Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (16 μέλη και 190 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....
Πρόβλημα εθνικότητας εγώ δεν έχω.Εμενα με βάζουν παντού, αλλού με λένε Έλληνα,άλλου Αλβανό πατριότ, αλλού ρωσοποντιο. Πάκη δεν με έχουν πει ακόμα.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να γαμαω συνέχεια σαβουρες.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πρόβλημα εθνικότητας εγώ δεν έχω.Εμενα με βάζουν παντού, αλλού με λένε Έλληνα,άλλου Αλβανό πατριότ, αλλού ρωσοποντιο. Πάκη δεν με έχουν πει ακόμα.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να γαμαω συνέχεια σαβουρες.
Έλληνας είσαι? Συμφωνώ ότι είναι φόλα η Ρόζα αλλά σαβούρα οχι, όμορφη είναι

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εξαρτάται τη μέρα και το μέρος.
Πες ρε τρελέ άσε τους γρίφους, από που είσαι καταγωγή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χαμαιλέλληνας είμαι. Απλά δεν έχω το μπουχεσικό στιλ που έχει ο μέσος Ελλην.
Καλό, πάλι καλά! Εγώ είμαι κομάντο, κάνω crossfit

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πες ρε τρελέ άσε τους γρίφους, από που είσαι καταγωγή?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλό, πάλι καλά! Εγώ είμαι κομάντο, κάνω crossfit
Και μιλάω πέντε γλώσσες, έχω δύο πτυχία με διδακτορικό στο σουλατσο ,εγχώριο και εξωτερικό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
αυτη πριν το λοκνταουν μου ειχε πει οτι δουλευει και ανεξαρτητη :rolleyes:
λεω ναι εε... απο δουλεια τι λεει, εχεις?
εχω μου λεει.
και τι παραπανω κανεις απο εδω δηλαδη?
τιποτα μου λεει, οτι κανω εδω :tooth:
εντωμεταξυ η τυπισσα ειναι αβιαστα για τα χοντρα μονο και πηγα να της πω, ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ μωρη μαλακω θα σου δωσει 100 γιουρος π.χ., για τις μαλακιες που κανεις εδω μεσα?
κρατηθηκα ομως σαν Κυριος που ειμαι και της ειπα μπραβο. αντε καλες δουλειες.
οριστε τωρα... :confused:
Με τη συγκρεκριμένη δεν έχω περάσει ποτέ γιατί δεν είναι του γούστου μου. Άμα κάνει και απλό πρόγραμμα μέσα, γάμησέ τα. Ποια ναυάγια της δίνουν 100 ευρώ; :confused: Μόνο άμα με πλήρωνε θα το σκεφτόμουν να πάω μαζί της.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Με τη συγκρεκριμένη δεν έχω περάσει ποτέ γιατί δεν είναι του γούστου μου. Άμα κάνει και απλό πρόγραμμα μέσα, γάμησέ τα. Ποια ναυάγια της δίνουν 100 ευρώ; :confused: Μόνο άμα με πλήρωνε θα το σκεφτόμουν να πάω μαζί της.
για τα χοντρα και ξεμπουκωμα μονο.
μετα πας αλλου και δινεις πονο.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618
Πέμπτη φορά με Λάουρα που νομίζω ότι την έχω χορτάσει λίγο.της εγλυψα το μουνακι και την κολοτριπα της κι αυτή χαζεύει τα νύχια της.finish finish μα εγώ εξάντλησα το δεκάλεπτο .τρεις στάσεις με το πάσο μου. η πόρτα δεν χτύπησε.δςν νοιάζεται να κάνει πελάτες γιατί θα φύγει σε λίγο λέει αρπαχτη κάνει.μετα από λίγο κατάθεση στη Ρόζα.αν η η Λάουρα είναι το ελαφάκι η Ρόζα είναι η καλή φοράδα.ερε κάτι καπούλια έχυσα ένα κουβά.25 φορές τη γάμησα κι ακόμα με φτιάχνει.Μ αρέσει που κάποιοι περιμένουν να πάει 7 Ιούνη για να γαμισουν.παντος τελιονοντας αυτή η εποχή θα μας μηνύουν αξέχαστες οι στιγμές στο μετάξι που έκανε έφοδο ο εισαγγελέας και τρέχαμε πανικόβλητοι όλοι εμείς οι σεξοεξαρτιμενοι.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε μύστες τι ασχολείστε όλη την ώρα με τη φολαρα τη Ρόζα... μιλάμε για φόλες.μεγατωνων έχει ρίξει...όταν ανοίξουν πάλι όλες αυτές οι Αναμπελογιασμινολαουρορόζες θα ξεχαστούν.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Θα σού πω σκηνικό με Ρόζα -όταν την έλεγαν Φλώρα- και δεν θα πιστεύεις τι σκεφτόμουνα από μέσα μου. Ήμασταν σε μια φάση που με έπαιρνε δωμάτιο ακόμα αλλά είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάω λοιπόν μια μέρα στην Κολωνού -εκεί δούλευε- και είναι ένα παιδί μαύρος κατράμι γύρω στα 25 και βγάζει 10ευρο. Και λέω από μέσα μου: .....'''Ευτυχώς που θα τη γαμήσει πρώτα ο Αράπης ώστε να μην έχει δικαιολογία ότι την έκανα να υποφέρει μετά που θα ερχόταν σε μένα αφού θα την ξεχείλωνε υποτίθεται.''' Δίνω λοιπόν κι εγώ τα 10 ευρώ και πιάνω δωμάτιο χαλαρά αρχίζω να ξεντύνομαι και ταυτόχρονα στήνω αυτί να δώ τι θα της κάνει ο Μαύρος.. Φίλε ... δεν ακούστηκε άχνα από το δωμάτιο άκρα σιωπή.. Και λέω , ''μη μού το κάνεις αυτό ρε αραπάκο φέρτην μου έτοιμη σε παρακαλώ πολύ για να έχω άλλοθι να τη σταυρώσω..'' Μετά από κανά 6λεπτο λοιπόν βγαίνει και μπαίνει σε μένα ... Ξεκινάμε , τη βάζω στα 4 και πρέπει να μας άκουσε όλη η Αθήνα. Εεε , αυτό ήταν ... Από κει κι έπειτα μου χει χώσει τη χυλόπιτα του αιώνα. Και να εξηγηθώ...δεν έχω ρε φίλε κανένα μέγεθος να πεις ότι δε χωράω πουθενά (Αγγελάκας , Τρύπες)... Τη γκαντεμιά μου μέσα ..Να μην την ξεσκίσει ο Αράπης με τα 18 εκατοστά κι έρχεται στον Έλληνα με το νορμάλ μέγεθος και 'φεύγει με φορείο... Έλεος..! Τελικά μέσα από τα μπουρδέλα έμαθα το μεγάλο μυστικό-όπλο των γυναικών του Πλανήτη με το οποίο εδώ και αιώνες εκφόβιζαν και τρομοκρατούσαν το αντρικό φύλο: ''ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ'', απλά πράματα....
Όταν η γυναίκα καυλώνει μαζί σου τότε ακόμα και 20 πόντους ψωλή να έχεις αυτή δεν πονάει!

Με σένα δεν καύλωσε για αυτό πονούσε μαζί σου, ενώ με τον αράπη δεν έβγαλε κιχ!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Όταν η γυναίκα καυλώνει μαζί σου τότε ακόμα και 20 πόντους ψωλή να έχεις αυτή δεν πονάει!

Με σένα δεν καύλωσε για αυτό πονούσε μαζί σου, ενώ με τον αράπη δεν έβγαλε κιχ!
Nα μού χαλάσεις τη διάθεση θες Σαββατιάτικα? Μια χαρά γούσταρε και έχυσε κιόλας

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέμπτη φορά με Λάουρα που νομίζω ότι την έχω χορτάσει λίγο.της εγλυψα το μουνακι και την κολοτριπα της κι αυτή χαζεύει τα νύχια της.finish finish μα εγώ εξάντλησα το δεκάλεπτο .τρεις στάσεις με το πάσο μου. η πόρτα δεν χτύπησε.δςν νοιάζεται να κάνει πελάτες γιατί θα φύγει σε λίγο λέει αρπαχτη κάνει.μετα από λίγο κατάθεση στη Ρόζα.αν η η Λάουρα είναι το ελαφάκι η Ρόζα είναι η καλή φοράδα.ερε κάτι καπούλια έχυσα ένα κουβά.25 φορές τη γάμησα κι ακόμα με φτιάχνει.Μ αρέσει που κάποιοι περιμένουν να πάει 7 Ιούνη για να γαμισουν.παντος τελιονοντας αυτή η εποχή θα μας μηνύουν αξέχαστες οι στιγμές στο μετάξι που έκανε έφοδο ο εισαγγελέας και τρέχαμε πανικόβλητοι όλοι εμείς οι σεξοεξαρτιμενοι.
Το παν είναι να βρει κανείς την ευτυχία του . Αν εσύ τη βρήκες με φοράδα καλό για σένα.

Πάντως τώρα που χαλάρωσαν τα πράγματα ακόμα και οι πάκοι είδα ότι έκοψαν από εμεταξι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Nα μού χαλάσεις τη διάθεση θες Σαββατιάτικα? Μια χαρά γούσταρε και έχυσε κιόλας
Πρώτον ο αιθιωψ μπορεί να την έχει μικρή. Δεύτερον μπορεί να μην την κοπαναγε όπως εσύ.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχω σπουδάσει ΤΕΙ και έχω ευκατάστατους γονείς

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom