Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (22 μέλη και 270 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Καλησπέρα θα ήθελα να κλείσω αρκετό χρόνο με μια κοπέλα π.χ. 1-2 ώρες. Έχετε να μου προτείνετε κάποια που γενικά μιας που θα έχουμε άνεση χρόνου η κοπέλα να δέχεται να την γλύψεις, να σε γλύψει και αυτή στα αρχίδια (ίσως και κώλο θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά και να μην κάνει its ok) και να κάνει και πρωκτικό στο πρόγραμμα της, γενικά να μην κάνει αποκλειστικά τα τυπικά. Να πω πως δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση της ή η ηλικία της. (Εκτός πολύ ακραίων περιπτώσεων χαχα). Αυτό το αναφέρω γιατί ίσως τα παραπάνω που ζητάω να μην τα δέχονται οι περισσότερες.

Ενδεικτικά ποιο είναι το κόστος για ένα τέτοιο πρόγραμμα & θα πρέπει να κάνω συνεννόηση από τηλέφωνο για κάτι τέτοιο πριν πάω?

Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων να είστε καλά με υγεία.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι με λίγη υπομονή, όταν με το καλό ανοίξουν, να χτίσεις μια σχέση... Θα σου πρότεινα να πάρεις σβάρνα τα μπουρδέλα χαλαρός και να επιλέγεις για να δοκιμάζεις... μπορείς να πας καρφωτός σε 4-5 πουτάνες που θα σου προτείνουν...

Μπες δοκίμασε την για μια φορά, άσε την κοπέλα να σου δείξει τι ψάρια πιάνει, αμα σου αρέσει ξαναπήγαινε την επόμενη μέρα (την ρωτάς αμα δουλεύει), θα σε θυμηθεί και θα το χαρεί και ταυτόχρονα κόβεις και αντιμετώπιση στο δωμάτιο...

Την δεύτερη φορά αφού της βγάλεις και μερικά γούστα και βλέπεις πως ανταποκρίνεται και οτι είναι αυτό που αναζητάς, το συζητάς μαζί της για περισσότερο χρόνο.

Πρώτον στον οίκο να υπολογίζεις €120 την ώρα σε Φυλής... Άρα αμα πας για δίωρο θα δώσεις €240 κλεισμένος σε μια αποθήκη χωρίς μπάνιο... αν αντέχεις, γούστο σου!! Σκέψου οτι με αντίστοιχα χρήματα μπορείς να είσαι σε ξενοδοχείο με call girl...

Δεύτερον ίσως καταφέρεις κάποιο καλύτερο deal εκτός οίκου, δεν είναι εφικτό αλλά όχι ακατόρθωτο...

Τρίτον για τέτοια σκηνικά όπως σου είπα απο την αρχή θα έχεις την υπομονή να τα χτύσεις!!

Απο προσωπική εμπειρία το μισάωρο στο μπουρδέλο είναι ικανοποιητικός χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις... Καλύτερα 4 μισάωρα σε ένα μήνα παρά ένα δίωρο τον μήνα...

tasivarop

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
265
Πόντοι
280
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι με λίγη υπομονή, όταν με το καλό ανοίξουν, να χτίσεις μια σχέση... Θα σου πρότεινα να πάρεις σβάρνα τα μπουρδέλα χαλαρός και να επιλέγεις για να δοκιμάζεις... μπορείς να πας καρφωτός σε 4-5 πουτάνες που θα σου προτείνουν...

Μπες δοκίμασε την για μια φορά, άσε την κοπέλα να σου δείξει τι ψάρια πιάνει, αμα σου αρέσει ξαναπήγαινε την επόμενη μέρα (την ρωτάς αμα δουλεύει), θα σε θυμηθεί και θα το χαρεί και ταυτόχρονα κόβεις και αντιμετώπιση στο δωμάτιο...

Την δεύτερη φορά αφού της βγάλεις και μερικά γούστα και βλέπεις πως ανταποκρίνεται και οτι είναι αυτό που αναζητάς, το συζητάς μαζί της για περισσότερο χρόνο.

Πρώτον στον οίκο να υπολογίζεις €120 την ώρα σε Φυλής... Άρα αμα πας για δίωρο θα δώσεις €240 κλεισμένος σε μια αποθήκη χωρίς μπάνιο... αν αντέχεις, γούστο σου!! Σκέψου οτι με αντίστοιχα χρήματα μπορείς να είσαι σε ξενοδοχείο με call girl...

Δεύτερον ίσως καταφέρεις κάποιο καλύτερο deal εκτός οίκου, δεν είναι εφικτό αλλά όχι ακατόρθωτο...

Τρίτον για τέτοια σκηνικά όπως σου είπα απο την αρχή θα έχεις την υπομονή να τα χτύσεις!!

Απο προσωπική εμπειρία το μισάωρο στο μπουρδέλο είναι ικανοποιητικός χρόνος για να κάνεις αυτά που θέλεις... Καλύτερα 4 μισάωρα σε ένα μήνα παρά ένα δίωρο τον μήνα...
Δεκτό αυτό που λες να χτιστεί μια σχέση αν και δεν έχω τόση υπομονή. Παρόλα αυτά αν υπάρχουν κάποιες στανταρακια που μπορούμε να προσπεράσουμε το μέρος του να χτίσουμε μια σχέση καλώς. Αλλιώς όπως λες θα κάνω υπομονή, αν και φαντάζομαι ότι από την στιγμή που πέφτει το έξτρα χρήμα για τις έξτρα υπηρεσίες δεν υπάρχει λόγος για άρνηση δεν ξέρω. Εντάξει και γω καθαρός είμαι και σε φυσιολογικά κιλά,ύψος σε περίπτωση που παίζει ρόλο η εμφάνιση του πελατη για να γίνει πιο εύκολο από την μεριά τους.

Τέλος να πω ότι από διάφορα νήματα διάβαζα ότι πάνω κάτω τέτοια κάνουν μια αλιονα από διδιμου 27 και μία μπαρμπορα από βέργας 6. Δεν ξέρω αν τα κάνουν ακόμα.

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εκεί μέσα ούτε οι κατσαρίδες δεν γαμιούνται πλέον μεταξύ τους ρε τύπε μου...

ΔΕΝ αντιλέγω φιλαράκι μου.. απλά μια τέτοια συνεύρεση θεωρώ πως θα συνεισφέρει στα μέγιστα στην απόλυτη ανοσία κατά του covid-19

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δεκτό αυτό που λες να χτιστεί μια σχέση αν και δεν έχω τόση υπομονή. Παρόλα αυτά αν υπάρχουν κάποιες στανταρακια που μπορούμε να προσπεράσουμε το μέρος του να χτίσουμε μια σχέση καλώς. Αλλιώς όπως λες θα κάνω υπομονή, αν και φαντάζομαι ότι από την στιγμή που πέφτει το έξτρα χρήμα για τις έξτρα υπηρεσίες δεν υπάρχει λόγος για άρνηση δεν ξέρω. Εντάξει και γω καθαρός είμαι και σε φυσιολογικά κιλά,ύψος σε περίπτωση που παίζει ρόλο η εμφάνιση του πελατη για να γίνει πιο εύκολο από την μεριά τους.

Τέλος να πω ότι από διάφορα νήματα διάβαζα ότι πάνω κάτω τέτοια κάνουν μια αλιονα από διδιμου 27 και μία μπαρμπορα από βέργας 6. Δεν ξέρω αν τα κάνουν ακόμα.
Δεν ξέρω τι κάνουν και τι δεν κάνουν... Το θέμα είναι να βρεις μια να σου ταιριάζει... Μην πας να δώσεις έναν σκασμό λεφτά με το καλημέρα χωρίς να την έχεις δοκιμάσει...

Μην πας να πληρώσεις έξτρα... €60 για μιση ώρα είναι πολλά λεφτά για μπουρδέλο!! Αμα πας μια δυο φορές και ταιριαζουν τα χνώτα σας η σχέση δημιουργήθηκε... Οι περισσότερες κάνουν το πρόγραμμα τους που μπορεί να τα περιλαμβάνει και όλα... και βγάζουν γούστα σε πελάτες... Μην κάνεις κίνηση να πληρώσεις έξτρα για κάτι εκτος αν στο ζητήσει η ίδια...

Για αυτό σου λεω μπες μια φορά δες αμα σου αρέσει για παραπάνω, πήγαινε την δεύτερη φορά βγάλε κανένα γούστο και αν δεις οτι τα σηκώνει ξαναπήγαινε για μισάωρο...

Αν έχεις σκοπό να ρίξεις χρήμα, υπάρχουν αξιόλογα call girl που κάνουν τα πάντα επι πληρωμής... μην καταλήξεις να ρίχνεις επιπλέον χρήματα στα μπουρδέλα πέρα των €60 ανα μισή ώρα ( καμιά φορά μπορείς να βρείς και €80 την ώρα ).

Και ΠΡΟΣΟΧΗ πάντα παραμονεύει ο κίνδυνος αν σε καταλάβει οτι ρίχνεις χρήμα να σε πάει στο φιλότιμο... ξέρεις η αδερφή μου μεγαλώνει παιδιά στην Παλαιστίνη και άλλα τέτοια... ΠΡΟΣΕΧΕ!! Όπως τα ακούς συγκαταβατικά έτσι να βγαίνουν...

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Πρωινή βόλτα σε Μεταξουργείο..του Πακιστανού το κάγκελο βρώμα παντού.. πηγαίνω να δω την περιβόητη Άναμπελ ..σιχαθηκα την ζωή μόυ ..ένα χοντροπουστοτσατσος μου λέει δεν σε είδα είσαι Έλληνας;ναι λέω ..η κοπέλα δέχεται μόνο Πακιστανούς μου λέει ..
Μαύρο για μένα..τραγικά πράγματα στο Μεταξουργείο..η Αθήνα έχει μετατραπεί σε Καμπούλ .. πλέον σπανίζουν οι Έλληνες έχει καταστραφεί όλο το ιστορικό κέντρο .. τριτοκοσμική

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Πρωινή βόλτα σε Μεταξουργείο..του Πακιστανού το κάγκελο βρώμα παντού.. πηγαίνω να δω την περιβόητη Άναμπελ ..σιχαθηκα την ζωή μόυ ..ένα χοντροπουστοτσατσος μου λέει δεν σε είδα είσαι Έλληνας;ναι λέω ..η κοπέλα δέχεται μόνο Πακιστανούς μου λέει ..
Μαύρο για μένα..τραγικά πράγματα στο Μεταξουργείο..η Αθήνα έχει μετατραπεί σε Καμπούλ .. πλέον σπανίζουν οι Έλληνες έχει καταστραφεί όλο το ιστορικό κέντρο .. τριτοκοσμική
Άμα το έλεγες πριν δέκα χρόνια αυτό θα λέγανε επιστημονική φαντασία...! Αυτό και ότι όλοι θα φοράμε μάσκες και θα υπάρχει πανδημία!

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1

Mόνο με Πακιστανούς; lol. Μηπως είναι μικροτσούτσουνοι και δεν ζορίζεται; Τώρα θα την επισκεφτώ και θα δώσω πονο. Δεν θα μπορεί να δουλέψει την υπολοιπη μέρα

b0urdeliarhs

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
27
Πόντοι
0
ρε μαγκες τι ωρες ειναι αυτη η Ανναμπελ και σε ποιο απ΄ολα ;

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Ρε αληταραδες,δινει κανενας αλλος μπουκιτσι η και γαμησι απο την τρυπα που χει το μποξερακι η μεχρι και οι τανεσπου με θεωρουνε γυφταριο?

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Τι ώρες μπορώ να την βρω, πρωινή ειναι?
παρε τηλεφωνο να σου πουν
πριν δουλευε δυο μερες τη βδομαδα
πριν μια βδομαδα που πηρα τηλεφωνο απουσιαζε για προσωπικο θεμα και δεν ξεραν ποτε θα επιστρεψει

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.158
Πόντοι
31.618
Mόνο με Πακιστανούς; lol. Μηπως είναι μικροτσούτσουνοι και δεν ζορίζεται; Τώρα θα την επισκεφτώ και θα δώσω πονο. Δεν θα μπορεί να δουλέψει την υπολοιπη μέρα
Έχω πάει Άναμπελ.οι πακοιδες χύνουν σε 40δευτεεολεπτα γι'αυτό κρατά χρόνο αν θες . εντάξει Μάι τους Έλληνες είναι ανεκτική

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
παρε τηλεφωνο να σου πουν
πριν δουλευε δυο μερες τη βδομαδα
πριν μια βδομαδα που πηρα τηλεφωνο απουσιαζε για προσωπικο θεμα και δεν ξεραν ποτε θα επιστρεψει
ποιο ειναι το τηλ. με π.μ.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.158
Πόντοι
31.618
Συνάντηση σήμερα στις 15:30 με την Λάουρα στο Λεωνιδίου 28 επανο.πολυ όμορφη νεαρή πιπινοκατασταση.χαμογελα και γοητεία στο σαλόνι.ολλα τα δοματιο θα γεμάτα .φουλ πακιστάν.μεσα κατέβασε μια μούρη του τύπου που καταντισα να φανούμε μ πακια.ο ορισμός της φιλίας.πιπα δέκα δευτερόλεπτα.σιυτιεν δεν έβγαλε.ιεραποστολικο ούτε φυλια ούτε αγκιγμα στο λεμο και τους όρους στα τέσσερα καλό στισημο. ,finis finis φοναζε γρι ελληνικά. Στο 8 λεπτά με παράτα και φεύγει χορεις να χτυπήσει πόρτα.παρολα αυτά το μότο με καβλοσε πολύ.εχει αυτό το πουτανιστικο το ακατέργαστο σκάω ένα δεκαρικο ακομα περιμένω και ξανάρχεται.αυτη τη φορά ποιο χαμογελαστή και ευδιάθετη πίπα με κοίταγμα έβγαλε το σουτιέν και γενικά ο πάγος έσπασε στα τέσσερα την σφυρικοπισα άγρια και τιμοριτηκα σαν μαθήτρια που δεν έδειξε καλή διαγωγή.την ψολοχισα και μετά σικοθικε χασκογελοντας στα κομπλιμέντα μου ένα μήνα στην Ελλάδα θέλει στροσιμο.καλλα έχουμε μεγαλοσει πουτανακια και πουτανακια.μετα τα δέκα προτα γαμισια όλε στρίβουν.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Συνάντηση σήμερα στις 15:30 με την Λάουρα στο Λεωνιδίου 28 επανο.πολυ όμορφη νεαρή πιπινοκατασταση.χαμογελα και γοητεία στο σαλόνι.ολλα τα δοματιο θα γεμάτα .φουλ πακιστάν.μεσα κατέβασε μια μούρη του τύπου που καταντισα να φανούμε μ πακια.ο ορισμός της φιλίας.πιπα δέκα δευτερόλεπτα.σιυτιεν δεν έβγαλε.ιεραποστολικο ούτε φυλια ούτε αγκιγμα στο λεμο και τους όρους στα τέσσερα καλό στισημο. ,finis finis φοναζε γρι ελληνικά. Στο 8 λεπτά με παράτα και φεύγει χορεις να χτυπήσει πόρτα.παρολα αυτά το μότο με καβλοσε πολύ.εχει αυτό το πουτανιστικο το ακατέργαστο σκάω ένα δεκαρικο ακομα περιμένω και ξανάρχεται.αυτη τη φορά ποιο χαμογελαστή και ευδιάθετη πίπα με κοίταγμα έβγαλε το σουτιέν και γενικά ο πάγος έσπασε στα τέσσερα την σφυρικοπισα άγρια και τιμοριτηκα σαν μαθήτρια που δεν έδειξε καλή διαγωγή.την ψολοχισα και μετά σικοθικε χασκογελοντας στα κομπλιμέντα μου ένα μήνα στην Ελλάδα θέλει στροσιμο.καλλα έχουμε μεγαλοσει πουτανακια και πουτανακια.μετα τα δέκα προτα γαμισια όλε στρίβουν.
Μετά χτύπησε το σχολικό κουδούνι για διάλειμμα;

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Κάτι έλεγε μια τσατσά στο μετάξι για άνοιγμα 1η Ιουνίου , αν κάποιος έχει ακούσει το ίδιο ας κάνει ένα validate. Oλοκλήρωση 1ης φουρνιάς αφιέρωσης στον Συνουσιαστή KEEPER με Όλγα από Ι 46Β, όπου τα γλωσσόφιλα έπεφταν βροχή, 3 στάσεις και 13 λεπτά συνεύρεση. Αρχηγέ καλή δύναμη και πάλι , καλό καλοκαίρι..!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δύο λογάκια για την Ρόζα την Βουλγαροκτονα: Καλό μουνετο για το χάλι του Μ...... Hills ξινή στην πασαρέλα αλλά μέσα το τιμάει το κοκκινακι. Σφιχτό τρομπόνι αν και λαστιχοτο και δεν δυσανασχετεί στις στάσεις ~ για κουβέντα δεν κάνει είναι λίγο ζώον αλλά για να γαμησεις πας όχι να βγάλεις γκόμενα: Γενικώς άμα είσαι από μέρες πυραυλοκινητος καλουλα, άμα θες κάτι πιο δυνατό γιατί την προηγούμενη έκανες τιμητική αλλού και είσαι χορτασμενος δεν συνιστάται. :hi:
Ρουμάνα δεν είναι..???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom