kakoslykos7
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 153
- Πόντοι
- 280
Πάντως ρε μάγκες πέριξ της Λιοσίων 9 το βράδυ δεν ήταν τίποτα ανοιχτό.
Εσύ ρε φίλε έχεις μπει στη Μπλάκ Λιστ της.Η Ρόζα τελικά έχει τρελό μίσος για τους Έλληνες , εγώ να δεις χυλόπιτες που έχω φάει , κανονικά πρέπει να μού δώσουν αναρρωτική από τη δουλειά για να συνέλθω
όχι ρε συ, πάλι έλειπε η Πεπη? ποτέ δεν την έχω πετύχει.
Κάνε τον κρυφό φανερό εργαλείο κι για μας που πάνω κάτω λες στείλε π.μ αν θεςΠέρασα πριν μερικές μέρες από το κρυφό. 5 κορίτσια, η Πέπη είχε ρεπό. Μάλλον περίοδο.
Εγώ μόλις ανοίξουν θα πάω Έμμυ. Μ' αρέσει πολύ όπως μπαίνει στο δωμάτιο, όπως κοιτάει αυτά τα γαλάζια ματάκια... Αααχ.
Οι ενημερώσεις έχουν επικεντρωθεί πλέον στο σχολιαρόπαιδο τη Λάουρα. Πέρασε κάνεις από Φυλής να ενημερώσει; Σίγουρα έχουν ανοίξει κάποια στη ζούλα. Πάλι από μένα περιμένετε να πάω;
Παοκτζήδες ήταν από την Θεσσαλονίκη στο πάρκο Ξούθου. Να πω για όσους ενδιαφέρονται ότι είδα την Σόνια από Φιλιππίδου Χαλκοκονδύλη και Μενάνδρου κατά τις 20:30. Είπε ότι εκεί θα κάτσει πλέον γιατί όλα πάνε στηβ τσέπη της και όχι τα μισά.Σήμερα, επίσης, το απόγευμα, μεταξύ Σατωβριάνδου και Βερανζέρου, στο ύψος του Ορφέα, ίσως να ήτανε και πάνω από 50 μπάτσοι, δεν ξέρω τι κάνανε, λογικά τα τζάνκια θα κυνηγούσανε, ίσως για να φύγουν από εκεί και να πάνε παραπέρα, άλλη μια μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας
Η μόνη από φυλής που και να με πληρωνε δεν της τον έδινα...πολύ χωριατίλα η τυπισσα, και το λέω εγώ αυτό που είμαι επίσης χωριάτης ...είδα την Σόνια από Φιλιππίδου Χαλκοκονδύλη και Μενάνδρου κατά τις 20:30. Είπε ότι εκεί θα κάτσει πλέον γιατί όλα πάνε στηβ τσέπη της και όχι τα μισά.
Την ρώτησα εδώ δουλεύεις τώρα και είπε εδώ στο ξενοδοχείο, δεν γαμιέμαι και στον δρόμο.
Καλησπέρα η Αναστασία επιστρέψε στην Βέργας? Πήγε κανείς?Μας δουλεύουν στο βέργας περιμένω την Αναστασία απ' τη Δευτέρα όλο λένε αύριο κ τελικά γυρνάει τη παρασκευή..έχω δει εμφάνιση πολύ δυνατό μιλφ κ σε υπηρεσίες λένε καλή..έχετε γνώμη??γτ δε την έχω πάρει
προετοιμασία κάνουν τυπε για τη νέα σαιζόν, κάτι σα τα 3-5 πηγάδιαΈχω παρατηρήσει ότι στη οδό από Β έχει αρκετές παλιές από την περιοχή της Φυλής, όπως τη Σίλβια από Φιλιππίδου, την Αλίνα Από Φωκαίας 24 και την Ιωάννα από Φυλής 66.
Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....Εσύ ρε φίλε έχεις μπει στη Μπλάκ Λιστ της.
αυτη πριν το λοκνταουν μου ειχε πει οτι δουλευει και ανεξαρτητητην Ιωάννα από Φυλής 66.
Ανήλικη είναι η κοπέλα. Μην περιμένετε και πολλά .Συνάντηση με Λάουρα από Λ28 πάνω. Πρώτη φορά μαζί τησ θετικό τσιμπουκακι. Αλλά τι γίνεται με την πάρτι της τα μουτσουνια τησ είχανε φτάσει στα πατώματα