Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (4 μέλη και 108 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αν τη δει πολύ μεγάλη η φοραδοροζα φεύγει αμέσως απ' το δωμάτιο. Μου το χε πει η ίδια πριν καιρό.
Οκ αλλά ένα 17άρι έστω θα την είχε ο Αράπακλας. Αυτή μπορεί να φεύγει απ' το δωμάτιο στα 25άρια..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οκ αλλά ένα 17άρι έστω θα την είχε ο Αράπακλας. Αυτή μπορεί να φεύγει απ' το δωμάτιο στα 25άρια..
Εσύ προδιαθέτεις ότι οι αραπαδες όλοι έχουν ψωλαρες. Απ' ότι κατάλαβα αυτή τις αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι. Και το κοπανημα επίσης ανεξαρτήτως μεγέθους.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εσύ προδιαθέτεις ότι οι αραπαδες όλοι έχουν ψωλαρες. Απ' ότι κατάλαβα αυτή τις αποφεύγει σαν το διάολο το λιβάνι. Και το κοπανημα επίσης ανεξαρτήτως μεγέθους.
Αν σού πω ότι μια φορά πού με έβαλε δωμάτιο ύστερα από τρίμηνο ξέκομμα μού ζήτησε να τη γαμήσω στα 4 κι εγώ αρνήθηκα και κάναμε στο πλάι θα με πιστέψεις????

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν σού πω ότι μια φορά πού με έβαλε δωμάτιο ύστερα από τρίμηνο ξέκομμα μού ζήτησε να τη γαμήσω στα 4 κι εγώ αρνήθηκα και κάναμε στο πλάι θα με πιστέψεις????
Μάλλον δεν ήθελε αγαπούλες στο ιεραποστολικό και βρήκατε μέση λύση.στο πλάγιο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η φολΟχριστινα που δεν βγάζει τα ρούχα έχει μια καλή αργή πίπα. Θα μπορούσα να το κόψω στον ύπνο για καμιά ώρα να με πιπωνει. Αλλά κάνει πίπα για ... μισό λεπτό. Και ουτε

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
ΠΡΩΙΝΉ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Είπα να κάνω και εγώ λοιπόν την δεύτερη μέρα του Τσαμπιονς λιγκ: Πέρασμα από Ιωαν. 5 να δω και εγώ την Άννα αλλά Παπαρια.. μια Ελένη με αρκετά κιλά για τα γούστα μού Ελ. στοματικό για τους ενδιαφερόμενους. Το έκοψα για Μ..... Ηills και στο περδ. 3 μαζί με την Άννα έπαιζε ένα καινούργιο Αλβανό (πρώτη μέρα)καλούτσικο που μετά από διαπραγμάτευση για ακα στοματικό είπα να το εγκαινιάσω~τελικά δεν κατάλαβε το βλήμα και μέσα ήθελε να παίξει την φλογέρα με σκουφί. Το deal χάλασε πήρα το κόκκινο πίσω και πήγα Μαρίνα στον οίκο που είναι η Μάγκι και η φαφουτα γιαγιά Ελένη :effemine:. Όλα καλά αλλά άρχισα να την γυρίζω σαν σουβλάκι για να το ευχαριστηθώ ιδρωσα και δεν ήρθε το τελος. Αφήστε που είχε φτιάξει το μαλλί με extensions και ήταν σαν γυφτάκι από την Αγία Βαρβάρα. Τι κάνω λέω εδώ πρέπει να παίξω ποιότητα::dunno: Το κόβω με τα πόδια για την οδό του άτακτου χάρακα στο νούμερο του Ροναλντο όπου με έκπληξη είδα επιστροφή Ειρηνουλας :smitten:οπου ήρθε και το happy end της ημέρας!!!
Την μαρίνα στο Ια43. Δεν εννοείς;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάντως τώρα που έκοψαν τα σμσ έχω την εντύπωση έπεσαν οι ενημερώσεις και η κίνηση στον εμετό.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν γάμησα μια γεματούλα με ωραίο χαμογελάκι στα τελευταία ζυγά της Ιάσωνος εκεί που έχει 4 πόρτες, σε μια από αυτές
Το ιεραποστολικό είναι η στάση της αγάπης. Δεν ήθελε να σε βλέπει.
Μια χαρά θέλει να με βλέπει, αλλά ντρέπεται

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η μάλλον επήλθε κορεσμός στις σαβουρες απ' αυτούς που πήγαιναν. Οι άλλοι ακόμα ψάχνουν κρυφούς οίκους η πουλάνε θεωρία εκ του μακρόθεν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοιπόν γάμησα μια γεματούλα με ωραίο χαμογελάκι στα τελευταία ζυγά της Ιάσωνος εκεί που έχει 4 πόρτες, σε μια από αυτές

Μια χαρά θέλει να με βλέπει, αλλά ντρέπεται
Τί ντρέπεται;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ρε μύστες τι ασχολείστε όλη την ώρα με τη φολαρα τη Ρόζα... μιλάμε για φόλες.μεγατωνων έχει ρίξει...όταν ανοίξουν πάλι όλες αυτές οι Αναμπελογιασμινολαουρορόζες θα ξεχαστούν.
Αρχηγέ μου θες να αποσυνδέσεις σε παρακαλώ από την λέξη σου το -γιασμινο-? Ευχαριστώ..

Η μάλλον επήλθε κορεσμός στις σαβουρες απ' αυτούς που πήγαιναν. Οι άλλοι ακόμα ψάχνουν κρυφούς οίκους η πουλάνε θεωρία εκ του μακρόθεν.

Τί ντρέπεται;
Από τότε που έχυσε μαζί μου κατεβάζει το βλέμμα..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πρώτον ο αιθιωψ μπορεί να την έχει μικρή. Δεύτερον μπορεί να μην την κοπαναγε όπως εσύ.
όταν η κοπέλα δεν βογγήξει καθόλου έστω και χαμηλόφωνα σημαίνει ότι δεν γουστάρει καθόλου το σεξ που της κάνει αυτός που τής το κάνει, μην κάνουμε οπισθοδρόμηση στο νηπιαγωγείο του σεξ, έλεος..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
όταν η κοπέλα δεν βογγήξει καθόλου έστω και χαμηλόφωνα σημαίνει ότι δεν γουστάρει καθόλου το σεξ που της κάνει αυτός που τής το κάνει, μην κάνουμε οπισθοδρόμηση στο νηπιαγωγείο του σεξ, έλεος..
Ναι αλλά μπορεί να βάζει την κασέτα να παίζει. Ωχ,ωχ,ωχ

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Παιδιά ποια η άποψη σας για Σύλβια Ελληνίδα? Έχει πάει κανείς? Νομίζω Ι44

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21

Μάγκες μόλις ανοίξουνε τα σπιτάκια ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε ένα τέτοιου είδους Πιπίνι?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ναι αλλά μπορεί να βάζει την κασέτα να παίζει. Ωχ,ωχ,ωχ
Ξέρουμε ποια 'ωχ' είναι αληθινά δικέ μου , σε σένα μπορεί να παίξανε κασέτες, αλλά τουλάχιστο έζησες για λίγο το όνειρο, μην είσαι άπληστος....

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ξέρουμε ποια 'ωχ' είναι αληθινά δικέ μου , σε σένα μπορεί να παίξανε κασέτες, αλλά τουλάχιστο έζησες για λίγο το όνειρο, μην είσαι άπληστος....
Η κασέτα δεν με πειράζει αρκεί να μην είναι γαιδουροφωνη. Το όνειρο το ζησα εκτός όχι στο βορδελο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η κασέτα δεν με πειράζει αρκεί να μην είναι γαιδουροφωνη. Το όνειρο το ζησα εκτός όχι στο βορδελο.
Το ξέρω φίλε μου ...Αυτό ακριβώς το όνειρο μάς έστειλε όλους μας στο μετάξι, επειδή καλώς ή κακώς το πιστέψαμε για λίγο και δεν πήραμε την ανταπόκριση που αναζητούσε ο οργανισμός μας σε κάθε επίπεδο. Να' σαι καλά συνουσιαστή, καλό απόγευμα..!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom