paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
ερχεται το στουντιο σπιτι μου; καθεται μηπως (συνηθως) περισσοτερο απο την πληρωμενη 1 ωρα;Φίλε δεν είναι λογικό αυτό που λες σόρρυ κιόλας
Λες πως οι ανεξάρτητες είναι καλύτερες από τα στούντιο και τα στούντιο δεν είναι είναι σπατάλη?
Κάπου έχεις άδικο εδώ με τις ανεξάρτητες μπορείς να φας τις μεγαλύτερες φολες να είναι φουλ επεξεργασμένες οι φωτογραφίες να είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που περιμένεις στο στούντιο πας βλέπεις αν σαρεσει μπαίνεις αν δε σαρεσει πας αλλού για άλλη κοπέλα
+ Είναι τα ίδια λεφτά φίλε ανεξάρτητη με κάτω από 50 40 δε παίζει να βρεις όπως και να γαμησεις σε στούντιο με κάτω από 50 δεν γαμας έκτως αν πας Βριλλησου οπότε είσαι λίγο λάθος φίλε
Τα περι φολας και περι μουφα φωτογραφιων, τα τρωνε αυτοι που ειναι κομαντο και παιρνουν στα τυφλα. Εγω αν παρω μια ανεξαρτητη θα τσεκαρω φορουμ κτλ, γιαυτο δεν υπαρχει αλλωστε; Λες να ψωνιζω μια στη τυχη και οτι κατσει ενω ηδη αναφερω οτι δεν ψηνομαι να σπαταλαω μεγαλα ποσα στον αγοραιο ερωτα;
Φετος πχ σκεφτομαι να παρω μεσα στο καλοκαιρι οταν γυρισω απο διακοπες πιθανοτατα τη μαρια τη μολδαβη με μονο 80ε
Την εχει παρει γνωστος μου (οποτε εχω σοβαρη αποψη), αλλα και αλλες 150 (!) κριτικες, η τεραστια πλειοψηφια θετικες οσον αφορα συμπεριφορα και εμφανιση. Απλο ε;