Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 135 άτομα (8 μέλη και 127 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστή ΑχαστοςΜυστης23 ειχες απολυτο δικιο για την Αναμπελ... Πηγα σημερα 2 φορα επισκεψη στον οικο και ηταν λες και ηταν μια αλλη Αναμπελ.. Την εφαγα την φολα.. Ουτε να την αγγιζω δεν με άφηνε σημερα.. Σπαστηκα απο την συμπεριφορά της κ της λεω ελα πιπα να χυσω μονο και έφυγα βιαστικα να παρω την ρεβανς... Πηγα υστερα σε αρκετους οικους οι περισσότερες χοντρες.. Γιασμιν δεν υπηρχε, Ροζα δεν υπηρχε Νικολετα δεν την ειδα
.. Απο ολες που γυριζα αξιζε για μενα μονο μια Ιωαννα απο Ι31 ηταν σχετικα αδυνατη.. Δεν περασα ομως κ συνεχισα την τσαρκα μου.. Υστερα ακολουθώντας κατι πακια μπαινω πορνομολ.. Δεν αξιζαν οι περισσοτερες κοπελες ευσωμες ηταν, δεν ειναι του γούστου μου.. Οι μονες που άξιζαν ηταν οι 2 Χριστινες αριστερα πανω και αριστερα κατω ( πολλες με το ονομα Χριστινα 4-5) Εν τελει περναω με την Χριστίνα την Αλβανιδα που εχει το ταττου κατω απο το στερνο.. Ωραιο σωματακι, φατσουλα που μου αρεσει απλο προγραμμα.. Μπαινω μεσα κ αφου με ρωτα κατι για την δουλειά μου, αρχιζει την δικια της δουλεια το Χριστινάκι.. Αρκετα καλη πιπα, με αφησε φιλάκια στα βυζακια της τα οποια ειναι 2αρια περιπου κ μετα περασμα καποτας για ιεραποστολικο οπου γαμιομασταν κανα 5λεπτο τελειωσα , την ευχαρίστησα και εφυγε απο το δωματιο.. Ωραιο μωρο η Χριστινα, περασα καλα..
ΥΓ: Φευγοντας η τσατσά μου εκανε ερωτησεις φορολογικου ενδιαφέροντος τις οποιες απαντησα φυσικα κ πηρε και την επαγγελματική μου καρτα.. Δεν ψαχνω πελατες στα δελα, εχω πελατες , αλλα ισως καμια φορα δεν ξερεις τι βγαινει μεσα απο κονε..)?
Καλά έκανες με την κάρτα. Μπορεί να σου ζητήσει η Άναμπελ να της βγάζεις τη φορολογική . Με το αζημιωτο βέβαια.:fuck1:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Το γκουκλαρα λίγο . Αυτόν τον Τουζ δεν τον ακούνε δεκαπεντάχρονα μαζί με τον υποχθόνιο;
ή πολύ απλά κάποιοι από μας έχουμε μεγαλώσει (και) με αυτόν!
στο φινάλε μεσιέ, τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια, πάρε και άλλο ένα "παιδικό" τραγουδάκι...
πες μου ότι είσαι Παοκτζής...

• Like
Αντιδράσεις: Conan

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
στο φινάλε μεσιέ, τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια, πάρε και άλλο ένα "παιδικό" τραγουδάκι...
Όχι εθνική Αλβανίας είμαι.
Πάρε και ένα άσμα.

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21

Μάγκες συναγωνιστές η κοπέλα(Έλλη) στο 6:40 λεπτό ξέρουμε τίποτα για εκείνη εαν δουλεύει ακόμα και σε ποιο ?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
οκ και αυτό καλό είναι σιφσαρό, απε και τρανς!
έλα να σε γεμίσω κουλτ-ούρα τώρα...
Δεν σε πιάνω μας μπέρδεψες τώρα. Τι σχέση εχει ο τουζ με τον Παπακωνσταντίνου;

Έτσι εγκυκλοπαιδικά, φρονημήτες έχεις βγάλει;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Δεν σε πιάνω μας μπέρδεψες τώρα. Τι σχέση εχει ο τουζ με τον Παπακωνσταντίνου;

Έτσι εγκυκλοπαιδικά, φρονημήτες έχεις βγάλει;
ναι έχω, εσύ έχεις βγάλει? θα στους έβγαζα εγώ με τα χέρια

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μήπως είναι αλβανεζα η Βικτώρια; Ίσως με πέρασε για πατριότ και δεν με έβαλε.
H ομιλία της είναι πο
Τι κομματάρα είναι αυτή??? Έφη Θώδη για Τσατσά στο μετάξι!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Μουά; Για αιγοπρόβατα; Εγώ είμαι της μορφωμενης σχολής. Με πιανο και γαλλικά.
oh je parle Francais aussi! Ma mere a finit filologie Francaise et mon pere a fait son doctora a Paris, et alors ils ont iniste moi aussi
πιάνο πάλι δεν ξέρω, αρμόνιο λίγο πήγαν να μ αναγκάσουν να κάνω αλλά δεν τραβούσε η φάση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.
οι επιδοτήσεις είναι από την ευρωπαϊκή ένωση, είναι μεγάλη μπιζνα γι αυτό και δεν λιγοστεύουν οι μετανάστες

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
οι επιδοτήσεις είναι από την ευρωπαϊκή ένωση, είναι μεγάλη μπιζνα γι αυτό και δεν λιγοστεύουν οι μετανάστες
Δυστυχώς όχι. Έχει βγει και στην Διαύγεια, ένα μέρος των επιδοτήσεων είναι της ΕΕ σε ποσοστό 1:3. Λίγες εκατοντάδες εκατομμυριάκια τον χρόνο πάνε από την τσεπούλα μας στα πακιστάνια και σία.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ότι έχω γράψει παραπανω δεν είναι κανόνας, είναι απλά τι έχω φιλοσοφισει και εν συνεχεία διαπιστωσει για τις δικές μου ανάγκες. Ο κάθε συναγωνιστης όπως τη βρίσκει. Άλλοι γαμάνε ακαποτα πορνες πεζοδρομιου, αλλοι ψαρευουν τσιγγανες για γαμησια... Γουστο τους και καπελο τους. Εγώ δεν επιβάλω κάτι αδερφέ Isinas λέω απλά την πολυετη άποψη μου στον αγοραιο έρωτα.
Σύμφωνο σε όλα όσα λες αδελφέ διανοούμενος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
όντως έχω φίλο που δουλεύει σε ΜΚΟ
όπως τα ενοίκια και οι λοιπές παροχές και πραγματικά γελάω όταν δήθεν ελληναρες στο φατσοβιβλιο για να διχασουν ή ξέρω εγώ το άλλο ανεβάζουν σχόλια του τύπου δίνουν επιδότηση στους ξένους για ενοίκιο και οι Έλληνες καταλήγουν άστεγοι... Αυτά είναι λεφτά επιδοτήσεων δεν είναι από αυτά που μας παρακρατούν... το ότι δε βοηθιεται ο Ελληνας είναι άλλη κουβέντα αλλά πάλι σπαμαρουμε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
όπως τα ενοίκια και οι λοιπές παροχές και πραγματικά γελάω όταν δήθεν ελληναρες στο φατσοβιβλιο για να διχασουν ή ξέρω εγώ το άλλο ανεβάζουν σχόλια του τύπου δίνουν επιδότηση στους ξένους για ενοίκιο και οι Έλληνες καταλήγουν άστεγοι... Αυτά είναι λεφτά επιδοτήσεων δεν είναι από αυτά που μας παρακρατούν... το ότι δε βοηθιεται ο Ελληνας είναι άλλη κουβέντα αλλά πάλι σπαμαρουμε
και να κάνουμε τι? τι ενημερώσεις κτλ? Ακόμα και στο Μετάξι μετρημένα κουκιά είναι! Μια βδομάδα έμεινε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μια που μιλάτε για τραγούδια.

Ερε και να χάμε το χρήμα λέει να χαμε και στο μετάξι ποτέ δεν θα πατάγαμε...

εγω στο μεταξι το πιθανοτερο ειναι και με 5 ευρω να γαμουσα παλι να μη πηγαινα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom