Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 95 άτομα (16 μέλη και 79 επισκέπτες)

kakoslykos7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
153
Πόντοι
280
Πάντως ρε μάγκες πέριξ της Λιοσίων 9 το βράδυ δεν ήταν τίποτα ανοιχτό.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Ρόζα τελικά έχει τρελό μίσος για τους Έλληνες , εγώ να δεις χυλόπιτες που έχω φάει , κανονικά πρέπει να μού δώσουν αναρρωτική από τη δουλειά για να συνέλθω
Εσύ ρε φίλε έχεις μπει στη Μπλάκ Λιστ της.

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Αύριο σκέφτομαι να σύρω το κορμί προς φυλής.Να δούμε τι θα βρούμε ανοιχτό.
Μπας και φύγει ο κόκορας που κουβαλάω μετά από τόση αγαμία

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Άντε παίδες 16 μέρες μέχρι τις 7 Ιούνη. Μετά θα στρώσει η κατάσταση. Τουλάχιστον να μην είμαστε μέσα στο άγχος.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Εγώ μόλις ανοίξουν θα πάω Έμμυ. Μ' αρέσει πολύ όπως μπαίνει στο δωμάτιο, όπως κοιτάει αυτά τα γαλάζια ματάκια... Αααχ.

Ειναι καυλοπουτανο φιλε! Αν θες παμε μαζι να τσαρκαρουμε! :wink: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
πφφφ αντε να ανοιξει καμια λιοσιων και φυλης γιατι βλεπω κατι νεα κομματια στα στουντιο και δε θελω να το σκασω το 50ρικο:cheesy::cheesy:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Οι ενημερώσεις έχουν επικεντρωθεί πλέον στο σχολιαρόπαιδο τη Λάουρα. Πέρασε κάνεις από Φυλής να ενημερώσει; Σίγουρα έχουν ανοίξει κάποια στη ζούλα. Πάλι από μένα περιμένετε να πάω; :tooth:

Πέρασα σήμερα το μεσημεράκι.
Έκανα αναλυτική τσάρκα αφιερώνοντας χρόνο, έσπρωξα πόρτες, χτύπησα πόρτες, περίμενα αλλά τίποτα.. τίποτα φανερό τουλάχιστον.
Υπομονή σε δύο εβδομάδες για το επίσημο άνοιγμα των οίκων..!

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Σήμερα, επίσης, το απόγευμα, μεταξύ Σατωβριάνδου και Βερανζέρου, στο ύψος του Ορφέα, ίσως να ήτανε και πάνω από 50 μπάτσοι, δεν ξέρω τι κάνανε, λογικά τα τζάνκια θα κυνηγούσανε, ίσως για να φύγουν από εκεί και να πάνε παραπέρα, άλλη μια μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας :confused:
Παοκτζήδες ήταν από την Θεσσαλονίκη στο πάρκο Ξούθου. Να πω για όσους ενδιαφέρονται ότι είδα την Σόνια από Φιλιππίδου Χαλκοκονδύλη και Μενάνδρου κατά τις 20:30. Είπε ότι εκεί θα κάτσει πλέον γιατί όλα πάνε στηβ τσέπη της και όχι τα μισά.
Την ρώτησα εδώ δουλεύεις τώρα και είπε εδώ στο ξενοδοχείο, δεν γαμιέμαι και στον δρόμο.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
είδα την Σόνια από Φιλιππίδου Χαλκοκονδύλη και Μενάνδρου κατά τις 20:30. Είπε ότι εκεί θα κάτσει πλέον γιατί όλα πάνε στηβ τσέπη της και όχι τα μισά.
Την ρώτησα εδώ δουλεύεις τώρα και είπε εδώ στο ξενοδοχείο, δεν γαμιέμαι και στον δρόμο.
Η μόνη από φυλής που και να με πληρωνε δεν της τον έδινα...πολύ χωριατίλα η τυπισσα, και το λέω εγώ αυτό που είμαι επίσης χωριάτης ...

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
ΠΡΩΙΝΉ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Είπα να κάνω και εγώ λοιπόν την δεύτερη μέρα του Τσαμπιονς λιγκ: Πέρασμα από Ιωαν. 5 να δω και εγώ την Άννα αλλά Παπαρια.. μια Ελένη με αρκετά κιλά για τα γούστα μού Ελ. στοματικό για τους ενδιαφερόμενους. Το έκοψα για Μ..... Ηills και στο περδ. 3 μαζί με την Άννα έπαιζε ένα καινούργιο Αλβανό (πρώτη μέρα)καλούτσικο που μετά από διαπραγμάτευση για ακα στοματικό είπα να το εγκαινιάσω~τελικά δεν κατάλαβε το βλήμα και μέσα ήθελε να παίξει την φλογέρα με σκουφί. Το deal χάλασε πήρα το κόκκινο πίσω και πήγα Μαρίνα στον οίκο που είναι η Μάγκι και η φαφουτα γιαγιά Ελένη :effemine:. Όλα καλά αλλά άρχισα να την γυρίζω σαν σουβλάκι για να το ευχαριστηθώ ιδρωσα και δεν ήρθε το τελος. Αφήστε που είχε φτιάξει το μαλλί με extensions και ήταν σαν γυφτάκι από την Αγία Βαρβάρα. Τι κάνω λέω εδώ πρέπει να παίξω ποιότητα::dunno: Το κόβω με τα πόδια για την οδό του άτακτου χάρακα στο νούμερο του Ροναλντο όπου με έκπληξη είδα επιστροφή Ειρηνουλας :smitten:οπου ήρθε και το happy end της ημέρας!!!

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Παιδια λέω να κατεβω προς Jason street ή καμία Λιοσίων για ξεχαρμανιασμα.Παιζει τπτ καλό ή μουφεξ μεχρι να βρεξ.Αυτη η Σονια απο Φ84 επίσης που στο μπουτσο είναι?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έχω παρατηρήσει ότι στη οδό από Β έχει αρκετές παλιές από την περιοχή της Φυλής, όπως τη Σίλβια από Φιλιππίδου, την Αλίνα Από Φωκαίας 24 και την Ιωάννα από Φυλής 66.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Μας δουλεύουν στο βέργας περιμένω την Αναστασία απ' τη Δευτέρα όλο λένε αύριο κ τελικά γυρνάει τη παρασκευή..έχω δει εμφάνιση πολύ δυνατό μιλφ κ σε υπηρεσίες λένε καλή..έχετε γνώμη??γτ δε την έχω πάρει
Καλησπέρα η Αναστασία επιστρέψε στην Βέργας? Πήγε κανείς?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Έχω παρατηρήσει ότι στη οδό από Β έχει αρκετές παλιές από την περιοχή της Φυλής, όπως τη Σίλβια από Φιλιππίδου, την Αλίνα Από Φωκαίας 24 και την Ιωάννα από Φυλής 66.
προετοιμασία κάνουν τυπε για τη νέα σαιζόν, κάτι σα τα 3-5 πηγάδια

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εσύ ρε φίλε έχεις μπει στη Μπλάκ Λιστ της.
Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
την Ιωάννα από Φυλής 66.
αυτη πριν το λοκνταουν μου ειχε πει οτι δουλευει και ανεξαρτητη :rolleyes:
λεω ναι εε... απο δουλεια τι λεει, εχεις?
εχω μου λεει.
και τι παραπανω κανεις απο εδω δηλαδη?
τιποτα μου λεει, οτι κανω εδω :tooth:
εντωμεταξυ η τυπισσα ειναι αβιαστα για τα χοντρα μονο και πηγα να της πω, ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ μωρη μαλακω θα σου δωσει 100 γιουρος π.χ., για τις μαλακιες που κανεις εδω μεσα?
κρατηθηκα ομως σαν Κυριος που ειμαι και της ειπα μπραβο. αντε καλες δουλειες.
οριστε τωρα... :confused:

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Συνάντηση με Λάουρα από Λ28 πάνω. Πρώτη φορά μαζί τησ θετικό τσιμπουκακι. Αλλά τι γίνεται με την πάρτι της τα μουτσουνια τησ είχανε φτάσει στα πατώματα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συνάντηση με Λάουρα από Λ28 πάνω. Πρώτη φορά μαζί τησ θετικό τσιμπουκακι. Αλλά τι γίνεται με την πάρτι της τα μουτσουνια τησ είχανε φτάσει στα πατώματα
Ανήλικη είναι η κοπέλα. Μην περιμένετε και πολλά .

Γύρα στον εμετό μετά από καιρό. Έχουν από δύο,τρεις ,τέσσερις. Όλες γιουβαρλοι ή στα όρια. Η μικρή Άναμπελ μετονομάσθη σε Κάμπελ. Αρχές Ιάσωνος φέρανε μαζί με την μοναδική ίσως λεπτή Χριστίνα και μια κοκκινομαλα μίλφω με ανακοίνωση στο μεγάφωνο ακα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom