Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 490 άτομα (33 μέλη και 457 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
Με την μάσκα προσπαθούν να μας κάνουν να συνηθίσουμε την μπούργκα των μουσουλμάνων.

Σήμερα οι χριστιανοί είναι υπό διωγμό σε όλο τον κόσμο καθόσον την πραγματική εξουσία παντού την έχουν και την ασκούν με την βοήθεια των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) οι διεθνείς Γερμανοεβραίοι τραπεζίτες.

"Διαίρει και βασίλευε"!
Υπαρχει η Θεια Χαρη που προστατευει απο την κινεζικη πανουκλα αλλα υπαρχει και το μυαλο που εχει ο καθε ανθρωπος μεσα στο μυαλο του απο τον Θεο.Το σωστο ειναι να φροντιζει ο καθε ανθρωπος να προσεχει απο μονος του γιατι δεν ειναι προκαταβολικα βεβαιο οτι θα εχουμε την Θεια Χαρη μαζι μας αν λειτουργουμε απερισκεπτα , χωρις φρονηση και χωρις διαθεση να προστατεψουμε τον εαυτο μας και οσους ειναι διπλα μας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μεγάλη αισιοδοξία στα λημέρια των τσαρδιων, με όσους νταβαδες τσιλιαδόρους μίλησα όλοι τους 15-20 του μήνα έχουν σίγουρο το άνοιγμα.
Ας κραταμε μικρό καλαθι βέβαια αλλά από την άλλη κάτι θα ξέρουν.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Όλη η Ελλάς τώρα σε μια φωτο
FB_IMG_1619708100555.jpg

Η αννα-ιλονα είναι, την έχω πάρει αρκετές φορές στα πλάγια και ξέρω
Το ταττου πάντως φαίνεται φρεσκαδούρα, το αλοίφει ακόμα με ειδικό τζελ
Τσάτσος δεν είναι αλλά τσατσιές κάνει ο Πούστης!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο μπουρδελιαρης στα μάτια των πουτανων μοιάζει θεός είναι εκείνος που με το που μπαίνει μέσα στο ντελο ανεβαζη την αδρεναλίνη της τανας ..είναι όπως όταν μπαίνουμε καζίνο ( κάποιοι) και λέμε ω ρε φράγκα που θα βγάλουμε ….και μολης χάνουμε ξενερωνουμε .. έτσι και η τανες μολης πάρουν αυτό που θέλουν μετά έρχεται η πτώση … σε υπηρεσίες …. Εγώ ποντάρο πάντα σε αυτές που θέλουν να κερδίζουν σταθερά ….( φασόλι το φασόλι γεμίζει το σακούλι )… Σε εκείνες ποντάρω και σε αυτές πάω !! Όσο παιρναει ο καιρός ο ένας μπουρδελιαρης έρχεται σε κορεσμό όποτε πρέπει να αλλάζει τακτική κοπέλες προγράμματα ….. μου έχει συμβεί από το 100 να πάω στο 10 και απ το 10 στο 100!!!! Όταν κολας με μια τανα σε παίρνει από κάτω με τον καιρό και έρχεται η φάση να περιμένεις στο δωμάτιο και να μισής τον εαυτό σου που ακούς … την καλή σου … Σε όλους θα συμβεί στα μέσα της καριέρας του … μολης πας ένα στάδιο πιο κάτω έρχεσαι στα ίσια σου εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι τα τελευταία 3 χρόνια !! Πρέπει να το δεις χαλαρά ανάλαφρα ήρεμα όχι να γίνεις ψυχρός αλλά ούτε να χαλάσεις την ψυχή σου …!! Μου έχει τύχει παλιά με κοπέλα -τανα να μου λέει μου αρέσει μαζί σου αλλά δεν μου αρέσει αυτή η δουλειά …. Της είπα καρδιά μου το καταλαβαίνω ενώ ειμουν δακρυσμένος … μου έκλεισε το στόμα μου σκούπισε τα μάτια και γαμηθηκαμε άγρια … στο τέλος μου είπε σου αρέσουν τα όμορφα όνειρα ; Της λέω ναι πολύ !! Όταν ξυπνάς όμως μου λέει ; Εκεί νιωθο απαίσια της απάντησα … Μου είπε έτσι νιωθο εγώ τώρα που πρέπει να περασο σε άλλο δωμάτιο …..καλό Πάσχα σε όλους

Καταθεση ψυχης! Δεν υιοθετω ουτε τα μισα αλλα και τι μ'αυτο;

:hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ο μπουρδελιαρης στα μάτια των πουτανων μοιάζει θεός είναι εκείνος που με το που μπαίνει μέσα στο ντελο ανεβαζη την αδρεναλίνη της τανας ..είναι όπως όταν μπαίνουμε καζίνο ( κάποιοι) και λέμε ω ρε φράγκα που θα βγάλουμε ….και μολης χάνουμε ξενερωνουμε .. έτσι και η τανες μολης πάρουν αυτό που θέλουν μετά έρχεται η πτώση … σε υπηρεσίες …. Εγώ ποντάρο πάντα σε αυτές που θέλουν να κερδίζουν σταθερά ….( φασόλι το φασόλι γεμίζει το σακούλι )… Σε εκείνες ποντάρω και σε αυτές πάω !! Όσο παιρναει ο καιρός ο ένας μπουρδελιαρης έρχεται σε κορεσμό όποτε πρέπει να αλλάζει τακτική κοπέλες προγράμματα ….. μου έχει συμβεί από το 100 να πάω στο 10 και απ το 10 στο 100!!!! Όταν κολας με μια τανα σε παίρνει από κάτω με τον καιρό και έρχεται η φάση να περιμένεις στο δωμάτιο και να μισής τον εαυτό σου που ακούς … την καλή σου … Σε όλους θα συμβεί στα μέσα της καριέρας του … μολης πας ένα στάδιο πιο κάτω έρχεσαι στα ίσια σου εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι τα τελευταία 3 χρόνια !! Πρέπει να το δεις χαλαρά ανάλαφρα ήρεμα όχι να γίνεις ψυχρός αλλά ούτε να χαλάσεις την ψυχή σου …!! Μου έχει τύχει παλιά με κοπέλα -τανα να μου λέει μου αρέσει μαζί σου αλλά δεν μου αρέσει αυτή η δουλειά …. Της είπα καρδιά μου το καταλαβαίνω ενώ ειμουν δακρυσμένος … μου έκλεισε το στόμα μου σκούπισε τα μάτια και γαμηθηκαμε άγρια … στο τέλος μου είπε σου αρέσουν τα όμορφα όνειρα ; Της λέω ναι πολύ !! Όταν ξυπνάς όμως μου λέει ; Εκεί νιωθο απαίσια της απάντησα … Μου είπε έτσι νιωθο εγώ τώρα που πρέπει να περασο σε άλλο δωμάτιο …..καλό Πάσχα σε όλους
Έδωσες ρέστα :thumbsup:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κατέβηκε κάνεις σήμερα στα βορδελα; Είναι ανοιχτά;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δε ξερω φιλε μου
Εγω θα σου πω την προσωπικη μου πειρα
1η φορα που την πηρα πριν χρονια ολα ηταν μια χαρα εβγαλε και γουστα
2η φορα ηταν αποτομη και σνομπ αλλα οτι εκανε το εκανε σουπερ
Αυτος ηταν και ο λογος που περασε καιρος για την 3η φορα
Μια αλλη παλι φορα που με αναγνωρισε στο σαλονι μου ειπε θυμωμενα "εσυ γιατι δε χαιρετας και κανεις οτι δε με ξερεις"?
Ειπα μεσα μου "Ημαρτον"
4η φορα ηταν αποτομη και προσβλητικη της εδωσα ενα ηρεμο μπατσακι στον κωλο ενω την πηδαγα και μου ειπε αυτα στη γυναικα σου μαλακα
Κοκ
Για κακια ψυχη δε ξερω αλλα οτι ηταν ασταθης σε συμπεριφορα αυτο σιγουρα τυπε

Παντως φυσιολογικη δεν την λες!

:2funny:

NicktheGreek(3)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Έχεις κάνεις περισσότερο φωτογραφικο υλικό από τη βυζαρου τη Ραμόνα? Η έστω να μας πει πληροφορίες που μπορούμε να τη βρούμε...

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Λοιπόν μιας και δεν είχα καθόλου τύψεις μιας και πάντα ο καλός Χριστούλης θα σταυρώνεται και θ ανασταίνεται κάθε χρόνο που πλέον έχει γίνει γραφικός, είπα να ρίξω ένα πούτσο και τα βήματα μ έβγαλαν ΑΝΑΜΠΕΛ την οποία και δεν γάμησα αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτό που είδα: Ημουν εγώ μαζί με ένα άλλο παλικάρι νεαρό σε ηλικία το οποίο τεξτάριζε με την κοπέλα του στο κινητό! Πως το ξέρω? Εβλεπα την photo της και ήταν και πιο οραία από την Αναμπελ. Το παλικάρι ήταν σκηθρωπό/βαριεστημένο και ξαφνικά σκάει μύτη η Αναμπελ! Την κοιτάζει και ΛΙΩΝΕΙΕΙΕΙΕΙ! Τον κοιτάζει και χαμογελάει με ΝΑΖΙ και κατεβάζει το βλέμα χαμηλά! Κοιτάζονται και οι δύο και ήταν λες και έβλεπα ζαχαρωτό να λιώνει στη φωτιά! Σχεδόν ΞΕΧΑΣΕ να πληρώσει την τσατσά, σχεδόν χέρι χέρι και μέσα στο δωμάτιο! Μιλάμε ΕΡΩΤΑΣ! Δεν έκανα τον κόπο να παρέμβω αντίθετα πήγα δίπλα Ιάσωνος 30β που βρήκα μια ΚΑΡΓΙΟΛΑ/ΤΣΟΚΑΡΟ σχετικά ψηλή/ξανθιά βαμένη που μου έβγαλε τόση φτήνια (φανταστείτε μάλωνε μ έναν τσάτσο που του χε φάει 3 ευρώ) που είπα: θα σου δώσω τη μήτρα στο χέρι, και όντως της άνοιξα το πόδια και κόντεψα να σπάσω την καπότα! Πέρα από την πλάκα την γάμησα και έστρωσε, αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ήταν το παλικαράκι με την Αναμπελ, έτσι λοιπόν μου θύμησε 2 τραγούδια...

Εύγε εισαι αληθινός άντρας.
Καλή αντάμωση στα ιερά αυτά σοκάκια.

Καλή Ανάσταση στις αγαπημένες εταίρες και σε όλους τους συνοδοιπόρους .

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η περίσταση με αναγκάζει να μνημονεύσω τα γραφόμενα του Picker:
"Οι πουτάνες, γκόμενές μας είναι και αυτές"...
Picker 2021μ.Χ.

Υπάρχει κάποια δόση αλήθειας στο συγκεκριμένο 'απόφθεγμα' αλλά είναι ατελές. Ο Picker χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά για να καταλάβει πώς λειτουργούν τα πράγματα, όπως για παράδειγμα ότι η κοπέλα γουστάρει πιο πολύ το 10ευρό του απ' τον ίδιο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Oι κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα έχουν εθιστεί σε μια συγκεκριμένη πεποίθηση: '' .....Ο Εαυτός μου είναι εμπόρευμα άρα όπου κι αν παρουσιαστώ πρέπει να με πληρώσουν....'' Όταν μια κοπέλα λοιπόν βρεθεί κάπου χωρίς την παραμικρή πληρωμή και μάλιστα κεράσει και καμιά μπύρα τότε μπορεί κάποιος να πει δειλά ότι '''αυτή με συμπαθεί''. Τώρα για αβυσσαλέο έρωτα ερωτο-εργάτριας για πελάτη, δηλαδή κόλλημα μιλάμε, φάση να τού δώσει κινητό από μόνη της και να τον παίρνει και 2 τηλέφωνα τη μέρα, εε αυτά μόνο στο Hollywood παιδιά , κατεβάστε ταινίες βάλτε κρασάκι και καλό ταξίδι στον κόσμο του ονείρου..

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Θα ήμουν ευγνώμων αν καποιος εμημέρωνς για το αν είναι σήμερα η Έμιλυ στο πόστο της. Εχθές δεν ήταν πάντως.
(Για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορώ να μετακινηθώ μόνο για απλό ελεγχο.)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Οποιοδήποτε ανθρώπινο κεφάλι και να ανοίξεις θα δεις πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Λύσσα για φαγητό , λύσσα για σεξ, λύσσα για χρήμα. Σιγά την Άβυσσο...

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.925
Πόντοι
1.046
Ειναι αληθεια ρε γατοι οτι το να γαμας το μουνι της Μπαρμπορας, δεν καταλαβαινεις τιποτα;
Εγώ πάντως τελευταία φορά που την πήδηξα μια χαρά ήταν οι τρυπουλες της και ήταν και πεντακάθαρες !!!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Να κάνω μια ερώτηση... Μπορεί να είναι ανόητη.
Καλό θα ήταν οι συναγωνιστές που θα απαντήσουν να το κάνουν υπεύθυνα. :hi:
Το πόσο σφιχτή/χαλαρή είναι η διάμετρος εξαρτάται από την ηλικία; Το πόσες φορές έχει κάνει σεξ η γυναίκα;
Είναι και άλλα;
Αν υπάρχει αντίστοιχο νήμα, παραπέμψτε με να μη σπαμάρω.

Ρωτάω γιατί έχω βρει κάποιες πολύ χαλαρές. Ενώ η πιο σφιχτή με διαφορά με την οποία έχω συνευρεθεί είναι η Τατιάνα από το χάρακα.
Για διάμετρο του κόλπου μιλάω πάντα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Πιστεύω ότι έχει να κάνει με το σεξ, αλλά και τις γέννες. Ποια είναι η οδός χάρακα που λένε συνέχεια ρε παιδιά;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom