Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 370 άτομα (33 μέλη και 337 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Φίλε δεν είναι λογικό αυτό που λες σόρρυ κιόλας
Λες πως οι ανεξάρτητες είναι καλύτερες από τα στούντιο και τα στούντιο δεν είναι είναι σπατάλη?
Κάπου έχεις άδικο εδώ με τις ανεξάρτητες μπορείς να φας τις μεγαλύτερες φολες να είναι φουλ επεξεργασμένες οι φωτογραφίες να είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένεις στο στούντιο πας βλέπεις αν σαρεσει μπαίνεις αν δε σαρεσει πας αλλού για άλλη κοπέλα
+ Είναι τα ίδια λεφτά φίλε ανεξάρτητη με κάτω από 50 40 δε παίζει να βρεις όπως και να γαμησεις σε στούντιο με κάτω από 50 δεν γαμας έκτως αν πας Βριλλησου οπότε είσαι λίγο λάθος φίλε
ερχεται το στουντιο σπιτι μου; καθεται μηπως (συνηθως) περισσοτερο απο την πληρωμενη 1 ωρα;
Τα περι φολας και περι μουφα φωτογραφιων, τα τρωνε αυτοι που ειναι κομαντο και παιρνουν στα τυφλα. Εγω αν παρω μια ανεξαρτητη θα τσεκαρω φορουμ κτλ, γιαυτο δεν υπαρχει αλλωστε; Λες να ψωνιζω μια στη τυχη και οτι κατσει ενω ηδη αναφερω οτι δεν ψηνομαι να σπαταλαω μεγαλα ποσα στον αγοραιο ερωτα;
Φετος πχ σκεφτομαι να παρω μεσα στο καλοκαιρι οταν γυρισω απο διακοπες πιθανοτατα τη μαρια τη μολδαβη με μονο 80ε
Την εχει παρει γνωστος μου (οποτε εχω σοβαρη αποψη), αλλα και αλλες 150 (!) κριτικες, η τεραστια πλειοψηφια θετικες οσον αφορα συμπεριφορα και εμφανιση. Απλο ε;

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
ερχεται το στουντιο σπιτι μου; καθεται μηπως (συνηθως) περισσοτερο απο την πληρωμενη 1 ωρα;
Τα περι φολας και περι μουφα φωτογραφιων, τα τρωνε αυτοι που ειναι κομαντο και παιρνουν στα τυφλα. Εγω αν παρω μια ανεξαρτητη θα τσεκαρω φορουμ κτλ, γιαυτο δεν υπαρχει αλλωστε; Λες να ψωνιζω μια στη τυχη και οτι κατσει ενω ηδη αναφερω οτι δεν ψηνομαι να σπαταλαω μεγαλα ποσα στον αγοραιο ερωτα;
Φετος πχ σκεφτομαι να παρω μεσα στο καλοκαιρι οταν γυρισω απο διακοπες πιθανοτατα τη μαρια τη μολδαβη με μονο 80ε
Την εχει παρει γνωστος μου (οποτε εχω σοβαρη αποψη), αλλα και αλλες 150 (!) κριτικες, η τεραστια πλειοψηφια θετικες οσον αφορα συμπεριφορα και εμφανιση. Απλο ε;
Μια λες τυπε ότι δε θες να σπαταλας λεφτά πολλά στον αγοραίο έρωτα ενώ λες ότι θες να πάρεις αυτή τη κοπέλα που προανέφερες τώρα πριν λίγο που κάνει 80 € το ένα που λες αναιρεί το άλλο μάλλον κάτι πάει λάθος εδώ πέρα
Επίσης με 80 ευρώ στο στούντιο έκανες φουλ πρόγραμμα και πιστεύω μια Χαρούλα θα περνούσες και δε θα χες πρόβλημα με την ώρα αλλά αν την θες στο πιάτο σπίτι σου τότε νταξει είναι άλλο θέμα και επίσης με 80 ευρώ άσχετο αλλά το τι θα έκανα εγώ θα έριχνα έναν στα μπουρδέλα για ζέσταμα και ένα καλό μετά σε στούντιο αν είχα να τα κάψω έτσι τόσα λεφτά και θα έπινα και κάνα ποτάκι με τη παρέα πιο πριν αν ήθελα να ειμουν και με κάνα ελαφρύ κεφάλι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μια λες τυπε ότι δε θες να σπαταλας λεφτά πολλά στον αγοραίο έρωτα ενώ λες ότι θες να πάρεις αυτή τη κοπέλα που προανέφερες τώρα πριν λίγο που κάνει 80 € το ένα που λες αναιρεί το άλλο μάλλον κάτι πάει λάθος εδώ πέρα
Επίσης με 80 ευρώ στο στούντιο έκανες φουλ πρόγραμμα και πιστεύω μια Χαρούλα θα περνούσες και δε θα χες πρόβλημα με την ώρα αλλά αν την θες στο πιάτο σπίτι σου τότε νταξει είναι άλλο θέμα και επίσης με 80 ευρώ άσχετο αλλά το τι θα έκανα εγώ θα έριχνα έναν στα μπουρδέλα για ζέσταμα και ένα καλό μετά σε στούντιο αν είχα να τα κάψω έτσι τόσα λεφτά και θα έπινα και κάνα ποτάκι με τη παρέα πιο πριν αν ήθελα να ειμουν και με κάνα ελαφρύ κεφάλι
καταλαβε λιγο τι γραφω και μη το ζοριζουμε πολυ. Δεν εχω αναγκη να δινω πολλα λεφτα στις πουτανες για να μου κανουν τα γουστα μου και να εξασκω το χομπυ μου. Δινω 10ρικα γιατι τα θεωρω τιποτα. Μια στο τοσο (ειπα και πριν 2-3 φορες/ ετος το πολυ) παιρνω κανενα callgirl για να ξεσκασω. Δεν ειπα μην πληρωνετε για σεξ, απλα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν δεν θελεις να ριξεις ενα φτηνο καλτ γαμησι στα βρωμικα σπιτακια της αθηνας, καλυτερα να παρεις callgirl 1 φορα αντι να πας σε στουντιο 2 φορες.
Δικαιωμα σου να διαφωνεις και να πιστευεις οτι τα στουντιο ειναι vfm, εγω αν ειναι να ξεπερασω το 50ρικο θελω η αλλη να ερθει σπιτι μου, να με αφησει να την γαμησω 2 φορες, και να κατσει τουλαχιστον 1ωρα και οχι 30-40 λεπτα, στα οποια εγω δεν μπορω να χυσω δευτερη φορα (αν ο πρωτος γυρος ειναι 20 λεπτα κλαψαμε).
Μην τρελαινεσαι, μια αποψη ειναι. Πιο πολυ εδωσα εμφαση στα φτηνα μπουρδελα στο αρχικο ποστ και οχι στα στουντιο που εγραψα απλα μια προταση. Καλη συνεχεια και γαματε οπου αγαπατε :)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μαγκες δουλευουν αυτες τις μερες τα παρακατω κοριτσια (απο τις ενημερωσεις του σμυρνη, μαιος);

Ι20α Ναταλι μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι στητο βυζάκια απλό πρόγραμμα.
Ι37 Ναταλία καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα
Ι44νέο Αλινα καστανή κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι

ειναι καποια απ'ολες τελειως φολα να κανω skip; θελω να σκισω ενα πετιτ που δεν εχω ξαναπαει μαζι του και αυτες πρεπει να ειναι οι μονες που δεν τις ειδα καν (το Ι20α το βρισκω κλειστο συνεχεια)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
καταλαβε λιγο τι γραφω και μη το ζοριζουμε πολυ. Δεν εχω αναγκη να δινω πολλα λεφτα στις πουτανες για να μου κανουν τα γουστα μου και να εξασκω το χομπυ μου. Δινω 10ρικα γιατι τα θεωρω τιποτα. Μια στο τοσο (ειπα και πριν 2-3 φορες/ ετος το πολυ) παιρνω κανενα callgirl για να ξεσκασω. Δεν ειπα μην πληρωνετε για σεξ, απλα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν δεν θελεις να ριξεις ενα φτηνο καλτ γαμησι στα βρωμικα σπιτακια της αθηνας, καλυτερα να παρεις callgirl 1 φορα αντι να πας σε στουντιο 2 φορες.
Δικαιωμα σου να διαφωνεις και να πιστευεις οτι τα στουντιο ειναι vfm, εγω αν ειναι να ξεπερασω το 50ρικο θελω η αλλη να ερθει σπιτι μου, να με αφησει να την γαμησω 2 φορες, και να κατσει τουλαχιστον 1ωρα και οχι 30-40 λεπτα, στα οποια εγω δεν μπορω να χυσω δευτερη φορα (αν ο πρωτος γυρος ειναι 20 λεπτα κλαψαμε).
Μην τρελαινεσαι, μια αποψη ειναι. Πιο πολυ εδωσα εμφαση στα φτηνα μπουρδελα στο αρχικο ποστ και οχι στα στουντιο που εγραψα απλα μια προταση. Καλη συνεχεια και γαματε οπου αγαπατε :)
" Καλη συνεχεια και γαματε οπου αγαπατε " :respect:
:thumbsup::hi::hi::thumbsup:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Κυριοι υπάρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτήματα στις δυο αυτές προτιμησεις. Αμα πας σε οίκο θα δώσεις ένα 40αρι με δυο διαφορετικές γυναίκες και θα κάνεις ένα γαμησακι του 10λεπτου έκαστο. Μεγάλο αρνητικό ο μικρός φωτισμός που έχουν τα δωμάτια και γιατί ουτε μπορείς να θαυμάσεις τι γαμάς ουτε να τσεκάρεις κανένα υποπτο σπυράκι κωνδυλωματακι που μπορεί να έχει η κοπέλα στο αιδιο της ή στον πρωκτο της. Επίσης άλλο οικονομικό κοινό πηγαινει στους οίκους του 20αρικου άλλο οικονομικό κοινό στις κοπέλες των 100. Στις call των 100 μ.ο. κάθεσαι μια ώρα, κανεις ελευθερο στοματικό με πολυ μεγαλυτερη σιγουριά υγιεινης καθώς επίσης είναι φρεσκοπλυμενη, μοσχομυριστη και το κυριότερο θαυμάζεις το κορμί της και την ομορφιά της σε φουλ φωτισμό, ειτε είναι ξενοδοχείο είτε είναι στο σπίτι. Επίσης οι call είναι πολυ πιο "επαγγελματίες" στο θέμα εξωτερικής και εσωτερικής καθαριότητας από ΣΜΝ. Οι επιλογές είναι δικές σας. Εγώ παντως έχω τα στανταρακια μου σε ελάχιστους οίκους που ξέρω ότι οι κοπέλες είναι υγιείς και επίσης σε call. Ελευθερο στοματικό δεν δίνω ποτε σε κοπέλες οικων έτσι απλά. Για εμενα το κριτιριο της υγιεινης είναι το πιο σημαντικό από όλα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κυριοι υπάρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτήματα στις δυο αυτές προτιμησεις. Αμα πας σε οίκο θα δώσεις ένα 40αρι με δυο διαφορετικές γυναίκες και θα κάνεις ένα γαμησακι του 10λεπτου έκαστο. Μεγάλο αρνητικό ο μικρός φωτισμός που έχουν τα δωμάτια και γιατί ουτε μπορείς να θαυμάσεις τι γαμάς ουτε να τσεκάρεις κανένα υποπτο σπυράκι κωνδυλωματακι που μπορεί να έχει η κοπέλα στο αιδιο της ή στον πρωκτο της. Επίσης άλλο οικονομικό κοινό πηγαινει στους οίκους του 20αρικου άλλο οικονομικό κοινό στις κοπέλες των 100. Στις call των 100 μ.ο. κάθεσαι μια ώρα, κανεις ελευθερο στοματικό με πολυ μεγαλυτερη σιγουριά υγιεινης καθώς επίσης είναι φρεσκοπλυμενη, μοσχομυριστη και το κυριότερο θαυμάζεις το κορμί της και την ομορφιά της σε φουλ φωτισμό, ειτε είναι ξενοδοχείο είτε είναι στο σπίτι. Επίσης οι call είναι πολυ πιο "επαγγελματίες" στο θέμα εξωτερικής και εσωτερικής καθαριότητας από ΣΜΝ. Οι επιλογές είναι δικές σας. Εγώ παντως έχω τα στανταρακια μου σε ελάχιστους οίκους που ξέρω ότι οι κοπέλες είναι υγιείς και επίσης σε call. Ελευθερο στοματικό δεν δίνω ποτε σε κοπέλες οικων έτσι απλά. Για εμενα το κριτιριο της υγιεινης είναι το πιο σημαντικό από όλα.
Ποιος σου είπε εσένα ότι αντέχω εγώ στοματικό 15 λεπτον; Εγώ προσωπικά δεν παιρναω καλά με κολ γκριλ γιατί όλες αυτές δεν αντέχουν χαμουρεμα μισή ώρα …. 30-40 λεπτά ..ένα 5 λεπτό πίπα και το υπόλοιπο κάρφωμα μέχρι να χύσω …. Ενο στο μπουρδελακι όλα καλά !! Είναι θέμα ρυθμός του κάθε πελάτη !! Πέρα από αυτό το χειρότερο είναι με τα κολ ότι πιάνουν αυτό το ελεινο μπλα μπλα …. Που εμένα με ξενερώνει παρά πολύ !! Τι με νοιάζει εμένα αν της έχει λειψή η αγάπη της κάθε πουτανας και ότι μαλακιες που βρίσκουν να πουν για να φάνε χρόνο μαΖι με το ντουζ και καλά …10 λεπτά

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λιγοι ελαχιστοι γαμανε σαβουρες απο επιλογη. Οι περισσοτεροι -σε σχεση- το κανουν απο αναγκη (τιποτα καλυτερο στον οριζοντα για τα μουτρα τους), και οι περισσοτεροι -μπουρδελιαρηδες- φανταζομαι το κανουν απο αφραγκια. Οι περισσοτεροι να γαμανε μουναρες θελουν, οποτε ειναι λιγο ατοπο το κραξιμο στους σαβουρογαμηδες.

Για το μεταξι, υπαρχουμε και καποιοι, οι οποιοι γαμαμε απο χομπυ. Και να εξηγηθω.
Εγω προσωπικα, δεν ψηνομαι να δωσω πολλα λεφτα στις πουτανες (εντος ελλαδος) γιατι δεν μου λειπει και πολυ το σεξ στην ζωη μου (ας πουμε οτι ειμαι σε μια καλη σχεση και επισης ας πουμε οτι συχνα δεν ειμαι ο εαυτος μου -πινω πολυ- και γαμαω που και που οτι σαβουρα σαμπρελα βρεθει στο δρομο μου).
Μόνη εξαιρεση, δυο τρεις φορες το χρονο παιρνω καποια γαμευσιμα callgirl, 1 ακριβο μουνι και κανα δυο φθηνα ανεξαρτητα, μου τις κανω δωρο για να βγαλω γουστα (χριστουγεννα/καλοκαιρι). Σε στουντιο δεν θα μπω ποτε, θεωρω οτι ειναι απτα μεγαλυτερα κλεψιματα στον αγοραιο ερωτα.

Η υπολοιπη πορεια μου στα μπουρδελα αποτελειται αποκλειστικα απο 10ρικα καλτ γαμησια, γιατι 10 ευρω τα καιω δεν εχουν αξια πουθενα στην ευρωπη για γαμησι. Ή τελος παντων σε πουτανες της "πιο πολιτισμενης" ευρωπης. Αθηνα παω τσαρκα και γαμαω χωρις να κλαιω για καμια φολα, το οτι τους δινω ενα ψωροδεκαρικο για να τον παρουν στο στομα και μετα στο μουνι (ή κωλο) χωρις παραπονα, με εξιταρει. Μερικες φορες οι φολες με καβλωνουν πιο πολυ γιατι ειναι αυτες που δεν θελουν να τις γαμησω. Θελουν τα 5 ολοκληρα :2funny: ευρω μου (το μεριδιο τους απτο 10ρικο) και με ανεχονται να τις βαζω στα 4 σαν σκυλες και να τις γαμαω σαν τρελος, μου φαινεται εξωπραγματικο για καποιον ελαφρα σεξομανη οπως εμενα. Μεθυσμενος εχω γαμησει στο μεταξι μερικες υπερβολικα ασχημες πουτανες, βγαινοντας απο τους οικους αναρωτιομουν γιατι πληρωσα και δεν πληρωθηκα, αληθεια. Αλλα δεν μπορω να βαλω στοπ στο φθηνο ξεφορτωμα, πως να το πω, αντι για να βαρεσω μαλακια παω και γαμαω μια βρωμιαρα στο μεταξι.
Αυτη ειναι αξια του εξευτελιστικου μεταξιου, μια μαλακια που βαριεμαι να τραβηξω.

Ουκ ωνούμαι μυρίων δραχμών μεταμέλειαν
Αρχηγέ τα σέβη μου, αυτές οι τρεις παράγραφοι ήταν σκέτη αλήθεια. Όντως το στούντιο είναι τρελό Fail. Πες ότι μπαίνεις μέσα γαμάς και τελειώνεις σε 7 λεπτά.. Αξίζει ένα ολόκληορ πενηντάρικο για ένα 7λεπτο ξεφόρτωμα?? ΟΧΙ. Οπότε πας στο Μεταξουργείο διαλέγεις με 10 ευρώ κάποιο από τα παρακάτω καλά μουνιά ( Γιασμίν, ΟΛΓΑ ,Χριστίνα Ρωσίδα , Νικολέττα , Ρόζα, Πάμελα , Maya -¨οταν επιστρέψει-και κάποιες άλλες ) και φεύγεις με κόκκινα μάγουλα για το σπιτάκι σου και με την τσέπη αλώβητη. Μάς πρήξανε τ'αρχίδια με τα στούντιο, έλεος..! Εγώ προσωπικά επειδή έχω ένα 70% επιτυχία στα γλωσσόφιλα πλέον στο Μετάξι ζω τ'όνειρό μου...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πολύ σωστός , εδώ λέμε ότι φέρνουμε στανταράκια απ' το μετάξι σπίτι με 40-50 ευρώ και σεξ όσες φορές θες , το στούντιο είναι η μεγάλη παγίδα του αγοραίου έρωτα, τελεία και παύλα!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Οταν επισκετπεσαι το στουντιο υποτιθεται οτι εχεις προεπιλεξει που θα πας δηλαδη σε μια κοπελα του γουστου σου που σε καυλωνει και ακομα καλυτερα να την εχεις ηδη γαμησει οποτε ξερεις οτι θα περασεις ομορφα.
Στο στουντιο λοιπον εχεις ανεση χρονου και δεν πας για να χυσεις στο 7λεπτο η 10λεπτο.
Εχεις διαφορετικη συμπεριφορα γιατι εχεις χρονο.Θα την ντυσεις οπως εσυ θες ζαρντιερες η καυλωτικα εσωρουχα που σε εσενα αρεσουν η ακομα και τιποτα απο αυτα αλλα απλα να την γλυφεις χαιδευεις αρκετη ωρα
και επειτα να τη γαμησεις σε πολλες στασεις χωρις μα μου κτλ.
Δεν μπορεις λοιπον να εχεις την ιδια συμπεριφορα που εχεις και στο μεταξουργειο στις βρωμιαρες.Τωρα αν καποιος εχει συνηθιησει να γαμα εκει που ο χρονος ειναι περιορισμενος και ΠΡΕΠΕΙ να χυσεις στο 6 - 7 αντε βια 10 λεπτα αυτο ειναι προβλημα δικο του και οχι του στουντιο.
Ακομα καλυτερα να γαμας στο καθαρο σπιτι σου στη κρεβαταρα σου και ακομα καλυτερα να γυρισεις και καμια τσοντα ετσι για να γουσταρεις.Αυτο γινεται με ξεκινημα απο 50 ευρω εως και 160 ευρω.Αυτο κανω συνηθως αλλα και πολυ στουντιο που καθομαι τουλαχιστονξ 25 λεπτα χωρις βιασυνες και προγραμμα 50ρικου.
Μεταξουργειο και σαβουρες φολες που πρεπει να χυσεις σαν ρομποτ στο 7λεπτο μακρια και αλαργα.
Μην ισοπεδωνουμε ομως τα παντα εκτος μεταξουργειου επειδη καποιοι δεν μπορουν να πανε αλλου και καταντανε να γαμανε μονο στο ΕΜΕΤΟΥΡΓΕΙΟ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Ποιος σου είπε εσένα ότι αντέχω εγώ στοματικό 15 λεπτον; Εγώ προσωπικά δεν παιρναω καλά με κολ γκριλ γιατί όλες αυτές δεν αντέχουν χαμουρεμα μισή ώρα …. 30-40 λεπτά ..ένα 5 λεπτό πίπα και το υπόλοιπο κάρφωμα μέχρι να χύσω …. Ενο στο μπουρδελακι όλα καλά !! Είναι θέμα ρυθμός του κάθε πελάτη !! Πέρα από αυτό το χειρότερο είναι με τα κολ ότι πιάνουν αυτό το ελεινο μπλα μπλα …. Που εμένα με ξενερώνει παρά πολύ !! Τι με νοιάζει εμένα αν της έχει λειψή η αγάπη της κάθε πουτανας και ότι μαλακιες που βρίσκουν να πουν για να φάνε χρόνο μαΖι με το ντουζ και καλά …10 λεπτά
Ότι έχω γράψει παραπανω δεν είναι κανόνας, είναι απλά τι έχω φιλοσοφισει και εν συνεχεία διαπιστωσει για τις δικές μου ανάγκες. Ο κάθε συναγωνιστης όπως τη βρίσκει. Άλλοι γαμάνε ακαποτα πορνες πεζοδρομιου, αλλοι ψαρευουν τσιγγανες για γαμησια... Γουστο τους και καπελο τους. Εγώ δεν επιβάλω κάτι αδερφέ Isinas λέω απλά την πολυετη άποψη μου στον αγοραιο έρωτα.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ένας τρόπος να περνάς καλά με τοίς όμορφες πουτανες που γενικά ρίχνουν φολες είναι να γίνεσαι τακτικός πελάτης να μην δισανασχετης και διαμαρτιρεσαι και μέσα σε 8 με 10 γαμισια σου δίνονται όλο διάθεση .είναι μιας μορφής επένδυση.το ίδιο ισχύει και με τις γκόμενες γενικος
Α,μπράβο. Πουτανοεπενδυση. Το πιασες. Απλά θέλουν λίγο με το μαλακό

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτή τη Μαρία που τη βρίσκουμε; Πλαστικό είναι το βυζί της;

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αρχηγέ τα σέβη μου, αυτές οι τρεις παράγραφοι ήταν σκέτη αλήθεια. Όντως το στούντιο είναι τρελό Fail. Πες ότι μπαίνεις μέσα γαμάς και τελειώνεις σε 7 λεπτά.. Αξίζει ένα ολόκληορ πενηντάρικο για ένα 7λεπτο ξεφόρτωμα?? ΟΧΙ. Οπότε πας στο Μεταξουργείο διαλέγεις με 10 ευρώ κάποιο από τα παρακάτω καλά μουνιά ( Γιασμίν, ΟΛΓΑ ,Χριστίνα Ρωσίδα , Νικολέττα , Ρόζα, Πάμελα , Maya -¨οταν επιστρέψει-και κάποιες άλλες ) και φεύγεις με κόκκινα μάγουλα για το σπιτάκι σου και με την τσέπη αλώβητη. Μάς πρήξανε τ'αρχίδια με τα στούντιο, έλεος..! Εγώ προσωπικά επειδή έχω ένα 70% επιτυχία στα γλωσσόφιλα πλέον στο Μετάξι ζω τ'όνειρό μου...
Αν θες εν τάχει γράψε και τα σπιτακια των παραπάνω κοριτσιών συναγωνιστη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.979
Πόντοι
46.232

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Η Πάμελα είναι η 20αρα λατινοαμερικάνικης καταγωγής γλυκιά μάπα με κολάρα εκεί στο υπόγειο ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom