Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Θα σας φανεί περίεργο αλλά έχετε πέτυχε ποτέ πουτανα που να είναι νανος?
ναι πριν πολλα χρονια νομιζω ηταν στην βεργας ειχε πλακα μου εκανε τσιμπουκι ορθια και την πηρα ορθια στα χεριαΘα σας φανεί περίεργο αλλά έχετε πέτυχε ποτέ πουτανα που να είναι νανος?
Δίνει και κώλο η Ρόζα;Της πουτανας στην Αργοναυτικης Εκστρατειας, αρκετος κοσμος, το μισο πακισταν γαμουσε την ΚΩΛΑΡΑ της Ροζας που ομολογουμενως ειναι φολα, αλλα γινεται πλουσιοτερη κατα ενα αφορολογητο 5ευρο καθε 8 λεπτα, σχεδον καθ'ολη την μεσημεριανη επιδρομη των ουνων. Το δωματιο που θα εμπαινα εζεχνε σαν σταβλος και οπως εβγαλα το 10ρικο (για να βασανισω την ναομι πηγα) ετσι το ξαναβαλα στην τσεπη, τα θελε ομως ο κωλος μου γιατι πηγα αργοπορημενος. Αν και ειμαι κατα του να πληρωνω για εμφανισιμες πορνες που εχουν 0 αποδοση και την βλεπουν, αυτο το κωλαρι καποιο πρωινο θα το σκισω κι ας μην με αγαπαει.
βασικα εκανα λαθος διατυπωση. Οχι, δεν δεχεται καν φιλια στο σωμα... Εννοουσα να τη γαμησω στα 4 με θεα τον κωλο. Σορρυ!Δίνει και κώλο η Ρόζα;
Δηλαδή ήθελες τήρηση της ετικέτας από τσα2 στο βορδελο.Στο προηγούμενο άνοιγμα πέρυσι σε ένα μπουρδέλο με το που μπήκα μέσα η τσατσά με θερμομέτρησε χωρίς να προλάβω να αντιδράσω. Δεν έχω πρόβλημα να με θερμομετρήσουν αλλά όχι και έτσι. Να ρωτήσει η κωλοτσατσά αν γουστάρω να θερμομετρηθώ ή αν δεν γουστάρω να μην γίνω δεκτός.
Με ελάχιστες εξαιρέσεις που εργάζονται Κολωνού 32, όλες οι πουτάνες του Μεταξουργείου καυλώνουν μόνον όταν βλέπουν σκούρες ψωλές (γυναικείες φαντασιώσεις).Ξανά Λάουρα σήμερα αν και φόλα.η ανομαλια του μπουρδελιαρι.τεσσερα δοματια γεμάτα σινεχεια .μου βγάζει λίγο από Σόνια στο φυλής 84.θα μαζεψει πολύ μαρούλι αυτή.Χθες στη Ρόζα που τη βρεικα αρκετά ευθιαθετη.ενα Έλληνα τον εδιοξε.ενο τα πακιά αβερτα μεσα
Που δουλευει η ναομιΤης πουτανας στην Αργοναυτικης Εκστρατειας, αρκετος κοσμος, το μισο πακισταν γαμουσε την ΚΩΛΑΡΑ της Ροζας που ομολογουμενως ειναι φολα, αλλα γινεται πλουσιοτερη κατα ενα αφορολογητο 5ευρο καθε 8 λεπτα, σχεδον καθ'ολη την μεσημεριανη επιδρομη των ουνων. Το δωματιο που θα εμπαινα εζεχνε σαν σταβλος και οπως εβγαλα το 10ρικο (για να βασανισω την ναομι πηγα) ετσι το ξαναβαλα στην τσεπη, τα θελε ομως ο κωλος μου γιατι πηγα αργοπορημενος. Αν και ειμαι κατα του να πληρωνω για εμφανισιμες πορνες που εχουν 0 αποδοση και την βλεπουν, αυτο το κωλαρι καποιο πρωινο θα το σκισω κι ας μην με αγαπαει.
Τι εννοείς;Δηλαδή ήθελες τήρηση της ετικέτας από τσα2 στο βορδελο.
Σαβουάρ βιβρΤι εννοείς;
Θα μπορούσα να έχω περισσότερες πληροφορίες για εκεί να το επισκεφθώKαταθεση προ ολιγου στη Νταρια στον γνωστο κρυφο οικο, η κορασις ηταν θερμη μαζι μου αφου δεχτηκε το ωραιο γλειφομουνι που της εκανα οπως και ενα
θερμο γλωσσοφιλο, μετα μου εκοψε λιγο τη φορα και μειναμε στα στοματοφιλα. Εχει βαλει λιγα κιλακια αλλα παραμενει γλυκια και σεξι..
Μαζι της ηταν η Χριστινα ή Αντριαννα απο καλλεργη, μελαχρινο σεξι πιπινι με πονηρο μουτρο, μετρια δυστυχως στο δωματιο.
Επισης στον οικο ηταν και η Μαρια, η ξανθια αλβανεζα που εκανε πιατσα στην Καποδιστριου με το ραστα μαλλι και τη σεξι τσουπωτη κωλαρα της.
Η τιμη στα 15 ευρω για ολες τις κοπελες.
Τελείως άχρηστη για αυτή τη δουλειάβασικα εκανα λαθος διατυπωση. Οχι, δεν δεχεται καν φιλια στο σωμα... Εννοουσα να τη γαμησω στα 4 με θεα τον κωλο. Σορρυ!
Αυτή η Λάουρα σε ποιό σπίτι δουλεύει συναγωνιστή?Ξανά Λάουρα σήμερα αν και φόλα.η ανομαλια του μπουρδελιαρι.τεσσερα δοματια γεμάτα σινεχεια .μου βγάζει λίγο από Σόνια στο φυλής 84.θα μαζεψει πολύ μαρούλι αυτή.Χθες στη Ρόζα που τη βρεικα αρκετά ευθιαθετη.ενα Έλληνα τον εδιοξε.ενο τα πακιά αβερτα μεσα
Η Ρόζα τελικά έχει τρελό μίσος για τους Έλληνες , εγώ να δεις χυλόπιτες που έχω φάει , κανονικά πρέπει να μού δώσουν αναρρωτική από τη δουλειά για να συνέλθωΞανά Λάουρα σήμερα αν και φόλα.η ανομαλια του μπουρδελιαρι.τεσσερα δοματια γεμάτα σινεχεια .μου βγάζει λίγο από Σόνια στο φυλής 84.θα μαζεψει πολύ μαρούλι αυτή.Χθες στη Ρόζα που τη βρεικα αρκετά ευθιαθετη.ενα Έλληνα τον εδιοξε.ενο τα πακιά αβερτα μεσα
Την πήρα τηλέφωνο εχτές τυπε στο ελληνικό νούμερο της αλλά ήταν κλειστό.Η Γιασμίν; ακόμη;