Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (26 μέλη και 279 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Σχετικα με τα πρεζακια και την βρομια, θεωρω θα βρεθει καποια λυση. Το χρημα ειναι πολυ και δεν συμφερει κανεναν αυτη η κατασταση.
Οι τοξικομανείς μισή ώρα υπόθεση είναι για τον Δήμο να τους μαζέψει, (Αφού πρώτα τους βρει καινούριο "στέκι" εννοείται)
Αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι αν θα γίνει ο απαιτούμενος και σωστός καθαρισμός στη περιοχή, πέρασα τις προάλλες και φόρεσα την μάσκα μου κανονικά, τι μπόχα ήταν αυτή;
Καμία πρόληψη, καμια προσοχή για αυτούς τους ανθρώπους, που η κατάσταση τους δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν την πραγματικότητα.
Επιμένω, πρέπει όπως και δήποτε να γίνει ο προβλεπόμενος καθαρισμός, έχει γίνει σκουπιδότοπος και εστία μικροβίων ο δρόμος.
Μακάρι να μεριμνήσει ο Δήμος, αλλιώς τα πράγματα είναι σοβαρά.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ενα μπραβο στους βετεράνους μπουρδελιαριδες συμπεραλαμβανομενου και του εαυτου μου οι οποιοι κρατηθηκαν και δεν ενεδωσαν στις ορεξεις της καθε μετριας ελληνιδας.
Εγω 7 μηνες κρατηθηκα βραχος και δεν ενεδωσα σε σχεση με εξωτερικη κοπέλα,δεν επεσα θυμα των αρπακτικων ελληνιδων.
Καταφερα 7 μηνες να κρατηθω να εφαρμοσω την μέθοδο μου που είχε 2 επιτυχιες πηρα κανα 2 κολγκιρλ αναγκαστικα και πηγα και κανα 2 φορες κρυφα στα ανοιχτα σπιτακια.
Πολλοι ισως ενεδωσαν στις εξωτερικες γκομενες αλλοι με σχεση αλλη με αρραβωνα αλλοι με γαμο.
Εγω κρατηθηκα για αλλη μια φορα,απαξιωσα ολες τις εξωτερικες γκομενες παρολο που τα μπουρδελακια ηταν κλειστα.
Βετερανος δεν γινεσαι αλλα γεννιεσαι

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.080
Πόντοι
11.005
Εγω φταίω.
Δεν τα κατάφερα.

Λύγισα και ήρθα σε επαφή την περίοδο της καραντίνας με δύο εξωθεσμικες Ελληνίδες γκόμενες.

Η μια μάλιστα ήταν καλή και έπεσαν και επαναλαμβανόμενα. Με ξεζουμισε η καργια λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Για ένα μήνα και κάτι πέρασα ζάχαρη.

Ζητώ την συγχώρεση σας.

Υ.Γ.
Ίσως το ξανακάνω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.347
Πόντοι
27.261
Ξερει καποιος πού μπορω να βρω αυτο το στυλ γυναικας οταν ανοιξουν ολα τα μπουρδελακια? Παραθετω φωτο κτλ.

Ειναι bbw και εχει τα χρονακια της...και κυριως διαθετει τεραστια κωλαρα που ειναι αυτο που γουσταρω.

https://cdn-images.imagevenue.com/64/97/3a/ME13CNML_o.jpg

https://cdn-images.imagevenue.com/c6/78/93/ME13CNMM_o.jpg

ευχαριστω.
φιλε ατυχησες.
εδω μεσα τα μαστορια ειναι μακραν μοντελακηδες και γαμανε μονο αφρο.
θα προσπαθησω να σε βοηθησω λιγο ομως, εγω που εχω χαμηλα γουστα.

1) σκας μυτη πιπινου και φυλης γωνια.
τσεκαρεις το 65αρι γωνιακο και μπαινεις στη φυλης και την κατεβαινεις. στριβεις αριστερα στη μαγνησιας και τσεκαρεις και εκει. υπερsos το 1.
2) ξαναμπαινεις στη φυλης και συνεχιζεις να την κατεβαινεις μεχρι τη δεριγνυ. εκει κανεις ενα ζιγκζαγκζιγκ (δεξια-αριστερα και παλι δεξια) και σκας αγκυρας. τσεκαρεις και εκει.
3) με αυτην την ροτα, κανεις σκιπ τα κεντρικα της φυλης (φυλης-φιλιππιδου-φωκαιας και μονα διδυμου) γιατι δε σου κανουν. ειναι για τους μοντελακηδες που ειπα πριν.
4) στριβεις λοιπον αχαρνων αριστερα και στον πεζοδρομο της διδυμου, πας απεναντι και την ανεβαινεις. ολα εκει ειναι για την παρτη σου.
5) αφου τσεκαρεις και τα διπλα της διδυμου, στριβεις στην αλκιβιαδου και την κατεβαινεις και αυτηνε. τσεκαρεις την τριπλετα των 16. υπερsos 2.
6) αμα εισαι τοσο δυσκολος και θες πιο χαρντκορικες καταστασεις, φευγεις και πας τροφωνιου. τα τσεκαρεις ολα εκει. εχει πολυ ψωμι εκει.
7) στα καπακια πας απεναντι κνιδου (αν εισαι τυχερουλης).
8) αφου τσεκαρεις αυτα εκει, μπαινεις βεργας και κανεις μια γυροβολια και στην εξηκιου. και εκει τα τσεκαρεις ολα.
9) αμα θες ακομα νταραβερι, πας ακομα πιο κατω και σκας κωνσταντινουπολεως και ιωαννινων.
10) για το τελος και αν δεν εχεις βγαλει ακρη ακομα, γυριζεις πισω και πιανεις αλκαμενους, περγαμου, ρεμουνδου και καλυμνου. υπερsos 3.

αν τωρα απο οοοολα αυτα δε θα σε ικανοποιησει τιποτα, μαλλον εισαι κρυφομοντελακιας και εσυ θες να μας δουλεψεις.

ααα και ξεχασα. μην περασεις απο μεταξουργειο. τζαμπα το περπατημα. εκει μονο 2μετρες μοντελες αλα ιρινα σαϊκ.
δε θα σου κανουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ενα μπραβο στους βετεράνους μπουρδελιαριδες συμπεραλαμβανομενου και του εαυτου μου οι οποιοι κρατηθηκαν και δεν ενεδωσαν στις ορεξεις της καθε μετριας ελληνιδας.
Εγω 7 μηνες κρατηθηκα βραχος και δεν ενεδωσα σε σχεση με εξωτερικη κοπέλα,δεν επεσα θυμα των αρπακτικων ελληνιδων.
Καταφερα 7 μηνες να κρατηθω να εφαρμοσω την μέθοδο μου που είχε 2 επιτυχιες πηρα κανα 2 κολγκιρλ αναγκαστικα και πηγα και κανα 2 φορες κρυφα στα ανοιχτα σπιτακια.
Πολλοι ισως ενεδωσαν στις εξωτερικες γκομενες αλλοι με σχεση αλλη με αρραβωνα αλλοι με γαμο.
Εγω κρατηθηκα για αλλη μια φορα,απαξιωσα ολες τις εξωτερικες γκομενες παρολο που τα μπουρδελακια ηταν κλειστα.
Πες τα

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ξερει καποιος πού μπορω να βρω αυτο το στυλ γυναικας οταν ανοιξουν ολα τα μπουρδελακια? Παραθετω φωτο κτλ.

Ειναι bbw και εχει τα χρονακια της...και κυριως διαθετει τεραστια κωλαρα που ειναι αυτο που γουσταρω.

ευχαριστω.
Γιατί δεν δοκιμάζεις στο δημοφιλέστερο γυμναστήριο του δήμου σου; Εκεί θα βρεις τέτοιες και καλύτερες που τα κάνουν όλα τσάμπα αρκεί να δείξεις την αναγκαία υπομονή σε περίπτωση που δεν βλέπεσαι. Διότι αν δεν βλέπεσαι σε λίγους μήνες θα βλέπεσαι επειδή θα έχεις φτιάξει σώμα!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αφιερώνω σεξ με Τάνια Ι 37Β και Χριστίνα Ι 39 -το πρώτο αριστερά- στον ασθενή μας Συνουσιαστή KEEPER και την τρίτη συνεύρεση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες την κρατάω για κερασάκι! Καλό κουράγιο αρχηγέ ο οργανισμός σου θα ρεφάρει αλλά θέλει τον χρόνο του, να 'σαι καλά!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους......μια και ο Φιλος Carlito ξεκινησε τις αφιερωσεις,θα παρω το θαρρος αν βεβαια επιτρεπεται την σκυταλη και στις 7 που θα ξεκινησουν επισημα το 1 θα το αφιερωσω και εγω στο Φιλο και αγωνιστη Keeper.....υσ.Μετα λογου γνωσεως ....μετα τιμης .....Amadeus Montiliani

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456

ευχαριστω.
Για κανε μια βολτα στη Βεργας στα μονα νουμερα ισως υπαρχει μια σαν και αυτη που θες , προσεχε μην σε ισοπεδωση η παθεις ασφυξια. !!!!!!!!!!!

BTCUSD

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν η Μπαρμπόρα από Βέργας 6Α/Β δουλεύει ακόμα;

Ευχαριστώ!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
γύρισμα από μεσημεριανό μετάξι όπου μυρίζει πλέον "άνοιξη" και "αέρας ελευθερίας"! Επίσης ψήνουν αρνί!
θα ακολουθήσει κριτική :zfuck:

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
Τί γκιλφ, εδώ μιλάμε για γριά τρεις γενιές πίσω. Ανακοινώθηκε ακά ξαλαφρωμα στο στόμα και επακαλουθησε τράβηγμα απ' το χέρι απ' την τσα2 για να περάσω. Αμ δε. Όσοι γερολαγνοι σπεύσατε.
Δε νομίζω ότι κατάλαβες καλά. Άμα ξαναπάς και ακούσεις προσεκτικά θα πάθεις σοκ.
Για τη συγκεκριμένη ανακοινώνεται από το σαλόνι ακάποτα τα πάντα !!!
Τραγικό!:headbang:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Δε νομίζω ότι κατάλαβες καλά. Άμα ξαναπάς και ακούσεις προσεκτικά θα πάθεις σοκ.
Για τη συγκεκριμένη ανακοινώνεται από το σαλόνι ακάποτα τα πάντα !!!
Τραγικό!:headbang:
ε τι να φοβαται; να μεινει εγκυος ή να πεθανει :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Μπραβο ευχαριστουμε ασχημε που μας αφησες τις ελευθερες να τις γαμησουμε χωρις να μας τις κλεψεις :2funny:
Βετερανος παρθενος, σαν τον Πικερ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
ε τι να φοβαται; να μεινει εγκυος ή να πεθανει :2funny:
ω ΜΗΝ το γελάς αυτή ΠΑΙΖΕΙ να μείνει πάνω στο sex! MHN τύχει σε κανέναν θα του κόψει την καριέρα στο γαμήσι εκτός και αν την δει: ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕΣ! Ξέρω άνρωπο που την θυμάται ΝΕΑ (ήταν όμορφη λέει)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μπραβο ευχαριστουμε ασχημε που μας αφησες τις ελευθερες να τις γαμησουμε χωρις να μας τις κλεψεις :2funny:
Βετερανος παρθενος, σαν τον Πικερ
Χαρισμα σου τυπε απο εμενα οι εξωτερικες.
Εγω 2 χρονια εχω βρει την υγεια μου με τον αγοραιο ερωτα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336

ευχαριστω.
Βασικα δεν ξερω γιατι σε τρολλαρουν, ο καθενας με τα γουστα του. Αλλοι ψαχνουν τραβελια, αλλοι ψαχνουν αραπηδες, αλλοι ψαχνουν αφεντρες και στραπον -αλλα ειναι στρειτ :2funny: -, και συ καψερε τι ζητησες; Χοντρουλες!

Στο μεταξι εχει μερικες σαν και αυτες που ψαχνεις, αλλα καλως ή κακως θα πρεπει να ριξεις περπατημα και φυλης και μεταξι για να βρεις αυτο που θες. Σιγουρα υπαρχουν παντως. Θυμαμαι υπηρχαν και καποια νηματα εδω στο φορουμ που καποιοι ψαχνοντουσαν, μπορεις να ποσταρεις ή να διαβασεις εκει. Καλη τυχη.... και καλο κουραγιο :cheesy:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εγω φταίω.
Δεν τα κατάφερα.

Λύγισα και ήρθα σε επαφή την περίοδο της καραντίνας με δύο εξωθεσμικες Ελληνίδες γκόμενες.

Η μια μάλιστα ήταν καλή και έπεσαν και επαναλαμβανόμενα. Με ξεζουμισε η καργια λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Για ένα μήνα και κάτι πέρασα ζάχαρη.

Ζητώ την συγχώρεση σας.

Υ.Γ.
Ίσως το ξανακάνω.
Συγχωρεμένος...!!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σχετικα με τα πρεζακια και την βρομια, θεωρω θα βρεθει καποια λυση. Το χρημα ειναι πολυ και δεν συμφερει κανεναν αυτη η κατασταση.
Με τόσους που πλέον δεν έχουν επίδομα αλλοδαπούς στο κέντρο ούτε αμάξι δεν θα μπορείς να παρκάρεις πλέον μολης ανοίξουν τα σπίτια !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom