βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Για πότε μιλάς; Τώρα μόνο ένα είναι ανοιχτό στο 50Σε μερικά όχι πως έχει πολλά είχα μπει με 35 εγώ δεν ξέρω εάν το έχουν σαν Σταντάρ έτσι ομως
Για πότε μιλάς; Τώρα μόνο ένα είναι ανοιχτό στο 50Σε μερικά όχι πως έχει πολλά είχα μπει με 35 εγώ δεν ξέρω εάν το έχουν σαν Σταντάρ έτσι ομως
Αυτό το μέρος φέρνει πολλές αναμνήσεις . Εκεί τον φόραγα στη Σίντι.
Δε θυμάμαι αν είναι ρουμάνα, αλλά ισχύει βρίσκεται σε φάση σήψης..Δεν αντιλεγω και η Ντάρια στο 30Α καλή είναι στοματικά αλλά η Αναμπελ είναι σάπια. Ρουμάνα δεν είναι αυτή;
Αν θες εν τάχει γράψε και τα σπιτακια των παραπάνω κοριτσιών συναγωνιστη.
Η Γιασμίν στο Ι 31 μόλις μπαίνεις δεξιά, αλλά δεν ξέρω αν έχει επιστρέψει από Ρουμανία, οι υπόλοιπες απαντήθηκανΑν θες εν τάχει γράψε και τα σπιτακια των παραπάνω κοριτσιών συναγωνιστη.
" Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. " Τέλος του μήνα συνγωνιστή πέφτει το επίδομα στα ¨παιδιά¨Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει.
Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
Θυμάμαι πιό παλιά που έλεγαν "Only Greek " τώρα εκεί θα λένε " NO Greek ". Τι να πείς αλλάζουν οι καιροί συναγωνιστές αλλάζουν................Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είχε κάποιος ξαναγράψει ότι η Βικτώρια παίρνει μόνο Πάκι.
Τώρα λένε only PakiΘυμάμαι πιό παλιά που έλεγαν "Only Greek " τώρα εκεί θα λένε " NO Greek ". Τι να πείς αλλάζουν οι καιροί συναγωνιστές αλλάζουν................
Καθώς λογο δυσλεξιας τα κάνω μαντάρα σε καταλαβαινω ... αλλά δε μπορω κατι καλλιτερο σε γενικές γραμμες εγραψα την εμπειρια μου στο συγεκριμενο bou με της κοπέλες που εχω δοκιμάσει ... αν θες κατι συγεκριμένο πες μου αλλα και να το ξαναγραψω πάλι χαλια θα ειναιΜπορείς να κάνεις μια μετάφραση στη νεοελληνική; Γιατί την καθαρεύουσα την ξεχνάω.
Τους μαζεύει εκεί για να κάνει μια επιχείρηση ντου να πάνε τα κανάλια μέρα και η κουμπάρα του η Σία Κοσιώνη παντρεμένη με Μπαγκογιαννη και να τους εξυμνήσει μετά. Δεν τα ξέρεις; Δοκιμασμένο κόλπο.Είναι στο πρόγραμμα του Κούλη και της παρέας του όλο το κέντρο της Αθήνας να γίνει σαν το Ισλαμαμπάντ, όπου η πρέζα θα ρέει άφθονη και οι τσέπες των πάκηδων θα είναι γεμάτες από τα ευρώ των σκληρά φορολογουμένων Ελλήνων!
Κούλης και Αλέξης και όσο αντέξεις!
Χωρίς διάθεση αστεϊσμού:δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει.
ΒουλγάραΔε θυμάμαι αν είναι ρουμάνα, αλλά ισχύει βρίσκεται σε φάση σήψης..
και ποιος την πινει την πρεζα φιλε; μηπως οι "σκληρα φορολογουμενοι" ελληνες; Μονο ελληνες πρεζακια συνανταω, εχουμε κατα μεσο ορο εναν πρεζακια ανα 2 ελληνικες οικογενειες, επειδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι για το πουτσο και τα παιδια βγαινουν με 239845 ψυχολογικα απο τους ανικανους γονεις τους. Και τι ψηφιζουν οι γονεις τους; Στατιστικα και μονο, μαλλον ψηφιζουν τις κυβερνησεις που μας γαμανε και μας πρεζωνουν, ετερον εκατερον λοιπον.Είναι στο πρόγραμμα του Κούλη και της παρέας του όλο το κέντρο της Αθήνας να γίνει σαν το Ισλαμαμπάντ, όπου η πρέζα θα ρέει άφθονη και οι τσέπες των πάκηδων θα είναι γεμάτες από τα ευρώ των σκληρά φορολογουμένων Ελλήνων!
Πολλες πορτες τρωτε τελευταια, γιατι ποτε μα ποτε δεν εχω πετυχει τετοιο σκηνικο τοσα χρονια στο μεταξι, ειτε προς εμενα ειτε προς αλλον συνμπουρδελιαρη; Την βικτωρια την εχουν παρει κι αλλοι προσφατα απο εδω μεσα (μερικες σελιδες πισω καποιος ειχε γραψει, δεν θυμαμαι ονομα) χωρις κανενα ευτραπελο.Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει.
Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
Έχει γίνει ήδη....Και όταν βλέπω ζαίους και νδούλους να πλακώνονται,γελάω....Είναι στο ίδιο κόλπο και μας δουλεύουν.Βεβαια ο καθένας ακολουθεί άλλο τρόπο για την επιβολή της πλήρους απαξίωσης και ισλαμοποίησης του κέντρου των Αθηνών,μάλλον για να πωληθεί φτηνά ή να γίνιε εφαλτήριο,αλλά ο στόχος είναι κοινός.Είναι στο πρόγραμμα του Κούλη και της παρέας του όλο το κέντρο της Αθήνας να γίνει σαν το Ισλαμαμπάντ, όπου η πρέζα θα ρέει άφθονη και οι τσέπες των πάκηδων θα είναι γεμάτες από τα ευρώ των σκληρά φορολογουμένων Ελλήνων!