Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (10 μέλη και 103 επισκέπτες)

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
ξερει κανεις αν δουλευει αυτες τις μερες στο Βέργας 7 η Κωνσταντίνα η Αγρινιώτισα?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Να κουνάνε το κωλαρακι τους και να κανουν μπε.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Και τώρα ζει το όνειρο του στις θεογκονενες του εμετουργειου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
Κατάλαβα είσαι ο κλασικός γιδογαμης που άρχισε την καριέρα του γαμιά στα ορεινά στα αιγοπρόβατα του πατέρα του. Λαμπρή καριέρα.
δικέ μου πως μι πιανς ετσ! οπωπωπω παμ εν τραγουδ...

μοντελοπνιχτη μ συ

• Like
Αντιδράσεις: Conan

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.608
Πόντοι
746
Τι να σου πω βορδελε, εγώ και με μουναρες πουτανες και κανονικές έχω περάσει καλά στο 30%. Το άλλο 70% ανήκει όμως σε μέτριες και λίγο μπάζα. Τώρα εκεί που περνάω καλά εκεί πάω. Άσε που οι μουναρες την έχουν δει γενικά οι δε λένε σώπα ρε μπακαλιαρε με 10,20€ ήρθες να γαμησεις τελείωνε. Όσο γιατί τις άλλες τις "κανονικές" εκεί να δεις. Βόλτες,ποτά χορηγίες και το Ε2 έχω στην εφορία. Οπότε οι μέτριες για εμένα μετράνε. Άσε που όταν χύνω δεν θέλω να τις βλέπω γενικά, πόσο μάλλον να ακούω τα ψυχολογικά τους. Το μόνο συν έχουν τα πολύ ωραία γκομενάκια που τα έχεις αγκαλιά και τα πειράζεις/ χουφτωνεις πιο συχνά γιατί έχουν ωραία πραγματακια απάνω τους!

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Δοκιμάστηκε η Στέλλα Αμιρα στην τρογλη του Ιάσωνος 43,μειωμενη απόδοση σε σχέση με παλιά, επιστροφή της τσιμπουκλου Ειρήνης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,κλασσικα καλή όπως πάντα.
Η Κωλαρα της παραμένει όπως την θυμάμαι η έπεσε και αυτή Λόγο αδυνστισματος;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τι να σου πω βορδελε, εγώ και με μουναρες πουτανες και κανονικές έχω περάσει καλά στο 30%. Το άλλο 70% ανήκει όμως σε μέτριες και λίγο μπάζα. Τώρα εκεί που περνάω καλά εκεί πάω. Άσε που οι μουναρες την έχουν δει γενικά οι δε λένε σώπα ρε μπακαλιαρε με 10,20€ ήρθες να γαμησεις τελείωνε. Όσο γιατί τις άλλες τις "κανονικές" εκεί να δεις. Βόλτες,ποτά χορηγίες και το Ε2 έχω στην εφορία. Οπότε οι μέτριες για εμένα μετράνε. Άσε που όταν χύνω δεν θέλω να τις βλέπω γενικά, πόσο μάλλον να ακούω τα ψυχολογικά τους. Το μόνο συν έχουν τα πολύ ωραία γκομενάκια που τα έχεις αγκαλιά και τα πειράζεις/ χουφτωνεις πιο συχνά γιατί έχουν ωραία πραγματακια απάνω τους!
Αυτά τα χουμε πει . Περί ορεξεως... Εγώ προτιμάω να είναι μουναρα ας είναι και καραφολα.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
δικέ μου πως μι πιανς ετσ! οπωπωπω παμ εν τραγουδ...

μοντελοπνιχτη μ συ
Αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε κάνει πολλάκις. Και χαμηλού επιπέδου γαμαω αναγκαστικα λόγω δυσπραγίας. Αλλά δεν μπορώ συνέχεια με πιάνουν τα ψυχολογικά. Οπότε τρέχω,ψάχνω,κάνω χημειες , αλχημείες, να βρω τη Χρυσή τομή.

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Δοκιμάστηκε η Στέλλα Αμιρα στην τρογλη του Ιάσωνος 43,μειωμενη απόδοση σε σχέση με παλιά, επιστροφή της τσιμπουκλου Ειρήνης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,κλασσικα καλή όπως πάντα.
ναι εχεις δικιο καμμια σχεση με τα παλια πολυ μηχανικο κ τυποποιημενο προγραμμα πλεον και επισησ πολυ περιορισμενης ωρας

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δηλαδή πάω και με βίζιτες ,πάω και σε στουδιο πάω και εμετουργειο άμα λάχει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αρχισε να αποδίδει το σύστημα όμως. Λίγο οικονομικό σπρώξιμο θέλει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
Αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε κάνει πολλάκις. Και χαμηλού επιπέδου γαμαω αναγκαστικα λόγω δυσπραγίας. Αλλά δεν μπορώ συνέχεια με πιάνουν τα ψυχολογικά. Οπότε τρέχω,ψάχνω,κάνω χημειες , αλχημείες, να βρω τη Χρυσή τομή.
αγαπητέ, είναι καλό που "φτύνουμε", μπορεί καλώς ή κακώς εκεί να ναι το "φαι" κάποιου άλλου! Δεν μπαίνουμε στην εκκλησία και βλαστημάμε! Πως να στο πω...
έχουμε και άλλοι τα ψυχολογικά μας, γρίνα που λένε και οι Χιώτες, πολύ γρίνα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
αγαπητέ, είναι καλό που "φτύνουμε", μπορεί καλώς ή κακώς εκεί να ναι το "φαι" κάποιου άλλου! Δεν μπαίνουμε στην εκκλησία και βλαστημάμε! Πως να στο πω...
έχουμε και άλλοι τα ψυχολογικά μας, γρίνα που λένε και οι Χιώτες, πολύ γρίνα
Δηλαδή παρεξηγήσε που λέω γαμάτε σαβουρες; Για να νιώσεις καλύτερα γαμαω και καμιά φορά απ' αυτές.

Ε,οχι τόσο σαβουρες. :tooth:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Την Αμιρά του τριξ ,όταν την είδα μου πέρασε απ' το μυαλό για ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου να περάσω.Έχει αυτό το κάτι. Με πολύ φαντασία. Επιστημονική.Αλλά σκέφτηκα μετα θα με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά οπότε λέω άστο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όταν τη μια μέρα γαμαω πχ αυτή στο πενηντάρι

Την άλλη μέρα που χω μόνο δεκαρικο πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά πού θα αδειάσω στο εμετουργειο για να φύγω αλώβητος ψυχολογικά.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάω να ονειρευτω το επόμενο πενηνταρι.

Ένας αφροασιατης,δύο αφροασιατες,τρεις... εκατό.
:sleeping:

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Επίσης να κάνω και ψυχοκοινωνική παρατήρηση που μπορώ να πω θα μπορούσε να πάρει από κάτω και μένα.

Όταν κάποιος γαμαει μόνο σαβουρα συνέχεια αν του δώσεις μουναρα θα τη δει πιο σαβούρα απ' τη σαβουρα.

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι αν είναι να γαμησεις , γάμα βασίλισσα.

Εγώ πιστεύω στους αρχαίους
Γι'αυτό ποια είναι η λύση ?
Γάμα μεθυσμένος πίτα έτσι και η άσχημη θα σου φανεί λίγο ωραία και δεν θα έχεις την μετάνοια μετά των αισχρων πράξεων σου επειδη δε θα τα θυμάσαι και καλά ?
Μες τα μεθύσια γίνονται τά καλύτερα γαμησια?

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546
Έχει να κάνει με χαρακτήρα και με υπηρεσίες !! Για σένα μπορεί να είναι τοπ αυτή για μένα η άλλη !! Λογικό ο καθένας να λέει την γνώμη του συναγωνηστη με τα διΚ του πάντα κριτήρια δεν είναι κατακρητεο αυτό !! Φιλικά

Το φιλαράκι μου ο @Wolfman 42 εννοεί τα άτομα που ΔΕΝ μοιράζονται με αντικειμενικότητα τις προσωπικές τους εμπειρίες..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Γι'αυτό ποια είναι η λύση ?
Γάμα μεθυσμένος πίτα έτσι και η άσχημη θα σου φανεί λίγο ωραία και δεν θα έχεις την μετάνοια μετά των αισχρων πράξεων σου επειδη δε θα τα θυμάσαι και καλά ?
Μες τα μεθύσια γίνονται τά καλύτερα γαμησια?
Το χα κάνει αυτό παλιά στο στουδιοκωλομπαρο που γαμας στη Συγγρού.

Είναι μια λύση πηδας ραμολιμεντο και τη βλέπεις Μπελούτσι.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom