Συναγωνιστή ΑχαστοςΜυστης23 ειχες απολυτο δικιο για την Αναμπελ... Πηγα σημερα 2 φορα επισκεψη στον οικο και ηταν λες και ηταν μια αλλη Αναμπελ.. Την εφαγα την φολα.. Ουτε να την αγγιζω δεν με άφηνε σημερα.. Σπαστηκα απο την συμπεριφορά της κ της λεω ελα πιπα να χυσω μονο και έφυγα βιαστικα να παρω την ρεβανς... Πηγα υστερα σε αρκετους οικους οι περισσότερες χοντρες.. Γιασμιν δεν υπηρχε, Ροζα δεν υπηρχε Νικολετα δεν την ειδα
.. Απο ολες που γυριζα αξιζε για μενα μονο μια Ιωαννα απο Ι31 ηταν σχετικα αδυνατη.. Δεν περασα ομως κ συνεχισα την τσαρκα μου.. Υστερα ακολουθώντας κατι πακια μπαινω πορνομολ.. Δεν αξιζαν οι περισσοτερες κοπελες ευσωμες ηταν, δεν ειναι του γούστου μου.. Οι μονες που άξιζαν ηταν οι 2 Χριστινες αριστερα πανω και αριστερα κατω ( πολλες με το ονομα Χριστινα 4-5) Εν τελει περναω με την Χριστίνα την Αλβανιδα που εχει το ταττου κατω απο το στερνο.. Ωραιο σωματακι, φατσουλα που μου αρεσει απλο προγραμμα.. Μπαινω μεσα κ αφου με ρωτα κατι για την δουλειά μου, αρχιζει την δικια της δουλεια το Χριστινάκι.. Αρκετα καλη πιπα, με αφησε φιλάκια στα βυζακια της τα οποια ειναι 2αρια περιπου κ μετα περασμα καποτας για ιεραποστολικο οπου γαμιομασταν κανα 5λεπτο τελειωσα , την ευχαρίστησα και εφυγε απο το δωματιο.. Ωραιο μωρο η Χριστινα, περασα καλα..
ΥΓ: Φευγοντας η τσατσά μου εκανε ερωτησεις φορολογικου ενδιαφέροντος τις οποιες απαντησα φυσικα κ πηρε και την επαγγελματική μου καρτα.. Δεν ψαχνω πελατες στα δελα, εχω πελατες , αλλα ισως καμια φορα δεν ξερεις τι βγαινει μεσα απο κονε..)?