Λοιπόν μιας και δεν είχα καθόλου τύψεις μιας και πάντα ο καλός Χριστούλης θα σταυρώνεται και θ ανασταίνεται κάθε χρόνο που πλέον έχει γίνει γραφικός, είπα να ρίξω ένα πούτσο και τα βήματα μ έβγαλαν ΑΝΑΜΠΕΛ την οποία και δεν γάμησα αλλά ήθελα να μοιραστώ αυτό που είδα: Ημουν εγώ μαζί με ένα άλλο παλικάρι νεαρό σε ηλικία το οποίο τεξτάριζε με την κοπέλα του στο κινητό! Πως το ξέρω? Εβλεπα την photo της και ήταν και πιο οραία από την Αναμπελ. Το παλικάρι ήταν σκηθρωπό/βαριεστημένο και ξαφνικά σκάει μύτη η Αναμπελ! Την κοιτάζει και ΛΙΩΝΕΙΕΙΕΙΕΙ! Τον κοιτάζει και χαμογελάει με ΝΑΖΙ και κατεβάζει το βλέμα χαμηλά! Κοιτάζονται και οι δύο και ήταν λες και έβλεπα ζαχαρωτό να λιώνει στη φωτιά! Σχεδόν ΞΕΧΑΣΕ να πληρώσει την τσατσά, σχεδόν χέρι χέρι και μέσα στο δωμάτιο! Μιλάμε ΕΡΩΤΑΣ! Δεν έκανα τον κόπο να παρέμβω αντίθετα πήγα δίπλα Ιάσωνος 30β που βρήκα μια ΚΑΡΓΙΟΛΑ/ΤΣΟΚΑΡΟ σχετικά ψηλή/ξανθιά βαμένη που μου έβγαλε τόση φτήνια (φανταστείτε μάλωνε μ έναν τσάτσο που του χε φάει 3 ευρώ) που είπα: θα σου δώσω τη μήτρα στο χέρι, και όντως της άνοιξα το πόδια και κόντεψα να σπάσω την καπότα! Πέρα από την πλάκα την γάμησα και έστρωσε, αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ήταν το παλικαράκι με την Αναμπελ, έτσι λοιπόν μου θύμησε 2 τραγούδια...