Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (13 μέλη και 207 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δε νομίζω ότι κατάλαβες καλά. Άμα ξαναπάς και ακούσεις προσεκτικά θα πάθεις σοκ.
Για τη συγκεκριμένη ανακοινώνεται από το σαλόνι ακάποτα τα πάντα !!!
Τραγικό!:headbang:
:zombie::uglystupid:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχω μια φαγούρα στο χέρι. Αυτό μου δημιουργεί την υποψία ότι έχουν άνοιξει στη ζουλα κάνα δυό βορδελάκια Φυλής και περιξ ακροβολισμένα.

Τελευταία τροποποίηση:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Βρε συναγωνιστες ο φιλος ΤΝΤ που εχει εξαφανιστει τοσες μερες και δεν γραφει το παιδι.. Ξερει καποιος τιποτα? Ειναι καλα?
μου φαίνεται ότι ακολούθησε το δρόμο που χάραξε ο Φανούρης

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ξερει καποιος πού μπορω να βρω αυτο το στυλ γυναικας οταν ανοιξουν ολα τα μπουρδελακια? Παραθετω φωτο κτλ.

Ειναι bbw και εχει τα χρονακια της...και κυριως διαθετει τεραστια κωλαρα που ειναι αυτο που γουσταρω.

https://cdn-images.imagevenue.com/64/97/3a/ME13CNML_o.jpg

https://cdn-images.imagevenue.com/c6/78/93/ME13CNMM_o.jpg

ευχαριστω.

Το θυμήθηκα. Καλά να περάσεις ... απ' τον οδοστρωτήρα.

Αλλά τώρα που την ξαναβλεπω λεπτουλα είναι για τα γούστα σου

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση . Αυτή εδώ την ξέρει κανείς; Ψευτικές οι φωτό;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Το θυμήθηκα. Καλά να περάσεις ... απ' τον οδοστρωτήρα.

Αλλά τώρα που την ξαναβλεπω λεπτουλα είναι για τα γούστα σου
φίλε τα είχαμε πεί, είναι αγγελία του σαυράδικου, η φωτό είναι κλεμμένη από bbw πορνοστάρ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
ειναι ανοιχτα κανονικα δλδ ;
όχι κανονικά, αλλά τους έχει πιάσει κανονικά η άνοιξη, είναι μακράν πιο χαλαροί, βλέπεις πόρτες ανοιχτές, ντελίβερι αβέρτα, χαμόγελα που θα ανοίξουν κανονικά ε λίγο, και επειδή έχει καιρό να εμφανιστεί το police! (μακριά από μας) :cheesy: :cheesy:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
φίλε τα είχαμε πεί, είναι αγγελία του σαυράδικου, η φωτό είναι κλεμμένη από bbw πορνοστάρ
Η άλλη αγγελία παραπάνω λέει ότι είναι έτσι ακριβώς στην πραγματικότητα.

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Γρήγορο πέρασμα σήμερα από μαραθ....ς 59... Στόχος η Μαρσελλα αλλά έλειπε Τελικά τιμησα την Μόνικα. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστιμενη αλλά με κατάλληλους χειρισμούς την έκανα και έδωσε ρέστα....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση . Αυτή εδώ την ξέρει κανείς; Ψευτικές οι φωτό;
Υπάρχει νήμα που ασχολείται με ανεξάρτητες, ρίξε εκεί την απορία σου και πίστεψε με θα σε κατατοπίσουν πλήρως...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Βλέπετε τι γράφουν δίπλα; Πάνε πελάτες στην Μπάρμπορα με λουλούδια! Τι ναυάγια αγαπούληδες είστε μερικοί. :2funny: Αλλά με τέτοιο υπερ-ναυάγιο την Μπάρμπορα ίσως έχετε πιθανότητες.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Μόλις ανοίξουν επίσημα τα μπουρδελάκια κερνάω σε όποιον συναγωνιστή το επιθυμεί δωμάτιο σε αυτό της Κολοκυνθού & ένα μπουκαλάκι μπλε Fanta.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μόλις ανοίξουν επίσημα τα μπουρδελάκια κερνάω σε όποιον συναγωνιστή το επιθυμεί δωμάτιο σε αυτό της Κολοκυνθού & ένα μπουκαλάκι μπλε Fanta.
Εκεί μέσα ούτε οι κατσαρίδες δεν γαμιούνται πλέον μεταξύ τους ρε τύπε μου...

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.559
Πόντοι
201
Γρήγορο πέρασμα σήμερα από μαραθ....ς 59... Στόχος η Μαρσελλα αλλά έλειπε Τελικά τιμησα την Μόνικα. Μπήκε στο δωμάτιο βαριεστιμενη αλλά με κατάλληλους χειρισμούς την έκανα και έδωσε ρέστα....
Πέρασα πριν λίγες μέρες από τη συγκεκριμένη οδό όλες με τα μπουρνούζια πριν αποκαλύψουν τα κάλλη τους και βαριεστημενες όσο δεν πάει σε normal πρόγραμμα :think: την έκανα με ελαφρά...

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Καλησπέρα θα ήθελα να κλείσω αρκετό χρόνο με μια κοπέλα π.χ. 1-2 ώρες. Έχετε να μου προτείνετε κάποια που γενικά μιας που θα έχουμε άνεση χρόνου η κοπέλα να δέχεται να την γλύψεις, να σε γλύψει και αυτή στα αρχίδια (ίσως και κώλο θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά και να μην κάνει its ok) και να κάνει και πρωκτικό στο πρόγραμμα της, γενικά να μην κάνει αποκλειστικά τα τυπικά. Να πω πως δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση της ή η ηλικία της. (Εκτός πολύ ακραίων περιπτώσεων χαχα). Αυτό το αναφέρω γιατί ίσως τα παραπάνω που ζητάω να μην τα δέχονται οι περισσότερες.

Ενδεικτικά ποιο είναι το κόστος για ένα τέτοιο πρόγραμμα & θα πρέπει να κάνω συνεννόηση από τηλέφωνο για κάτι τέτοιο πριν πάω?

Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων να είστε καλά με υγεία.

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.559
Πόντοι
201
Δύο λογάκια για την Ρόζα την Βουλγαροκτονα: Καλό μουνετο για το χάλι του Μ...... Hills ξινή στην πασαρέλα αλλά μέσα το τιμάει το κοκκινακι. Σφιχτό τρομπόνι αν και λαστιχοτο και δεν δυσανασχετεί στις στάσεις ~ για κουβέντα δεν κάνει είναι λίγο ζώον αλλά για να γαμησεις πας όχι να βγάλεις γκόμενα: Γενικώς άμα είσαι από μέρες πυραυλοκινητος καλουλα, άμα θες κάτι πιο δυνατό γιατί την προηγούμενη έκανες τιμητική αλλού και είσαι χορτασμενος δεν συνιστάται. :hi:

tolis696969

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι ώρες δουλεύει η Άννα από Ιωαννίνων 5?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom