Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (34 μέλη και 283 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια
Πακηδες καλοί πελάτες ούτε απαιτούν, ούτε γκρινιάζουν και τους φαίνεται σεξο-παράδεισος πηγαίνοντας μπουρδέλα. Το πιο σημαντικό τελειώνουν και γρήγορα= παραπάνω πελατεία για τις τανες.
Συν ότι μένουν αλώβητες στο σωματικό κομμάτι. Οι πιο πολλοί πάκηδες δεν κοπανάνε, όσες φορές έχω στήσει αυτί οι 9/10 δεν ακούγονται και γενικά δεν ακούγεται κάτι, άδειο δωμάτιο

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Μάγκες εγώ που περασα απ φυλής εχθές,έξω απο τα 67-71 ήταν τίγκα πρεζάκηδες που την έπιναν και κοιταγαν μυστήρια και παρακάτω τα ίδια.Επίσης είχαν κεψει απο την παρακείμενη λαική διάφορα και τα έτργαν και τα πέταγαν στον δρόμο.Γενικά μια αηδία και μισή.Δεν ξέρω αν θα τα καθαρίσουν ή αν θα ανοίξουν όλα τα μπουρδέλα,αλλά αν είναι έτσι,με τους πρέζους φάτσα φόρα ςγώ δεν θα πάω.
Άστα να πάνε φίλε και εγώ μια απτά ίδια πέρασα τις προάλλες και νόμιζα ότι μπήκα στο κεθεα αντί για το μπουρδέλο-δρομο
Σίγουρα θα γίνει σκούπα στα ζακια δε γίνεται να πηγαίνει ο κάθε άνθρωπος να γαμαει και έξω να γίνεται το "έλα να δεις ". Αλλά και όταν γίνει θα πάνε λίγα μέτρα πιο κάτω στο Μεταξουργείο κοντά σιγά μη καθαρίσει ποτέ το κέντρο

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό: Θεωρώ ότι όποιος ονοματίζει το Μεταξουργείο ως 'Εμετουργείο' γίνεται ξεκάθαρα για να προσβάλλει όσους από εμάς πηγαίνουμε μετάξι. Αν δεν τού αρέσει να μην ξαναπατήσει,τόσο απλά. Αυτή τη στιγμή στο 10ευρο υπάρχουν 6-7 καλά μουνιά και με καθαρά δωμάτια
Και να το λένε και αυτοί που το λένε πάνε σίγουρα οπότε μειώνουν τον εαυτό τους

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αστους να νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι επειδη πληρωνουν χοντρα για ενα αποστειρωμενο γαμησι :2funny: , καπως πρεπει να δικαιολογηθουν και οι πουριτανοι.

Οι περισσοτεροι απο αυτους, αμα τους κατσει σε κανα μπιτσομπαρο στο νησι το καλοκαιρι ενα μεθυσμενο αγγλακι, θα σιχαθουν να γαμησουν στις βρωμικες τουαλετες και δεν θα τους σηκωνεται. Τη σημαια ψηλα θα την κρατησουμε εμεις τα κομαντο

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
και ποιος την πινει την πρεζα φιλε; μηπως οι "σκληρα φορολογουμενοι" ελληνες; Μονο ελληνες πρεζακια συνανταω, εχουμε κατα μεσο ορο εναν πρεζακια ανα 2 ελληνικες οικογενειες, επειδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι για το πουτσο και τα παιδια βγαινουν με 239845 ψυχολογικα απο τους ανικανους γονεις τους. Και τι ψηφιζουν οι γονεις τους; Στατιστικα και μονο, μαλλον ψηφιζουν τις κυβερνησεις που μας γαμανε και μας πρεζωνουν, ετερον εκατερον λοιπον.
Συμφωνώ επίσης.Βεβαια και απο πρεζοξένους δεν έχουμε λίγους,αλλά είνια αδιάφοροι και δεν θα έπρεπε νατους λογαριάζουμε καν σαν ανθρώπους.Όμως η πραγματικότητα για την ελληνική κοινωνία τσακίζει κοκαλα.Όντως το ποσοστό ελληνικών οικογενειών που έχει έστω ένα πρεζο ανεβαίνει.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Πακηδες καλοί πελάτες ούτε απαιτούν, ούτε γκρινιάζουν και τους φαίνεται σεξο-παράδεισος πηγαίνοντας μπουρδέλα. Το πιο σημαντικό τελειώνουν και γρήγορα= παραπάνω πελατεία για τις τανες.
Το πότε θα τελειώσεις με μια γυναίκα εξαρτάται περισσότερο από εκείνη και λιγότερο από σένα!

Αν η γυναίκα δεν σε γουστάρει όχι μόνο δεν τελειώνεις αλλά ούτε που σου σηκώνεται μαζί της!

Οι πουτάνες του Μεταξουργείου γουστάρουν τους μελαψούς και όχι τους ανοιχτόχρωμους άντρες,

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
και ποιος την πινει την πρεζα φιλε; μηπως οι "σκληρα φορολογουμενοι" ελληνες; Μονο ελληνες πρεζακια συνανταω, εχουμε κατα μεσο ορο εναν πρεζακια ανα 2 ελληνικες οικογενειες, επειδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι για το πουτσο και τα παιδια βγαινουν με 239845 ψυχολογικα απο τους ανικανους γονεις τους. Και τι ψηφιζουν οι γονεις τους; Στατιστικα και μονο, μαλλον ψηφιζουν τις κυβερνησεις που μας γαμανε και μας πρεζωνουν, ετερον εκατερον λοιπον.
Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.542
Πόντοι
746
Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.
Καλά από την άλλη ξέρω πακιδες που κυνηγούν τα ένσημα πιο πολύ από εμένα γιατί ανανεώνουν βίζα. Στέλνουν λεφτά Πακιστάν εννοείται σχεδόν όλα κάθε 9 μηνο κατεβαίνουν ένα τρίμηνο στην πατρίδα και γυρνάνε. Δεν είναι όλοι με επιδόματα. Ίσως οι Σύριοι πρόσφυγες και ο,τι άλλο έρχεται με βάρκα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αστους να νομιζουν οτι ειναι ανωτεροι επειδη πληρωνουν χοντρα για ενα αποστειρωμενο γαμησι :2funny: , καπως πρεπει να δικαιολογηθουν και οι πουριτανοι.

Οι περισσοτεροι απο αυτους, αμα τους κατσει σε κανα μπιτσομπαρο στο νησι το καλοκαιρι ενα μεθυσμενο αγγλακι, θα σιχαθουν να γαμησουν στις βρωμικες τουαλετες και δεν θα τους σηκωνεται. Τη σημαια ψηλα θα την κρατησουμε εμεις τα κομαντο
Πλάκα στην πλάκα από τι χρώματα πρέπει να φτιαχτεί η σημαία των μπουρδελιάρηδων και τι σύμβολο θα έχει???

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει. :headbang:

Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
Γάμα την αυτήν μυρίζει το μουνί της, εμένα μού έπεσε γι 'αυτό το λόγο και της είχα πει να βάλει μωρομάντηλο. Νικολέττα και ξερό ψωμί στην απογευματινή..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χωρίς διάθεση αστεϊσμού:
Γιατί;
Δεν εξήγησε το λόγο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πολλες πορτες τρωτε τελευταια, γιατι ποτε μα ποτε δεν εχω πετυχει τετοιο σκηνικο τοσα χρονια στο μεταξι, ειτε προς εμενα ειτε προς αλλον συνμπουρδελιαρη; Την βικτωρια την εχουν παρει κι αλλοι προσφατα απο εδω μεσα (μερικες σελιδες πισω καποιος ειχε γραψει, δεν θυμαμαι ονομα) χωρις κανενα ευτραπελο.
Τοσο ασχημοι ειστε ρε μαγκες; :tooth:
Αφού περνάνε τα όμορφα παιδιά απ' το Πακιστάν αβερτα πρώτα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Γάμα την αυτήν μυρίζει το μουνί της, εμένα μού έπεσε γι 'αυτό το λόγο και της είχα πει να βάλει μωρομάντηλο. Νικολέττα και ξερό ψωμί στην απογευματινή..
Για αυτήν πήγαινα να τσεκαρω και δεν την πέτυχα.

Σήμερα πέρασαν τουλάχιστον τρεις Πακηδες στο 15αρι με τη Βικτώρια μεχρι να με 'εκτιμήσει' η ντίβα του κώλου.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Συν ότι μένουν αλώβητες στο σωματικό κομμάτι. Οι πιο πολλοί πάκηδες δεν κοπανάνε, όσες φορές έχω στήσει αυτί οι 9/10 δεν ακούγονται και γενικά δεν ακούγεται κάτι, άδειο δωμάτιο
τα χω πει ένα κάρο φορές! με την καραντίνα βγήκε ο ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗΣ και έγραφε εδώ τη μαλακία του! Σταμάτησαν (λογικό) οι ενημερώσεις και άρχισε Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ να λέει πόσο άσχημες είναι εκεί, πόση βρωμιά έχει, πόσο άσχημα περνάει και ω μον ντιε τι ντεκαντανς τι ντεκαντανς! ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, χέστες, σκυθρωπά ανθρωπάκια που απλά χαλάνε το site!
Oσοι το διαβάζετε και σας αφορά να φάτε σκατά! Αχχχχχ, δεν τους θέλω τους πούστηδες εδώ μέσα δεν έχεις ιδέα

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Για αυτήν πήγαινα να τσεκαρω και δεν την πέτυχα.

Σήμερα πέρασαν τουλάχιστον τρεις Πακηδες στο 15αρι Μ αυτή μεχρι να με 'εκτιμήσει' η ντίβα του κώλου.
Η Νικολέττα νομίζω ξεκινάει 17.00, τι μουνί είναι αυτό ρε γαμώτο, χαλάλι τα 15

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ενα λεπτο. Με πυρετο γινεται κανενας να εχει ορεξη να γαμησει? Εγω με πυρετο μονο να κοιμαμαι θελω.

Τι θερμομετρηση λενε στο μπουρδελο?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Ενα λεπτο. Με πυρετο γινεται κανενας να εχει ορεξη να γαμησει? Εγω με πυρετο μονο να κοιμαμαι θελω.

Τι θερμομετρηση λενε στο μπουρδελο?
αχ φίλε μου, να πω στο σημείο αυτό...
την τελευταία βδομάδα (έχω πορτοκάλια κτλ και είχα πάει να κόψω, έπιασα το πουλί μου/κατούρημα και έπαθα ουρολοίμωξη) έχω ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΕΙ! Οσοι ΔΕΝ έχετε περάσει ουρολοίμωξη είναι σα να χάνετε την παρθενιά σας κάθε φορά που κατουράτε (τσούξιμο). Χτες επιτέλους μου πέρασε, λέω θα βγω και γω να φάω κανα σουβλάκι να δω τον τελικό, έριξα και ένα πούτσο και στις 7 το απόγευμα σήκωσα 39 πυρετό! Μιλάμε έγινα Τούρκος γαμώ τη γκίνια μου! Μιλάμε ΦΡΕΝΙΑΣΑ! Σήμερα με 38 και 12κιλά επιβάρυνση έκανα προπόνηση! ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πέσω! Αλλά έλεος γαμώ την γκαντενοσύνη μου!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom