Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 358 άτομα (19 μέλη και 339 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
FB_IMG_1619708100555.jpg
Πονόδοντο έχει;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στην τελική αμα δεν είναι τσατσά και κάνεις λάθος, το πολύ πολύ να γαμήσεις τσάμπα...
:cool2:

Ε, ναι, ολες οι ξεμπαρκες εκει μαζευονται χωρια που μολις τους την πεσουμε
μας καθονται αμεσως, α ρε και να ηταν ετσι!

:dunno:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.559
Πόντοι
201
Παιδια,τι εγινε ?
Ανοιξανε ?
Παιδια,τι εγινε ?
Ανοιξανε ?

Παιδια,τι εγινε ?
Ανοιξανε ?
Όταν ανοίξουν θα μαζευτούμε στο super market εκεί στην Φ. θα ψωνίσουμε όλες τις fantes και θα πάμε για καυλωτικες συνεδρίες. Αυτό λέγεται ανάπτυξη μετά Κορωνοιου εποχή!!! (Προς το παρών στον εμπορικόττατο πεζόδρομο του Ελλαδισταν γιατι άμα δεν έπαιζε και αυτό θα χουφτωναμε όποιον κωλο βρίσκαμε μπροστά μάς με sms αλλά και χωρίς sms).

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.559
Πόντοι
201
Την ημέρα εορτασμού της Πρωτομαγιάς κατεβαίνουμε όλοι Σύνταγμα και απαιτούμε όταν ανοίξουν τα σπιτάκια να παίζουν μόνο full Program. Βεγγαλικά και άλλες μαλακιες απαγορευονται μόνο δυνατή φωνή. Θα με βρείτε εύκολα μέσα στο πλήθος θα έχω φτιάξει ένα μεγάλο πανό που θα γράφει ΦΟΥΛ. :rockon::rockon:

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
108
Πόντοι
1
Την Καλησπερα στους Φιλους.............μεσημεριανες καταθεσεις.........Μεγαλου Καυλιαρη βθ στην Φιλη Ελενη που οπως παντα τιμαει τον οβολο και μεζουρας 3 που δεν μας βγηκε χημεια.... με διαθεση ξεπετας...Καλα να περνατε
Μυστη μου καλησπέρα. Πέρασα κάνα μισάωρο μετά το ποστ σου και δεν ήταν κανένας απεξω.. χτυπάω και μπαίνω κανονικά και ας είναι όλα τα φώτα κλειστά;
Δώστε τα φώτα σας γιατί μας έχουν φάει τόσο καιρό τα 70αρια οι ανεξάρτητες..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν ανοίξουν θα μαζευτούμε στο super market εκεί στην Φ. θα ψωνίσουμε όλες τις fantes και θα πάμε για καυλωτικες συνεδρίες. Αυτό λέγεται ανάπτυξη μετά Κορωνοιου εποχή!!! (Προς το παρών στον εμπορικόττατο πεζόδρομο του Ελλαδισταν γιατι άμα δεν έπαιζε και αυτό θα χουφτωναμε όποιον κωλο βρίσκαμε μπροστά μάς με sms αλλά και χωρίς sms).

Ωραιος και σπαθενιος λογος.

Συμπληρωνω οτι κατα την επαναφορα θα μοιαζουμε ολοι Θεοι στα ματια των πουτανων.
Γνωστο τοις πασι οτι κατα την φυγη τακτικου μπουρδελιαρη απο μπουρδελο
και γραψαρχιδιασμα του, ο μπουρδελιαρης αποκτα παρα πολλα κουσουρια
και μοιαζει με αισχος ενω μεχρι τοτε ηταν μια χαρα. :2funny:
Ποιος ξερει γιατι; να ναι μονο τα φραγκα; μπορει κι αυτο.
Αντιθετα αν ξαναγυρισει η οπου αλλου παει, μοιαζει (παλι) Θεος. :dunno:

Μυστη Ισινας (συνηθως σε τετοια εισαι εξπερ), τι γνωμη εχεις επ αυτου του θεματος;

(ας μην σπαμαρω αλλο)

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ωραία γκόμενα ΗΤΑΝ η Άννα Ιλόνα και μάλιστα μου άρεσε που δεν ξύριζε τελείως το μουνί της

Ωστόσο στο πέρασμα του χρόνου έκαψε φλάτζα έγινε απότομη και κακότροπη εκτός από το γεγονός πως πάχυνε
Κακιά ψυχή αυτή η γυναίκα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κακιά ψυχή αυτή η γυναίκα
Δε ξερω φιλε μου
Εγω θα σου πω την προσωπικη μου πειρα
1η φορα που την πηρα πριν χρονια ολα ηταν μια χαρα εβγαλε και γουστα
2η φορα ηταν αποτομη και σνομπ αλλα οτι εκανε το εκανε σουπερ
Αυτος ηταν και ο λογος που περασε καιρος για την 3η φορα
Μια αλλη παλι φορα που με αναγνωρισε στο σαλονι μου ειπε θυμωμενα "εσυ γιατι δε χαιρετας και κανεις οτι δε με ξερεις"?
Ειπα μεσα μου "Ημαρτον"
4η φορα ηταν αποτομη και προσβλητικη της εδωσα ενα ηρεμο μπατσακι στον κωλο ενω την πηδαγα και μου ειπε αυτα στη γυναικα σου μαλακα
Κοκ
Για κακια ψυχη δε ξερω αλλα οτι ηταν ασταθης σε συμπεριφορα αυτο σιγουρα τυπε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ωραιος και σπαθενιος λογος.

Συμπληρωνω οτι κατα την επαναφορα θα μοιαζουμε ολοι Θεοι στα ματια των πουτανων.
Γνωστο τοις πασι οτι κατα την φυγη τακτικου μπουρδελιαρη απο μπουρδελο
και γραψαρχιδιασμα του, ο μπουρδελιαρης αποκτα παρα πολλα κουσουρια
και μοιαζει με αισχος ενω μεχρι τοτε ηταν μια χαρα. :2funny:
Ποιος ξερει γιατι; να ναι μονο τα φραγκα; μπορει κι αυτο.
Αντιθετα αν ξαναγυρισει η οπου αλλου παει, μοιαζει (παλι) Θεος. :dunno:

Μυστη Ισινας (συνηθως σε τετοια εισαι εξπερ), τι γνωμη εχεις επ αυτου του θεματος;

(ας μην σπαμαρω αλλο)
Ο μπουρδελιαρης στα μάτια των πουτανων μοιάζει θεός είναι εκείνος που με το που μπαίνει μέσα στο ντελο ανεβαζη την αδρεναλίνη της τανας ..είναι όπως όταν μπαίνουμε καζίνο ( κάποιοι) και λέμε ω ρε φράγκα που θα βγάλουμε ….και μολης χάνουμε ξενερωνουμε .. έτσι και η τανες μολης πάρουν αυτό που θέλουν μετά έρχεται η πτώση … σε υπηρεσίες …. Εγώ ποντάρο πάντα σε αυτές που θέλουν να κερδίζουν σταθερά ….( φασόλι το φασόλι γεμίζει το σακούλι )… Σε εκείνες ποντάρω και σε αυτές πάω !! Όσο παιρναει ο καιρός ο ένας μπουρδελιαρης έρχεται σε κορεσμό όποτε πρέπει να αλλάζει τακτική κοπέλες προγράμματα ….. μου έχει συμβεί από το 100 να πάω στο 10 και απ το 10 στο 100!!!! Όταν κολας με μια τανα σε παίρνει από κάτω με τον καιρό και έρχεται η φάση να περιμένεις στο δωμάτιο και να μισής τον εαυτό σου που ακούς … την καλή σου … Σε όλους θα συμβεί στα μέσα της καριέρας του … μολης πας ένα στάδιο πιο κάτω έρχεσαι στα ίσια σου εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι τα τελευταία 3 χρόνια !! Πρέπει να το δεις χαλαρά ανάλαφρα ήρεμα όχι να γίνεις ψυχρός αλλά ούτε να χαλάσεις την ψυχή σου …!! Μου έχει τύχει παλιά με κοπέλα -τανα να μου λέει μου αρέσει μαζί σου αλλά δεν μου αρέσει αυτή η δουλειά …. Της είπα καρδιά μου το καταλαβαίνω ενώ ειμουν δακρυσμένος … μου έκλεισε το στόμα μου σκούπισε τα μάτια και γαμηθηκαμε άγρια … στο τέλος μου είπε σου αρέσουν τα όμορφα όνειρα ; Της λέω ναι πολύ !! Όταν ξυπνάς όμως μου λέει ; Εκεί νιωθο απαίσια της απάντησα … Μου είπε έτσι νιωθο εγώ τώρα που πρέπει να περασο σε άλλο δωμάτιο …..καλό Πάσχα σε όλους

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Μυστη μου καλησπέρα. Πέρασα κάνα μισάωρο μετά το ποστ σου και δεν ήταν κανένας απεξω.. χτυπάω και μπαίνω κανονικά και ας είναι όλα τα φώτα κλειστά;
Δώστε τα φώτα σας γιατί μας έχουν φάει τόσο καιρό τα 70αρια οι ανεξάρτητες..
Καλο μεσημερι Φιλε Τony......την ωρα που πηγα οι υπηρεσιες ηταν ολες εξω.....σε οσα δουλευανε......και να φανταστεις οτι στα πεζοδρομια ηταν παρατρεχαμενοι και ρωταγανε αν ψαχνω κατι να διασκεδασω....στα περιφερειακα σε οσα πηγα να δω με ειδανε και ανοιξανε.......μηπως εχεις κανενα " περιεργο προσωπο".....και φοβουνται ?????η δικη μου η μουτσουνα εχει κατι απο Αλαιν ντελον.....στα Νιατα του παντοτε...... και αθωο προσωπο.......ισως επεσες στην περιπτωση......τι να σου πω.....και να φανταστεις κατεβηκα εκτακτα....ισως καποιος Φιλος σε βοηθησει πιο καλα....Καλα να περνας.....

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Δε ξερω φιλε μου
Εγω θα σου πω την προσωπικη μου πειρα
1η φορα που την πηρα πριν χρονια ολα ηταν μια χαρα εβγαλε και γουστα
2η φορα ηταν αποτομη και σνομπ αλλα οτι εκανε το εκανε σουπερ
Αυτος ηταν και ο λογος που περασε καιρος για την 3η φορα
Μια αλλη παλι φορα που με αναγνωρισε στο σαλονι μου ειπε θυμωμενα "εσυ γιατι δε χαιρετας και κανεις οτι δε με ξερεις"?
Ειπα μεσα μου "Ημαρτον"
4η φορα ηταν αποτομη και προσβλητικη της εδωσα ενα ηρεμο μπατσακι στον κωλο ενω την πηδαγα και μου ειπε αυτα στη γυναικα σου μαλακα
Κοκ
Για κακια ψυχη δε ξερω αλλα οτι ηταν ασταθης σε συμπεριφορα αυτο σιγουρα τυπε
Αξιότιμοι συναγωνιστές, αλλά καί συμπολεμιστές, καί εγώ παρόμοιες εμπειρίες είχα από τήν περί ής ο λόγος!!! τήν πρώτη φορά όλα οκ, τήν δεύτερη φορά μέχρι φιλική καί παιχνιδιάρα ήταν, μάλιστα τής έκανα καί δώρο τό βιβλίο μου πού έγραψα!! τήν τρίτη φορά απότομη, τήν πείραζε η κολώνιά μου, αλλά μού ζήτησε νά τήν ξεματιάσω!! τήν τέταρτη φορά πιό απότομη ακόμα, οπότε καί τέρμα!! νομίζω ότι πρόκειται γιά τόν ορισμό τής κυκλοθυμικής κοπέλας!! κάτι δηλαδή σάν νά λέη "καλημέρα σας, καί άντε γαμηθείτε!!!"

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Λοιπόν μιας και δεν είχα καθόλου τύψεις μιας και πάντα ο καλός Χριστούλης θα σταυρώνεται και θ ανασταίνεται κάθε χρόνο που πλέον έχει γίνει γραφικός, είπα να ρίξω ένα πούτσο και τα βήματα μ έβγαλαν ΑΝΑΜΠΕΛ την οποία και δεν γάμησα αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτό που είδα: Ημουν εγώ μαζί με ένα άλλο παλικάρι νεαρό σε ηλικία το οποίο τεξτάριζε με την κοπέλα του στο κινητό! Πως το ξέρω? Εβλεπα την photo της και ήταν και πιο οραία από την Αναμπελ. Το παλικάρι ήταν σκηθρωπό/βαριεστημένο και ξαφνικά σκάει μύτη η Αναμπελ! Την κοιτάζει και ΛΙΩΝΕΙΕΙΕΙΕΙ! Τον κοιτάζει και χαμογελάει με ΝΑΖΙ και κατεβάζει το βλέμα χαμηλά! Κοιτάζονται και οι δύο και ήταν λες και έβλεπα ζαχαρωτό να λιώνει στη φωτιά! Σχεδόν ΞΕΧΑΣΕ να πληρώσει την τσατσά, σχεδόν χέρι χέρι και μέσα στο δωμάτιο! Μιλάμε ΕΡΩΤΑΣ! Δεν έκανα τον κόπο να παρέμβω αντίθετα πήγα δίπλα Ιάσωνος 30β που βρήκα μια ΚΑΡΓΙΟΛΑ/ΤΣΟΚΑΡΟ σχετικά ψηλή/ξανθιά βαμένη που μου έβγαλε τόση φτήνια (φανταστείτε μάλωνε μ έναν τσάτσο που του χε φάει 3 ευρώ) που είπα: θα σου δώσω τη μήτρα στο χέρι, και όντως της άνοιξα το πόδια και κόντεψα να σπάσω την καπότα! Πέρα από την πλάκα την γάμησα και έστρωσε, αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ήταν το παλικαράκι με την Αναμπελ, έτσι λοιπόν μου θύμησε 2 τραγούδια...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Ο μπουρδελιαρης στα μάτια των πουτανων μοιάζει θεός είναι εκείνος που με το που μπαίνει μέσα στο ντελο ανεβαζη την αδρεναλίνη της τανας ..είναι όπως όταν μπαίνουμε καζίνο ( κάποιοι) και λέμε ω ρε φράγκα που θα βγάλουμε ….και μολης χάνουμε ξενερωνουμε .. έτσι και η τανες μολης πάρουν αυτό που θέλουν μετά έρχεται η πτώση … σε υπηρεσίες …. Εγώ ποντάρο πάντα σε αυτές που θέλουν να κερδίζουν σταθερά ….( φασόλι το φασόλι γεμίζει το σακούλι )… Σε εκείνες ποντάρω και σε αυτές πάω !! Όσο παιρναει ο καιρός ο ένας μπουρδελιαρης έρχεται σε κορεσμό όποτε πρέπει να αλλάζει τακτική κοπέλες προγράμματα ….. μου έχει συμβεί από το 100 να πάω στο 10 και απ το 10 στο 100!!!! Όταν κολας με μια τανα σε παίρνει από κάτω με τον καιρό και έρχεται η φάση να περιμένεις στο δωμάτιο και να μισής τον εαυτό σου που ακούς … την καλή σου … Σε όλους θα συμβεί στα μέσα της καριέρας του … μολης πας ένα στάδιο πιο κάτω έρχεσαι στα ίσια σου εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι τα τελευταία 3 χρόνια !! Πρέπει να το δεις χαλαρά ανάλαφρα ήρεμα όχι να γίνεις ψυχρός αλλά ούτε να χαλάσεις την ψυχή σου …!! Μου έχει τύχει παλιά με κοπέλα -τανα να μου λέει μου αρέσει μαζί σου αλλά δεν μου αρέσει αυτή η δουλειά …. Της είπα καρδιά μου το καταλαβαίνω ενώ ειμουν δακρυσμένος … μου έκλεισε το στόμα μου σκούπισε τα μάτια και γαμηθηκαμε άγρια … στο τέλος μου είπε σου αρέσουν τα όμορφα όνειρα ; Της λέω ναι πολύ !! Όταν ξυπνάς όμως μου λέει ; Εκεί νιωθο απαίσια της απάντησα … Μου είπε έτσι νιωθο εγώ τώρα που πρέπει να περασο σε άλλο δωμάτιο …..καλό Πάσχα σε όλους
Κατάθεση ψυχής απο αληθινές ιστορίες που συμβαίνουν σε όλους μας!! Φίλε Formet, πίσω απο την προηγούμενη σου φωτογραφία κάτι έκρυβες... ήθελες να δείχνεσαι ο σκληρός ο μπουρδελιάρης που κερνάει μόνο πούτσα... 《εικοσι ευρώ θες;; θα σε κάνω εγώ να μετανιώσεις και το τελευταίο cent που θα πάρεις απο εμένα...》

Αλλά όπως σου είπα κάτι έκρυβες... Σου αρέσει να δένεσαι με τα κορίτσια, όπως και εγω άλλωστε, σε φτιάχνει να πηδάς την ίδια και την ίδια... Αλλά να θυμάσαι, όσο καλά να πηδάς, όσο τρυφερός και να είσαι, όσο καλός πελάτης, είσαι πάντα πελάτης και υποψήφιο θύμα...

Υποψήφιο θύμα για να πουλήσει την ιστορία της με απώτερο σκοπό το προσωπικό της όφελος που πάντα είναι οικονομικό... Να σου αποσπάσει χρήματα, να σε κάνει φίλο ή ακομα και να παντρευτείτε... Το να παντρευτείτε δεν θα το κάνει επειδή σε συμπαθεί, εκτιμά... περισσότερο την διατροφή θα έχει στο νου της και να πάρει και το παιδί να πάει στην πατρίδα της...

Πληρώνετε και γαμάτε ελεύθερα, προσοχή στα συναισθήματα!!

Υ. Γ. Το 2015 είχα πάει Ταϊλάνδη, δεν ήμουν μέλος τότε αλλά είχα διαβάσει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την Ταιλάνδη και τι να προσέξω... Πραγματικά μου άνοιξαν τα μάτια μερικά μέλη με τα γραφόμενα τους...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Λοιπόν μιας και δεν είχα καθόλου τύψεις μιας και πάντα ο καλός Χριστούλης θα σταυρώνεται και θ ανασταίνεται κάθε χρόνο που πλέον έχει γίνει γραφικός, είπα να ρίξω ένα πούτσο και τα βήματα μ έβγαλαν ΑΝΑΜΠΕΛ την οποία και δεν γάμησα αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτό που είδα: Ημουν εγώ μαζί με ένα άλλο παλικάρι νεαρό σε ηλικία το οποίο τεξτάριζε με την κοπέλα του στο κινητό! Πως το ξέρω? Εβλεπα την photo της και ήταν και πιο οραία από την Αναμπελ. Το παλικάρι ήταν σκηθρωπό/βαριεστημένο και ξαφνικά σκάει μύτη η Αναμπελ! Την κοιτάζει και ΛΙΩΝΕΙΕΙΕΙΕΙ! Τον κοιτάζει και χαμογελάει με ΝΑΖΙ και κατεβάζει το βλέμα χαμηλά! Κοιτάζονται και οι δύο και ήταν λες και έβλεπα ζαχαρωτό να λιώνει στη φωτιά! Σχεδόν ΞΕΧΑΣΕ να πληρώσει την τσατσά, σχεδόν χέρι χέρι και μέσα στο δωμάτιο! Μιλάμε ΕΡΩΤΑΣ! Δεν έκανα τον κόπο να παρέμβω αντίθετα πήγα δίπλα Ιάσωνος 30β που βρήκα μια ΚΑΡΓΙΟΛΑ/ΤΣΟΚΑΡΟ σχετικά ψηλή/ξανθιά βαμένη που μου έβγαλε τόση φτήνια (φανταστείτε μάλωνε μ έναν τσάτσο που του χε φάει 3 ευρώ) που είπα: θα σου δώσω τη μήτρα στο χέρι, και όντως της άνοιξα το πόδια και κόντεψα να σπάσω την καπότα! Πέρα από την πλάκα την γάμησα και έστρωσε, αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ήταν το παλικαράκι με την Αναμπελ, έτσι λοιπόν μου θύμησε 2 τραγούδια...

Πως ειναι απο σωμα και προσωπο η Αναμπελ φιλε;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
ΛΙΩΝΕΙΕΙΕΙΕΙ! Τον κοιτάζει και χαμογελάει με ΝΑΖΙ και κατεβάζει το βλέμα χαμηλά! Κοιτάζονται και οι δύο και ήταν λες και έβλεπα ζαχαρωτό να λιώνει στη φωτιά!

αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ήταν το παλικαράκι με την Αναμπελ

Η περίσταση με αναγκάζει να μνημονεύσω τα γραφόμενα του Picker:
"Οι πουτάνες, γκόμενές μας είναι και αυτές"...
Picker 2021μ.Χ.

:hi:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Η περίσταση με αναγκάζει να μνημονεύσω τα γραφόμενα του Picker:
"Οι πουτάνες, γκόμενές μας είναι και αυτές"...
Picker 2021μ.Χ.

:hi:
Μισό, αν πας με κάποια 10+ φορές θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην σημαίνει (έστω και μικρό) κάτι για σένα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom