You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
ναι κάνε μου λιγάκι: "μεεε"Αίγες καβλιάρες γαμεις;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Κατάλαβα είσαι ο κλασικός γιδογαμης που άρχισε την καριέρα του γαμιά στα ορεινά στα αιγοπρόβατα του πατέρα του. Λαμπρή καριέρα.ναι κάνε μου λιγάκι: "μεεε"
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
δικέ μου πως μι πιανς ετσ! οπωπωπω παμ εν τραγουδ...Κατάλαβα είσαι ο κλασικός γιδογαμης που άρχισε την καριέρα του γαμιά στα ορεινά στα αιγοπρόβατα του πατέρα του. Λαμπρή καριέρα.
μοντελοπνιχτη μ συ
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.608
- Πόντοι
- 746
Τι να σου πω βορδελε, εγώ και με μουναρες πουτανες και κανονικές έχω περάσει καλά στο 30%. Το άλλο 70% ανήκει όμως σε μέτριες και λίγο μπάζα. Τώρα εκεί που περνάω καλά εκεί πάω. Άσε που οι μουναρες την έχουν δει γενικά οι δε λένε σώπα ρε μπακαλιαρε με 10,20€ ήρθες να γαμησεις τελείωνε. Όσο γιατί τις άλλες τις "κανονικές" εκεί να δεις. Βόλτες,ποτά χορηγίες και το Ε2 έχω στην εφορία. Οπότε οι μέτριες για εμένα μετράνε. Άσε που όταν χύνω δεν θέλω να τις βλέπω γενικά, πόσο μάλλον να ακούω τα ψυχολογικά τους. Το μόνο συν έχουν τα πολύ ωραία γκομενάκια που τα έχεις αγκαλιά και τα πειράζεις/ χουφτωνεις πιο συχνά γιατί έχουν ωραία πραγματακια απάνω τους!
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Η Κωλαρα της παραμένει όπως την θυμάμαι η έπεσε και αυτή Λόγο αδυνστισματος;Δοκιμάστηκε η Στέλλα Αμιρα στην τρογλη του Ιάσωνος 43,μειωμενη απόδοση σε σχέση με παλιά, επιστροφή της τσιμπουκλου Ειρήνης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,κλασσικα καλή όπως πάντα.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αυτά τα χουμε πει . Περί ορεξεως... Εγώ προτιμάω να είναι μουναρα ας είναι και καραφολα.Τι να σου πω βορδελε, εγώ και με μουναρες πουτανες και κανονικές έχω περάσει καλά στο 30%. Το άλλο 70% ανήκει όμως σε μέτριες και λίγο μπάζα. Τώρα εκεί που περνάω καλά εκεί πάω. Άσε που οι μουναρες την έχουν δει γενικά οι δε λένε σώπα ρε μπακαλιαρε με 10,20€ ήρθες να γαμησεις τελείωνε. Όσο γιατί τις άλλες τις "κανονικές" εκεί να δεις. Βόλτες,ποτά χορηγίες και το Ε2 έχω στην εφορία. Οπότε οι μέτριες για εμένα μετράνε. Άσε που όταν χύνω δεν θέλω να τις βλέπω γενικά, πόσο μάλλον να ακούω τα ψυχολογικά τους. Το μόνο συν έχουν τα πολύ ωραία γκομενάκια που τα έχεις αγκαλιά και τα πειράζεις/ χουφτωνεις πιο συχνά γιατί έχουν ωραία πραγματακια απάνω τους!
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε κάνει πολλάκις. Και χαμηλού επιπέδου γαμαω αναγκαστικα λόγω δυσπραγίας. Αλλά δεν μπορώ συνέχεια με πιάνουν τα ψυχολογικά. Οπότε τρέχω,ψάχνω,κάνω χημειες , αλχημείες, να βρω τη Χρυσή τομή.δικέ μου πως μι πιανς ετσ! οπωπωπω παμ εν τραγουδ...
μοντελοπνιχτη μ συ
ναι εχεις δικιο καμμια σχεση με τα παλια πολυ μηχανικο κ τυποποιημενο προγραμμα πλεον και επισησ πολυ περιορισμενης ωραςΔοκιμάστηκε η Στέλλα Αμιρα στην τρογλη του Ιάσωνος 43,μειωμενη απόδοση σε σχέση με παλιά, επιστροφή της τσιμπουκλου Ειρήνης στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28,κλασσικα καλή όπως πάντα.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
αγαπητέ, είναι καλό που "φτύνουμε", μπορεί καλώς ή κακώς εκεί να ναι το "φαι" κάποιου άλλου! Δεν μπαίνουμε στην εκκλησία και βλαστημάμε! Πως να στο πω...Αυτές τις συζητήσεις τις έχουμε κάνει πολλάκις. Και χαμηλού επιπέδου γαμαω αναγκαστικα λόγω δυσπραγίας. Αλλά δεν μπορώ συνέχεια με πιάνουν τα ψυχολογικά. Οπότε τρέχω,ψάχνω,κάνω χημειες , αλχημείες, να βρω τη Χρυσή τομή.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Δηλαδή παρεξηγήσε που λέω γαμάτε σαβουρες; Για να νιώσεις καλύτερα γαμαω και καμιά φορά απ' αυτές.αγαπητέ, είναι καλό που "φτύνουμε", μπορεί καλώς ή κακώς εκεί να ναι το "φαι" κάποιου άλλου! Δεν μπαίνουμε στην εκκλησία και βλαστημάμε! Πως να στο πω...
έχουμε και άλλοι τα ψυχολογικά μας, γρίνα που λένε και οι Χιώτες, πολύ γρίνα
Ε,οχι τόσο σαβουρες.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Την Αμιρά του τριξ ,όταν την είδα μου πέρασε απ' το μυαλό για ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου να περάσω.Έχει αυτό το κάτι. Με πολύ φαντασία. Επιστημονική.Αλλά σκέφτηκα μετα θα με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά οπότε λέω άστο.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Όταν τη μια μέρα γαμαω πχ αυτή στο πενηντάρι
Την άλλη μέρα που χω μόνο δεκαρικο πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά πού θα αδειάσω στο εμετουργειο για να φύγω αλώβητος ψυχολογικά.
Την άλλη μέρα που χω μόνο δεκαρικο πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά πού θα αδειάσω στο εμετουργειο για να φύγω αλώβητος ψυχολογικά.
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Γι'αυτό ποια είναι η λύση ?Επίσης να κάνω και ψυχοκοινωνική παρατήρηση που μπορώ να πω θα μπορούσε να πάρει από κάτω και μένα.
Όταν κάποιος γαμαει μόνο σαβουρα συνέχεια αν του δώσεις μουναρα θα τη δει πιο σαβούρα απ' τη σαβουρα.
Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι αν είναι να γαμησεις , γάμα βασίλισσα.
Εγώ πιστεύω στους αρχαίους
Γάμα μεθυσμένος πίτα έτσι και η άσχημη θα σου φανεί λίγο ωραία και δεν θα έχεις την μετάνοια μετά των αισχρων πράξεων σου επειδη δε θα τα θυμάσαι και καλά ?
Μες τα μεθύσια γίνονται τά καλύτερα γαμησια?
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.680
- Πόντοι
- 4.546
Έχει να κάνει με χαρακτήρα και με υπηρεσίες !! Για σένα μπορεί να είναι τοπ αυτή για μένα η άλλη !! Λογικό ο καθένας να λέει την γνώμη του συναγωνηστη με τα διΚ του πάντα κριτήρια δεν είναι κατακρητεο αυτό !! Φιλικά
Το φιλαράκι μου ο @Wolfman 42 εννοεί τα άτομα που ΔΕΝ μοιράζονται με αντικειμενικότητα τις προσωπικές τους εμπειρίες..
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Το χα κάνει αυτό παλιά στο στουδιοκωλομπαρο που γαμας στη Συγγρού.Γι'αυτό ποια είναι η λύση ?
Γάμα μεθυσμένος πίτα έτσι και η άσχημη θα σου φανεί λίγο ωραία και δεν θα έχεις την μετάνοια μετά των αισχρων πράξεων σου επειδη δε θα τα θυμάσαι και καλά ?
Μες τα μεθύσια γίνονται τά καλύτερα γαμησια?
Είναι μια λύση πηδας ραμολιμεντο και τη βλέπεις Μπελούτσι.
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K