο κατι χοντρες που συνάντησα κατεληξα χωρις να το ξερω ακριβώς που ειναι, στο καβλακι Αναμπελ.. Δεν το περιμενα να ειναι τοσο καβλακι, μπαινω στον οικο ημουν με ενα αλλον συναγωνιστη, μολις την βλεπω βγαζω κατευθείαν το 10αρικο, μπαινω στο δωματιο ετοιμάζομαι, ερχεται η κοπελα με φιλιά κατ ευθείαν, χουφτωνα οπου εβρισκα, δεν λεει σε τιποτα οχι.. Πιπα μου πηρε χωρις σκουφο, πολυ καλη πιπα για μενα, ειχε κ φτυσιματα.. Μετα περασμα με σκουφο , λεω ελα να σε σκισω τωρα, την πηρα ιεραπιστολικο κανα 2λεπτο , δεν ειχα καλη στυση κ της λεω τωρα παλι πιπα, βγαζει την καποτα τον παιρνει στο στομα και τελειωσα μεσα της αφου την προειδοποιησα..γενικα πολυ καλη επαγγελματιας, μακαρι να ήταν ολα τα κοριτσια ετσι σαν την Αναμπελ.. Σιγουρα θα ξαναπαω για ενα δευτερο χερι..
Τελικά είσαι σκληρός χυστης.... εφόσον μπορείς και αδειάζεις το σπέρμα σου εκεί που το αδειάζουν ακαποτα και πακηδες σε παραδεχομαι. Εγώ δεν θα τολμούσα ποτε.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.698
Πόντοι
31.618
Ένας τρόπος να περνάς καλά με τοίς όμορφες πουτανες που γενικά ρίχνουν φολες είναι να γίνεσαι τακτικός πελάτης να μην δισανασχετης και διαμαρτιρεσαι και μέσα σε 8 με 10 γαμισια σου δίνονται όλο διάθεση .είναι μιας μορφής επένδυση.το ίδιο ισχύει και με τις γκόμενες γενικος

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
254
Πόντοι
20
Εγω έκανα κατάθεση στη Μαγκυ Ιάσωνος 43, αλλά θα κάνω μια γενικότερη αναφορά σε ολες .

Σα χώρος χάλια αλλά τα ξέρουμε αυτά αλλα πρέπει να πω το παράπονο μου φτιάξετε τουλάχιστον το κρεβάτι μη πέφτουμε σε τρύπες …

Στα των «κορασίδων»

Μιρελα εχω περάσει τέλεια αλλά ηταν μονο μια φορά . (Πρεπει να ξαναδοκιμασω)

Η βυζού, Σαν σώμα είναι του γουστου μου σα φάτσα δε θα το έλεγα αλλά μου βγάζει κάτι το γαμα με … (οποιος ξερει ονομα ...)

Στο δωματιο δεν είναι άσχημη αλλα βυζη δεν εχω πιάσει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτή καθώς όρμαγε τσιμπουσάκι με το στήθος παρκαρισμένο στα ποδια μου και μετα πισωκολιτο με πάθος .(καποια μερα εχω πει θα πληρωσω εχτρα και θα της πω ο ενας γυρος βιζο γλυψιμο)

Έλενα εχει υπομονή και δε μπά να εισαι χάλια ξερει να σε σενιάρει συνήθως πάω για πίπα με στραγκισμα(αψογο) αλλά αν κανεις λαθος και δεις φατσα επι το εργο @@λα.

Μαγκυ εχω δοκιμάσει 4 φορες η μια ηταν απλά οκ την άλλη βιαζόταν και έλεγε συνέχεια χρειαζόμαστε χρονο για εχτρα λευτα και δεν μου σηκώθηκε και γενικά ολες της φορές φολα εως φολάρα.

Σήμερα ήταν φολαρα μεν αλλα προσπάθησε και στο τελος την έχυσα στο στομα και γκρινιαξε δε κανω τελειωτικό μωρο μου.

Το πως αντέδρασε με στεναχώρησε και σκέπτομαι αν όταν θα πάω ξανά να μη περάσω μαζι της αλλα να της πληρώσω το αντίτιμο λέγοντας γιατί εχτές έκανες κατι εκτός μενού ...

Τωρα πως θα το πάρει η άλλη που την εχω πάρει πόσες φορές και δεν εχω δώσει εχτραδακι τι να πω .

Δε θα εγραφα αλλά το σημερινό με εκανε να θελω να εχω την αποψη και αλλων.

Axastosmistis23

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2021
Like
121
Πόντοι
0
Μην ξαναπάς καλύτερα
Όσο πηγαίνεις τόσο χειρότερα θα είναι
Η τύπισσα απλά το κάνει ρομποτικά τζάμπα 10 ευρώ

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Στο Ιασ43 είναι αυτή συναγωνιστή?

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.959
Πόντοι
736

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Την πατρότητα αυτής της άποψης έγραψε ο συναγωνιστής " [I]kallitexnis777[/I] " με την οποία συμφωνώ όπως και αρκετοί άλλοι συναγωνιστές εδω. Και φυσικά ΟΧΙ όλοι ε? ο καθένας έχει την άποψή του !!

Καλύτερα έτσι φίλε γιατί μετά θα αρχίζει ο κόσμος να αλλάζει ονόματα στο χέρι από Μαρία θα γίνει Σοφία και Διονυσία ??:wanker::wanker:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
κανα δυο φθηνα ανεξαρτητα, μου τις κανω δωρο για να βγαλω γουστα (χριστουγεννα/καλοκαιρι). Σε στουντιο δεν θα μπω ποτε, θεωρω οτι ειναι απτα μεγαλυτερα κλεψιματα στον αγοραιο ερωτα.
Φίλε δεν είναι λογικό αυτό που λες σόρρυ κιόλας
Λες πως οι ανεξάρτητες είναι καλύτερες από τα στούντιο και τα στούντιο δεν είναι είναι σπατάλη?
Κάπου έχεις άδικο εδώ με τις ανεξάρτητες μπορείς να φας τις μεγαλύτερες φολες να είναι φουλ επεξεργασμένες οι φωτογραφίες να είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένεις στο στούντιο πας βλέπεις αν σαρεσει μπαίνεις αν δε σαρεσει πας αλλού για άλλη κοπέλα
+ Είναι τα ίδια λεφτά φίλε ανεξάρτητη με κάτω από 50 40 δε παίζει να βρεις όπως και να γαμησεις σε στούντιο με κάτω από 50 δεν γαμας έκτως αν πας Βριλλησου οπότε είσαι λίγο λάθος φίλε

• Like
Αντιδράσεις: vril
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom