Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Στα διάφορα σπίτια εμφανίζεται και εξαφανίζεται σαν την μπόρα γι' αυτό την λένε και Μπάρμπορα!Ξέρετε αν θα βρω τώρα την Μπάρμπορα εκεί που δουλεύει?
Στα διάφορα σπίτια εμφανίζεται και εξαφανίζεται σαν την μπόρα γι' αυτό την λένε και Μπάρμπορα!Ξέρετε αν θα βρω τώρα την Μπάρμπορα εκεί που δουλεύει?
Δε νομίζω ότι κατάλαβες καλά. Άμα ξαναπάς και ακούσεις προσεκτικά θα πάθεις σοκ.
Για τη συγκεκριμένη ανακοινώνεται από το σαλόνι ακάποτα τα πάντα !!!
Τραγικό!
ειναι ανοιχτα κανονικα δλδ ;γύρισμα από μεσημεριανό μετάξι όπου μυρίζει πλέον "άνοιξη" και "αέρας ελευθερίας"! Επίσης ψήνουν αρνί!
θα ακολουθήσει κριτική
μου φαίνεται ότι ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο ΦανούρηςΒρε συναγωνιστες ο φιλος ΤΝΤ που εχει εξαφανιστει τοσες μερες και δεν γραφει το παιδι.. Ξερει καποιος τιποτα? Ειναι καλα?
ο οποίος ποιος ήταν(ο δρόμος)?μου φαίνεται ότι ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο Φανούρης
Ξερει καποιος πού μπορω να βρω αυτο το στυλ γυναικας οταν ανοιξουν ολα τα μπουρδελακια? Παραθετω φωτο κτλ.
Ειναι bbw και εχει τα χρονακια της...και κυριως διαθετει τεραστια κωλαρα που ειναι αυτο που γουσταρω.
https://cdn-images.imagevenue.com/64/97/3a/ME13CNML_o.jpg
https://cdn-images.imagevenue.com/c6/78/93/ME13CNMM_o.jpg
ευχαριστω.
φίλε τα είχαμε πεί, είναι αγγελία του σαυράδικου, η φωτό είναι κλεμμένη από bbw πορνοστάρΤο θυμήθηκα. Καλά να περάσεις ... απ' τον οδοστρωτήρα.
VIKTORIA 6995958031 - Love List
Προγράμματα μασάζ με πόδια ή χέρια Προγράμματα μασάζ με πόδια ή χέρια, στην περιοχή FEET MASSAGE ξεκουράσου, αφέσου στα μοναδικά ξεχωριστά μαγικά προγράμματα μασάζ με […]www.lovelist.com.gr
Αλλά τώρα που την ξαναβλεπω λεπτουλα είναι για τα γούστα σου
όχι κανονικά, αλλά τους έχει πιάσει κανονικά η άνοιξη, είναι μακράν πιο χαλαροί, βλέπεις πόρτες ανοιχτές, ντελίβερι αβέρτα, χαμόγελα που θα ανοίξουν κανονικά ε λίγο, και επειδή έχει καιρό να εμφανιστεί το police! (μακριά από μας)ειναι ανοιχτα κανονικα δλδ ;
Η άλλη αγγελία παραπάνω λέει ότι είναι έτσι ακριβώς στην πραγματικότητα.φίλε τα είχαμε πεί, είναι αγγελία του σαυράδικου, η φωτό είναι κλεμμένη από bbw πορνοστάρ
Υπάρχει νήμα που ασχολείται με ανεξάρτητες, ρίξε εκεί την απορία σου και πίστεψε με θα σε κατατοπίσουν πλήρως...Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση . Αυτή εδώ την ξέρει κανείς; Ψευτικές οι φωτό;
ΑΛΙΚΗ 6985129857
6985129857 Πραγματική όπως ακριβώς τη βλέπεις! Απίστευτο κωλαράκι, ζουμερό στήθος και θεϊκά τσιμπουκόχειλα για να μην την ξεχάσεις ποτέ και μοναδικη)kanesex.com
Εκεί μέσα ούτε οι κατσαρίδες δεν γαμιούνται πλέον μεταξύ τους ρε τύπε μου...Μόλις ανοίξουν επίσημα τα μπουρδελάκια κερνάω σε όποιον συναγωνιστή το επιθυμεί δωμάτιο σε αυτό της Κολοκυνθού & ένα μπουκαλάκι μπλε Fanta.
Πέρασα πριν λίγες μέρες από τη συγκεκριμένη οδό όλες με τα μπουρνούζια πριν αποκαλύψουν τα κάλλη τους και βαριεστημενες όσο δεν πάει σε normal πρόγραμμα την έκανα με ελαφρά...Γρήγορο πέρασμα σήμερα από μαραθ....ς 59... Στόχος η Μαρσελλα αλλά έλειπε Τελικά τιμησα την Μόνικα. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστιμενη αλλά με κατάλληλους χειρισμούς την έκανα και έδωσε ρέστα....