apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.558
- Πόντοι
- 456
ΟΧΙ ,φυσικο !!!!Αυτή τη Μαρία που τη βρίσκουμε; Πλαστικό είναι το βυζί της;
ΟΧΙ ,φυσικο !!!!Αυτή τη Μαρία που τη βρίσκουμε; Πλαστικό είναι το βυζί της;
Συν ότι μένουν αλώβητες στο σωματικό κομμάτι. Οι πιο πολλοί πάκηδες δεν κοπανάνε, όσες φορές έχω στήσει αυτί οι 9/10 δεν ακούγονται και γενικά δεν ακούγεται κάτι, άδειο δωμάτιοΠακηδες καλοί πελάτες ούτε απαιτούν, ούτε γκρινιάζουν και τους φαίνεται σεξο-παράδεισος πηγαίνοντας μπουρδέλα. Το πιο σημαντικό τελειώνουν και γρήγορα= παραπάνω πελατεία για τις τανες.
Άστα να πάνε φίλε και εγώ μια απτά ίδια πέρασα τις προάλλες και νόμιζα ότι μπήκα στο κεθεα αντί για το μπουρδέλο-δρομοΜάγκες εγώ που περασα απ φυλής εχθές,έξω απο τα 67-71 ήταν τίγκα πρεζάκηδες που την έπιναν και κοιταγαν μυστήρια και παρακάτω τα ίδια.Επίσης είχαν κεψει απο την παρακείμενη λαική διάφορα και τα έτργαν και τα πέταγαν στον δρόμο.Γενικά μια αηδία και μισή.Δεν ξέρω αν θα τα καθαρίσουν ή αν θα ανοίξουν όλα τα μπουρδέλα,αλλά αν είναι έτσι,με τους πρέζους φάτσα φόρα ςγώ δεν θα πάω.
Πλαστικό.Αυτή τη Μαρία που τη βρίσκουμε; Πλαστικό είναι το βυζί της;
Και να το λένε και αυτοί που το λένε πάνε σίγουρα οπότε μειώνουν τον εαυτό τουςΝα ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια
Αστους να νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι επειδη πληρωνουν χοντρα για ενα αποστειρωμενο γαμησι , καπως πρεπει να δικαιολογηθουν και οι πουριτανοι.Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια
Συμφωνώ επίσης.Βεβαια και απο πρεζοξένους δεν έχουμε λίγους,αλλά είνια αδιάφοροι και δεν θα έπρεπε νατους λογαριάζουμε καν σαν ανθρώπους.Όμως η πραγματικότητα για την ελληνική κοινωνία τσακίζει κοκαλα.Όντως το ποσοστό ελληνικών οικογενειών που έχει έστω ένα πρεζο ανεβαίνει.και ποιος την πινει την πρεζα φιλε; μηπως οι "σκληρα φορολογουμενοι" ελληνες; Μονο ελληνες πρεζακια συνανταω, εχουμε κατα μεσο ορο εναν πρεζακια ανα 2 ελληνικες οικογενειες, επειδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι για το πουτσο και τα παιδια βγαινουν με 239845 ψυχολογικα απο τους ανικανους γονεις τους. Και τι ψηφιζουν οι γονεις τους; Στατιστικα και μονο, μαλλον ψηφιζουν τις κυβερνησεις που μας γαμανε και μας πρεζωνουν, ετερον εκατερον λοιπον.
Το πότε θα τελειώσεις με μια γυναίκα εξαρτάται περισσότερο από εκείνη και λιγότερο από σένα!Πακηδες καλοί πελάτες ούτε απαιτούν, ούτε γκρινιάζουν και τους φαίνεται σεξο-παράδεισος πηγαίνοντας μπουρδέλα. Το πιο σημαντικό τελειώνουν και γρήγορα= παραπάνω πελατεία για τις τανες.
Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.και ποιος την πινει την πρεζα φιλε; μηπως οι "σκληρα φορολογουμενοι" ελληνες; Μονο ελληνες πρεζακια συνανταω, εχουμε κατα μεσο ορο εναν πρεζακια ανα 2 ελληνικες οικογενειες, επειδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι για το πουτσο και τα παιδια βγαινουν με 239845 ψυχολογικα απο τους ανικανους γονεις τους. Και τι ψηφιζουν οι γονεις τους; Στατιστικα και μονο, μαλλον ψηφιζουν τις κυβερνησεις που μας γαμανε και μας πρεζωνουν, ετερον εκατερον λοιπον.
Καλά από την άλλη ξέρω πακιδες που κυνηγούν τα ένσημα πιο πολύ από εμένα γιατί ανανεώνουν βίζα. Στέλνουν λεφτά Πακιστάν εννοείται σχεδόν όλα κάθε 9 μηνο κατεβαίνουν ένα τρίμηνο στην πατρίδα και γυρνάνε. Δεν είναι όλοι με επιδόματα. Ίσως οι Σύριοι πρόσφυγες και ο,τι άλλο έρχεται με βάρκα.Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.
Πλάκα στην πλάκα από τι χρώματα πρέπει να φτιαχτεί η σημαία των μπουρδελιάρηδων και τι σύμβολο θα έχει???Αστους να νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι επειδη πληρωνουν χοντρα για ενα αποστειρωμενο γαμησι , καπως πρεπει να δικαιολογηθουν και οι πουριτανοι.
Οι περισσοτεροι απο αυτους, αμα τους κατσει σε κανα μπιτσομπαρο στο νησι το καλοκαιρι ενα μεθυσμενο αγγλακι, θα σιχαθουν να γαμησουν στις βρωμικες τουαλετες και δεν θα τους σηκωνεται. Τη σημαια ψηλα θα την κρατησουμε εμεις τα κομαντο
Γάμα την αυτήν μυρίζει το μουνί της, εμένα μού έπεσε γι 'αυτό το λόγο και της είχα πει να βάλει μωρομάντηλο. Νικολέττα και ξερό ψωμί στην απογευματινή..Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει.
Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
Δεν εξήγησε το λόγο.Χωρίς διάθεση αστεϊσμού:
Γιατί;
Αφού περνάνε τα όμορφα παιδιά απ' το Πακιστάν αβερτα πρώταΠολλες πορτες τρωτε τελευταια, γιατι ποτε μα ποτε δεν εχω πετυχει τετοιο σκηνικο τοσα χρονια στο μεταξι, ειτε προς εμενα ειτε προς αλλον συνμπουρδελιαρη; Την βικτωρια την εχουν παρει κι αλλοι προσφατα απο εδω μεσα (μερικες σελιδες πισω καποιος ειχε γραψει, δεν θυμαμαι ονομα) χωρις κανενα ευτραπελο.
Τοσο ασχημοι ειστε ρε μαγκες;
Μήπως είναι αλβανεζα η Βικτώρια; Ίσως με πέρασε για πατριότ και δεν με έβαλε.Χωρίς διάθεση αστεϊσμού:
Γιατί;
Για αυτήν πήγαινα να τσεκαρω και δεν την πέτυχα.Γάμα την αυτήν μυρίζει το μουνί της, εμένα μού έπεσε γι 'αυτό το λόγο και της είχα πει να βάλει μωρομάντηλο. Νικολέττα και ξερό ψωμί στην απογευματινή..
τα χω πει ένα κάρο φορές! με την καραντίνα βγήκε ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ και έγραφε εδώ τη μαλακία του! Σταμάτησαν (λογικό) οι ενημερώσεις και άρχισε Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ να λέει πόσο άσχημες είναι εκεί, πόση βρωμιά έχει, πόσο άσχημα περνάει και ω μον ντιε τι ντεκαντανς τι ντεκαντανς! ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, χέστες, σκυθρωπά ανθρωπάκια που απλά χαλάνε το site!Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια
Συν ότι μένουν αλώβητες στο σωματικό κομμάτι. Οι πιο πολλοί πάκηδες δεν κοπανάνε, όσες φορές έχω στήσει αυτί οι 9/10 δεν ακούγονται και γενικά δεν ακούγεται κάτι, άδειο δωμάτιο
Η Νικολέττα νομίζω ξεκινάει 17.00, τι μουνί είναι αυτό ρε γαμώτο, χαλάλι τα 15Για αυτήν πήγαινα να τσεκαρω και δεν την πέτυχα.
Σήμερα πέρασαν τουλάχιστον τρεις Πακηδες στο 15αρι Μ αυτή μεχρι να με 'εκτιμήσει' η ντίβα του κώλου.
Βιάστηκα να πάω μάλλον. Να χαλαστώ με την φολοβικτωριαΗ Νικολέττα νομίζω ξεκινάει 17.00, τι μουνί είναι αυτό ρε γαμώτο, χαλάλι τα 15
αχ φίλε μου, να πω στο σημείο αυτό...Ενα λεπτο. Με πυρετο γινεται κανενας να εχει ορεξη να γαμησει? Εγω με πυρετο μονο να κοιμαμαι θελω.
Τι θερμομετρηση λενε στο μπουρδελο?